Vernietiging van 430 kg cocaïne in Suriname

22
De partij coke werd in 2015 door de politie in Suriname verbrand

Politieagenten houden zaterdag de wacht bij de vernietiging van 430 kg cocaine op twee brandstapels te Richellieu in Commewijne. De drugs waren vorige week in beslag genomen. Het spul was verstopt in de body van een graafmachine die op het punt stond terug te worden verscheept naar Nederland. Van de aangehouden personen zijn er nog twee in verzekering en het onderzoek is in volle gang. De vernietiging vond plaats onder supervisie van officier van justitie Cynthia Klein.


22 REACTIES

 1. En die graafmachine? Wie waren de importeurs/exporteurs. Niets van deze dimensie kan plaats vinden in Suriname zonder dat el presidente niets mee te maken heeft.
  De netto export winst op cocaine uit Suriname naar NL is ongeveer $50000/kg. Dus 430X50000= Mooi 21,5 miljoen US dollar. Helpt onze betalingsbalans wel mooi.


  Maak melding

 2. Bouta(DDB) heeft nú een héél groot probleem!!!! Hoe gaat hij de verkiezingen financieren???

  De mensen omkopen??? En een Njang Driengi Presrie doen?????? 🙂 ;)….onmogelijk!!!!!

  Paraman; heb jij één oplossing voor dit probleem…:P:)
  ..?????

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 3. De drugscriminelen en paarse financieerders kijken teneergeslagen naar hun laatse hoop verdorven rot spul. Fa wi go e wini averkiezing disi? Staatskas legi bijna keba.


  Maak melding

 4. Weet je hoeveel kastelen gerealiseerd hadden kunnen worden als de lading niet ontdekt was, nu gaan al de kastelen te land, ter zee en in de lucht in rook op.


  Maak melding

 5. @ pero, nu ben je skero
  @sabidirie, a lasie dies dirie
  @nuchtere man, eindelijk word je echt nuchter
  @milton, de opbrengst van deze lading is nulton
  @afu sensie, 0 sensie
  @sjang, tje potie, dies no kang
  @abaisa, no paisa
  @parbo, nu parboiled in het vuur
  Ga zo maar door.

  De bonus voor jullie paarse propaganda op deze en mogelijk andere sites is zojuist in rook opgegaan.

  Hopelijk hoeven de politiemannen die betrokken zijn bij dit onderzoek geen asiel aan te vragen in Nederland omdat ze hun leven niet meer zeker zijn in Su


  Maak melding

 6. de harde …waarheid is…, dat alle lijder in sme liegen-bedriegen..het volk voor de gek houden..

  het vervelende van het geheel is,,dat .. het dombo volk .. niet zelfstandig kan denken,doen..

  geef het volk brood en spelen..


  Maak melding

 7. Welke stommeling denk om weer 2e hands goederen naar nederland te transporteren…in 1970 kon men de hollanders om de tuin leiden. nu niet meer. Cocaine dealers in suriname, jullie moeten met de tijd meegaan… ga op stage in columbia en panama, of kijk wat vaker op discovery channel om bij de tijd te blijven. Dino ging ook niet met zijn tijd mee, en kijk zelf maar wat er van hem is geworden….


  Maak melding

 8. Onlangs gepost en de paarse minnetjes idioot is al weer langsgeweest.
  =====================

  Neus

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Die man in het blauw – paars is Paraman. Hij zit diep te inhaleren om toch maar zo veel mogelijk binnen te krijgen.

  zaterdag 24 januari 2015 om 19:19 uur
  ==========================
  Dit is hoogst waarschijnlijk gedaan door iemand die bij de achterliggende database kan. Mij lijkt het toe dat het paarse minnetjes monster rond of kort na 22:00 uur actief was.


  Maak melding

 9. Ze hebben een brandstapel van hout en autobanden gemaakt , vol met diesel en in brand gestoken dat zie je aan de donkere rook. Het echte spul hebben ze op een veilige plek bewaard. Dit is een show, dit is geen zand in de ogen strooien maar rook in de ogen strooien.


  Maak melding

 10. De vernietiging vond plaats onder supervisie van officier van justitie Cynthia Klein.

  Nou en? Heeft zij soms een reputatie van clean crime fighter?


  Maak melding

 11. Hij, de pres, stond erbij en keek ernaar terwijl happend naar “zuurstof” bezig was om zijn zicht te verbeteren zodat de rookrichting beter door het oog waarneembaar is om zijn neusgaten die kant op te draaien.
  High 5.


  Maak melding

 12. hallo,,is dit geen miellieu vervuiling domme rikken..

  in een moderne samenleving wordt dit spul in een oven verbrand en niet in de open lucht ,maar aangezien sme nog bij afrika hoort,kan het niet anders.


  Maak melding

 13. Het is hoogst ongebruikelijk dat de drugs direct verbrand worden omdat de verdachten dan kunnen beweren dat het minder was, dat het bakpoeder was, etc. NORMAAL is dat de drugs veilig opgeborgen zijn tot dat het proces en eventueel H.B. afgesloten zijn.

  Het zou dan ook best kunnen dar Ray gelijk heeft. Nergens uit de berichten kan ik bv opmaken dat journalisten instaat gesteld zijn om vast te stellen dat de pakketten die verbrand zijn onmiskenbaar leken op de pakketten die in beslag genomen zijn. Van het laatste is wel goed beeld materiaal beschikbaar.


  Maak melding

 14. Cynthia Klein lijkt overigens wel integer gezien het volgende bericht in GFC Suriname wil regulering gebruik chemische stoffen 25. November 2013
  Suriname wil wetgeving hebben die de invoer en het gebruik van drugsprecursoren of te wel chemische stoffen reguleert. Om dit te realiseren is door de ministers van Volksgezondheid en van justitie-en-politie de commissie ‘Drugsprecursoren’, die wordt voorgezeten door de officier van Justitie mr. Cynthia Klein-Jules, geïnstalleerd

  Denk alleen wel dat deze OvJ maar eens in de media moet uitleggen hoever zij gevorderd is. Zowel chemicaliën voor Coke, XTC, etc. als oplosmiddelen om ze ontraceerbaar te exporteren moetne tegen gehoden worden. Dat doe je dan door een raamwet die aangeeft dat de goederen vermeld op lijst XXX alleen door vergunning houders geimporteerd mogen worden en dat zij een materiaalboekhouding moeten bij houden. Tevens moet iedereen die niet importeerd, maar meer dan 10 liter onderzich heeft dan wel omzet per jaar een dergelijke boekhouding voeren.
  De lijst met stoffen is dan eenvoudig onderhoudbaar middels een DNA vergadering of cie die de lijst mag aanpassen.

  OPDRACHT aan de journalisten: vraag haar hoe het er mee staat en waarom die wet er nog niet is. Het voordeel van de twijfel is een schone zaak mits niet te lang getwijfeld wordt.


  Maak melding

 15. Sjonge jonge,uit al de reacties.heb ik geen èèn kunnen betrappen die iets zinnigs te vertellen heeft,zoals altijd…wat een stelletje hoog geschoolde dommeriken bij elkaar zeg !!!,,jeetje !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.