Parlementariër Noreen Cheung zegt NDP vaarwel

57

PARAMARIBO, 22 jan – Parlementariër Noreen Cheung heeft haar politieke partij NDP vaarwel gezegd en de rug toegekeerd. In een brief aan parlementsvoorzitter Jennifer Simons geeft Cheung aan voortaan een eigen fractie te vormen.

Waarom de afscheiding van de rest van de regeringsfractie is niet duidelijk. In de brief heeft de politica het slechts over “haar moverende redenen.” Ze vraagt ook om haar parlementaire stoel uit de buurt van de regeringsfractie te plaatsen. Noreen Cheung heeft zich sinds haar toetreden tot het parlement bijna vijf jaar terug, redelijk eigenzinnig opgesteld. Onder meer stemde zij niet voor de wijziging van de amnestiewet.

De wijziging vrijwaart onder andere NDP-voorzitter Desi Bouterse van rechtsvervolging voor de Decembermoorden. Cheung toonde zich toenemend ontevreden. Vorig jaar tekende ze de presentielijst voor een parlementaire vergadering om iets later haar naam door te halen. Dat was na een verbale aanvaring met fractievoorzitter Ricardo Panka. Onlangs bracht ze ook een voor de buitenwereld verrassend bezoek aan Paul Somohardjo van Pertjajah Luhur.


57 REACTIES

 1. In 2010 had ze 195 stemmen en nu is zij de spliting vote in de DNA.
  De 26ste die met de oppositie mee beweegt de komen de maanden.
  Dat is knap van een back bencher die de president castreert.


  Maak melding

 2. Geen verrassing…. een ieder die goed op de hoogte is van de actuele politieke ontwikellingen in SU zag dit aankomen. De Coalitie was hier al 1 jaar op voorbereid. 3 maanden voor de verkizingen vertrekken is geen kunst….. Een ieder weet dat zij zich in het geheim heeft aangesloten bij de PL van Somo. Zij wordt op de lijst geplaatst bij de aanstaande verkizingen. Don’t believe me? Check het op 24 Jan a.s. tijdens de G7 massameeting.


  Maak melding

 3. Het gaat goed fout met de NDP, als het zo doorgaat is deze ‘geweldige’ partij straks een eenmansfractie, maar nog steeds zullen de aanhangers roepen ‘neks no fout’.


  Maak melding

 4. De NDP is geen politieke partij maar een criminele organisatie die zich politiek opstelt met hand en spandiensten van een kleine groep meelopers die zich hopen te verrijken ten koste van de belastingbetalende massa;
  Voorbeelden;
  President; moord, drugshandel, staatsgreep, corruptie
  Voormalig president Wijdenbosh corruptie
  Minister en adviseur van de staat Abrahams; coruptie
  President directeur van staatsolie Graanoogst drugs, mismanagement van staatsolie cash
  Minister laken, oplichting van de staat met cassavefabriek van zijn vrouw
  Staatsadviseur Belazer Baba fraude
  Minister Parmisser ontslagen van AZ voor fraude
  CTU directeur Dino Bouterse drugs, wapens, paspoorthandel, terrorisme.
  Enz
  Enz
  Enz

  Willen Surinamers nog 5 jaar geleid worden door deze bende?

  God moge Noreen Chung beschermen die de waarheid heeft ingezien.


  Maak melding

 5. Een verstandig besluit om deze roversbende te verlaten. Hoop niet dat een coalitiepartij haar meteen in de armen sluit, want dat zou al te gemakkelijk zijn. Het pleit in haar voordeel dat niet heeft ingestemd met de amnestiewet. Binnenkort zullen meer leden haar voorbeeld opvolgen. En dan is het gedaan met paars.


  Maak melding

 6. Dst zat er in . En stilletjes heeeft deze cheung de chinezen in su altijd gesteund en geloof de partij van haar zal zeker gericht zijn op het welzijn van haar chinezen. Voordat het schip zinkt wil zij op het droge staan. Ndp heeft er een zooitje van gemaakt en de hebben geen hoop meer op bouterse. Dit word oorlog mensen. We gaan het zien.


  Maak melding

 7. Weet niet of de NDP moet treuren bij het vertrek van deze mevrouw die door de partij naar voren was geschoven omdat zij jong, intelligent en fris denkend was.

  Alleen is zij gaande weg een eigen koers gaan varen waardoor zij heel veel aanzien en stemmers is kwijtgeraakt, en uiteindelijk slechts volgers had die bestond uit enkele werknemers van Dalian Co Ltd.

  Ik zou de DNA voorzitter willen adviseren om de parlementaire stoel van mw Cheung permanent in de koffiekamer te plaatsten, waardoor ze verzekerd is dat zij niet in de buurt van de regeringsfractie zal zitten.


  Maak melding

 8. Milton
  Weet niet of de NDP moet treuren bij het vertrek van deze mevrouw die door de partij naar voren was geschoven omdat zij jong, intelligent en fris denkend was.

  Milton, Milton, als Bouterse op je kop zou schijten zou je hem daarvoor nog bedanken.


  Maak melding

 9. Het is jammer dat er een puinzooi gemaakt is. DNA functioneert niet. DNA voorzitter pakt alles aan om democratische hobbels op te werpen om haar politieke vrienden straffeloos te houden.
  Met deze instelling en doel was het te voorspellen dat de boel uit elkaar zou klappen.
  Het is wederom straks puinruimen en opnieuw beginnen.


  Maak melding

 10. Beste Henk Molenaar,

  En de paarse paupers maar roepen dat het goed gaat in suriname. De overheid zou aan haar en betalingsverplichtingen voldoen. Niets is minder waar, onderwijzers moeten in het donker lesgeven en kinderen kunnen ’s avonds geen huiswerk maken.
  Door achterstallige betalingen konden defecte generatoren niet worden gerepareerd en er is geen geld voor brandstof om generatoren aan de gang te houden. Kan mij alles bij voorstellen dat Mw Cheung zich niet verantwoordelijk wil voelen voor de paarse ellende. En gelijk heeft ze. Dit gaat Bouterse chinese stemmen kosten.

  ——————————————————————————-

  Assembleelid Ronny Asabina (BEP) sloeg in De Nationale Assemblee alarm over het feit dat grote delen van het binnenland verstoken zijn van elektriciteit. Hij kreeg bijval van Marinus Bee, Ronnie Brunswijk (ABOP), assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons en Ruth Wijdenbosch. Brunswijk stelde dat als de regering deze zaak niet zo snel mogelijk oplost “probleem o kon”.

  Bee merkte op dat het niet beschikbaar zijn van brandstof een structureel probleem begint te worden in het binnenland. Hij vroeg de regering om dringende aandacht voor de situatie. Brunswijk zei dat ook hij zijn stem wil laten horen, want de situatie baart hem zorgen. Hij was in het weekend in het binnenland en alles was donker. Onderwijzeressen zijn bang en kinderen kunnen geen lessen leren ’s avonds. “Laat de regering serieus naar dit probleem kijken. Ala lesi un yere dat oli no de. San na a beleid fu a regering. Laat het duidelijk zijn of de mensen kunnen rekenen op brandstof”, zei Brunswijk indringend. Hij haalde aan dat als in Paramaribo een dag geen stroom is, het hele land in rep en roer is. In het binnenland wonen er ook mensen.

  Vicepresident Robert Ameerali gaf staande de assembleevergadering antwoord. Hij merkte op dat in klein verband over dit probleem is gesproken. Door achterstallige betaling konden defecte generatoren niet worden gerepareerd. Er is ook een achterstand in betaling voor de brandstofleverantie. Er zijn volgens Ameerali voorzieningen getroffen. De komende weken zal er een aanmerkelijke verbetering zijn volgens hem. Hij stelde dat het hele land 24 uur per dag over elektriciteit moet beschikken. Er wordt ook gekeken naar mogelijkheden met zonne-energie.


  Maak melding

 11. Beste Koos, Paarse Kakkerlakken verlaten het zinkende schip.

  Ik been ze niet serieus omdat ze 5 jaar lang hebben meegegeten uit de Paarse Ruif. Nu wordt het heet onder de voeten en verlaten massaal de Paarse Roversbende.

  Hadden ze 4 jaar geleden moeten doen en niet vlak voor de verkiezingen. Beetje laf.


  Maak melding

 12. De Leus van de Paarse Ratten Partij is `NEKS NO FOUT`: Inderdaad Neks No Fout: Pahlad weg; Neks No Fout
  Noreen weg: Neks no Fout
  Crimineel Dino In Jail: Natuurlijk Neks No Fout.

  Wat een BENDE is deze Paarse Ratten Partij toch, NEKS NO FOUT, Wat mij betreft is dit hele Zooitje, FOUT!!!!


  Maak melding

 13. Het kaf wordt van het koren gescheiden of het kaf wordt door de wind weggeblazen. Het is goed dat deze vrouw uit de partij is gestapt . De partij wordt thans gereinigd van de mensen die niet goed zijn en die alleen uit zijn op hun eigen en persoonlijk belang. Jammer voor haar dat ze geen ambassadeur in China is kunnen worden.Dat steekt volgens mij bij haar.

  Ze mag stiekem vrijen naar haar grote corrupte vriend Somohardjo. De stap van deze vrouw zonder ruggengraat zag men al aankomen.Het was te verwachten, omdat ze ook wist dat haar rol binnen de partij was uitgespeeld.

  Bij de komende verkiezingen in mei a.s. zal de NDP uitgroeien tot de allergrootste politieke partij van Suriname. READ MY WORDS. Goed gedaan president Bouterse. Suriname staat er goed voor.Het economisch beleid is uitstekend geweest en dat moet door deze regering gecontinueerd worden.


  Maak melding

 14. RobG: “Suriname staat er goed voor.Het economisch beleid is uitstekend geweest en dat moet door deze regering gecontinueerd worden”

  Ik pies in mijn broek van het lachen….

  Welk economisch beleid in godsnaam?


  Maak melding

 15. RobG “De partij wordt thans gereinigd van de mensen die niet goed zijn en die alleen uit zijn op hun eigen en persoonlijk belang”

  Mag ik een kotszakje?

  Deze Paarse Roversbende wordt nu al beschouwd als de meest corrupte regering ooit in Suriname.

  Enige wapenfeit: de amnestiewet: over persoonlijk belang gesproken..

  Hoe is het met de Spoorlijn, opvallend weinig nieuws hierover. En de Gouden Kerst?


  Maak melding

 16. Heb net een bloemen stalletje geopend vlak bij de DNA. Als alle overlopende NDP-ers een bos bloemen krijgen zit ik de komende maanden goed. Elke week een paar bossen 😉


  Maak melding

 17. @Ray

  Prachtig!!!

  Het b egin van het EINDE van de NDP is in zicht !
  ============================
  We zijn de B van B egin al gepasseerd en bij de C van Chueng.
  De rest van het alfabet volgt snel. Een simpel ABC-tje


  Maak melding

 18. Beste @Milton; zo zie je maar: jong, intelligent, weldenkend en fris combineert niet met NDP. het bewijs!

  toch vind ik Noreen Chung tougher dan Harish Monorath. hij had ook al lang de knuppel in het hoenderhok kunnen gooien.

  195 stemmen he? nou, het stinkt in de/het DNA!


  Maak melding

 19. @Milton

  “Weet niet of de NDP moet treuren bij het vertrek van deze mevrouw die door de partij naar voren was geschoven omdat zij jong, intelligent en fris denkend was.”

  beste Milton je intelligentie en frisse denk vermogens verlies je niet maar zo.
  Zou het niet kunnen zijn dat deze mevrouw, die al bij de amnestiewet aangaf eigen overwegingen te maken, na lang worstelen met gemaakte keuzen, loyaliteiten en eer haar intelligentie/ratio uit eindelijk de door slag heeft laten geven. Ik kan mij voorstellen dat zij na de wanvertoning van de afgelopen maanden en het gebrek van democratie van de voorzitter zij een moment gekozen heeft wanneer haar enkele stem er echt toe doet. En dat is NU haar stem bepaalde wie de meerderheid heeft.

  Nog steeds fris en intelligent lijkt mij.

  @ RobG
  “De stap van deze vrouw zonder ruggengraat zag men al aankomen.”
  Hoezo zonder ruggengraat. Deze mevrouw heeft met haar stem onthouding ten aanzien van de Amnestie wet juist over een ruggengraat te beschikken. Dan gaat het niet om mijn mening maar om de situatie. Daar waar Brunswijk met tranen in zijn ogen verklaarde het niet met de wet eens te zijn maar vanwege het instituut President voor moest stemmen blijft dit kleine mensje staan en doet het uiterste wat zij gezien de partij discipline kan. Zij heeft zich van stemming onthouden.
  U weet wat stemonthouding een aantal coalitie genoten gekost heeft. Marginalisatie en wegsturen uit het MACHTSCENTRUM.

  Mevrouw Cheung heeft meer ruggengraat dan die hele grote kerel Brunswijk.

  U heeft wel gelijk met dat nu de bokken van de geiten gescheiden worden.

  Ten aanzien van de staat van de economie vertelt u fabeltjes.

  1) Op lopende te korten.
  2) Toename schulden en oplopen betalingsachterstanden.
  3) Reductie inkomsten.
  4) Doorschuiven verplichtingen en betalingen van begrotingsjaar 2014 naar 2015 (reden voor explosie begroting).
  5) Greep in de kas bij Staatolie.
  6) Cancelen van projecten.
  7) Enorme verschillen tussen de uitspraken van de Governer van de CBvS en de publicaties.

  Ga zo maar door en droom lekker.


  Maak melding

 20. Na didibri partijlijder zal alles doen om aan de macht te blijven. De noodtoestand afkondigen wordt al bekeken door vele paarse corrupte rijke parasieten en rovende poepvliegen, met als paarse redenering…..mislukte revo ideologien. Wee alle oliedomme dieharde dwaze aanhangers, ze zullen ervan lusten, zoals vele arme Zimbabwanen, als ze wederom krijsend stemmen…….soso lobi onoe lijder.di di bri.


  Maak melding

 21. Henky Molenaar, het gaat Suriname voor de wind en het land gaat nog meer grote vooruitgang boeken met president Bouterse en zijn regeerteam. De mensen die de partij nu op dit moment verlaten zijn loosers. Ze weten bliksemgoed dat hun plaats op de verkiezingslijst weg is. Ze komen niet meer op de verkiezingslijst van de NDP en nu willen ze wraak nemen. Deze mensen zijn zwak in visie, zwak in politieke inbreng, zwak in politiek denken, zwak in alles,zwak,zwak,zwak,zwak,zwak,zwak.

  Laten ze maar naar het NieuwFront gaan en daar een plaats op de verkiezingslijst claimen. In de NieuwFront partijen krijg je vervolgens grote ruzies omdat men het niet gaat pikken dat ze voorgetrokken worden voor anderen. NieuwFront heeft deze zwakkelingen alleen nodig voor politiek gewin, men heeft ze nodig om te misbruiken.Op een verkiesbare plaats binnen de partijen zullen ze nooit komen. Voor hen is het een dubbele frustratie.


  Maak melding

 22. =Dit gebeurt in het mooie land suriname. ::Occupatie te Rijsdijk waar niemand zich meer aan de regels hoeft te houden en maar gewoon huizen afbrand en hun familieleden daar gaan wonen. Zie de branding en er volgt meer.

  Zie hier hoe Brunswijk bepaalt wat er gebeuren moet, terwijl hij gewoon hier niet eens voor het zeggen heeft. Afrikaanse toestanden nemen toe in Suriname.

  Lees het volgende maar::::

  ‘Politiek remt reorganisatie KPS’

  PARAMARIBO – Coalitietopper Ronnie Brunswijk lijkt de reden te zijn dat de reorganisatie bij het Korps Politie Suriname (KPS) maar niet wordt doorgevoerd. De Abop-voorzitter zou Juspolminister Edward Belfort, die ook Abop-lid is, hebben opgedragen alles met betrekking tot het KPS aan te houden. Dit is althans de opvatting van politiebondvoorzitter Robby Ramjiawan.

  Brunswijk zou ontevreden zijn met beslissingen van de korpsleiding in een bepaalde politiezaak en weigert daarom met name aan de reorganisatie goedkeuring te geven. Ramjiawan zegt deze houding van Brunswijk echter niet te begrijpen.

  De komende week belegt de bondsvoorzitter een algemene ledenvergadering op verzoek van een groep leden om deze situatie voor te leggen. Belfort had eerder al aangegeven dat hij achter de reorganisatie staat. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft het voorstel in november definitief naar de Justitieminister gestuurd met het verzoek ontvangen te worden. Er is hierop geen reactie gekomen. Om de reorganisatie te bespoedigen, heeft Tjin Liep Shie na enkele weken contact opgenomen met het Kabinet van de President.

  Belfort zou tegenover Ramjiawan hebben erkend dat hij zich hierom overgeslagen voelt en dat hij deze stap van de korpsleiding afkeurt. De bondsvoorzitter vindt het belangrijk dat de reorganisatie wordt doorgevoerd, omdat hierdoor doorgroeimogelijkheden ontstaan voor politieambtenaren. Hij zou het overigens jammer vinden indien besloten wordt de uitvoering af te blazen, omdat er enorm veel geld, tijd en moeite in de voorbereidingen is gestoken. De voorbereidingen hebben drie jaar geduurd en de nieuwe structuur zou per 1 januari 2015 ingevoerd moeten zijn.


  Maak melding

 23. @RobG, misschien weet je dit nog niet en het heeft niets met partijen te maken::::::Lees het zelfs maar.

  Mogelijk euro 12 miljoen megafraude bij Staatsbedrijf

  ==NPS-parlementariër Arthur Tjin A Tsoi wil van de regering weten als er sprake is van megacorruptie, al dan niet in georganiseerd verband, bij een Staatsbedrijf. Dit zei hij donderdagmiddag tijdens de behandeling van de ingekomen stukken in het parlement.

  In het kader van het jaar van de waarheid wens ik enkele zaken die in een Staatsbedrijf plaatsvinden aan te kaarten en gunningen die rieken naar corruptie, zei Tjin A Tsoi.

  Hij onthulde dat er betalingen voor bijkans 8,4 miljoen euro zijn gedaan voor spullen die nooit zijn geleverd en er is sprake van overfracturering bij de levering van spullen voor 4 miljoen euro.

  Bovendien koopt het bedrijf dat Tjin A Tsoi niet concreet bij naam noemde, (maar later in zijn betoog opmerkte dat vanwege corruptie de bevolking zich krom betaalt voor een aansluiting bij de EBS en vanwege wanbeleid bij het bedrijf de stroomtarieven omhoog gaan) materialen duurder op terwijl zij belastingvrij mag importeren.

  Valselijk opgemaakte facturen, het land van herkomst van de materialen klopt niet, waarschijnlijk bevoegdheden die zijn overschreden en contracten die zijn getekend zonder te voldoen aan de statutaire verplichting, zijn enkele mogelijke frauduleuze handelingen die Tjin A Tsoi opsomde.

  ‘Is er sprake van megacorruptie en wel in georganiseerd verband,’ vroeg de parlementariër. Deze informatie is volgens hem bekend bij de president.

  Thjin A Tsoi zegt de procureur-generaal te zullen vragen om een diepgaand onderzoek.


  Maak melding

 24. “Milton
  Ik zou de DNA voorzitter willen adviseren om de parlementaire stoel van mw Cheung permanent in de koffiekamer te plaatsten, waardoor ze verzekerd is dat zij niet in de buurt van de regeringsfractie zal zitten.”

  Bovenstaand advies lijkt op de Nationale Debielen Personen
  toiletpapier procedure!!!


  Maak melding

 25. =Niet alleen Noreen verlaat de partij van de NDP, lees dit::: Lid hoofdbestuur NDP Wanica doet overstap naar Nieuw Suriname en dit is de heer ,
  Sandjaikoemar Sardjoe


  Maak melding

 26. Omdat zij jong, intelligent en fris denkend was.
  Alleen is zij gaande weg een eigen koers gaan varen.

  Het is weer overduidelijk dat men bij de NDP geen eigen mening mag hebben. Als je tegen alles wat de partijleiding je voorhoud “ja en amen” zegt, ben je jong, superintelligent en fris denkend. Kakt Bouterse op hun hoofd, zeggen ze: “Dit hadden we nodig, het is gratis en hij geeft ons een warm gevoel, neks no fout.


  Maak melding

 27. Hahaha, wat een lachertje, dit mens denkt binnen de komende 3 maanden middels handjeklap toch nog een verkiesbare plaats binnen te slepen bij de verrotte 7. 😆


  Maak melding

 28. @ Abaisadjote DIT MENS heeft misschien de Grondwet gelezen!

  DIT MENS heeft misschien NOG ENIG fatsoen in haar body !

  DIT MENS heeft misschien het inzicht gekregen dat de NDP-
  slogan “wij gaan de rechter stoppen/het strafproces stoppen” thuishoort in een Dictatoriale staat, NIET in de DEMOCRATIE
  Sranan !

  DIT MENS wil misschien een Anti-corruptiewet en een strenge Screeningswet voor politici en gezagsdragers !

  DIT MENS wil op dit moment GEEN Constitutioneel Hof die
  Bouta wil bemensen voor NEP-goedkeuring van ZIJN NEP-amnestiewet, die voor 100 % in strijd is met de Grondwet en
  de mensenrechtenverdragen !

  Misschien kan DIT MENS Noreen DENKEN, in tegenstelling
  tot de NDPers die niet kunnen, willen of niet MOGEN denken
  van DESI !

  PS De zoon van de Amnestiedictator krijgt nu levenslessen
  in USA-jail. Lijst met de mede-terrorisme-internationale drugshandel-wapenhandel-verdachten van Dino, die in
  Sranan verblijven, is onderweg !


  Maak melding

 29. @Ira, wie nemt de uitspraken van Tjin A Tsoi nog serieus? Alleen mensen die minimaal geletterd zijn geloven nog in de woorden van de fantast Tjin A Tsoi. Deze parlementariër komt volgens mij niet meer terug op de kandidatenlijst van de NPS. Hij heeft de partij zoveel schade berokkend waardoor het onmogelijk is om hem nog te handhaven.

  Tjin A Tsoi is in zijn eentje een djihaat aan het voeren met zijn valse ideeën.Het enigste wat hem zal overkomen is zijn eigen politieke ondergang.Hij staat bestempeld als een grove leugenaar en van dit etiket kan hij niet meer afkomen.


  Maak melding

 30. Jammer voor mevrouw Cheung dat ze niet door de regering is benoemd tot ambassadeur van Suriname in China.Een tijdje terug stonden de kranten van Suriname vol met deze geruchten. Mevrouw Cheung neemt wraak omdat ze geen ambassadeur is geworden.Denk je dat het NieuwFront haar als beloning ambassadeur van Suriname gaat maken.NEE HOOR.

  Maar zij moest gewoon gaan omdat haar bijdrage in Suriname aan het politieke debat minimaal is geweest. In de politiek heeft men geen bankvullers als Cheung of backbenchers nodig, maar actieve mensen. SURINAME GAAT VOORUIT MET DE REGERING BOUTERSE OMDAT ER ACTIEVE MENSEN HUN STEMPEL DRUKKEN OP DE POLITIEK VAN DIT KAABINET.


  Maak melding

 31. Mevr Cheung kreeg geen grond voor een Tempel vandaar dat ze de NDP vaarwel zegt, vaarwel eigenlijk ook niet. Volgens Somo is de mevr Cheung nog gewoon lid van de NDP.

  Pahlad gaat ook naar de VHP vanwege corruptie binnen de NDP, ja corruptie want zijn aannemersbedrijf mocht geen ziekenhuis van 30 miljoen bouwen, een ander bedrijf mag dat voor 9 miljoen doen. Volgens dezelfde pahlad is hij ook nogsteeds lid van de NDP.

  MAW, NDP is niet goed voor deze mensen ze gaan weg, of willen weg maar willen niet hun lidmaatschap opzeggen, al was het maar om demonstratief te laten zien dat je geen hypocriet bent en dat je een ruggengraat en zelfrespect heb.

  Stuur een brief naar de NDP en kopieer de media dat je je lidmaatschap opzegt met je moverende redenen, dan ben je een politicus die men kan respecteren.

  Deze mensen laten duidelijk het VERVAL zien waarvoor de V van V7 staat.


  Maak melding

 32. Mister PAN-Ka, wil Terugroepwet inzetten tegen mw Cheung !

  Beter is de “TERUGROEPWET NEP-Amnestiewet” in te
  zetten mister PAN-Ka !

  ALLEN die Op Bevel de Grondwet hebben geschonden met
  de aanname van de Nep-amnestiewet, worden
  TERUGGEROEPEN door het Sranan Volk !!

  PS Terug naar ongeschonden Grondwet en Democratie in Sranan !


  Maak melding

 33. @RobG

  Pahlad gaat ook naar de VHP vanwege corruptie binnen de NDP, ja corruptie want zijn aannemersbedrijf mocht geen ziekenhuis van 30 miljoen bouwen, een ander bedrijf mag dat voor 9 miljoen doen.

  1) bij het overzicht van aanbieders dat gepresenteerd is was geen bedrijf van Pahlad en ook geen aanbieding van SrD 30 mio.
  2) Het Sardjoe bedrijf heeft 2 aanbeidingen gedaan 1 van net onder de SrD 10 mio en een aanzienlijk hogere.
  3) Er is naar verluid nog geen overeenkomst of wel Sardjoe kan nog van alles contracteren (stelposten genoeg om mee te rotzooien lijkt mij).
  4) Het ontbreekt aan een serieus ontwerp en bouwplan of wel er is alle ruimte voor Sardjoe een het geld op te maken en een niet af skelet achter te laten.

  Ik heb zoveel mogelijk gelezen over de politiebureau affaire en gezien hoe dit project opgestart is. Ik weet genoeg. In Suriname kan alles. Dit project is echter vanaf dag nul een aanfluiting. Wacht maar af. U kunt bij het falen slechts in de boezem van deze regering kijken.


  Maak melding

 34. die hele mevrouw chung is niet geschikt voor deze poppenkast spel..

  zij bezit niet de charme,kwaliteit die uitstraling om het volk te dienen..

  ,ze wordt alleen in gezet omdat ze een chinees en vrouw is..de kennis en kunde heeft ze totaal niet..

  dus weg ermee..


  Maak melding

 35. Alle politieke partijen en de oppositie moet van deze vrouw wegblijven en haar zeker niet op een verkiesbare plaats zetten.

  Met alle respect deze opportunistische vrouw, zij heeft all juiste hersenen die bij Surinaamse politici passen en daarmee het gezond verstand van alle andere Surinamers beledigen.

  Ze zat 4,5 jaren in gezelschap van moordenaars, bankrovers, verkrachters, landrovers en zag niets fout mee.

  Nu wilt ze gratis land voor een boeddhistisch tempel en als ze haar zin niet krijgt loopt ze weg als een meisje met pms. Als dat al toegevoegde waarde is is ze een waardeloze princes politica.
  De boedha zou nooit met de lugubere figuren van de ndp heugelen nog onderhanden voor gratis.
  Waar in de wereld krijgen bhoedisten gratis land?
  Er is een (zwaar) verwaarloosde boeddhist tempel in Paramaribo noord waarom knappen ze die niet eerst op voor de gemeenschap.
  De chinezen hebben zoveel land in Suriname gekregen voor hun stichtingen hoeveel surinamers hebben 1 vierkante cm in China gekregen?
  De tijd van gratis is voorbij. Ik nodig ze uit om hun geld aan hun woord te voegen. Laat ze (bij remax suriname) een perceel zoeken, kopen en een tempel bouwen met eigen middelen. En o ja ik ben nog in Bodgaya geweest waar de Boeddha het licht zag en misschien beter over boeddhisme ben ingelicht dan partijloze tante noreen.


  Maak melding

 36. @ArmandoPsychiater Neem aub een spuitje bij de zuster, JIJ
  bent de patient ! Omdat een MENS, een Srananvrouw, tegen
  een ernstige schending van de Grondwet is en de aanname
  van de Ongrondwettige Nep-Amnestiewet afkeurt, is zij volgens
  u GEESTELIJK INSTABIEL !

  Geestelijk instabiel zijn NDP-politici die :

  — MEGA-begrotingstekorten/staatschuld nog steeds verder
  laten oplopen !
  — MEGA-dalingen veroorzaken van ALLE Surinaamse reserves !
  — MEGA grepen doen in de reservepotten van Staatsolie !
  — maar niet over kunnen gaan tot MEGA-bezuinigingen !
  — de zoon van de president toestaan oa MEGA-misdaden te
  plegen in en tegen Sranan en weigeren dat er onderzoek komt
  in Sranan van deze misdaden !
  — denken dat Boutje de 19.000 woningen nog dit jaar zal
  realiseren en dat de Spooktrein voor 25 mei as zal rijden !
  — blijven beweren dat Sranan een ambassadegebouw en een
  ambassadeur heeft in Parijs !
  — nog steeds denken dat de NDP een over een meerderheid beschikt in DNA !
  — nog steeds beweren dat het eerdere jaarbudget van OW bij Abrakadabraham thuis in de kluis ligt als reserve !

  Of zijn deze politici structureel gewoon IN DE WAR ????


  Maak melding

 37. Buddha’s leer was (o.a.):

  Buddham sharanam gacchaami (neem je toevlucht tot egoloos zuiver verstand)

  Dharmam sharanam gaccchaami (neem je toevlucht tot Dharma, vriendelijk en geweldloos gedrag)

  Sangham sharanam gacchaami (neem je toevlucht tot Liefde voor alle wezens)

  Mevrouw Noreen Cheungs keuze was: Bouterse sharanam gacchaami (ik neem mijn toevlucht tot Bouterse)


  Maak melding

 38. Buddha’s leer was (o.a.):

  Buddham sharanam gacchaami (neem je toevlucht tot egoloos zuiver verstand)

  Dharmam sharanam gaccchaami (neem je toevlucht tot Dharma, vriendelijk en geweldloos gedrag)

  Sangham sharanam gacchaami (neem je toevlucht tot Liefde voor alle wezens)

  Mevrouw Noreen Cheungs keuze was: Bouterse sharanam gacchaami (ik neem mijn toevlucht tot Bouterse). Bouterse kiesing mooi!


  Maak melding

 39. @NoSabi ! Noreen nak’ Bouta cs nanga a Grondwet !

  Alle drugsveroordeelden de bak in , Bouta plus Ronnie !

  Tangi fu bun na Sranan Grondwet !

  PS : Zie wat DINO ontvangt in USA-jail voor de DIEFSTAL uit
  de Sranan reserves, inclusief die het staatsbedrijf Staatsolie !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.