Suriname op de Vakantiebeurs 2015 in Utrecht

11

Morgen, woensdag 14 januari, gaat de Vakantiebeurs 2015 voor het grote publiek van start. Ook Suriname is tot en met zondag 18 januari sterk vertegenwoordigd op deze beurs in Utrecht. In hall 4, stand C090-C100, zullen zestien Surinaamse bedrijven leuke pakketten, acties en nieuwe producten presenteren aan de bezoekers. vakabtiebeurs5_2015vakabtiebeurs2_2015

Dinsdag 13 januari was er een speciale vakdag waarbij de Stichting Toerisme Suriname een travel trade workshop organiseerde getiteld ‘Hoe verkoop ik Suriname als vakantiebestemming?’.vakabtiebeurs1_2015vakabtiebeurs3_2015

De publieksdagen van de Vakantiebeurs zijn van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2015. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. Gastlanden zijn Spanje en Curaçao.

vakabtiebeurs4_2015


11 REACTIES

 1. ‘Hoe verkoop ik Suriname als vakantiebestemming?
  Hahaha jullie verkoop is helaas eenmalig.Hadden jullie maar de afgelopen jaren de toeristen goed behandeld, dus niet hun kaal geplukt met jullie dure tripjes dan zouden jullie nu profiteren van hun “Mond op mond reclame”.


  Maak melding

 2. Ikke naar Suriname????????????? Tot vorig jaar 2 keer per jaar.
  Vanaf nu het voornemen om niet meer jaarlijks af te reizen maar eerder op gevoel een ticket te kopen.
  Want zeg nou zelf: “wat heef Suriname mij te bieden?”
  Antwoord:
  Een slecht infra structuur
  Wegen vol gaten
  Agressieve verkeersdeelnemers
  Agressievelingen vooral de achterban van Bravo
  Vervuilde straten
  Nauwelijks of geen respect voor anderen
  Nagenoeg alleen maar chinees eten en nog eens niet altijd lekker
  Slechte hygiëne
  Onvriendelijke en soms Onbeschofte gezagdragers te beginnen bij aankomst
  Dit is de reden waarom Suriname zal wijken voor vakantieplaatsen als USA en Europa


  Maak melding

 3. Neen, voor mij ook niet.
  Alle prijzen zijn Euro prijzen.
  Vb. 1 overnachting Berg en Daal 105 Euro. Ex eten.
  Daarom was het ook leeg.
  1avond op de stuwmeer 150 euro ex eten.
  Erger dan India, overal moet je geld geven.


  Maak melding

 4. Ramon en pokai tongo, ik sluit mij aan bij jullie mening en ik vul aan met het feit dat suriname nog steeds een en de dezelfde vliegtuig heeft. Het personeel bestaat uit onbeschofte en blijkbaar families van elkaar. Ik kom pas uit su en het wordt steeds maar erger in dat land. Er zijn geen regels en iedereen doet maar wat ze willen. Op de beurs zag ik hoe mensen in de rij stonden te dringen als beesten om aan goedkope spullen te komen. Als ergste wil ik meegeven dat heel veel mensen daar lijden aan zwaarlijvigheid wat mateloos iiriteert als je moet wachten op hun actie.


  Maak melding

 5. Sluit mij aan op de genoemde argumenten van Ramon en Pokai Tongo.

  Value for money ?

  Dat is dus niet het geval, alleen de vliegreis kost al een godsvermogen en daar boven op komen nog de verblijfskosten. Voor minder geld heb je een uitstekende vakantie in Florida of ergens in Zuidoost Azië. **** accommodatie, veel bezienswaardigheden, lekker eten en aardige mensen die toeristen op een voetstuk plaatsen.


  Maak melding

 6. Ook KLM op vakantiebeurs 2015 in Utrecht.

  KLM verkoopt in alle stilte al complete vakantiereizen.
  14-01-2015 Lees het volledig artikel met toelichting via-
  Bron: Het Parool


  Maak melding

 7. volgens de directeur eigenaar s.l.m moet je drie keren naar sme reizen met die s.l.m vliegtuig met vertraging, dan krijg je gemiddeld een ticket prijs van rond de € 650,– enkel de vlieg prijs..

  welnu,, je kunt dagelijks naar Curacaou reizen voor € 499,– met hotel 7 overnachtingen en ticket geld..en op tijd vliegen zonder poes pas..

  en trouwens hoeveel suris reizen per jaar hoeveel keer naar sme om wat te doen,,om aan deze geweldige korting te voldoen..

  tegenwoordig kun je met corendon overal door europa reizen voor rond drie tot vier honderd euro met verblijf genieten een week lang..

  wie is nou gek..


  Maak melding

 8. In ieder geval een begin om het toerisme naar een hoger niveau te brengen, maar er is nog een hele lange weg te gaan.

  Sporadisch een familie bezoekje en verder heb ik in Su helemaal niets te zoeken. Als ik me wil ergeren speel ik maar “mens erger je niet” en het kost me niets. En vakantie vier ik wel op een betaalbaar zonnig eilandje ergens op deze wereld.

  Het klinkt allemaal heel negatief maar met alle goede bedoelingen kan ik het helaas niet mooier maken.

  Als Suriname iets wil betekenen op het gebied van toerisme moeten ze aan de bak. Als je al geen mooie stranden en helder blauw water hebt, geen goede infrastructuur noch goede toeristische voorzieningen, zal je dat moeten compenseren met iets anders. Maar op feestjes en lekker eten kun je niet blijven teren.

  Dat wordt echt een zware opgave als je alleen maar ervaart hoe je op de luchthaven wordt ontvangen door de geweldige mensen in hun mooie uniform :-). Maar ja, ze zullen wel vriendelijker zijn tegen de blanke toerist, want dat zit in de genen.


  Maak melding

 9. uit de vele reacties zie ik de echte surinamer (NOT) mij bekruipt op dit moment een heel erg onsmakelijk gevoel als ik zo de vele negatieve reacties lees
  afgeven op iemand zijn omvang (lees dik zijn) onbeschoft personeel in de vliegtuigen overal euro’s moeten betalen mijn vraag is beseffen jullie zelf wel waar jullie vandaan komen ????
  ik zal de laatste zijn om te ontkennen dat wat jullie hebben meegemaakt ,maar een beetje krediet op ten eerste JOU geboorte land zou wel op zijn plaats zijn en ten tweede kijk waar suriname vandaan komt en kijk waar het nu staat en welke ontwikkeling het land nu meemaakt AUB wees een beetje mild in jullie reactie op zo’n geweldig prachtig land waar wij met zijn allen er een bijdrage aan moeten leveren met de nadruk op moeten want 1 ding weet ik zeker dit land HET KOMT ER WEL


  Maak melding

 10. Suriname is gewoon een prachtig land…..in ieder opzicht …..het is maar hoe je ernaar kijkt……..als je een verstand en kijk ruimte van een doperwt hebt, dan kan ik het mij voorstellen dat je moeite
  hebt met het een en ander…


  Maak melding

 11. Woon te lang in het buitenland, heb het paspoort niet, dus voel ik me geen echte Surinamer en houd mezelf niet voor de gek, zoals velen.

  Desondanks mag ik wel kritiek hebben, en zeker niet mild.
  Geen fluwelen aanpak voor Su!
  “Eye openers” zijn noodzakelijk, en de waarheid kan hard aankomen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.