‘Poging tot ondermijning massameeting oppositie’

37

PARAMARIBO, 23 jan – De massabijeenkomst die de samenwerkende oppositiepartijen hebben gepland, wordt nu al ondermijnd. Dit zegt voorzitter Paul Somohardjo van Pertjajah Luhur. Hij weet ook waar het vandaan komt.

Politieke partijen in de regering zouden erop uit zijn de bijeenkomst te laten mislukken. Met name de NDP van president Desiré Bouterse zou bezig zijn. Onder meer zouden buschauffeurs worden omgekocht om niet te rijden naar de bijeenkomst. Of het effect zal hebben, moet nog blijken. “De NDP wil onze massameeting boycotten. De NDP kan alles doen. Ze kunnen ook de regen voor ons sturen”, zegt Somohardjo tegenover Dagblad Suriname.

Volgens Somohardjo is de ondermijningspoging gedoemd te mislukken. Er worden desnoods personenauto’s ingezet om te poolen naar de bijeenkomst. De politicus vindt het ook vreemd dat de politie niet reageert op een verzoek om het plaatselijke verkeer om te leiden. “Bij een kleine vergadering van de NDP in Commewijne waren verschillende wegen afgesloten. Maar wanneer wij een verzoek indienen, wordt het niet gehonoreerd.”


37 REACTIES

 1. Hahahahaha we kennen dit natuurlijk al, het zal wel de schuld van de NDP zijn dat er niet zoveel mensen zijn komen opdagen.

  Nu is het ondermijning, mandag zullen we lezen dat mensen zijn bedreigd en daarom zijn ze niet gekomen.

  Deze losers voelen de nattigheid al, 7 partijen eigenlijk zou je toch het onafhankelijkheidsplein of een stadion moeten kunnen omtoveren tot een grote megafestijn met wel 25.000 of 30.000 mensen.

  Dat kunnen ze niet zal ze ook nooit lukken, alleen de NDP kan zoveel mensen op de been brengen, dat is een feit.


  Maak melding

 2. Trouwens reclame gezien van deze massahysteria, het enige wat er staat is dat South South West gaat optreden.

  7 partijen die Suriname willen ontwikkelen en het enige wat ze te melden hebben is dat South South west gaat optreden.


  Maak melding

 3. Het is heel erg om te moeten constateren hoe deze man, zijn geliefde paarse afgod nu afschilderd. Terecht mag gesteld worden dat hier sprake is van politieke hoererij. A mang, samen nanga Lon tjies bigi paarse njang nanga paarse stroop foe seti a samenwerking nangandp- didibri. Hij wist van tevoren wie didibri is, maar machtzucht en hebzucht hebben gemaakt dat zij hun aanhangers in principe hebben bedrogen door in de Mi e Ka combinatie te gaan. Soort blijft bij soort zoals Lon, zijn baas heeft gevonden. Een paars/gele samenwerking olv van deze twee bij verstekveroordeelde drugscriminelen is het logisch gevolg. Wat Somo betreft, een ezel laat zich geen tweemaal stoten aan dezelfde paarse steen. Maar what about de groene steen die hij als een blok heeft laten vallen? Zullen ze zich tweemaal stoten aan die verradelijke twee stenen, Willy en Somo? Zo ook opa Willy. Ze hebben hun geaardheid bewezen als slechte voorbeelden voor hun aanhangers. No vertrouw no wang jampa of niet?
  Dankzij deze opa Willy en opa Somo heeft de Mi e ka Combinatie een lange hete paarse adem in bijna alles. Alles zullen de twee onberechte criminelen doen om uit het gevang te blijven. Winnen ze de komende verkiezingen door fraude, dan rest nog slechts een lijder over en dit zal de paarse knecht niet zijn, maar baas van verworden dictatorial Suribabwe.


  Maak melding

 4. Als dit waar is dan vrees ik met grote vreze dat deze SMEERLAP PARTIJ lees DDB het land in GROTE ROMMEL gaat storten als blijkt dat ze de verkiezingen gaan verliezen. Want als deze partij nu al begint om bushouders om te kopen om niet naar de bijeenkomst te rijden dan hou ik mijn hart vast.

  Ondermijnen is DDB op het lijf geschreven. Deze man is BAD NEWS!!!!


  Maak melding

 5. Afu Sensie
  Massa meeting van Bravo, coalitie partner van NDP, kan alleen mensen trekken door de vrouwen geld te geven. Heb niet gezien dat jongemannen geld krijgen van Alibaba.
  Er word dan het advies gegeven “seri a san ondro joe koemba diri” en daar wordt geen gehoor aan gegeven met als resultaat de vele volgelingen die 5 of meer kinderen hebben van 5 of meer verschillende vaders die niet eens de vaderrol willen vervullen laatsstaan geld geven om de kinderen, voorbeeld is Dino, te onderhouden en de bojo tussen de benen niet voor iedereen toegankelijk te maken.
  Ja zo word een massa meeting georganiseerd.


  Maak melding

 6. Somo zegt letterlijk, NDP gaat onze massameeting boycotten. Kennelijk verwacht hij dat de aanhang van de NDP ook massaal aanwezig moet zijn. Het volk moet zulke bijeenkomsten als een live comedy act vol scheldpartijen zien en als vertier aanwezig zijn. Die djoegoe djoegoe blijft leuk.


  Maak melding

 7. Somo is de 2de Hindori geworden JapaHori. Eerst bij NF daarna MC en weer NF. Hij is een echte Japanesie todo die blijft maar springen in een diepe put.


  Maak melding

 8. Mahinder Rathipal van de VHP vindt niet dat wij lichtvaardig moeten omspringen met het dispuut over de samenstelling van het Onafhankelijk Kiesbureau(OKB). Nu wordt het instituut beschouwd al te zijn niet betrouwbaar, de samenstelling wordt betwist en komt het instituut niet geloofwaardig over.

  Dit zei de volksvertegenwoordiger donderdag in het parlement tijdens de behandeling van de ingekomen stukken.

  Hij vroeg de president wederom aandacht voor het feit dat een politieke partij een voordracht heeft gedaan en is de verkeerde persoon beëdigd. Het Kabinet van de President heeft kort daarna aangegeven dat de fout gecorrigeerd zou worden. Rathipal wil weten als dat is gebeurd.

  Ook de vakbeweging heeft moeite met een persoon die is benoemd. Is het waar dat de zaak bij de rechter is beland, vroeg Rathipal die concreet van de regering wil weten hoe het gesteld is met de geloofwaardigheid van het OKB.


  Maak melding

 9. Nuchtere man,

  Verkoop je praatjes in Nederland.
  Ik heb al eerder gepost, dat je werkelijk geen idee hebt, hoe real live in Suriname is.
  Je denkt je een mening te kunnen vormen na twee maanden hier te zijn geweest, maar helaas.
  Na twee jaar zou je een volstrekt andere mening hebben.
  Is niet erg hoor, dat je je eigen mening geeft, maar doe niet als bakra of blaka kaaskop, dat je de wijsheid in pacht hebt.
  Als je ballen hebt, kom je naar Suriname en help je dit land opbouwen.


  Maak melding

 10. Als de partij voor de bevordering van criminaliteit meer bekend als NDP jullie wilt gaan tegenwerken waarom gaan jullie dan niet het onafhankelijksplein bezetten.


  Maak melding

 11. Paul Somohardjo: “De NDP wil onze massameeting boycotten”.

  Paul, dat de NDP jullie massameeting wil saboteren en wil laten mislukken, geloof ik meteen, maar dat ze de meeting willen boycotten, daar geloof ik niets van, de NDP kan jullie namelijk alleen boycotten als je ze uitgenodigd hebt.

  Ik denk eerlijk gezegd dat Somo de NDP niet heeft uitgenodigd, maar met deze onbetrouwbare vent weet je het maar nooit. Ik zou als V6 no. 7 (PL) voor geen cent vertrouwen.


  Maak melding

 12. Als NDP het doet is het nog acceptabel, wees gezegend……want er die gestoorde Shailendra Girjasing wil zijn eigen partij om zeep helpen omdat zijn persoonlijke belangen voor het algemeen en partij belang gaat.

  Ja pas op Somo, Bouterse kan je hersens ook manipuleren zodat je straks weer aan de geslachtsdelen van vrouwen gaat zitten. Domme geit!


  Maak melding

 13. Zo we hebben hypocriete rodinho weer met zijn verdorven wijsvinger oftewel pori finga.

  Wat een geboren hypocriet is deze minkukel toch ook, blijkbaar geld zijn wijsvinger niet voor domme frontjes als jojo, ray, henk molenaar enz. enz.


  Maak melding

 14. Bouyta gaat alles doen om de massameetings van V7 te boycotten !!! Hij is en blijft ONBETROUWBAAR. Hij is tot alles in staat nu hij zich in het nauw gedreven voelt !!
  En zijn Amnestie is getuige van waartoe deze crimineel in staat is !!!


  Maak melding

 15. ”De politicus vindt het ook vreemd dat de politie niet reageert op een verzoek om het plaatselijke verkeer om te leiden.”

  Dit is idd heel vreemd, en terecht dat Somo dit opmerkt.
  Het gaat 100% afgeladen zijn vanavond op de massameeting, VANAVOND JA…

  ”Afu Sensie
  Hahahahaha we kennen dit natuurlijk al, het zal wel de schuld van de NDP zijn dat er niet zoveel mensen zijn komen opdagen.”

  Je doet alsof de massameeting GISTERavond was joh, het is vanavond dommerdje… moeilijk heh om mee te kletsen ? Ik ben bij de meetings geweest van de VHP en die waren OVERVOL, jahoor volle zalen trekt de VHP, dus zet je maar schrap wat de massameeting VANAVOND OP DEZE 24E ZAL BRENGEN..

  De boycot zal geen ruk uitmaken let maar op mijn woorden 😀
  Morgen zal ik je verslag geven abun, want ik huh ben erbij samen met mijn matti 😉


  Maak melding

 16. Een vhper die verslag gaat geven, geen woordje waarheid hoeven we te verwachten, maw de zoveelste vervuiling van waterkant.net die ons te wachten staat.


  Maak melding

 17. @Sabidirie
  Zodra je baasje zijn mond open doet komen er alleen maar ONWAARHEDEN uit zijn bek.
  Behalve een handjevol ndpers is er niemand die nog luistert naar de indianen verhaaltjes van deze crimineel !!

  En pffffff…welke eerlijk mens heeft amnestie nodig?!


  Maak melding

 18. Wie moet de mega-leugenaar Somohardio nog geloven. Bouterse heeft zoveel macht dat hij de regen zelfs op hen kan afvuren. Mensen die psychotische aanleg hebben zullen direct geloof hechten aan dit soort verzinsels.Straks komen nog bakroes, leba’s en jorkas om de hoek kijken. Allemaal de schuld van de NDP.

  Ik denk dat Somo en zijn monsterverbond zich politiek zwak voelen. De economie van Suriname floreert en de regering zal de economie verder laten groeien. Santokhi van de VHP en zijn maatjes willen de economische groei juist afremmen. Alle voorzieningen voor de mensen gaan ze afschaffen.


  Maak melding

 19. De oppositie begint op voorhand allerlei spoken en achter iedere boom een beer (of een tigrie) te zien !

  De NDP heeft helemaal geen tijd voor de poppenkast vergadering van de V7 (verloren & verdwaalde 7) partijen, en maakt zich op voor verdere ontwikkeling van het land.

  En Panka heeft gelijk dat Noreen Cheung haar zetel terug moet geven aan de NDP, want deze heeft ze zelf niet verdiend en behoort de partij toe.
  Als ze werkelijk denkt dat ze (minimaal)1 zetel waard is, dan zou ze blanco de komende verkiezingen moeten instappen en aantonen dat ze op eigen kracht in staat te scoren !

  Anders gaat zij pronken met paarse veren en een lectoraat van enkele Dalian medewerkers die op haar lijken !


  Maak melding

 20. De ‘V 7′ wat een naam! De VIEZE 7, zie daar de 7 VIEZE VUILE VINGERS van Suriname.

  Deze lui hebben geen benul wat politiek voeren inhoudt. Als deze VIEZE 7, nu al het volk (VOLWASSEN) JONGEREN vooral, met open ogen MINACHTEN door niet te willen verschijnen in de Nationale Assemblée, wat moet het de komende vijf jaren worden.

  Mensen, mensen, mensen, in het bijzonder de (VOLWASSEN) JONGEREN van Suriname geef nimmer jou steun aan deze VIEZE 7 grapjassen.

  In plaats het volk te laten weten hoe men de PROBLEMEN van het land denkt aan te pakken en voornamelijk de (VOLWASSEN) JONGEREN met name het goede voorbeeld geeft door als VOLKSVERTEGENWOORDIGER je plicht te doen en te verschijnen in de Nationale Assemblée, waar er vergaderd dient te worden, vragen deze lui aan het volk van Suriname om op zo’n VIEZE 7 toestand haar steun te geven.

  Een dergelijke houding kun je alleen maar verwachten bij mensen waar het PRINCIPE, INTELLECT, NORMEN en WAARDEN, ver maar dan ook heel ver te zoeken is.

  Elke VOLKSVERTEGENWOORDIGER wordt uiteindelijk INDIVIDUEEL gekozen en zou zich los mogen weken van zijn/haar partij, indien nodig wordt geacht. Dus daarom zou geen enkele VOLKSVERTEGENWOORDIGER met het excuus mogen komen dat men wegblijft omdat de ander – hetzij een persoon of politieke partij – het van hem/haar verlangt. Het is het verzinnen van de GROOTSTE SMOES om eronderuit te komen.

  Het VOLK van SURINAME dient deze houding FINAAL af te straffen en zich nimmer laten vertegenwoordigen door dergelijk GESPUIS en TUIG.

  Laat men in eerste instantie duidelijk maken als “potentiële” VOLKSVERTEGENWOORDIGER wat men voor het volk wil gaan doen en tracht vooral aan de BEHOEFTE van het volk invulling te willen geven.

  Binnen een goede DEMOCRATIE dienen partijen elkander niet bij voorbaat uit te sluiten. De KIEZER geeft de politiek MANDAAT en niet andersom.

  Zie de NATIONALE ASSEMBLEE: je gaat toch ook niet wegblijven van het “parlementaire” werk en verlangen van je baas (Surinaamse Overheid) dat die je daarvoor beloont?

  Ze blijven weg omdat het doorgaans VERRADERS zijn. VERRADERS van het volk. Ze durven elkaar als VOLWASSENEN niet in de ogen aan te kijken.

  De NATIONALE ASSEMBLEE, dat is het PODIUM bij uitstek, waar je jou bedoelingen als VOLKSVERTEGENWOORDIGER, dient duidelijk te maken.

  Maar het zijn nogmaals stuk voor stuk lui, die elkaar niet in de ogen durven te kijken, dus mijden/ontwijken ze elkaar zoveel mogelijk. Sommigen sinds hun “GESTRANDE HUWELIJK”.

  Wat een ONVOLWASSEN gedrag. Als men dit goedvindt schept men een PRECEDENT; dan wil iedereen het straks ook.

  Er wordt nu reeds door deze “V 7″ – “VIEZE 7″, POLITIEK BEDREVEN ONDER INVLOED van OMKOPING.

  Het mooie van is dat het Surinaamse volk deze “V 7″ ofwel de VIEZE VUILE 7 VERRADERS duidelijk in beeld heeft en weet het volk waar ze aan toe is.

  Noot:
  met name de Surinaamse Javaanse Gemeenschap loopt te sukkelen met hun twee leiders ofwel SABOTEURS, sinds jaar en dag. Deze groep doet alsof ze niets beters in huis hebben. Terwijl het geen politiek voeren is, waar deze lui mee bezig zijn.

  Het is tijd voor een BETERE tevens INTEGERE lichting onder deze Javaanse bevolkingsgroep. Er zijn genoeg afgestudeerden, waaronder ACADEMICI die hun steentje nu op een INTEGERE wijze zouden kunnen bijdragen, dan VANDAAG hier en MORGEN daar, de boel te lopen ONDERMIJNEN, wat ze als bevolkingsgroep vanwege deze twee KWELGEESTEN, vaak ook PLAAGGEESTEN, meer dan BELACHELIJK en ONACCEPTABEL maakt.

  Volk van Suriname, niemand zit te wachten op deze “V 7″ ofwel VIESTIE 7 pietjie-pietjie plei.

  Het VOLK van SURINAME is niet zo GOEDKOOP als weleer. En een ieder die als POLITICUS in Suriname een bijdrage wenst te leveren zou dit moeten weten. Maar helaas!

  Dat deze “V 7″ VIEZE 7 BENDE zich heeft geopenbaard mag het SURINAAMSE VOLK echt beschouwen als een “VICTORIE”.

  ‘n Toepasselijk Surinaams gezegde, van toepassing voor deze “V 7″ VIEZE 7 BENDE:

  IE KAN’ KIEBRIE JOE GRANMA, MA IE NO KAN KIEBRIE ING KOSO-KOSO!


  Maak melding

 21. @ Milton

  “En Panka heeft gelijk dat Noreen Cheung haar zetel terug moet geven aan de NDP, want deze heeft ze zelf niet verdiend en behoort de partij toe.”

  Dan meet u wellicht met 2 maten want dan moeten Ajaiso (1.200 stemmen) en Pokie (500 stemmen) hun zetels natuurlijk ook terug geven aan BEP. Of vergis ik mij dan.
  Als die zetels terug gegaan waren dan was de regering een jaar geleden al klaar geweest.


  Maak melding

 22. Domme jojo als Ajaiso en Pokie hun zetels hadden teruggegeven aan de BEP, kwamen 2 ABOP mensen in de DNA,.

  Door je gebrek aan kennis zal jij bepaalde zaken nooit kunnen snappen, jij bent een simpele ziel.

  Het werkt volgens de ingediende kieslijst. BEP had geprobeerd die zetels terug te krijgen, volgens mij waren ze zelf een rechtszaak gestart, totdat die ezels doorkregen dat ze eigenlijk niets mee opschoten maar die twee alleen wilden pesten om ze uit de DNA te krijgen.


  Maak melding

 23. Afu Sensie
  Dank voor deze aanvulling. Ik kijk echter niet zo naar deze zaak.
  Ik wijs slechts op het meten met 2 maten. je bent principieel of je bent het niet.

  U benadering geeft de feitelijk consequentie en niet de principiële weer.

  Indien we dan feitelijk naar de zaak Cheung kijken. Indien de zetel terug zou gaan neemt de formele procedure van aanwijzing, voorstellen, bewilliging en benoeming zoveel tijd in beslag dat er niets veranderd en de coalitie er weinig mee opschiet.

  .


  Maak melding

 24. Panka vindt dat Noreen Cheung haar zetel terug moet geven aan de NDP.

  Wel voor de procedure daartoe rond is zijn we in eind mei.
  Zoals gewoonlijk maakt de NDP weer onzinnige plannen. Niet dat het veel uitmaakt want verder dan wat kreten komen ze toch nooit.


  Maak melding

 25. Het was een groot succes. Lees o.a. de overdrukken op het WKN-Forum onder ” 25 jaar Onafhankelijk; hoe verder? / In aanloop naar de verkiezingen van 2015″ Postings 636 & 637


  Maak melding

 26. de ndp kan alles doen om tegen te werken maar ze gaan het deze keer niet redden 25 mei is voor v7 santoki president en dan word er af gerekend bouterse komt voor het gerecht sprookje is over en uit


  Maak melding

 27. Wat een schaamteloze kritiek op een zeer geliefde en vooral sociale president.de zgn oppositie zou zich moeten schamen.
  Nooit heeft een Surinaamse president gepresteerd wat Boutersen
  heeft gedaan voor zijn volk.iedere keer als we in Suriname zie ik verbeteringen mooie wegen.Een sterk verbeterende infrastructuur.
  de waterkanr de mooie bruggen,de gezondheidszorg geweldig.
  En vooral de vriendelijke en behulpzame bevolking.ja wij zijn trots op
  onze president.Leo en Corry Snel-Powel


  Maak melding

 28. @LeoLeeghoofd : Ekte prestaties zijnBouta LEGE staatskas,
  graaien in noodzakelijke reserves van de staat, graaien in
  reserves Staatsolie, geen produktive activiteiten die GELD
  opleveren !
  Dat is de gratis-Bouta economie, zie de ramp in zusterstaat
  Venezuela !
  Leo kom maar op met de CIJFERS van leningen, MEGA-
  dalingen ALLE reserves en voortdurende STIJGING
  begrotingstekort ! Dat zal welvaart brengen in sprookjesland,
  niet in ons arm Sranan !

  Futuboy Gilmore vd CBvS wil drie maanden voor de
  verkiezingen eindelijk gaan BEZUINIGEN, ai boi !
  Deze “deskundige” stelt dat onze staatsreserves zijn
  GEDAALD omdat er minder inkomsten zijn uit de mijn- bouwsector !
  Gilmore blijkt Bakadina Tori-financieel-deskundige te zijn !


  Maak melding

 29. @Steenzacht Peacefull met bebloede 8 december en Moiwana-handen plus nog haddrugshanden en -hoofd !

  Maarrrr, Neks No Fout ! Misschien kan fallliet Venezuela ons
  toch nog een lening verstrekken !


  Maak melding

 30. Jojo leeft duidelijk in een omgekeerde wereld. Ik corrigeer zijn stommiteit en hij ziet het als aanvulling.

  Op zich niet zo erg, we kennen je tekortkomingen inmiddels wel, wat erger is dat jojo zich niet in een hoekje gaat schamen, maar lekker verder gaan met zijn leugens, jojo zegt nl “Ik wijs slechts op het meten met 2 maten”, dit terwijl Milton duidelijk niet met 2 maten heeft gemeten, ergo Milton heeft alleen zijn visie aangeven wbt Cheung en niets over de twee andere zaken gezegd.

  Jojo volgens mij ben je goed gek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.