dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBedrijven uit Suriname op Emigratiebeurs in Utrecht

Bedrijven uit Suriname op Emigratiebeurs in Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

Op 7 en 8 februari 2015 wordt de Emigratiebeurs voor de 19e keer georganiseerd in Expo te Houten (vlakbij Utrecht). De beurs in Nederland richt zich onder andere op mensen die van plan zijn om te emigreren of te gaan werken of ondernemen in Suriname, Brazilië of Afrika.

De landen zijn vertegenwoordigd in stand 267 (zaal 2). Hier krijgt men meer informatie over wonen, werken en ondernemen in een van deze landen. Uit Suriname staan de volgende bedrijven klaar met informatie en vacatures:

CIC Suriname/VSH United: een gerenommeerd wasmiddelenproductiebedrijf uit Suriname biedt ter plekke diverse commerciële, technische en logistieke vacatures aan.

Houttuyn Wellness River Resort: een nieuw wellness resort met een internationale uitstraling dat binnenkort opent en op zoek is naar dynamische collega’s met een frisse blik. Ze hebben uitdagende vacatures in de hospitality/toeristische sector.

Stichting FinanceSuriname: biedt informatie over wonen, werken en ondernemen in Suriname en organiseert jaarlijks betaalbare marktoriëntatiereizen naar Suriname.

Bekijk het videoverslag van Waterkant.TV uit 2014:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Ik wens de Surinaamse bedrijven veel succes op deze beurs, maar hoop tegelijk, dat ze objectieve informatie geven over met name het werken in Suriname.
  Als ik de Chinezen en Brazilianen even niet meereken, want die kunnen hun vergunning bij wijze van spreken zo ophalen, is het a hell of a job om in Suriname een werkvergunning te krijgen.
  En al helemaal als je hier een eigen zaak wilt beginnen.
  Ik ken teveel voorbeelden van ondernemende buitenlanders, die helemaal wstuk zijn gelopen op de Surinaamse bureaucratie en djoekoe-cultuur.


  Maak melding
 2. Ja Rudinho,
  ik kan jou niet tegenspreken. Ook ik stond te trappelen om in Suriname te komen investeren, maar wat Suriname te bieden heeft is veel te mager. Ook heb ik vandaag het verlossend bericht gekregen. Ik krijg mijn groene kaart van Amerika. Mijn andere droom om in Florida te gaan wonen komt nu dus eindelijk uit. Ik denk dat ik de orkaanperiode wel kom doorbrengen in Suriname, maar mijn vele en mooie ondernemingsplannen gaan nu in de ijskast. Natuurlijk ben ik bereid om ze ooit uit te voeren, maar dan moet Suriname met echte investeringsregelingen komen.
  Suriname , het spijt me, Ik ben een rasechte Surinamer en ik zal altijd van je blijven houden, maar jij moet op jouw beurt ook van Surinamers houden.


  Maak melding
 3. O jeee, als ik zie wat voor vacatures deze bedrijven hebben dan rijzen er bij mij heel veel vraagtekens. Zijn de afgestudeerden in Suriname niet goed voor deze jobs? Jaarlijks zijn er honderden afgestudeerden , ook van de universiteit van Suriname die niet aan een baan komen , mede omdat ze geen vrienden bij lantie hebben. Voor al de vacatures van CIC Suriname/VSH United en Houttuyn Wellness River Resort zijn er kandidaten in overvloed in Suriname.
  Maak daar gebruik van en ga onder een ander list/djote voor een reisje naar Nederland.


  Maak melding
 4. blijf in ned wonen en ga eerst met een jaar ticket goed rond kijken; vul wel je belasting opgaven of kom dan terug na 1 jaar; schrijf je vooral niet uit; want dat zal ten koste van je aow opbouw verlies!!
  ik ging en kreeg geen verblijf. was dus illegaal in mijn voormalige geboorteland (8 maanden). bouta heeft mooie praatjes…in 2005 kwam ik na 1 jaar verblijf terug naar holland… mijn huisje staat er…lekker leeg; de kamra winties genieten juist kosteloos in mijn huis…..


  Maak melding
 5. Voor de afgestudeerden aan de anton de kom universiteit is geen werk, deze opleidingen hebben een mbo/ hbo nivo en zijn internationaal niet erkend, dus komen de bedrijven naar Nederland. Het salaris is niet om naar huis te schrijven laats staan het arbeid klimaat en de arbeidsvoorwaarden en
  niet te vergeten de plantage politiek, met schurken en boeven in de regering, die geldt ook voor de boeven groep V7.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES