Nieuwe ambulance voor St. Vincentius Ziekenhuis

10

Stichting Suriname American Network Incorporated (SANI ) heeft vrijdag een nieuwe ambulance gedoneerd aan het St. Vincentius Ziekenhuis (RKZ). Na de opening van de Spoedeisende Hulp van het RKZ, precies een jaar geleden, heeft het bestuur van SANI besloten financiële middelen beschikbaar te stellen voor de aanschaf van een ambulance voor de SEH. Met de donatie van SANI, aangevuld met een eigen bijdrage van het ziekenhuis, is de ambulance van het merk Isuzu aangekocht bij Fernandes Autohandel. Fernandes zal ook zorg dragen voor het onderhoud van de ambulance. De ambulance heeft een waarde van US$ 51,500.

10 REACTIES

 1. Wat een schande. Zelfs de overheid is niet in staat, mede door haar prijspolitiek m.b.t. de gezondheidszorg en het achter lopen van het betalen van haar schulden aan de ziekenhuizen, dit manco war Suriname mee kampt op een goede wijze op te lossen.


  Maak melding

 2. En dan wil de NDP de verkiezing winnen!!! Boeeeeeeee!!! bijna iedereen zegt dat zij het goed doen! in mijn ogen alleen maar smeken!! en afwachten als een hond tot dat iemand wat voor hun neus gooit!!!


  Maak melding

 3. Suriname leeft van de giftes en leningen en dan durven Hoefdraad en Rusland met droge ogen te beweren dat het goed gaat met Suriname. Helaas moeten de Surinamers het doen met ISUZU, Instabiel Stukje Uitschuifbaar Zwabberend Uitspuugsel. Met andere woorden het is en rijdende doodskist. Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken dus hiermee moet men het doen. Intussen leven de corrupte NDP-ers in weelde.


  Maak melding

 4. Ze moeten documenten openen die ze voor 60 jaar hebben bewaard laat ze die van Indonesië openbaar toe ze mensen gingen dood schieten onder hun toezicht


  Maak melding

 5. Je zou dit artikel ook van de positieve kant kunnen benaderen.
  Er is in ieder geval weer 1 nieuwe ambulance bijgekomen, die in voorkomende gevallen goed werk kan verrichten.
  Waar het geld vandaan komt, vind ik niet zo belangrijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.