‘Bouterse probeert VHP monddood te maken’

85

PARAMARIBO, 20 jan – Met het dreigement ‘de helft van de VHP op te sluiten’, probeert president Desiré Bouterse deze politieke partij monddood te maken. Dit zegt VHP-parlementariër Asiskoemar Gajadien van de recente uitlating van het staatshoofd. De kritiek zal blijven komen.

De partij van Chandrikapersad Santokhi is immers niet voor een kleintje vervaard. Bouterse zei onlangs tijdens een bijeenkomst van zijn politieke partij NDP te weten van de aantijgingen over corruptie aan zijn adres. Hij herinnerde aan zijn uitspraak in het parlement dat VHP’ers opgesloten zullen worden wegens corruptie. Die uitspraak is van zo’n vier jaar terug. “Het bluffen alleen toont duidelijk aan dat de president andere bedoelingen heeft”, zegt Gajadien tegenover de Times of Suriname.

De uitlatingen van het staatshoofd worden als bluf gezien, omdat het nooit tot een strafproces is gekomen. Als er werkelijk bewijzen waren, zouden die aan het Openbaar Ministerie voorgelegd moeten worden. Gajadien heeft de indruk dat Bouterse de aandacht probeert af te leiden van de corruptie binnen zijn regering. “Ook probeert de president VHP’ers monddood te maken”, aldus Gajadien.


85 REACTIES

 1. Bouterse zit in het nauw, Bouterse wil kosten wat kost aan het macht blijven. Iedereen moet zwijgen, dit is de inzet van Bouterse….

  Suriname moet langzaam maar zeker beginnen te wennen aan een dictatuur. Bouterse heeft zelf genoeg aanleiding gegeven om meer dan een vermoeden te hebben dat Suriname een dictatuur gaat worden.

  Weest u allen voorzichtig, want zonder zijn presidentschap is Desi straks niets anders dan een een gedetineerde die een jarenlange gevangenisstraf gaat uitzitten.

  BOUTERSE< JE BENT NIET< JE WAS NIETS EN JE WORDT NIETS, JOUW ZOON IDEM


  Maak melding

 2. Laatst zei bouta nog,
  ‘NEVER PUSH A ‘PEACEFUL’ MAN TOO FAR,

  Vertaling’

  ‘I HAVE KILLED BEFORE AND I WILL KILL AGAIN…’…

  ZO surinamers opgepast !!!.
  Bouta begint wrevelig te worden en dit is nooit een goed teken….


  Maak melding

 3. “IK heb het niet in een bar gezegd of op een politiek podium. Ik heb in het parlement gezegd dat ik de helft van de VHP kan opsluiten”, zei Bouterse.

  hahahahaha wat een belachelijke opmerking zoiets in de trant van “wij hebben de december slachtoffers gedood toen ze op de vlucht sloegen”. Ze probeerden te ontsnappen om met grof geweld de revo om zeep te helpen want ze hadden veel wapens, AK 47 en raketwerpers zoals Dino die heeft gehad”

  Ik bedoel maar:
  1 – Wat moet je geloven
  2 – Wie is zo laf om een ander in de rug te schieten en geboeide personen die ballen hebben letterlijk de ballen af te snijden
  3 – Wie predikt sedert de jaren 80 dat mi tranga mi pepre en mi swa en als puntje bij paalje komt dan eerst een snuifje neemt en lachend zegt “brada nanga sa”.
  Boi te joe mofo bigi dang joe atie pitjing


  Maak melding

 4. Van Dijk vindt dat de uitvoerende macht en de wetgevende macht geen invloed op een uitspraak van de rechter hebben. Evenmin kunnen de uitvoerende macht en de wetgevende macht rechters ontslaan. Zij worden voor het leven benoemd

  Beste van Dijk, is je geheugen dan zo kort? Ben je aan het dementeren??????
  Ben je vergeten dat het proces te Dijkveld DDB steeds een bevel tot verschijning naast zich heeft neergelegd en steeds volhardt door te zeggen “mi no e kong na Dijkveld en no wang mang kan dwing mi foe kong.”

  Van Dijk ik adviseer je jou cliënt eerst enige respect te laten opbrengen voor de rechters en de rechtsbank alvorens iets hierover te zeggen.


  Maak melding

 5. Als DDB zaken weet over de strafbare zaken van de VHP ea, dan moet hij dit meedelen aan politie, justitie, OM, PG, DNA, uitvoerende macht, via de pers aan de burgers, enz. Als hij dat niet doet is hij hiervoor ook strafbaar. Mocht het op waarheid berusten, dan moet hij niet alleen de splinter in ander mans oog zien, maar ook de balk in eigen NDP-oog en bij zichzelf ziet, oa Dino, Wijdenboschbruggen, smeergelden Ballast Nedam, OW, a Brambie, enz.

  De grootste dief in Suriname roept: houdt de dief, terwijl a moro bigi foe foer man foe sranan dé prop ing (go) zakka nanga alla sranan monie.

  Wie houdt, Wie Voor De GEK?

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 6. Bouta de crimineel laat toe dat etnisch gepolariseerd wordt omdat hij zelf etnisch polariseert. Zie Limbo, Steve Meye en overige paarse minkukels.

  Bouta de crimineel laat haatzaaien toe omdat hijzelf haat zaait.

  Parmessar, Algoe, Adhin wegwerpministertjes die richting het electoraat de schijn van multi etnische samenstelling van de regering moet wekken.

  Het zijn de grootste Stommerikken die hierin trappen, ze worden alleen gebruikt als toiletpapier.
  Neen, die Stommerikken laten zich gebruiken.


  Maak melding

 7. Hij bedoeld! ook dood,mond moet je weglaten.Maar hoe je het went of keert ook Desi Bouterse gaat een keer dood.En o wat zal ik dansen met mijn indiaans volk,lekker aan de kassieri.


  Maak melding

 8. Hey blaka djoeka,..je leeft nog in de vorige eeuw man .ha haaaaaa.mo djie ptjieng loosing oil , om je los te weken uit het verleden.
  zodat je mee kan gaan met de baas D D B.hij scheldt niet hij verbroederd.


  Maak melding

 9. @Sabidirie,

  Ze schijten een buffel, maar dan had je niet van de staat moeten stelen.

  ————————————————————————————

  Wie is ZE ? Als er bewijzen zijn, dan moeten die aan het Openbaar Ministerie voorgelegd worden. Tot die tijd moet Bouterse dimmen. Hoef jouw niet uit te leggen dat smaad, laster en haatzaaien ook strafbaar is.


  Maak melding

 10. @Sabidirie,

  Trouwens de VHP kan ook naar de rechter stappen voor smaad, de vraag is, durven ze?????

  ————————————————————————————-

  Waarom zouden ze. Het debat hoort thuis in de DNA. Heeft Bouterse het lef om het debat aan te gaan met Santhoki ?


  Maak melding

 11. Foermang e barie ‘oen hori a foefoermang’!
  Na lafoe wang you kan lafoe.

  Printa nee, hij verbroedert als hij je nodig heeft.
  Ja met zijn corruptie verbroedert hij ja.

  Je baasje is een geslepen splijtzwam!!


  Maak melding

 12. Uit zeer welingelichte bronnen heb ik vernomen dat de wolf nu schizofreen geworden is, bang dat nadat hij zijn straf heeft uitgezeten in Nederland vervolgens wordt uitgeleverd aan USA ook mede wegens drugshandel…..het schijnt dat Roger Khan ook belastende verklaringen tegen hem (de wolf) en een aantal figuren om de wolf heen heeft afgelegd.

  hij gaat alles inzetten om toch weer press te worden..de rechterlijke macht heeft hij financieel beloond om er zelf beter van te worden ……maar de sheriff heeft hem allang door.

  Het recht is immers geen recht meer….

  God’s molen gaat nu sneller malen….


  Maak melding

 13. hans en koos dub and dumber, sinds wanneer hoort mogelijke diefstal, corruptie, smaad en laster als discussiepunt in de DNA.

  De domme reacties hier laten duidelijk zien dat jullie geen flauwebenul hebben wat zich afgelopen tientallen jaren in Suriname heeft afgespeeld. Iedere weldenkende Surinamer WEET dat menig vhp’er in de bak hoort te zijn voor diefstal, zwendel, corruptie, belastingontduiking, witwassen enz. enz. het is alombekend hoor voor wie het inderdaad wil weten. Het is geen geheim.


  Maak melding

 14. Mensen, zoals eerder door mij gesteld ligt de spreekwoordelijke knuppel in het hok en zijn alle ogen van alle Hennen en Hanen hierop gericht !

  De grote vraag is; wanneer en wie zal met de knuppel gaan zwaaien en wie staan er allemaal in de 1e linie om de eerste klappen in ontvangst te gaan nemen ?
  De VHP is op dit moment in een hopeloze en paniekerige situatie, verzeilt geraakt want er zijn tekenen dat meneer Chandrika Segabai zelf ook deze knuppel moeten incasseren !

  Mensen, boeng bigie probleem na ini VHP, want soema o tek deng slag ? Wie wordt de kop van Jut die zich op zal moeten offeren voor de partij ?

  Dit is geen bluf van de NDP partijvoorzitter mijne mensen, maar dit is ekte torie !
  Deze voorzitter zal als militair en strateeg nooit zomaar al z’n kruit verschieten, dus heb ik al een vermoeden wanneer deze harde info gelanceerd zal gaan worden.

  De VHP kan hierop anticiperen en zelf binnen haar gelederen een schuldige aanwijzen van deze corruptie op OW en diegene zelf (intern) beginnen te knuppelen. Misschien dat het volk dat eerder zal accepteren want als de NDP deze info zelf in de ether gooit zal geen enkele damage control de VHP meer kunnen redden.

  Suri politiek is en blijft spannend !!!


  Maak melding

 15. wat zo vreemd is dat beide kemphanen elkaar beschuldigen dat ze bewijzen hebben van corruptie en dat ze dat gaan openbaren
  maar dat laat maar op zich wachten .

  zo ook met Doekhie ,hij heeft zitten zwaaien met een lege CD en
  uiteindelijk moeten bekopen met klappen en schoppen .
  Sheriff zegt ik heb tig bewijzen maar toen hij min van JusPol was heeft hij daar niets mee gedaan en Vene idemdito . nu a worong trong aboma .


  Maak melding

 16. Sabidirie

  hans en koos dub and dumber, sinds wanneer hoort mogelijke diefstal, corruptie, smaad en laster als discussiepunt in de DNA ?

  ———————————————————————————-

  Het was Bouterse die destijds in de assemblee had geroepen de halve VHP top achter tralies te zetten, 12 aug. 2010 beloofde Bouterse ook een kruistocht tegen corruptie te beginnen.

  5 jaar later:

  1) VHP is nog intact
  2) Corruptie viert hoogtij in Suriname

  Genoeg vragen om een debat te starten en tegelijkertijd moet de OM een onderzoek starten (mits Bouterse bewijzen heeft).
  Bouterse reageerde gisteren dat bij spreektaal er technische fouten kunnen sluipen, maar hij apprecieert de correctie van Santokhi, met andere woorden hij is weer teruggekeerd op zijn schreden.

  Wat Bouterse nu doet is het achterhouden van bewijsstukken en dat is niet in het belang van de belastingbetaler. We hebben geen tijd voor hide en seek games.


  Maak melding

 17. @ Sabi-no-diri Wie met duizenden hectaren grond zwendelt
  (eigenaar was bevolking van Sranan) , wie met hele
  begrotingen van OW zwendelt, wie vier maal betaald voor
  EEN brug, wie met blanco diplomatieke paspoorten zwendelt ,
  wie de staatsveiligheid van Sranan in gevaar brengt door te
  dealen met terreurgroep Hezbollah, wie verantwoordelijk is
  voor het NIET-uitvoeren van onderzoek naar de misdaden
  van Dino in en tegen de staat Sranan, wie daarna ook ook
  geen onderzoek doet naar Mede-verdachten Dino in Sranan,
  AL DIE DADERS horen de bak in wegens CORRUPTIE !

  PS : Niemand in Sranan weet iets van ” Dino’s zware
  misdrijven” ?? Obama en de USA-justitie weten wel beter !

  Neen het is geen geheim, tok ! Neks no fout !
  Leve de kilometerslange wachtrijen in Venezuela voor voedselaankopen, als gevolg van het Chavez-gratis-beleid !


  Maak melding

 18. Trouwens het blijft lachen met die VHP’ers en ze hebben het moeilijk hoor. Die misleider Hardeo Ramadhin is voor de zoveelste keer onderuit gehaald. Die man heeft iedere keer als zgn analist beweerd dat vhp 4 en 5 zetels in Nickerie heeft behaald totdat hij met de feiten op de neus is gedrukt dat hij een pathologische leugenaar is. Deze beroepsleugenaar heeft een tijdje geleden een ingezonden stuk gestuurd dat de vergadering van de VHP in Nickerie geslaagd was, wat bleek dat hij het stukje veels te vroeg had opgestuurd en dus een dag eerder was afgedrukt, want die hele vergadering had niet eens plaatsgevonden, het was verschoven.


  Maak melding

 19. Rocky

  Wat zo vreemd is dat beide kemphanen elkaar beschuldigen dat ze bewijzen hebben van corruptie en dat ze dat gaan openbaren
  maar dat laat maar op zich wachten ??

  Dat klopt niet helemaal, Asiskumar Gajadien (VHP) heeft genoeg corruptie zaken aangereikt bij Procureur-generaal Soebhas Punwasi (nu met pensioen). De man weigerde om deze zaken te onderzoeken.

  28 mei 2014 had Bouterse in de Nationale Assemblee verklaard dat hij vice-president Robert Ameerali instructies had gegeven om op alle ministeries en departementen een CLAD onderzoek te laten verrichten. “Hij wilde weten of er sprake is geweest van corruptie tijdens zijn regeerperiode, maar ook in de jaren daarvoor. Alle boeken moeten worden nagelopen”, zei Bouterse. Intussen had hij wel Gopie, Kromosoeto en Abrahams eervol ontslagen. Wederom de slager die haar eigen vlees keurt.

  Die dossiers liggen allemaal bij de PG maar Soebhas Punwasi heeft waarschijnlijk een kogelbrief ontvangen.


  Maak melding

 20. De paarse roversbende is weer bezig. Bedreigen, intimideren en leugens verkopen.

  ———————————————————————————–

  De VHP’er Priya Lachmon ontkent op Facebook(FB) te hebben gezegd dat dankzij voorzitter Chandrikapersad Santokhi Dino Bouterse en Roger Khan zijn opgesloten in de VS. Het FB-account is vals en zit de NDP hierachter, zegt ze in een reactie aan GFC.

  Lachmon: ‘het is een pertinente leugen waarmee de NDP bezig is. Het manipuleren van beelden vindt al geruime tijd plaats. Het is een fakeadres en er wordt met dat adres antipropaganda gevoerd tegen de VHP’. Lachmon zegt verder dat ze 2 FB-adressen heeft en niet drie.

  Het opmerkelijke is dat de redactie van GFC Nieuws zondagavond wel op het 3e adres van Sushma Priya Lachmon kon, het adres waarvan wordt beweerd dat het vals is. Dat FB-account is kort na plaatsing van het artikel onvindbaar. Lachmon vervolgt met: ‘door mij is nooit en te nimmer gezegd dat de voorzitter van de partij Chan Santokhi achter de aanhouding van Dino Bouterse of Roger Khan zit. Het is een zware beschuldiging naar mijn adres en in het bijzonder richting de voorzitter’.

  Lachmon ontkracht de beschuldiging en is ervan overtuigd dat Erak Fatehmohamed, die onlangs toetrad tot de NDP, opdrachten uitvoert en zal zij deze zaak zeker verder laten onderzoeken.
  Zij vindt dat de paarse partij geen issues meer heeft en valt zij de VHP bewust aan. ‘De NDP weet al dat zij de verkiezingen niet zal winnen, dus daarom manipuleert men nu. De paarse partij is nog steeds bezig met misleiding van het volk’. Lachmon besluit met: ‘de verkiezingsstrijd is losgebarsten en men zal nu alles doen om de tegenstander uit te schakelen.’


  Maak melding

 21. Sabidirie,
  Van politiek heeft u geen kaas gegeten en u laat zich meer door uw emoties dan ratio leiden. De VHP van Santokhi, vergeet niet dat deze man min. van Justitie is geweest, hoeft nu niks meer te doen. Hij heeft een voorzet gegeven en die is door dommeriken als Bouterse ingekopt. Het enige wat de VHP hoeft te doen is geduld hebben en alles zal in het nadeel van Bouterse uitvallen. Vergeet niet dat een volgende oorlogsmisdaad van Bouterse voor landen als de USA, Nederland, Frankrijk aanleiding kan zijn om Bouterse op te pakken en of te liquideren.


  Maak melding

 22. De VHP mag van geluk spreken, vroeger zou hij ze niet monddood maar morsdood willen maken. Maar wie denkt hij eigenlijk voor de gek te houden? Vier jaar lang heeft hij ze niet kunnen opsluiten en dan zal hij ze nu, vier maanden voor de verkiezingen, zonder quorum laten opsluiten?


  Maak melding

 23. Alleen moordende psychopaten denken dat ze zogenaamd peacefull zijn.

  Amnestie desie is onder stress (familie, politiek, corruptie, overlopers etc) debiel aan het worden en gaat zich als een criminele psychopaat gedragen.


  Maak melding

 24. DADA gaat er nog van uit dat het geheugen van het volk tot twee,2,weken terug gaat.Maar nu is er internet die alles voor het volk onthoudt.De mensen moeten maar DADA intoetsen op Google en je hebt zijn hele doop ceel voor je.Met al zijn laffe wapenfeiten van hem en mislukte familie.Hij is zelf voortvluchtig voor de armen der wet en wil anderen opsluiten!Houdt dief…. terwijl hijzelf weg rent.

  Obiang heeft ook een voortvluchtige zoon.Maar hij heeft gedurfd een NATION CUP te organiseren.DADA heeft een buitenlandse voetballer[Seedorf] alle mogelijke decoratie’s gegeven maar weigert een een paar buitenlandse Suri jongen voor NATIO te laten spelen.


  Maak melding

 25. @Sabidirie

  Hallo dom ding ,
  je vraag moet zijn ,

  ‘DURVEN DE RECHTERS IN SURINAME BOUTA ONGELIJK TE GEVEN ‘ ?!

  Antwoord ;
  Nee, de rechters zijn bang voor bouta netzoals de rest van ons minus de paarsen,Zie je de rechters hebben niet eens de moeite genomen Bouta amnestie ongedaan te maken en om hun huid te redden hebben ze bouta juist beloond met Amnestie !!!


  Maak melding

 26. Milton zegt: “”Deze voorzitter zal als militair en strateeg”” ??

  Bedoel je die strateeg die dat verhaal van “op de vlucht” heeft verteld, die zegt “betre mi lagi mi no don”, die een mulodiploma heeft (en meer niet), die penissen afsnijdt van mensen op wie hij erg boos is? Bedoel je die strateeg?

  Laat me niet lachen!!


  Maak melding

 27. “Het enige wat de VHP hoeft te doen is geduld hebben en alles zal in het nadeel van Bouterse uitvallen. ”

  Jij hebt echt verstand van politiek sweetie mofo, wees gerust alles komt terecht.

  Het gepeupel Sweeti mofo, ray, koos, dre, midete jullie zijn knettergek geworden en er is nog niets gebeurd?


  Maak melding

 28. Koos,

  Priya Lachmon heeft d’r mond voorbijgestoken en is daarvan geschrokken, maar dit is nog niet afgelopen hoor.

  “Het opmerkelijke is dat de redactie van GFC Nieuws zondagavond wel op het 3e adres van Sushma Priya Lachmon kon, het adres waarvan wordt beweerd dat het vals is. ”

  Deze mevr. is een geboren leugenaar, volgens haar eigen woorden zou ze een kleinkind van Zalig Lachmon zijn, terwijl Lachmon nooit kinderen heeft gehad.

  “Asiskumar Gajadien (VHP) heeft genoeg corruptie zaken aangereikt bij Procureur-generaal Soebhas Punwasi”

  Dit is de grootste mop aller tijden, heb je die zaken gezien die hij heeft aangereikt, ik bedoel de documenten, of geloof je die man gewoon op zijn blauwe ogen dat hij zaken heeft aangereikt.

  Jullie zijn echt ziek en hebben dringend hulp nodig.


  Maak melding

 29. Bouta de strateeg : “take you bundle and go” tegen Anania de Amerikaanse ambassadeur.
  Luid applaudiserende paarse debielen.

  Daarna Lackin op hangende poten ‘zoete broodjes gaan bakken’ met Jay Anania.
  En van Bouta geen spoor………OOO wat een strateeg!!!

  JA, DAT IS EEN OP ZIJN BEK VALLENDE STRATEEG.


  Maak melding

 30. @Sabidirie, die dossiers liggen bij de PG, heb geen reden om daaraan te twijfelen. Asiskumar Gajadien heeft dat zelf in de media aangegeven. En als dat bluf is dan staat dat gelijk aan zelfmoord in de politiek. Dat moet jij toch wel weten.

  De grootste mop aller tijden zijn die 18.000 huizen te bouwen huizen, bruggen, wegen, Diepzee havens, flyover, anti corruptie wetgeving etc etc. De grootste giller was wel die spoorlijn. Ordinaire populisme van de bovenste plank. Hoezo verkiezingsretoriek ? whahaaaa….. Hoor Bouterse vorige week nog zeggen deze verkiezingen gaan over re-kolonisatie en de-kolonisatie. Intussen mag oud kolonisator Nederland wel de spoorlijn aanleggen. Of zou Bouterse toch aan een ernstige vorm van dementie lijden ???

  En al zou Santhoki achter de aanhouding van Dino Bouterse en Roger Khan zitten “SO WHAT” ! Overduidelijk dat die 2 patjakkers achter tralies horen. Hoe haal je het in je hoofd om Hezbollah te faciliteren op Surinaams grondgebied. Als er ook maar iets van waar is dan verdiend Santhoki een standbeeld.

  In jouw ogen is iedereen die tegen Bouterse is dom. Bouterse kan bij jouw niets verkeerds doen. Zou je een cursus zelfreflectie willen aanraden, één zonder bruine bonen certificaat. Het land heeft 5 jaar stilgestaan, tijd dat iemand anders aan de knoppen mag zitten.


  Maak melding

 31. “Asiskumar Gajadien heeft dat zelf in de media aangegeven. ”

  Hahahahahaha koos je mag je vandaag nog gaan inschrijven bij een circus als clown.

  Jacobus je klinkt als een nps bonumang.


  Maak melding

 32. Jacobus je klinkt als een nps bonumang. Je weet wel toch hoe jullie met die lijkkisten op je hoofd in grun dyari liepen, dat is nou takru manirie, we winsi dede yi sma.


  Maak melding

 33. @Sabidirie,

  4 sept 2013 / bron: SR Herald

  Gajadien vraagt PG onderzoek naar bedenkelijke praktijken ministerie NH

  Parlementariër Asiskumar Gajadien (Nieuw Front/VHP) wil dat de procureur-generaal een onderzoek instelt naar vermeende handelingen van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) bij de uitgifte van mijnbouwrechten. De volksvertegenwoordiger heeft zijn verzoekschrift niet lang geleden gedeponeerd op het bureau van de procureur-generaal. Gajadien zegt dat het een en ander bij het ministerie van NH niet vlekkeloos is verlopen. Gajadien zegt in gesprek met journalisten dat hij diverse malen hiervoor aandacht heeft gevraagd in De Nationale Assemblée. Hij heeft ook brieven geschreven naar president Desi Bouterse. Er is nooit hiertegen opgetreden, noch minder een antwoord daarop gekomen. Het assembleelid is het wachten op het parlement beu, vandaar de gang naar het Openbaar Ministerie. De belangen van het volk moeten worden veiliggesteld, vindt de parlementariër.

  ———————————————————————————–

  In jouw ogen zal dit ook uit de duim gezogen zijn. Dossier ligt sinds sept 2013 bij de PG. Tot op heden heeft men verzuimd om deze zaak op te pakken.


  Maak melding

 34. “De volksvertegenwoordiger heeft zijn verzoekschrift niet lang geleden gedeponeerd op het bureau van de procureur-generaal. ”

  koos als je alles op een rijtje had, had je wel begrepen dat de PG een serieuze job is en geen circus act.

  De PG kan dus onmogelijk op elke stuk rommel van jullie fronters reageren, het zou wat moois zijn dat de PG zonder duidelijk bewijs op elke verzoekschrift van de paranoïde fronters gaat reageren.

  Lees goed wat er staat “bedenkelijke praktijken” wil nog niet zeggen dat het strafbaar is, niet vergeten het is bedenkelijk in de ogen van iemand die je nooit mag vertrouwen, maw iemand die heel veel boter op zijn hoofd heeft, en dat weet de PG ook.


  Maak melding

 35. Voor mij is er maar een boodschap aan de personen die Bouterse aanhangen en dit zijn de waarde en normen. Zie hun gedrag en denkwijze.

  Die bedreigingen van toen steken weer de kop op dus Venezuela toestanden maar in Suriname.


  Maak melding

 36. ddb is op van de zenuwen. He doesn’t know when the shit will hit the fan. The only thing he knows is that it will. Hij kan prominente Surinaamse critici niks maken.

  We leven niet in de jaren 80. Toen stonden de mariniers en de Delta Force al klaar om hem een kopje kleiner te maken. Ze waren zelfs al in Su. Ze hebben toen niet doorgezet omdat er teveel collateral damage zou plaatsvinden.

  Nu in de 21ste eeuw hebben de speciale troepen genoeg kennis en ervaring opgedaan om zulke operaties met chirurgische precisie uit te voeren dat alleen ddb en zijn inner circle (lijfwachten en kontlikkers) de sigaar zijn. Ze kunnen hem van zijn bed lichten en ontvoeren zonder dat iemand het doorheeft. Tegen de tijd dat het bekend is zit ie al op een marinefregat op de antlantische oceaan.
  Het net sluit zich en dat weet hij.


  Maak melding

 37. Bouterse is de dief die zegt dat hj bestolen is. De grootste corrupteling ooit in Suriname vraag dit maar aan D. Sardjoe de prive bankier van massakiller, drugsbaron en rover D. Bouterse.

  D. Bouterse aan alles komt een eind en jouw einde nadert met rasse schreden.


  Maak melding

 38. Gajadien is een van de laatsten die zijn waffel moet openmaken over wat dan ook. Eigenlijk moet je medelijden hebben met dergelijke figuren. Ik vraag me af of deze volks-verlakker nog met open ogen in de spiegel kan kijken. Hij en zijn voorzitter zijn zo in paniek en gefrustreerd dat ze van ellende niet meer weten wat ze moeten zeggen en daardoor verwarrende uitspraken doen. Als ik deze figuren zie of hoor spreken ga ik over mijn nek en wel om de volgende redenen: Ze weigeren als DNA-lid hun werk te doen en strijken toch de vergoeding voor de volle 100% op. Gajadien incasseert ook nog eens het geld van OW op terwijl hij een werkweigeraar is. De voorzitter heeft een dubbele agenda. Op politieke podia worden ze constant op leugens betrapt. Het ergste vind ik de etnische strijd die de voorzitter probeert te ontketenen in de republiek Suriname. Als je naar deze figuren kijk zie je de frustratie van hun gelaat afdruipen omdat ze nu al het einde van hun politieke carriere zien naderen en ze verantwoording zullen moeten afleggen aan hun opdrachtgever(s). Het meest schrijnende is de manier waarop deze figuren het Surinaamse volk onderschat/beledigt. Ze denken nog steeds dat de Surinamers zijn blijven stilstaan en niet weten wat er in de wereld en Suriname gebeurt. Ze doen alsof de Surinamers met gesloten ogen rondlopen en niet zien wat er om hun heen gebeurt. Conclusie; Gajadien zal bij de komende verkiezing mogelijk wat stemmen van zijn omgeving (familie, vrienden en kennissen) krijgen en ook enkele kepoti-stemmen, maar de normaal weldenkende Surinamer zal nooit zijn/haar stem uitbrengen op deze figuur die met zijn gedrag en houding erg afstotend overkomt terwijl hij inhoudelijk geen moer heeft gepresteerd. Hij is het type : “Luk’en gi mi dan, hoog geboren, laag gevallen”. Handelingen die noodgedwongen worden gepleegd kan men door de vingers zien, maar opzettelijke moeten hardhandig worden aangepakt.
  Tenslotte; een DNA-lid die weigert zijn werk te doen en toch geld van de staat incasseert is voor mij een ordinaire dief en volksbedrieger. Hoe kunnen jullie je omgeving nog met open ogen aankijken?????


  Maak melding

 39. Ay ya ya…..De Bighi Baas is nu echt bang van VHP.Bouta wil hoe dan ook de volgende periode gaan zitten om met zijn Paarse Bende het switi Sranang Kondre
  leeg roven met zijn makker Bronchiwijk. Jullie weten ,dat ze nu al de
  illegale hout-en goud concessies in het binnenland van Suri hebben.
  De arme Sranang man weet geen bal van! Waarom strooit die
  Bronchiwijk met dollars bij een Massameeting. Omdat hij stinkt in het geld, daarom doet hij dat. Willen deze regeerders nog 5 jaren onze Switi Sranang naar de Klote sturen. Oen opo oen Ay Brada!!!!.


  Maak melding

 40. Elk land heeft zo zijn eigen duivels die oliedomme stommelingen verafgoden om materiel gewin en gunsten. De grootste duivel in mensengedaante van verwordend Suri Babwe is………………………..graag vul in…………de grootste religieuze belazer die zichzelf op een paarse voetstuk heeft gepostioneerd in het brein van al die paarse sekteleden, de zgn. bisschop zonder titel is……………….graag vul in……………….de grootste drs politiek/religieuze beduvelaar die rust,vrede en voorspoed onder de paarse regering profeteerde is………………graag vul in…………………

  Jippee yeehhhhhhhhhh.we ga weer ga stemme op onze liefste en onschuldigste lijdsman, zoals bishop Ste me Anus en paars valse profeet Mi Sjie soso Ka heeft ons oliedomme paarse stommelingen geadviseerd……..stem didibri.


  Maak melding

 41. op 25 mei a.s. 2015 zal de waarheid worden ge-etaleert…wie het welke club het zal worden..

  no – ies-pang..

  trouwens niemand heeft het eeuwige leven ook aan jou komt er een einde..


  Maak melding

 42. Volgens Parmesar heeft de president een boekwerk vol bewijzen dat VHPers corrupt zijn geweest, hij kan ze daarom laten opsluiten, maar omdat hij een VREDELIEVENDE president is doet hij niets. Corruptelingen zijn vijanden van het volk, als onze president ons niet beschermt tegen onze vijanden is hij het niet waard president genoemd te worden. Stel je voor dat een buitenlandse vijand ons land binnenvalt en ons begint uit te moorden, onze president komt echter niet in actie, hij mobiliseert ons leger niet tegen deze buitenlandse vijand omdat hij VREDELIEVEND is. Zo iemand is niet vredelievend, hij is gewoon een lafaard met een grote mond.


  Maak melding

 43. @ray
  Prachtige vertaling van: never push a peaceful man too far! Hoe verzin je het? Jouw boutalogie is wel heel erg ver ontwikkeld.

  @orlando samson
  Prachtig stuk heb je geschreven. Je laat zien dat je precies wat recht is en wat onrecht is. Nu alleen nog even verder scannen. Ik zal je wat tips geven: bouterse, brunswijk, abrahams, de gehele ndp kliek, de rest weet je wel te vinden, toch? Misschien kun je het hulpje worden van de procureur generaal. Ik zie dat je barst van de wil het onrecht bestrijden. Go for it!


  Maak melding

 44. keer op keer bedreigt bouterse ,,,,dat hij de helft van de v h p gaat opsluiten..

  wel nu,,als hij bouterse dat zeg / .beweert,dan moet deze man aan klachten bij de openbaar ministerie..

  want op basis van welke bewijs stukken kan hij dat doen en wie gaat hij dan opsluiten..

  bovendien moet hij oppassen,dat hij hij zelf wordt aangeklacht,wegens smaad..


  Maak melding

 45. -Bij het aantreden van Parmessar minister van OW heeft hij toen gelijk geroepen dat hij corruptie zal bestrijden, omdat vele hadden geklaagd over Abrahams zijn voorganger. Hij zei toen ook dat er bewijsstukken zijn er dat alle zaken gewoon naar de rechter gaan zoals het volk dit wilt hebben.

  Dit heeft Parmessar NOOIT gedaan, omdat Bouterse het toen heeft tegen gehouden.
  Parmessar en Abrahams die spraken NIET met elkaar en daarom was hij toen ook vel om zaken te onderzoeken.
  Bouterse heeft toen ervoor gezorgd dat deze twee heren weer met elkaar konden praten. Corruptie dus in de doofpot.
  Wat gebeurt er nu????????

  Vandaag staat Parmessar op het podium te roepen:: Uitvinders corruptie bij oude politiek. Hij roept ook dat men over Abrahams en corruptie praat en zegt verder :::ik daag jullie uit om met bewijsstukken te komen:::::
  ==Is dit niet het omgekeerde wereld, terwijl deze man precies weet wat er allemaal aan de hand is???

  ==Ik zou zeggen dien ook een klacht in voor alle VHPérs en breng de zaak naar de rechter in plaats van elke keer dit punt op het podium uit te vechten. Mijn antwoord is:::

  EEN STELLETJE WAARDELOZE SUKKELS IN DE SURINAAMSE POLITIEK.


  Maak melding

 46. Par-misser was zelf ontslagen voor corruptive handelingen van het academies ziekenhuis. Hij weet wat corruptive is en van zijn baas moet hij zijn handen afhouden van Abrahams.

  Abrahams is nu de baas van de landings strip in Apoera wat de grootste invoerhaven van drugs is in Suriname. Daar heeft hij Fort Bouterse laten bouwen met de beste apparatuur en communicatie middelen. Daarom is ook de vliegveld van Nw Nickerie niet afgebouwd.


  Maak melding

 47. Bouterse kan de helft van de VHP opsluiten, maar de overgebleven helft is goed genoeg om hem te verslaan in de verkiezingen. En dat gaat gebeuren ook! De Surinamers zijn niet blind en doof.
  We moeten niet vergeten dat de helft van de Bouterses al in de VS is opgesloten!! De andere helft volgt misschien binnenkort.


  Maak melding

 48. Niet Bouterse probeert VHP monddood te maken. De VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ heeft zichzelf reeds lang MONDDOOD gemaakt, daar hebben ze Bouterse niet voor nodig.

  Suriname heeft z’n buik vol van die RACISTISCHE politiek met de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ als MATADOR.

  Politiek geschoeid op basis van RAS, heeft z’n langste tijd gehad in SURINAME.

  De VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ vermijdt andere rassen en/of bevolkingsgroepen bewust in hun gelederen, maar vooral in de kern van hun organisatie.

  Vooral de Creolen en Javanen, maar ook de grote delen van de behoeftige Hindostanen, zijn beter af bij de NDP als een VERROTTE VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ.

  De NPS – NA POOR SANI, is nimmer met haar tijd meegegaan en heeft zich dankzij de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ, nimmer aangepast in de politiek, die Suriname nodig heeft.

  De Surinaamse JEUGD en JONGEREN voornamelijk mogen nooit en te nimmer toe geven aan deze MACHTSWELLUSTELINGEN van de voornamelijk de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ en de NPS – NA POOR SANI, die zo nodig hun RACISTISCHE OUDERWETSE politiek willen handhaven, terwijl binnen hun generatie de oplossing is ontstaan, waarbij alle rassen VOLWAARDIG deel nemen binnen een POLITIEKE PARTIJ.

  Niet Bouterse is het die de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ monddood gemaakt heeft. Het is de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ zelf, die zichzelf de deur heeft gewezen en voornamelijke de Surinaamse JEUGD en JONGEREN die ze de deur wijst.

  HOOLIGANS, Koos – mies Koosje, Henk Molenaar – tovenaar Henkie, Ray “Charles” – the blind man, Diana – ‘nichtje’ van Ray, krofaja -uitgebrand, JoJo – Front speelgoed, Pokai Tongo – naprater, Hojot – meneer halt weet niet beter, Neus – onze SNUIVER, W. Whome – Wie is zo onverschillig?, Pieter – ontsnapt uit Pieter Baan Centrum, Henkes – Mr. Heineken, Sweetie Mofo – heeft genoeg aan een volle buik, jOna – na joe wan swaar’ a WALVIS?, Ghorah – gore figurant ja, Dompo watra – Dom(mer) als water(urine) uit een po, Bojo – echte WOJO product, Ram Singh – onze RAMmelaar, die singt vals!, Ira – Ira(k) terrorist opzoek naar oorlog, Linglong – ling(erie) long kan nauwelijks ademhalen, Dre – Dre ai droge grapjas.

  HOOLIGANS alvast een heerlijke dag gewenst. Hoe staan de zaken jongens? Hebben jullie gemerkt wie allemaal drugs willen laten smokkelen uit Suriname? Geen goede zaak toch. Het zijn die lui die jullie HOOLIGANS allemaal adoreren. Als Dino niet vast zat was hij het. Zeker weten!

  HOOLIGANS zien jullie hoe de mensen die jullie verafgoden zich misdragen net als jullie zo vaak doen hier op de site. Suriname in slecht licht brengen is jullie MISSIE.

  Maar jullie hebben het gemerkt: net als de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ en de drie mannen die aangehouden zijn, een Surinamer, een Nederlander en een Duitser, zeg ik tegen jullie: BOONTJE komt om z’n LOONTJE.

  De VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ in het bijzonder, die nimmer te worden toegelaten in het Centrum van de macht in Suriname. Het zal alleen maar een herhaling van zetten zijn, waar de Surinamers er niets voor kopen. Het biedt geen ene perspectief en zal haar perfecte antwoord krijgen via de CRIMINALITEIT, waarbij het onderdrukte deel van het volk deze RACISTEN zullen negeren tot op het BOT.

  De VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ aan de macht zal een golf van GEWELD in Suriname teweegbrengen.

  Suriname heeft RACISME min of meer afgezworen en zullen zich nimmer kunnen VEREENZELVIGEN met een MATADOR van RACISME aan het roer in Suriname, de VHP – VERSCHRIKKELIJKE HYPOCRIETE PARTIJ.

  RACISME aan de macht in Suriname: NOOIT en te NIMMER!!!

  IT REALLY DOESN’T MATTER, YOU’RE STILL MY BROTHER!.


  Maak melding

 49. @Orlando Samson,
  Bouterse is de enige die mensen heeft vermoord en dit is mogelijk gemaakt dankzij mensen zoals u. Mensen die kritiekloos in het leven staan en zich liever bezighouden met doemdenken.


  Maak melding

 50. @Ray

  Ik snap jou opmerking, maar rechters zijn NOOIT echt onafhankelijk geweest in Suriname, ook NIET tijdens de vorige regering.

  Oplichters, en andere criminelen hadden banden met invloedrijke mensen in Suriname en dit is nu met deze regering IDEM.

  Laten we niet doen alsof alles goed ging tijdens de vorige regering……..want anders begin ik weer met namen en zaken hier te noemen waarvan ik de bewijzen heb.

  Ik zou graag willen zien dat rechters echt onafhankelijk waren in Suriname. Ik beklad niet alle rechters, maar enkelen, de grootste oorzaak van de toegenomen corruptie binnen de rechtspraak is de gevallen rechter, nu advocaat Frank Truideman. Kwam de zaak bij de rechter dan deed o.a. rechter Anand Charan corrupte uitspraken of werd de zaak steeds aangehouden ( ik kan je in deze zaken, ook van mijn cliënten een inzage geven)

  Zo kon jaren Soerdjbalie valse aktes aan de lopende band maken want hij kon rekenen op zijn machtige vrienden, dus het was al een rotzooi! Dit even gezegd te hebben doet mij een groot genoegen!

  Ik ben ook niet eens met Bouterse zo het nu gaat maar, we moeten nu geen heilige boontjes spelen.

  De groeten


  Maak melding

 51. @Sososlaw,
  Als u de etniciteit erbij gaat betrekken dan bent u niet alleen een racist maar ook een die de nickname de ‘Surinaamse Geert Wilders’ met ferve draagt.
  Gaat u diep schamen voor zoveel dommigheid.


  Maak melding

 52. @Ling Long
  Voor 1980 waren de rechters in Suriname onafhankelijk zoals het hoort ,ze zijn de hoogste college van een land en politieken rechtmacht moeten gescheiden blijven.
  Ik weet zeker dat jij niet geboren bent geweest voor 1980. Weet je waarom ik dit zegt?!
  Toen de dec 1982 voor de rechter verschenen deden ze hun zegje, advocaten baboeram zijn collega’s waren verantwoordelijk voor de verdediging van de slachtoffers.
  Rambocus kwam toen ook aan het word. Dit alles was live to volgen via de radio.
  Toen bouta zag dat hij de zaak aan het verliezen was toen schoot hij deze mensen kapot met het smoesje…op de vlucht doodgeschoten.
  Toen is het de einde geweest van macht en rechtsstaat in Suriname tot heden.
  Wat denk ji dat de advocaten niet weten welke tragische lot hun collega’s beschoren was in 1982 en gewoon omdat ze hun werk deden?!
  Als deze zelfde advocaten die betaald hebben met hun leven eerder,heden als nog in leven, de bouta amnestie zouden moeten behandelen dan garandeer ik je dat bouta voor altijd in de gevangenis gestopt zou worden. Zo moedig zijn ze geweest.
  De rechters en advocaten heden zijn bangerikken ,Geen van ze gaan durven de zaak bouta te behandelen uit vrees hun leven te verliezen,Degenen die namens bouta in de rechtszaal vechten nou ja hun verdure leven is geregeld …goudmijn,geld,auto,perceel,noem maar op,.
  Je zal vrijwel geen enkel advocaat of rechter tegenkomen die als prosecuter zal willen optreden in de zaak bouta vs Suriname,maar wel een heleboel die hem zou willen verdedigen want dan wordt je rijkelijk beloond ervoor .


  Maak melding

 53. @Dre

  We weten dat deze ene regel van bouta een BEDREIGING is geweest tegen iedereen die in opstand wil komen tegen hem.
  Hij is alles behalve vredelievend !!
  Hij wil letterlijk zeggen ….
  Als je durft tegen mij op te komen dan zijn er nare conseuenties eraan verbonden,
  of
  Als je tegen mij wil opkomen dan heb ik bewezen in 1982 wat ik in staat bent geweest te doen en als je mij boos maakt kan ik vrij en blij hetzelfde tragische verleden weer herhalen heden…… …


  Maak melding

 54. As donderdag staat behandeling constitutioneel hof weer op de agenda. Simons heeft een plaat voor haar hoofd. Er komt geen hof net als die spoorlijn.


  Maak melding

 55. Never push a peaceful man too far. De rillingen lopen me over het lijf als ik deze opmerking hoor komen uit de mond van Desi Bouterse. We weten van de vorige keer dat deze “peaceful man” aan de macht was, wat er gebeurt als hij te ver “gepushed” wordt. Decembermoorden, onverklaarbare zelfmoorden (Roy Horp), Moiwana, enz. Ik hou mijn hart vast voor de gewelddadige capriolen die dit monster gaat uithalen om maar aan de macht te blijven.


  Maak melding

 56. Tjallie

  Let op mijn woorden.

  Zodra duidelijk wordt dat Bouterse de verkiezingen verliest, laat hij deze ongeldig verklaren. Met een kulsmoes over koloniale bedreigingen of zo.

  Mark my words…


  Maak melding

 57. Ex-NPS’er en districtscommissaris van Commewijne Remy Pollack die in het weekend publiekelijk de overstap maakte naar de NDP, noemt zichzelf eerder een ‘Boutist’ dan een NDP’er. “Ik heb nog steeds een groene borstrok en onderbroek aan”, zei Pollack dinsdag in het programma ABC Actueel op de vraag of hij de deur definitief heeft gesloten na de stap uit de NPS.

  Ai, Remy Pollack,
  na fredé joe e fredé so dat joe ontlasting (net woord gebruik) groen foe a fredé sa joe e fredé so dat joe ondro broeko en joe broekoe kong groen foe joe ontlasting.
  Datra bo takie “kandé na je galblaas bos” heeft niets te soerdati kleur.
  NPS kleur groen omdat dat na a weerspiegeling foe boom bladeren die de lucht filteren voor de mens om schone zuurstof rijke lucht in te ademen.


  Maak melding

 58. Pokai tongo maak je niet druk hoor. Er zijn nog vele zoals Pollack, alleen durven die het niet openlijk te zeggen omdat ze bang zijn voor de rancuneuze fronters, maar in het stemhokje zullen ze gewoon Paars stemmen.


  Maak melding

 59. bouta moet niet blijven schreeuwen / lullen over de oppositie,maar moet de helft van die mensen werkelijk opsluiten..

  laat hij alvast beginnen voordat het te laat is..na 25 mei,kan het anders zijn..


  Maak melding

 60. Mensen, mensen DDB bluft bij het leven.

  Zie hoe hij het volk bedrogen heeft met zijn: DE SAMENLEVING gaat een GOUDEN KERST tegemoet in 2012 of woorden van gelijke strekking.

  DDB is Meester BluFpand behalve als het gaat om weerloze mensen standrechtelijk de DOOD in te jagen.

  Je hebt van die mensen die deze IDIOOT de hemel in prijzen om zijn beleid. Neem Drs Grep bijvoorbeeld in WIE MA SANGA te Rotterdam. Wat een ONZIN kraamt deze man uit. Bouterse heeft WELVAART en WELZIJN voor DE KOMENDE GENERATIES veilig gesteld.

  Drs Grep, je bent schaamteloos om het beleid van DDB te verheerlijken.


  Maak melding

 61. Liever VHP monddood te maken dan vhp met wortel en tak uitroeien.
  VHP is een partij zonder ontwikkelingsvisie en zijn geboren tegen ontwikkeling.
  PAARS in opmars


  Maak melding

 62. “‘Bouterse probeert VHP monddood te maken”

  En waarom zou de Grootste Volksleider die Suriname kent dat moeten doen, vhp is vergeleken bij Bouterse een vlieg die hoogstens hinderlijk zit te zoomen maar niets kan.

  De etnische/racistische vhp is geen partij voor de grote NATIONALE PARTIJ de NDP, knoop dat goed in jullie oren.

  NDP is GROOT en wordt met de dag GROTER.


  Maak melding

 63. @Ray

  Beste Ray

  Dank je wel voor je uitleg. Ik ben het met je eens dat niemand durft de zaak Bouterse te behandelen uit angst voor vrees voor hunzelf en naasten te meer ik weet dat belangrijke getuigen onder verdachte omstandigheden het leven hebben gelaten, dus eens, 100% eens.

  Maar feit blijft wel dat o.a. Frank Truideman, rechter Charan, notaris Soerdjbalie allang geschrapt mochten worden, al tijdens de vorige regeringen omdat er diverse keren geklaagd is met bewijzen over deze mensen. Tevens is geklaagd over notaris Soerdjbalie die persoonlijk alle klachten vernietigden OMDAT DEZE SCHURFT VAN NOTARIS ZELF VOORZITTER VAN DE KLACHTEN COMMISSIE WAS. DUS DE KAT WERD OP HET SPEK GEBONDEN. AAN DE LOPENDE BAND VALSE AKTES OPMAKEN EN AAN HET EIND KLAAR STAAN OM DE KLACHTEN TEGEN JEZELF ALS NOTARIS TE VERNIETIGEN??????

  DOOR MIJN CLIËNTEN IS JUSPOL ZELFS PERSOON OP DE HOOGTE GESTELD. Er is nooit een straf geweest voor de genoemde personen terwijl ze een crimineel netwerk runnen.

  Feit is feit en in concludeer dan ook dat de vorige regeringen een zeer grote fout hebben gemaakt een gevallen rechter als advocaat door te laten gaan. Teven vind ik dat de toenmalige juspol wel een onderzoek had kunnen instellen, echter heb ik persoonlijk via vrienden van Soerdjbali en frank Truideman begrepen dat de PG op hun hand zou zijn……. dus vertel mij eens wat er aan de hand is!


  Maak melding

 64. Als die kiezers in Suriname weer voor Bouterse gaan stemmen dan zijn ze niet goed bij hun hoofd.Dat moeten ze allemaal naar de zenuw arts.Bouterse heeft geen economische verstand om het land te besturen.Is gewoon een domkop die door middel van een staatsgreep aan de macht is gekomen.Meer niet en hij zichzelf verrijk in Suriname.Trouwens Suriname is al meer dan 30 jaren onbestuurbaar. Het zijn allemaal zakkenvullers die Suriname bestuurde .Ook Bouterse is eentje.


  Maak melding

 65. Had je iets anders verwacht van een veroordeelde crimineel?
  Bouterse doet alles om politiek onschendbaar te blijven, anders verdwijnt hij, net als zoonlief, voor vele jaren achter de tralies!
  Daar is hij zo bang voor dat hij zijn eigen land al jaren besteelt en bedriegt.
  De NDP is gedoemd ten onder te gaan, samen met baas B.

  Straks kunnen we met ons alle een vuist maken en Bouterse van zijn gouden troon verdrijven, hij heeft Suriname al meer dan genoeg ellende gebracht.
  Weg met die charlatan, weg met die paarse bende!


  Maak melding

 66. Vandaag 4 sept 2016 is het onzinnige verhaal van Orlando Samson weer geplaatst in GFC. Lees verder op Facebook pagina van Suriname Fawaka?

  Paarse als Orlando Samson laten graag blijken hoe ongelovelijk dom en onkundig ze zijn. Hij is het niet eens met een uitspraak vand e rechter. Een uitspraak van maart 2015 waar de advocaat van Bouterse tegen in hoger beroep zou gaan maar dit blijkbaar nooit gedaan heeft. Dan zou je toch minstens verwachten dat hij een inhoudelijk stuk over de motivering van de rechter zou geven. Maar nee hoor.
  In plaats daarvan een ongelovelijk dom stuk waarin hij voorbij gaat aan het feit dat de Orde van Advocaten een rechter niet tot de orde kunnen en mogen roepen en dit ook nooit zullen doen. Een lijst met allerlei domme opmerkingen. De man begrijpt duidelijk niet hoe de trias in elkaar zit en dat de rechterlijke macht volkomen los staat van de advocatuur.
  Waar ging het om. Chan ontving een uitnodiging om namens de VHP het woord te voeren en heeft toen een aantal dingen gezegd die Bouterse niet bevielen. De rechter heeft de zaak niet ontvankelijk verklaard omdat Chan als voorzitter van de VHP sprak en aangesproken moest worden en niet als persoon. lees www dutchcaribbeanlegalportalcom voor een verslag.
  Het stuk van Orlando Samson is niet alleen dom maar feitelijk ook een belediging vand e rechtelijke macht.

  Orlando Samson is dommer dan dom en een echte kakkelak. OEPS straks wordt ik aangeklaagd 😉


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.