Diverse activiteiten i.v.m. vijftien jaar stichting Suriprofs dit jaar

8

In de maand mei dit jaar is het 15 jaar geleden dat de Stichting Suriprofs het eerste gelijknamig benefiet voetbalevenement organiseerde. De Stichting Suriprofs is actief vanaf 2000 met als primaire statutaire doelstelling: de selecte groep voetballers van Surinaamse origine die buiten Suriname actief is in aanmerking te laten komen voor het nationale elftal van Suriname.

Op woensdag 13 mei 2015 zal het eerstvolgende voetbalbenefietevenement plaatsvinden op Sportpark De Toekomst, het sportcomplex van Ajax in Amsterdam Zuid-Oost. Naast deze traditionele voetbalwedstrijd tegen het einde van de Nederlandse competitie komt er later in het jaar een theaterevenement. Beide evenementen zijn er op gericht om zoveel mogelijk fondsen te verwerven voor projecten die de voetbalsport in Suriname ondersteunen.

Aansluitend hierop bestaat het voornemen om met een selectie van de Suriprofs naar Suriname te reizen voor deelname aan een te organiseren internationaal voetbaltoernooi. Verder wordt er door de stichting gewerkt aan de voorbereidingen om een boek uit te geven medio volgend jaar over ’15 Jaar Stichting Suriprofs’.


8 REACTIES

 1. Wat ! Is er geen geld meer op de bankrekening van seedorf? Hetv is wel makkelijke om zo geld te garen via stichtingen en dan nog de tickets hiervan gaan betalen voor een team die in su gaat voetvallen. Ik pis ook echt in mijn broek van het lachen.


  Maak melding

 2. De activiteiten stellen niets voor, ook in Rotterdam was het geen succes en maar geld vragen, voor wie, zijn er hier ook zakken vullers ( desi’s en Ronny ’s )


  Maak melding

 3. Ik, als in Nederland geboren Surinaamse Hindoestaan, vind het treurig dat onze eigen mensen zo negatief oordelen.
  Helaas zit dat in onze genen en is ook sleutel tot succes (in de politiek) ver te zoeken.
  Laten we steunen waar we kunnen, desnoods een ieder met eigen initiatief.
  Maar stop alsjeblieft met dat neerbuigende toon.
  Met alle respect.


  Maak melding

 4. “Ik, als in Nederland geboren Surinaamse Hindoestaan, vind het treurig dat onze eigen mensen zo negatief oordelen.”.

  Die mensen zullen wel het e.e.a. meegemaakt hebben dat hun zo negatief doet oordelen, niet?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.