VHP betwijfelt loyaliteit eigen parlementariër

52

PARAMARIBO, 24 jan – De Vooruitstrevende Hervormde Partij, VHP, betwijfelt de ‘verbondenheid en loyaliteit’ van haar parlementariër Shailendra Girjasing. Dit stelt het bureau van de woordvoerder van de VHP. Recente verklaringen van de politicus vormen de aanleiding.

Girjasing is ontevreden over de samenstelling van de kandidatenlijst in zijn kiesdistrict, Commewijne. Hij tilt er zelfs zo zwaar aan dat hij zijn achterban oproept een massabijeenkomst van de oppositie te boycotten. De VHP vindt dat partijaangelegenheden “van welke aard dan ook, uitsluitend binnen de daarvoor bestemde organen aan de orde dienen te komen ten einde langs de weg van overleg en dialoog tot een oplossing te worden gebracht.”

Girjasings gedrag wordt aangemerkt als ‘eigendunkelijke optreden’. “Het opzettelijk dwarsbomen van partijactiviteiten, zoals aangekondigd, geeft dan ook reden tot ernstige twijfel over de verbondenheid en loyaliteit van het lid aan de VHP.” Girjasing wordt opgeroepen zich te bezinnen en “in het vervolg ratio en gezond verstand te laten prevaleren bij het bedenken van nieuwe strategieën.”


52 REACTIES

 1. They are private dancers, dancing for “you just name it”, do what you want them to do. De geschiedenis ligt ligt er ter beoordeling. Het is nooit anders geweest in Suriname. En….”het doel heiligt de middelen, ALTIJD”!!!


  Maak melding

 2. En uitgerekend de VHP heeft de moment vol over vrijheid van meningsuiting en democratie.
  Hoe willen ze dit nu noemen?
  Dit is ook een vorm van dictatuur binnen de VHP en muilkorven van de leden.
  Hoe hypocriet kan je als VHP leider zijn. Bah, walgelijk, kotsmisselijk wordt ik er van. Su is gewaarschuwd voor de V7 dit zijn de wolven in Schaaps kleren.


  Maak melding

 3. Wat een niveau die Shailendra Girjasing. Dit handelen laat zien wie de mensen zijn die Suriname willen besturen. Totaal geen enkele eenheid, alweer eigenbelang he heer Girjasing? Wat ben je nog überhaupt waard?. Hoe integer is deze Girjasing?

  Hierbij komt nog de vraag: als het nu al zo moet dat eigen belang belangrijker wordt gevonden dan het partij of algemeen belang, hoe moet het dan straks?

  We lopen alleen Bouterse te bekritiseren, maar precies deze 10 deling binnen een partij als VHP NF hebben ervoor gezorgd dat we geen eenheid hebben gehad in Suriname ( de politiek)

  Dus het is allemaal waar wat ik eerder schreef!

  Het zijn allemaal boeven.

  aanbeveling:

  Shailendra Girjasing moet onmiddelijk het partij verlaten, psychisch is deze man NIET stabiel en ik voorspel dat zo een draaikont jullie vaker in verlegenheid gaat brengen.

  MIJN DRINGENDE ADVIES:

  Dus Shailendra Girjasing weg of openen wij het vuur op VHP NPS EN NF.

  Het is een schande dat Shailendra Girjasing op deze wijze problemen binnen zijn eigen partij wil oplossen.

  Wat hier is gebeurt is dat Shailendra Girjasing getracht heeft jullie eigen mensen tegen jullie op te zetten.

  Dus kunnen we op Bouterse blijven vloeken, maar kijk naar de grootste vloek binnen jullie partij, naar de heer Shailendra Girjasing


  Maak melding

 4. Off topic

  Misschien wel he?

  Heeft doekhie niet het pad gelegd voor veel anderen om met hun corruptie dossier naar de pg te lopen? Kan die pg het ook een beetje druk krijgen, mensen in dienst nemen? Misschien wel he?

  Ik zou zeggen dna leden die hun corruptie dossier op orde hebben: gaan met die banaan.


  Maak melding

 5. Deze politieke partij beweerd de recht en democratie in het land te brengen, stelletje onbetrouwbare boeven net als de NDP-ers ik stel voor een dat Nederland van dit land ( SU ) weer een kolonie maakt, want oen doeng no ka


  Maak melding

 6. Eigenbelang eerst…

  Kan iemand mij een Surinaamse politicus noemen die het belang van het Surinaamse volk boven zijn eigen belang stelt?

  Niet allemaal tegelijk graag


  Maak melding

 7. VHP ALS VOLKSPARTIJ moet anno 2015 durven kritisch naar zich zelf te kijken!

  Zij moeten ook tegen kritiek kunnen! En hier mee wat gaan doen! Wij willen vooruitgang NÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!

  En niet HODERDJAAR later!!!!! Zij doen óók niet alles Goed!!!!!!!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 8. Zo werkt front natuurlijk, loyaliteit wordt opgedrongen tot het slaafs toe. Eigen inbreng en denken zit er niet in. Dit zijn de oude partijen die de politieke cultuur in Suriname hebben gevormd. Een politieke cultuur waar wij nu de zure vruchten van moeten plukken.

  Vene stelde dan ook heel simpel, “Het is geen politieke cultuur dat een Partijvoorzitter aftreed na verlies van de verkiezingen”.

  Girjasing is de huidige VHP’er, die die VHP een etnische partij noemde die geen enkel oog heeft voor het landsbelang dan alleen het etnische eigenbelang, daarom zou Suriname niet vooruit kunnen komen. Ja mensen dit was toen hij nog geen VHP’er was.

  Volgens Pahlad zouden de vhp’ers massaal van de Wijdenboschbrug mogen springen, toen was hij geen vhp’er nu wel.

  Volgens die mevr. Cheung gaat ze weg bij de NDP want ze kon geen stukje grond krijgen om een Boeddhistische Tempel te bouwen.

  Dit zijn recente gevallen, ik zou nog dagen door kunnen gaan.

  Ja mensen, dankzij 65 jaar front politieke cultuur.


  Maak melding

 9. Het is gewoon duidelijk dat Girjasingh op de schopstoel zit en dat hij niet meer terugkomt op de verkiezingslijst van de VHP. Hij moet aan de kant voor de Somodihardio en Soemita blok. Dit is een dolksteek in zijn rug omdat hij naar zijn zeggen veel heeft gedaan voor de partij.

  De handeling van de VHP om de blok Soemo/Soemita voorop te plaatsen is partij politieke corruptie. Soemodihadio is de bom onder de combinatie.Hij heeft de VHP onder druk gezet en als de VHP niet aan zijn eisen voldoet gaat de bom barsten. Somo wil geld zien, ja het groot kapitaal voor zijn hypocriete steun. Somo heeft de VHP gegijzeld en Girjasing is de eerste die de prijs moet betalen.


  Maak melding

 10. VHP is een enge partij. Een beetje kritiek en ze betwijfelen je loyaliteit. Terwijl ze de huidige president van Suriname beschuldigen van dictatoriaal gedrag………


  Maak melding

 11. Somo is een machtspoliticus, kuikentjes zoals santokie zal hij ten aller tijden in zijn broekzak kunnen stoppen.

  Met de huidige President kon hij dat niet flikken en dat weet Somo. Die hele v7 zal blijven bestaan bij de gratie van Somo.

  Somo uit front en komt vele malen sterker terug in front.
  da91 en spa, zie je nergens meer op een lijst, de vraag is? gaan de mensen die op deze partijen stemden dat nog doen wetende dat ze dan eigenlijk op santokie en somo stemmen. hetzelfde geld voor de achterban van BEP in Paramaribo, gan je op een bep’er stemmen in Paramaribo wetende dat die goede man nooit in de DNA zal verschijnen.

  feit is dat v7 zich rijk is gaan rekenen en wat zal blijken de NDP komt vele malen als grote winnaar uit de bus. Surinamers houden niet van verraders, kijk maar naar Wijdenbosch of die hele DNP. Zo zal blijken dat die mevr. cheung nergens meer terecht zal komen, it’s done with her.


  Maak melding

 12. VHP ,schop S.Girjasing eruit !!!

  De V7 kan het absoluut zonder hem doen!!!
  Hij wil eruit en natuurlijk moet hij hoog nodig met en smoesje komen netals K.Gangarampanday en Gordon TOUW !!
  Hij is iemand die de Eigen partij probeert te boyctten !!!
  Hij is een VIRUS en voorkomen is beter dan genezen !!!
  Wijs hem de deur en laat hem de oversteek naar de NDP maken want dat is zijn enige optie,hem is zeker heel veel beloofd door boiuta en co.
  Niemand gaat treuren om deze Girjasing,kom in actie VHP and let him GO !!!
  Geen enkel begie-begie hier nodig ,hij heft bewezen niet betrouwbaar te zijn !!!


  Maak melding

 13. @Paraman

  Ju;llie,de ndpers Mogen hem met open armen ontvangen !!
  Voor hem is er geen plaats meer bij de VHP !!
  Aangezien de NDP meer op een weeshuis voor landverraders en criminelen is Mogen jullie girjasing toevoegen op jullie lijst !!!


  Maak melding

 14. @Sabidirie

  Niemand bij de VHP maakt zich druk om een verrader als Girjasing !!
  Bij de NDP zal hij altijd welkom zijn aangezien landverraders en moordenaars welkom zijn hier !!!
  Ps zolang de heer Santokhi VHP voorzitter is Mogen de girjasings opdonderen. Niemand in de VHP die zit te treuren om deze LANDVERRADER girjasing !!
  Wij zijjn blij dat hij zijn ware aard heeft laten zien ,liever laat dan nooit !!
  JAAG HEM WEG VHP ,ZO EEN VIRUS ALS GIRJASIN HEBBEN WIJ NIET NODIG,BIJ DE NDP HEEFT HIJ HEEL VEEL KANSEN,NIET BIJ DE VHP !!


  Maak melding

 15. Ik vond het ook vreemd dat Gierjasing deze zaken niet intern besproken heeft en niet naar het algemeen belang kijkt. Het punt dat de sterkste partij per distrikt de lijst moet aanvoeren kan wel een gegeven zijn, maar het gaat om het algemeen belang.

  Het recht en de vrijheid om te spreken bestaat er, maar doe het op de juiste wijze, met de juiste personen intern en daarna extern.

  Gierjasing in binden en denk aan het Algemeen belang van de republiek Suriname en de Surinamers.

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 16. ray laat duidelijk zien hoe men de democratie beleefd binnen de vhp.

  Commentaar en kritiek binnen de vhp en je mag opdonderen als landverrader. Nemen jullie notitie hiervan, op deze zelfde zgn democratische vhp manier zal Suriname ook wel bestierd worden.


  Maak melding

 17. Passant en Ray hebben al gezegd wat ik ook denk. Jammer van Gi[e]rjasing… hij bewandelt niet de correcte weg op deze manier, en dat hij de massameeting wil boycotten is voor mij teveel… bij mij heeft hij afgedaan… niet loyaal, meer een dolk in de rug noem ik dit… verlaat de VHP ajb… het ga je goed, en de VHP ook zonder jou meneertje Gi[e]rjasing. Je kijkt idd naar eigen belang en niet het algemeen en landsbelang, VHP wil in het landsbelang opereren niet in een eigenbelang… nee sorry wat hij nu flikt met willen boycotten is voor mij te ver…

  laat hij opstappen bij de VHP hoor echt… als hij die boycot werkelijk doorvoert moet VHP echt maatregelingen treffen …


  Maak melding

 18. @Sabidirie
  Begin eerst naar je Eigen partij de ndp en je lijder te kijken,
  In welke DEMOCRATIE hoort Amnestie thuis dan?!
  Girjasing mag opdonderen en wij gaan blijven roepen totdat deze Girjasing opdonderd !!


  Maak melding

 19. De VHP wil Girjasingh in het keurslijf dwingen, een soort dwangbuis waarin hij opgesloten moeten zitten voor het partijbelang.Je eigen wil, het eigen denken en het eigen intellect tellen niet mee.De VHP is nog steeds de partij die in de ijzeren houdgreep zit van de opvolger van Lachmon.Lachmon zijn wil was wet en je moets je mond houden.de partij is in feite niet veranderd.

  Ik ben ook niet verrast door het standpunt van de VHPer @passant.Hij denkt in etnische termen en zegt dat Girjasingh zich koest moet houden omdat de grootste partij in Commewijne de Javaanse partij is. Het moet voor hem duidelijk worden dat niet alle Javanen op Somodihardio en Soemita stemmen.

  Dat de welvaart in Commewijne is toegenomen komt niet door deze twee figuren maar door het beleid van de regering Bouterse/Brunswijk. De aanhang van de NDP in Commewijne is zeer groot en is groeiende.@Passant denkt nog steeds in etnische belangen en dat geeft duidelijk aan hoe de VHP politiek in elkaar zit.


  Maak melding

 20. @Henk Molenaar,
  “Kan iemand mij een Surinaamse politicus noemen die het belang van het Surinaamse volk boven zijn eigen belang stelt?”

  Ja;
  JoSu van Rey en JoriSu Demmink.


  Maak melding

 21. Nu piepen ze trouwens wel anders omdat ze hebben veel hulp van anderen nodig, maar ze zijn allemaal Shailendra Girjasing de Racist!! Mensen met racisme hebben een ongegronde en onberedeneerde hekel aan mensen van een ander ras.


  Maak melding

 22. Alleen eigen belang en hebzucht naar macht.
  NDP or V7 geen verschil.Als je word gekozen ben je
  gelijk een halve god.
  Ook het kiesstelsel klopt voor geen meter.Hoe dommer
  hoe zwaarder je stem weegt.
  We komen hier niet uit.Het is jammer voor dit mooie land.
  Bakra basi a keba.No sranang mang e mik oen ka!


  Maak melding

 23. Die vhpers zijn mij een raar soort volk. Ene passant beweerd gewoon doodleuk dat die man het eerst intern had moeten bespreken. En dit terwijl die Girjasingh zelf heeft aangegeven dit intern te hebben besproken maar er werd niet geluisterd.

  Als het goed is loopt er ook nog een rechtszaak van die meneer van het VHP partijbestuur tegen een niet democratisch besluit, men heeft alle statuten binnen de vhp aan hun laars gelapt.

  Volgens gekke ray is deze man ook een landverrader, jullie soort vhp democratie hoeven wij niet in Suriname te hebben, alvast bedankt.


  Maak melding

 24. De houding van de VHP ten aanzien van het vraagstuk Girjasingh is een teken van zwakte van de partij.De VHP staat zeer zwak tegenover Soemodihardio.Dit houdt in dat de partij een zwakke ruggegraat heeft en dat iedereen zich moet koesthouden om Somodihadio zoet te houden.

  Als de mega leugenaar Somodihadio niet zoet wordt gehouden kan hij rare sprongen maken.Somo doet niet aan opbouwende politiek. Hij denkt aan zijn eigen belang en het belang van dat groepje mensen om hem heen. Girjasingh laat zich niet inkasten door Santokhi, en ik denk dat Santokhi concessies zal moeten doen om Girjasingh zoet te houden. Totnogtoe is het santokhi niet gelukt.


  Maak melding

 25. @Sabidirie en RobG

  Girjasing mag de overtocht maken naar de ndp, NU,hij heeft de zegen van V7 .
  Hij mag liever vandaag vertrekken dan morgen!
  Niemand van de V7 gaat hem missen en ook geen enkel VHPer !!
  Jullie Mogen hem komen halen , we geven hem GRATIS weg !!!

  Hahahaaaaaa….nee echt wij treuren niet om Girjasing,!!!


  Maak melding

 26. Ik ben een wereldburger, internationaal en bijt niet op een houtje. Ik weet van wanten. In Suriname ben ik geboren en vind dat het met mijn geboorteland en de bewoners goed moet gaan door goede plannen, goede bestuurders, ondernemers, hardwerkende e/o ondernemende burgers. Wat voor mij belangrijk is, is de democratische rechtsstaat, veiligheid en alles eerlijk verdelen.

  DDB heeft zijn eigen kansen vergooid door mensen te doden. Ook Brunswijk heeft zich zich vergaloppeerd met zijn bankoverval en zijn gedrag in het openbaar, oa voetbalvelden. Hopelijk nu hij een opleiding volgt en binnenkort afrond dat hij zich beter gedraagd. Normen en waarden moeten hem ook worden bijgebracht,. Laat hij al vast stoppen met geld uitdelen. Slechte zaak. mensen moeten voor hun geld hard werken en ermee leren omgaan, economie.

  Als er een andere regering komt die ook zaken niet op de juiste wijze doet zal ik die keihard van langs geven.

  DDB is niet de juiste man voor Suriname en ook de mensen die hem omringen. Wie de gevangenis in moet, moet m.i. niet denken dat die de dans gaat ontspringen.

  Wordt vervolgd na 25 mei 2015, beter gezegd als er een andere regeringscoalitie komt. Normen en waarden zal ik ze met de harde hand bij brengen. Voor je geld moet je op een eerlijke manier en hard voor werken.

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 27. Wat een gedoe om niets.
  1) Girjarsingh beschadigd zich zelf en zijn partij door zo te handelen. Jammer voor hem en zijn partij en leuk voor de tegenstanders want die kunnen in troebel water vissen.
  2) Somohardjo bewijst weer eens dat hij zeer schrander is en een echte politicus (Politici kun je volgens mij per definitie niet vertrouwen want ze hebben allemaal een (verborgen) agenda.
  3) Somohardjo maakt met zijn zet de KPTI schatplichtig aan PL. De gunst zal terug betaald moeten worden.
  4) De te selecteren kandidaat van de KPTI zal wel heel erg hard moeten werken voor de V7 om niet af te gaan. Deze kandidaat zal keihard voor de stemmen moeten gaan en de stemmen van de KPTI nieuwe stijl allemaal binnenboord moeten halen.
  5) Ook de PL kandidaat wordt op scherp gezet omdat hij kansloopt buiten de boot te vallen.

  Dom van meneer Girjarsingh om zich hier druk over te maken. Hij had alleen wat harder moeten gaan werken. Nu heeft hij zich zelf slechts buiten boord gezet en is het voor de VHP van belang een heel harde werker als vervanger te vinden of een uitruil te doen met de PL.
  Het is maar politiek en geen drama


  Maak melding

 28. Arme domme jojo vind het een gedoe om niets, niet verwonderlijk, jojo snapt de essentie niet van dit etnische of racistisch denken binnen de v7 of vhp. Dit komt niet uit de lucht vallen.

  Als partijen samenwerken voor een hoger doel zou het niet uit mogen maken wie op de eerste of vierde plaats staat. Voor de vhp’er girjasingh wel, hij waarschuwt voor de jawablok binnen v7.

  op puntje 4 gaat jojo helemaal af, zijn gebrek aan kennis is manifest en zichtbaar voor een ieder.


  Maak melding

 29. ray NDP wil Girjasingh niet, die man is een bekende racist en hoort bij de vhp thuis, hij zal zich niet op zijn gemak voelen in de GROTE NATIONALE PARTIJ VAN SURINAME DE NDP, racisten zijn daar niet welkom.


  Maak melding

 30. @Afu Sensie
  U haalt alles door elkaar om maar wat te kunnen zeggen.

  Binnen V7 worden alle etnische aspecten juist uit gebalanceerd. Dat is de kracht maar ook de zwakte van een dergelijke samenwerking.
  Er zal niemand een uitgesproken meerderheid hebben om de rest naar de pijpen te laten dansen. Ook de VHP niet ook al kan die een grote sprong maken na alle anti reclame die trouwe NDPers (Sital/Samson/Pahlad/Mangli etc) maken.

  U vergroot de frustratie van de persoon Girjarsingh uit. De betreffende partij heeft adequaat gereageerd met Jammer, Emotioneel en Langs de verkeerde route.
  In politieke termen meneer Girjarsingh wij hopen dat u weet waar de uitgang is. Wij zullen u niet begeleiden naar de uitgang. Door hard te werken voor onze zaak kunt u zich rehabiliteren anders doe u ding en wees gelukkig.

  Wees aub niet te voortvarend met te stellen dat de NDP Girjarsingh niet zal willen hebben. Hij had in 2010 2199 stemmers op zijn naam staan. Ook al houdt hij er maar 1.000 dat is een plaats op de lijst wel waard. Wansabesarie wordt zelfs voor 474 stemmen uit 2010 voor serieus genomen.

  beste Afu Sensie de Koezel (Koe Ezel) heeft meer dan regelmatig gelijk en u gaat dat vanzelf ervaren.


  Maak melding

 31. NDP gaat naar huis dit keer!!!!!! Als dat niet gaat gebeuren, dan is het Surinaams volk ziende blind en horend doof!!!!

  Hoe moet ik deze mensen nog meer wakker schudden????

  Willen zij wel een goed leven voor zichzelf en voor hun kinderen en kindskinderen????? Kom ik mij, daar maar kandidaat voor komende verkiezingen…..:) 😛 🙂

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel wijsheid!!!)


  Maak melding

 32. Paramaribo 24 jan.

  De VHP is ondemocratisch, en is net zoals vele partijen in Su op een etnische basis gefundamenteerd. Het is jammer voor Suriname.


  Maak melding

 33. De VHP de loyaliteit van de eigen parlementariër betwijfelen, zolang dit maar niet gebaseerd op religieuze traditie. De realiteit leert dat deze extreme religieuze lieden geen respect hebben voor anderen. En in een land waar we niet allemaal op elkaar lijken of in dezelfde goden geloven is dit niet gewenst.


  Maak melding

 34. Dit noemen ze bij de VHP democratie, vrijheid en het recht op meningsuiting , je mag alleen op de VHP stemmen en nergens anders. De VHP is niks anders dan een Ondemocratische racistische partij die zich anders voordoet. Als de VHP gaat regeren dan zal het volk zien wat ik bedoel, de VHP heeft alleen maar mooie praatjes dat hebben ze sinds hun bestaan die ze elke keer in een nieuwe jasje steken. De VHP is een bedorven corrupte partij die geregeerd wordt door een familie die geen tegen spraak duld. De belangrijkste vergaderingen van de VHP zijn besloten daar is zelf de pers niet welkom. Wie denkt dat de VHP iets voor Suriname zal doen moet snel wakker worden!


  Maak melding

 35. Girijasingh weet dat de Javanen er een potje van gaan maken in Commewijne. Hij weet ook dat bepaalde Javanen daar zich bij Brunswijk hebben aangesloten. Hij wil de overwinning voor V7 binnenslepen. Dus zo gek is zijn weerstand niet tegen de verdeling van posities daar door V7. Er is daar een grote fout gemaakt. Girijasingh heeft dat door!


  Maak melding

 36. De ‘V 7′ wat een naam! De VIEZE 7, zie daar de 7 VIEZE VUILE VINGERS van Suriname.

  Deze lui hebben geen benul wat politiek voeren inhoudt. Als deze VIEZE 7, nu al het volk (VOLWASSEN) JONGEREN vooral, met open ogen MINACHTEN door niet te willen verschijnen in de Nationale Assemblée, wat moet het de komende vijf jaren worden.

  Mensen, mensen, mensen, in het bijzonder de (VOLWASSEN) JONGEREN van Suriname geef nimmer jou steun aan deze VIEZE 7 grapjassen.

  In plaats het volk te laten weten hoe men de PROBLEMEN van het land denkt aan te pakken en voornamelijk de (VOLWASSEN) JONGEREN met name het goede voorbeeld geeft door als VOLKSVERTEGENWOORDIGER je plicht te doen en te verschijnen in de Nationale Assemblée, waar er vergaderd dient te worden, vragen deze lui aan het volk van Suriname om op zo’n VIEZE 7 toestand haar steun te geven.

  Een dergelijke houding kun je alleen maar verwachten bij mensen waar het PRINCIPE, INTELLECT, NORMEN en WAARDEN, ver maar dan ook heel ver te zoeken is.

  Elke VOLKSVERTEGENWOORDIGER wordt uiteindelijk INDIVIDUEEL gekozen en zou zich los mogen weken van zijn/haar partij, indien nodig wordt geacht. Dus daarom zou geen enkele VOLKSVERTEGENWOORDIGER met het excuus mogen komen dat men wegblijft omdat de ander – hetzij een persoon of politieke partij – het van hem/haar verlangt. Het is het verzinnen van de GROOTSTE SMOES om eronderuit te komen.

  Het VOLK van SURINAME dient deze houding FINAAL af te straffen en zich nimmer laten vertegenwoordigen door dergelijk GESPUIS en TUIG.

  Laat men in eerste instantie duidelijk maken als “potentiële” VOLKSVERTEGENWOORDIGER wat men voor het volk wil gaan doen en tracht vooral aan de BEHOEFTE van het volk invulling te willen geven.

  Binnen een goede DEMOCRATIE dienen partijen elkander niet bij voorbaat uit te sluiten. De KIEZER geeft de politiek MANDAAT en niet andersom.

  Zie de NATIONALE ASSEMBLEE: je gaat toch ook niet wegblijven van het “parlementaire” werk en verlangen van je baas (Surinaamse Overheid) dat die je daarvoor beloont?

  Ze blijven weg omdat het doorgaans VERRADERS zijn. VERRADERS van het volk. Ze durven elkaar als VOLWASSENEN niet in de ogen aan te kijken.

  De NATIONALE ASSEMBLEE, dat is het PODIUM bij uitstek, waar je jou bedoelingen als VOLKSVERTEGENWOORDIGER, dient duidelijk te maken.

  Maar het zijn nogmaals stuk voor stuk lui, die elkaar niet in de ogen durven te kijken, dus mijden/ontwijken ze elkaar zoveel mogelijk. Sommigen sinds hun “GESTRANDE HUWELIJK”.

  Wat een ONVOLWASSEN gedrag. Als men dit goedvindt schept men een PRECEDENT; dan wil iedereen het straks ook.

  Er wordt nu reeds door deze “V 7″ – “VIEZE 7″, POLITIEK BEDREVEN ONDER INVLOED van OMKOPING.

  Het mooie van is dat het Surinaamse volk deze “V 7″ ofwel de VIEZE VUILE 7 VERRADERS duidelijk in beeld heeft en weet het volk waar ze aan toe is.

  Noot:
  met name de Surinaamse Javaanse Gemeenschap loopt te sukkelen met hun twee leiders ofwel SABOTEURS, sinds jaar en dag. Deze groep doet alsof ze niets beters in huis hebben. Terwijl het geen politiek voeren is, waar deze lui mee bezig zijn.

  Het is tijd voor een BETERE tevens INTEGERE lichting onder deze Javaanse bevolkingsgroep. Er zijn genoeg afgestudeerden, waaronder ACADEMICI die hun steentje nu op een INTEGERE wijze zouden kunnen bijdragen, dan VANDAAG hier en MORGEN daar, de boel te lopen ONDERMIJNEN, wat ze als bevolkingsgroep vanwege deze twee KWELGEESTEN, vaak ook PLAAGGEESTEN, meer dan BELACHELIJK en ONACCEPTABEL maakt.

  Volk van Suriname, niemand zit te wachten op deze “V 7″ ofwel VIESTIE 7 pietjie-pietjie plei.

  Het VOLK van SURINAME is niet zo GOEDKOOP als weleer. En een ieder die als POLITICUS in Suriname een bijdrage wenst te leveren zou dit moeten weten. Maar helaas!

  Dat deze “V 7″ VIEZE 7 BENDE zich heeft geopenbaard mag het SURINAAMSE VOLK echt beschouwen als een “VICTORIE”.

  ‘n Toepasselijk Surinaams gezegde, van toepassing voor deze “V 7″ VIEZE 7 BENDE:

  IE KAN’ KIEBRIE JOE GRANMA, MA IE NO KAN KIEBRIE ING KOSO-KOSO!


  Maak melding

 37. Freedom2u,

  Je hele verhaal is gebaseerd op jouw domheid.

  MC heeft een meerderheid in het parlement. Waarom komen haar eigen parlementariers dan niet opdagen voor de vergaderingen? Begin dat maar eerst te verklaren. Indien de eigen MC mensen de eigen MC-regering niet steunen, waarom hak je dan niet in op hen? Omdat je hier propaganda voert voor hen?


  Maak melding

 38. Wie denkt dat de VHP iets voor Suriname zal doen moet snel wakker worden!

  Eerlijk,

  Jij bent duidelijk wakker. Maar dan uit een nachtmerrie. Een nachtmerrie van 4,5 jaar NDP-regering. Ik kan me voorstellen dat je dan nog wat angstig bent en niet helder kunt nadenken en wartaal uitkraait. Kom eerst tot je zinnen.


  Maak melding

 39. Mr. Roy Siwpersad: De VHP is ondemocratisch, en is net zoals vele partijen in Su op een etnische basis gefundamenteerd. Het is jammer voor Suriname.

  Meneer Siwpersad, op de eerste plaats denk ik niet dat je een hindoestaan bent, maar indien je het toch bent, waarom neem je niet een andere naam aan? Jouw naam is ook op etniciteit gebaseerd. Ie tik wang koelie ning. Get rid of it then, als je zo tegen etniciteit bent. Noem jezelf bijvoorbeeld Roy Piranha of zoiets. Een neutrale naam.


  Maak melding

 40. de n d p is alleen maar één persoon waar het om draait,,dat rest zijn allemaal billen likkers..

  geen rol van betekenis..

  zie maar om je heen..

  allemaal boeven..


  Maak melding

 41. VHP ers zijn allemaal leugenaars.
  De schrikbarende termen die de moeder van parlementarier Gajadien in haar zinnen gebruikt is niet te geloven maar waar. Nooit te verwachten van een vrouw op zo’n leeftijd.
  Mevrouw toont U respect voor je zelf.


  Maak melding

 42. gier-ja-sing,,,biedt je escusses maak een over buiging net als papa lachman en kom terug in de arena..

  dan ben je grootte jongen..

  toon je zelf respect..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.