Politie vangt grote partij cocaïnepasta

43

PARAMARIBO, 17 jan – Eenheden van de politie hebben bij een inval in het zuiden van Paramaribo ruim driehonderd en vijftig pakjes cocaïnepasta in beslag genomen. De inval vond plaats bij een machinepark. Er zijn aanhoudingen verricht.

Volgens de politie zijn vier mannen aangehouden. Een van de aangehoudenen is Surinamer en drie hebben een andere nationaliteit. De cocaïnepasta bleek verstopt in een graafmachine die op het terrein geparkeerd stond. Aan de inval hebben verscheidene eenheden van het politiekorps deelgenomen. De manschappen hadden handen vol werk aan het inladen van het spul. Het is intussen vervoerd naar een opslagplaats van de politie.

Het emplacement waar de machines staan, is grondig doorzocht. De waarde van de cocaïnepasta moet nog worden vastgesteld. Het gaat om naar alle waarschijnlijkheid ruim driehonderd kilo. Eind vorig jaar is in Guyana een scheepslading van ongeveer honderd en twintig kilo cocaïne onderschept. Het spul was aan boord van een schip dat kort tevoren Suriname had aangedaan.


43 REACTIES

 1. Dit zijn de cocaine vangsten waarover ik het had naar aanleiding van het uitstel die de advocaten hebben aangevraagd voor dino.
  Als het inderdaad 300 kilo is of maar een bericht die zijn advocaten aan Preet kunnen laten zien. Als het inderdaad cocaine is zal het hoogstwaarschijnlijk ook sproorloos verdwijnen net als vele oudere gevallen.


  Maak melding

 2. Zo hoe gaat Chan nu zijn verkiezingscampagne financieren? Nog meer bedelen in Holland…
  Felicitaties aan Belfort, hij doet wat Chan nooit is gelukt;-) Sterker nog, Chan kon de 90 kg in zijn eigen opslag niet eens beheren, Chan kon de seriemoorden midden in het centrum niet oplossen (of heeft hij die elitekinderen bewust laten lopen?), kon geen DNA onderzoek doen wat Belfort nu wel voor elkaar heeft gekregen, Belly heeft het vingerafdrukkenonderzoek van Chan uit de 19de eeuw geautomatiseerd naar moderne maatsaven, etc, etc. Toen Chan minister was werden veel vaker dan nu gezinnen thuis overvallen en verkracht.

  Belfort overklast Tokhie op alle fronten als Minister van Justitie


  Maak melding

 3. Zelfs als iemand drie keer een scheet laat begint men over D.D.B. slaat echt helemaal nergens op. Hoop zelf dat de politie zsm. met als je het mij vraagt en pers briefing komt en gewoon met naam en toenaam zegt wie er zijn aangehouden. Dit voorkomt dit soort zinloze speculaties. Weet wel dat een ex prof voetballer met de verkoop van zwaar materieel in Suriname actief is, hoop niet voor hem dat hij iets mee te maken heeft. De graafmachine stond immers klaar om geëxporteerd te worden…
  We blijven benieuwd…


  Maak melding

 4. @Soemiel

  Niet de heer Santokhi maar je baas en zijjn zoon staan gerangschikt op de wanted lijst van de Inter – en Europol en delen samen een gedeelde EERTE en Tweede plaats..
  Santokhi is de ere ex-voorzitter geweest van de CICAD een baan waarvan je baasje slachts dromen kan !1


  Maak melding

 5. Het kan niet anders. Door wie wordt het land geleid. Waarvoor zijn ze veroordeeld? Niet voor hoogverraad of iets anders, maar voor het handelen in ……


  Maak melding

 6. -Een ding is een harde feit::::vanaf Bouterse aan de macht is heeft Suriname een slechte naam gekregen in het buitenland als het gaat om drugs. Zie de vele landen waar mensen en schepen zijn aangehouden waar hoeveelheid drugs gevonden is die vanuit Suriname naar het buitenland vervoerd is en nog steeds

  Drugs is onder deze regering erg toegenomen. Dit krijg je als je als leider zelfs geen goed voorbeeld bent.
  Zie zoon Dino, precies hetzelfde en dat deze man de volgende president van Suriname zou worden.


  Maak melding

 7. @Armando Hulde aan de lafaard BELLIE ?? Die niet eens de
  medeverdachten van Dino in Sranan durft op te pakken !
  Niet eens een onderzoek durft te gelasten naar de MISDADEN
  van Dino tegen de staat Sranan !
  Of heeft Bellie zelf de blanco diplomatieke paspoorten aan
  Dino verschaft ???

  Waar blijven het onderzoek en de feiten over VIER dood-
  geschoten ongewapende VERDACHTEN ???

  Bellie is een grote mislukking, vandaar de groei van de zware criminaliteit !

  Bellie beschermt criminele politieke leiders van zowel Abob
  als NDP !
  Kom op met een verdrag voor strafovername/erkenning van buitenlandse strafvonnissen, dan zou jouw Bellie nog ” iets” bijdragen aan de rechtsstaat Suriname !

  Momenteel is Bellie beschermheer van MEGA-midsdadiger
  Dino en de rest van de bende !!

  PS : Via de Dino-MEGA-zaak zal de USA laten zien hoe nietig
  Bellie als minister van justitie is, een NITWIT !


  Maak melding

 8. @Srafu, Obama en al die andere Amerikanen weten niet waar Suriname ligt hoor. Noem mij een argument, waarom Suriname voor de Amerikanen belangrijk is ?


  Maak melding

 9. @Armando Daarom komen de seals gewoon met vakantie
  naar Sranang, voor bezichtigen Brownsberg etcetera !

  Daarom zit Anania in Sranang ter voorbereiding nieuw USA
  beleid tav Zuid-amerika ! (lees zijn staat van dienst)

  USA moet terrorisme-nesten (en drugs- en wapenhandel-
  nesten) zoals Dino voorbereidde in de kiem smoren !

  USA zal indien nodig, de mede-terrorisme-verdachten van
  Dino, zelf even ophalen in Paramaribo !

  Jouw baasje Bouta wilde zien wat de gevolgen zijn wanneer
  hij tegen het dringend advies van Obama zich afzijdig te
  houden, het 8 Decemberproces toch verstoort !

  Nu heeft Desi een pampertekort en ook Maduro kan niet
  helpen, in Venezuela staan kilometerslange rijen om 1 pak
  pampers te bemachtigen !

  PS : Neks no fout, staatskas legi, Sranang skeer !


  Maak melding

 10. Gelukkig zijn deze drugshandelaren gepakt, maar de machtigste onder hen zijn twee bij verstek veroordeelde drugscriminelen wiens zonen ook zijn opgepakt. Ma kut zeg het al die oliedomme paarse stommelingen van deze paarse misdadigers niet, want hun redenering is diehard…..neks no fout.baas nanga lon na oenoe lijdsmang. Wel opmerkelijk dat sinds ndp en co aan de macht zijn moord en drugshandel een stijging vertonen.


  Maak melding

 11. @Armand, je schrijft::::@Srafu, Obama en al die andere Amerikanen weten niet waar Suriname ligt hoor. Noem mij een argument, waarom Suriname voor de Amerikanen belangrijk is ?

  Laat Bouterse maar een puinhoop blijven maken van Suriname en net als Fidel Castro de Amerikanen toen van langs heeft gegeven, dan zul je gelijk merken hoe de Amerikanen Suriname kennen.
  Amerika heeft de wereldmacht en zij weten ook alle in en uit puts van alle landen op de wereld.

  Tegenover vele Surinamers die in de politiek zitten, zijn er goed geschoolde en ontwikkelde Amerikanen in de politiek die heel veel weten wat op de wereld gebeuren en werken ook hard voor hun land.


  Maak melding

 12. Hahaaa dit is een flinke aderlating voor de fronters. We weten allemaal dat hun campagne gefinancieerd werd door verhandeling van witte sneeuw. Arme Chandrika. Uitstekend werk van Belfort en Co.


  Maak melding

 13. Straks gaat die lege Parbo bierfles beweren, dat dino niet in dienst
  en in opdracht van zijn monstervader handelde.

  Hij deed het volgens deze geboren leugenaar namens het Front!!!


  Maak melding

 14. Extra nieuws:::

  PARAMARIBO –

  In verband met de drugsvondst in Suriname van vrijdag zitten een 49-jarige Nederlander en een 68-jarige Duitser nog vast. Een andere Nederlander en twee Surinamers die vrijdag ook aangehouden waren, zijn weer op vrije voeten gesteld. Dat heeft de woordvoerder van de Surinaamse politie zaterdag bekendgemaakt.

  De totale hoeveelheid cocaïnepasta die vrijdag gevonden werd, is vastgesteld op ruim 400 kilo. De drugs waren verstopt in de machinekamer van een graafmachine. De politie kan verder nog geen mededelingen doen over de herkomst en bestemming van de drugs. Het onderzoek is nog in volle gang, aldus de politie.


  Maak melding

 15. je kunt mij niet wijsmaken,dat de baas opperhoofd hoofd verdachte van de bende hier niks mee te maken heeft..

  deze man weet alles wat er in het binnenland gebeurt.

  om de haverklap zit hij in een helicopter in het binnenland..

  hij heeft vele vele contakten met dit soort mensen..

  zijn zoon was is expert in dit soort zaken die het van de vader geleerd heeft..


  Maak melding

 16. Dit lijkt mij een in scene gezette vangst om aan de VS te laten zien dat Suriname geen drugs exporterend land is. Waarschijnlijk heeft Dino de drugs- en zware wapendepot al opgebiecht aan de Amerikaanse DAE.


  Maak melding

 17. Is dit een opofferend gebaar om aan te geven dat Su de coca probeert, ja probeert, tegen te houden.

  Nu net voor de verkiezing.
  Is deze coca ingevlogen via de airstrip van bakhuys??????????

  S’avonds landen dagelijks kleine vliegtuigen tegen een uur of 10 daar


  Maak melding

 18. Dus Belfort klopt nu op z’n borst. Dus Belfot heeft alleen een transport onderschept. Dus Belfort heeft de bron niet te pakken. Dus de bron gaat nog meer en geraffineerder z’n transport doen. Dus Belfort is eigenlijk nergens. Dus men is helemaal niks opgeschoten.


  Maak melding

 19. Hoe kom je aan 350 pakjes (van 1 kg per pakje neem ik aan) cocaine? Hoe wilde men het naar het buitenland transporteren? Naar welk land? Belfort tast nog steeds in het duister.
  Intussen is Nederland bezig haar eiegn kinderen te vermoorden met allerlei giftig vervuilde xtc en andere verslavende spullen. Bolkenstein komt nu z’n rovershokje niet uit om te gillen dat Nederland verwordt tot een smokkelaarshol. Transportland he? Wat transporteert men dan o.a.?


  Maak melding

 20. Zoonlief Dino heeft gekletst voor strafvermindering en het resultaat liegt er niet om. Belfort kon niet anders dan meewerken. Alleen het Surikartel heeft zoveel drugs, wederom een tegenslag voor dada en co.


  Maak melding

 21. Lijkt mij een jij-de-mijne-ik-de-jouwe operatie. We zullen nooit weten van wie het is, tenzij mevrouw Kersten, de officiële vertegenwoordiger van CAT in suriname de verantwoordelijkheid op zich neemt.

  Nu maar verder volgen wat er met die 376 pakken gebeurt. Over een maand is iedereen het vergeten tijdens de stortvloed van politieke scheldpartijen.


  Maak melding

 22. Ypsilon…… DDB was betrokken bij 8 dec.moorden / Moiwana-slachtingen / telefooncoup / drugssmokkelboot Stellendam / verwekken van Dinootje. En deze gevaarlijke gek loopt nog vrij rond. Dus veroordeel deze mega-crimineel eerst maar eens.


  Maak melding

 23. Als het om drugstransporten gaat, zal men altijd zonder te willen en te twijfelen een verband leggen met degenen die hiervoor veroordeelt zijn. De namen liggen daar, het ligt aan u om een oordeel te vellen.
  De koning van Apoera?
  De koning van Marowijne?
  De koning van Nickerie?


  Maak melding

 24. @hans en flyer.

  Met die twee zijn we al bezig. Ze zitten toch in de politiek? Een langzame, maar zekere ondergang. Wat denk je dat hun geschiedenis zal zijn?


  Maak melding

 25. Die gasten die betrokken zijn bij deze verdervende (handel) kunnen van geluk spreken, dat het in SU. is gebeurd.

  Want in het land van de voorouders van (schijndood) SOMO, dan was het zeker anders afgelopen.

  za 17 jan 2015, 18:50
  Ang Kiem Soei en (5) anderen geëxecuteerd in Indonesië.

  Executie voltrokken om 00:30 Indonesische tijd.

  De Nederlander Ang Kiem Soei is zondag (lokale tijd) in Indonesië geëxecuteerd. Dat meldt zijn advocaat Bart Stapert. Ang kreeg in 2003 de doodstraf voor vermeende betrokkenheid bij de productie van xtc. Ang werd samen met nog vijf anderen die voor drugsdelicten zijn veroordeeld door een vuurpeloton gedood.

  Verzoeken voor gratie zijn afgewezen. Angs Indonesische advocaten hebben geen herzieningsverzoek mogen indienen. Ang nam zaterdag afscheid van zijn Nederlandse advocaat, Bart Stapert. Volgens hem was zijn cliënt dankbaar voor alle moeite die Nederland voor hem heeft gedaan.

  De Indonesische krant Jakarta Post schrijft dat familieleden en vrienden vrijdag geen kans hebben gekregen om afscheid te nemen van Ang. De toegang tot de Nusakambangan-gevangenis zou hun zijn ontzegd. Maar een zegsman van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag zei geen aanwijzing te hebben dat familie is weggehouden bij Ang.

  Ook in Gambia zit er één voor 50 jaar achter slot & grendel voor drugs.


  Maak melding

 26. bij de carolina brug is één dezer dagen een chessna geland en na een tijdje weer opgestegen,,niemand weet waarom,ook die indjies aldaar wisten niets..

  twee auto’s zijn met grote snelheid weggereden..

  kan de suri.interpol dit achterhalen..


  Maak melding

 27. Bouterse zei dat hij precies weet wat er gebeurt. “If mi sabi san e pesa in Holland, dan mi no sabi san e pesa dya?”

  Ehhhhh, ma mi no bng sabi sa Dino bing doe wanti a bi na wang big mang en a abie 11 vrouw nanga 14 pitjing.
  Dus no aksi mi neks foe Dino.
  Ma da fa dang if DDB e takie “Bouterse zei dat hij precies weet wat er gebeurt. “If mi sabi san e pesa in Holland, dan mi no sabi san e pesa dya?”

  Na soema na a ka dong mang??????????? DDB noso mi??????
  Mi sabi lesi, mi abi verstang, mi abi wang boeng geheugen en mi e lesie krantie ala dei”


  Maak melding

 28. Armand, geloof je nou zelf wat je zegt.Die Amerikanen weten precies wanneer jij of Bouterse naar de wc gaan.kijk naar Dino,kijk naar hoe snel men in Frankrijk en Belgie die aanslag plegers hebben gepakt.Dat komt door de USA,die gasten kunnen een dubbeltje in je hand zien vanaf de sateliet.Volgens mij leef je nog in jaren 40 of zo.


  Maak melding

 29. vreemd hoe men deze lading drugs aan ddb en son probeert te koppelen.
  helaas voor jullie anti boutistas , is deze lading van een hindostaan.
  zijn naam is al bekend bij de opsporings diensten .

  er is goed nieuws voor jullie antiboutistas , jullie kunnen ddb de schuld geven van de aanslagen in frankrijk.


  Maak melding

 30. Is van een hindostaan-Sranaman die rechterhand is van de
  onherroepelijk veroordeelde president ???

  PS : President kent Dino toch ook niet meer,
  is een volwassen man, met tig kinderen, toch !!!


  Maak melding

 31. De kolonisator,wil het rechtssysteem in Indonesie gaan domineren en bepalen,[SCHIJNBEWEGING],..ze kunnen NIKS tegen dat land.alleen maar BELA BELA BLA.


  Maak melding

 32. @printa Jouw Suri-chinese-kolonisator-Bouta wil voor Sranan bepalen dat massamoorden op Ons Volk straffeloos zijn !

  Eerst coup plegen met kolonisator Holland en nu Sranan
  verkopen aan China en terreurgroep Hezbollah !

  PS : USA maakt geen schijnbewegingen, vraag het maar aan
  de gejailde zoon Dino.
  Zijn mede-verdachten in Sranan volgen binnenkort !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.