Weinig schot in besprekingen Nieuw Front en partners

33

PARAMARIBO, 12 jan – In de besprekingen tussen het Nieuw Front en haar politieke parnters zit weinig schot. Heikel punt is de verdeling van posities op de kandidatenlijsten voor het parlement. Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, houdt alle opties open.

Ook als er geen overeenstemming wordt bereikt, is er geen man overboord. “Wij hebben afgesproken dat wij uiterlijk vijftien maart overeenstemming moeten bereiken, omdat het dan kort dag is voor de verkiezingen. Het is echter ook een optie om als drie afzonderlijke blokken de verkiezingsstrijd aan te gaan. Het belangrijkste is dat de samenwerking op regionaal niveau is veilig gesteld”, zegt Somohardjo tegenover de Ware Tijd.

De verwachting is dat uiteindelijk regionaal zal worden bepaald wie de volgende president wordt van Suriname. Op regionaal niveau zijn het behalve het parlement, ook de ressort- en districtsraden die stemmen. De partners hebben al afgesproken als blok samen te werken als het aankomt op het kiezen van de president. Binnen het Nieuw Front wordt samenwerking op alles niveaus voorgestaan. Alleen zo kan zetelverlies worden voorkomen.


33 REACTIES

 1. A de kaba.
  “Heikel punt is de verdeling van posities op de kandidatenlijsten voor het parlement.”

  Vriend en vijand zullen na 25 mei 2015 weer verrast worden.
  Zo gaat het al sinds mensenheugenis toe in politiek Suriname.


  Maak melding

 2. @Wimpie
  Niet zo treurig doen, ja.
  Het verleden heeft ons geleerd wie NIET de president moet worden..
  Alle partijen gaan hun kandidaten naar voren willen schuiven en dat is hun recht,maar wij gaan gewoon de beste eruit kiezen.
  We weten welke kandidaten NOOIT meer voor plesjident moet komen spelen !!
  Kies bewust ,stem bewust !
  Enkele kandidaten die je alvast kan schrappen zijn ,
  ‘Bouta,Brunsie.somo.,Doekhie,abrahams,ali baba,
  Laat je niet ontmoedigen,okay!!..


  Maak melding

 3. @Wimpie

  Voor Brunsie de grappenmaker van Suriname verbied ik je op hem te stemmen.
  Lees bericht en je weet dat het EINDE van de wereld niet ver ligt,

  Terwijl ze slapen studeer ik op 6 april 2015 af als bachelor in Bedrijfskunde”, deelde Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk zijn gehoor mee zaterdag te Tammenga op een wijkvergadering. “Ze zeggen dat Abop geen visie heeft, maar Abop heeft een wetenschappelijk bureau van mensen met kader. We hebben alle soorten mensen in huis”, geeft Brunswijk aan. Brunswijk meent dat de Abop voor bijvoorbeeld het woningbouwprogramma genoeg deskundigen heeft om het programma goed geleid te krijgen. “Na 25 mei 2015 zal Abop de beslissende lijn zijn voor welke richting de regering gaat” meent de Abop leider.

  “Wanneer ik afstudeer zal ik een hele massa uitnodigen om te zien hoe ik mijn scriptie verdedig. 6 april 2015 krijg ik een titel voor mijn naam, vertelde Brunswijk heel zelfverzekerd. Waarschijnlijk weet hij niet dat BSc achter de naam wordt geschreven

  Hahahahaaaaaawhaahaaaahhaaaa………


  Maak melding

 4. verbazend genoeg kan ik het met somohardjo wel eens zijn! oh mijn god. maar goed. het is inderdaad een mammoetblok. wellicht moet je jezelf verdelen in groepen die dezelfde onderwerpen beheren en van daaruit gaan.

  want wij weten allen: de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens.


  Maak melding

 5. Ach ja, het waren ratten , het zijn ratten en het zullen altijd ratten blijven. Geen van de ratten meent het met het land, het gaat ze allemaal om macht en geld. Je moet weten dat het vooral de Verenigde Hindoestaanse Partij vreselijk dwars zit dat het er economisch rooskleurig uitziet voor Suriname, zonder dat zij, zoals van ouds de grootste vinger in de economische pap hebben. Ook al zijn ze ooit om dezelfde reden overgestapt naar de NDP, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ze zullen er dus alles aan doen om aan de macht te komen. Kijk maar naar Pahlad, Sital en Manglie. Nu Dilip heeft bewezen heer en meester te zijn in het economische spel zoeken ze hun heil weer bij hun “thuis” …..het blijven Hindoestanen. Hiermee zeg ik niet dat ik de hang van Hindoestanen naar geld verfoei, maar het principeloos gedrag daarin wel. Het is goed om voor het geld te gaan, money rules the world, maar verlies jezelf en daarin de ethiek niet. Nu zal natuurlijk een ieder over mij heen vallen als te zijn racistisch, maar doe dat dan inhoudelijk en met tegenargumenten en bewijzen. Niet met gescheld en kortzichtige holle opmerkingen. Trouwens vele Hindoestanen denken er hetzelfde over en als de Ray’s e.d eerlijk zijn zullen ze dat beamen…..nee, Ray niet, want die zit wat ethiek en principe betreft een niveau dieper dan dat.


  Maak melding

 6. @Lucien

  Jou soort heeft de kans gehad en heden zitten wij tot onze tanden diep in de schulden. Wat denk jij dat een land op leningen draait?
  Dat in Suriname nog wat gedaan wordt dat moeten we danken aan China,Egypte…gewoonweg iedereen behalve de ndp regering.
  En bij jou zitten de amnestie dragers bouta en brunsie. Dilip de rijke zakenman wordt rijker en jij armer,hij financiert de ndp ,niet verwonderlijk dat hij een soort ndp halfgod is !!
  En dan heb je brunsie nog,de ndp entertainer,
  lees maar,

  Terwijl ze slapen studeer ik op 6 april 2015 af als bachelor in Bedrijfskunde”, deelde Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk zijn gehoor mee zaterdag te Tammenga op een wijkvergadering. “Ze zeggen dat Abop geen visie heeft, maar Abop heeft een wetenschappelijk bureau van mensen met kader. We hebben alle soorten mensen in huis”, geeft Brunswijk aan. Brunswijk meent dat de Abop voor bijvoorbeeld het woningbouwprogramma genoeg deskundigen heeft om het programma goed geleid te krijgen. “Na 25 mei 2015 zal Abop de beslissende lijn zijn voor welke richting de regering gaat” meent de Abop leider.

  “Wanneer ik afstudeer zal ik een hele massa uitnodigen om te zien hoe ik mijn scriptie verdedig. 6 april 2015 krijg ik een titel voor mijn naam, vertelde Brunswijk heel zelfverzekerd. Waarschijnlijk weet hij niet dat BSc achter de naam wordt geschreven


  Maak melding

 7. suriname heeft geen toekomst.
  dezelfde gecertificeerde rovers gaan de dienst weer uitmaken.
  nog voordat de buit binnen is hebben ze al ruzie over de verdeling.
  het maakt niet uit wie de verkizingen wint of wie in de coalitie komt ,
  de oude rovers worden weer geacomodeerd.
  15 jaar front ……. geen anticorruptie wet , vreselijke bureaucratie , vriendjespolatiek , wetteloosheid , corrupte pg enz.
  5 jaar ndp ….. the same shit en een lege schatkist.


  Maak melding

 8. @Lucien

  1ding waarin je partij en je lijder goed in is,is BLACKMAIL,OMKOPERIJ,
  lees bericht,

  Informatie heeft Dagblad Suriname bereikt dat de huidige regering voor het overgrote deel VHP’ers in overheidsdienst heeft geaccommodeerd. Dit heeft zich vooral voorgedaan te Calcutta in het district Saramacca. NDP’ers zijn bijzonder ontevreden. Zij kunnen zich niet indenken dat juist de personen die de NDP 5 jaren geleden hebben bestreden, beloond worden met een baan binnen de overheidsdienst. NDP’ers die tientallen jaren reikhalzend zitten uit te kijken naar een baan, zijn in de kou gelaten. De nodige bescheiden moesten afgegeven worden aan de raadsadviseur van de president, Jules Wijdenbosch, op het kabinet van de president.
  De NDP’ers voorspellen dat het beslist niet mooi zal zijn voor de NDP bij de komende verkiezing. Middels de aanstelling van Wijdenbosch zijn de plooien tussen de verschillende NDP-groeperingen beslist niet gladgestreken.


  Maak melding

 9. Lucien & Ray,

  Jullie beidenzijn onderdeel van het problem tezamen met politiek Suriname. Jullie commentaar van “jouw sort”, “hindoestanen” etc, geeft aan dat jullie, net zoals politiek Suriname alleen maar in hokjes denken.

  Zolang Surinamers niet als Surinamers denken maar aan eigen “sort” belang zal het een bananenrepubliek blijven waar de sterkste elke 5 jaar een kans krijgt zoveel mogelijk te roven.

  Men moet alle ethnische partijen verbieden. Waarom kan Nieuw Front, als ze toch al samenwerken, niet gewoon een partij worden? Nee want doe Creool, Hindoe, Javaan etc moeten allemaal het gevoel krijgen dat zij de baas zijn.

  Zelfs de NDP die beweerd een echt Surinaams partij te zijn word gedomineerd door creolen en marrons. Men een 5% kiesdrempel invoeren, partijen moeten een weerspiegeling zijn van Suriname als geheel en de president hoort door het volk gekozen te worden.

  En anders verdeel bananenrepliek tussen ebbeland, koeliland, ndjukaland, somoland, bakkeljauwland.


  Maak melding

 10. Ziedaar het democratisch spel, niets mis. Uiteraard gaat elke
  partij voor zichzelf opkomen.

  Volgens Lonny gaat hij uitmaken wie er aan de macht komt!
  Wat een ‘realist’ met zijn huidige 2 zetels denkt hij met 12 of 15
  zetels te eindigen. Lachen joh!!!

  Verder schijnt deze professor zijn Bul te halen.
  Nu weten wij zeker dat het onderwijsniveau in Suriname,
  haar dieptepunt bereikt heeft.


  Maak melding

 11. Wedden dat Somo dit boevenverbond op het laatste moment opblaast? VHP en NPS zullen weer achter het net vissen en een tweede NDP-termijn komt eraan. Tek yu ay luku!


  Maak melding

 12. @Ray,

  Ik treurig doen???
  Hoe kom je erbij? Ik hoef niet meer zo nodig, want ik heb m’n schaapjes aardig op het droge. En dat zonder tussenkomst van welke politicus of politieke partij dan ook.
  Wie in Suriname straks voor president mag spelen, zal me aan me grote reet roesten.
  Of misschien treur ik wel; maar dan om het arme volk dat zich keer op keer van achteren laat nemen door de zgn. volksmenners.

  Herinner jij je deze nog?
  “Santokhi: samenwerken met NDP niet ondoenlijk”
  Ik weet dat je hiertegen fel hebt geageerd richting Chan.
  Heb je intussen duidelijkheid gekregen hieromtrent?

  Ook jouw reacties over Charles Pahlad en Imro Manglie in het verleden logen er niet om. Deze personen zijn door jou verguisd en uitgemaakt voor grote verraders.
  Nowadays verwelkom je ze als de grote helden.
  @Ray jij bent echt geknipt voor de Surinaamse politiek; awariedomries, altijd de kant kiezen waar de kans op zelfverrijking het grootst is.

  @pRaysident, je doet je best maar; mij deert het niet.


  Maak melding

 13. De paarse ratten zien de bui al hangen. Voor een beter suriname stem gewoon op het Mamoetblok . Breeveld, Rusland, Santhoki ? Alles beter dan Desi Bouterse met zijn roversbende.


  Maak melding

 14. @Ray,

  EINDSTAND.
  Somo krijgt zijn zin om als drie afzonderlijke blokken de verkiezingsstrijd aan te gaan.
  De politieke partijen die de meeste zetels binnenharken zijn: NDP, VHP en PL.
  Deze partijen zullen straks ook de nieuwe regering vormen, met wederom ‘de Slager’ als pleesident.
  Kortom het Surinaamse volk schiet er geen ene ffk mee op.
  Tek yu ay luku.


  Maak melding

 15. SANG !!!!!

  WHAHAHAAAAAAA……hahahaaaa…..bestaat bij de NDP dienst 1×24 uur service?!
  Goeie genade wat denken zij dat de rode minnetjes verklaren hoe sterk ze zij hier?!!
  Hahahaaaaaa…neen het bewijst hoe STERK de rechtgeaarde surinamers hier zijn. O,en onze reacties worden gelezen hoor wel 1000x ,als je de rode minnetkjes optelt is dat een RECORD ,een niet te verbreken record.
  Hahahaaaaa….de rode minnetjes die met de seconden hier verschijnen geeft de gemoed toestand van de NDP aanhang aan te weten..
  ZENUWACHTIG…BANG…HULPELOOS….ZWAK….
  Hahahaaaaaaaaaaa……


  Maak melding

 16. @Wimpie

  Hallo Wimpie deze keer gaat bouta de crimineel geewn streken meer kunnen uithalen !!
  Geen gesloten deur politiek meer zoals eerder.
  Het ligt aan ons om bouta te verslaan maar dan moet je wel optimistisch gestemd zijn en niet als een pessimist gedragen hetgeen betekend de strijd opgevens alvorens eraan te beginnen !!!
  Deze optimisme bespeur ik niet bij jou.


  Maak melding

 17. die uitlatingen die girdjsingh heeft gedaan over creolen geeft alleen maar aan dat de creolen moeten nadenken .meer gaat pero niet zeggen ,stof tot nadenken zegt pero.je hoeft niet verder na te denken om te weten hoe er wordt opgeroepen om te gaan stemmen .
  het is aan de kiezer om dat te beoordelen hoe de verenigde hindoestaanse partij denkt te gaan regeren .maar goed de tijd zal het leren .


  Maak melding

 18. @Suriboy

  Jouw gedraag hier helpt ook niemand.
  Kan jij ergens lezen waar ik geschreven heb dat de vhp specifiek een hindostaanse partij is?
  Als Lucien schrijft voor mij
  So what’s the problem than ?!


  Maak melding

 19. HahahaaaaaaWhahahaaaaaa…

  LEZEN!!!!

  ‘Nu wordt Bravo ook deel van kader, terwijl ze slapen studeert Bravo’

  Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, studeert in april af in Bedrijfskunde en heel Suriname mag daar getuige van zijn. ‘Zes april 2015 mi e kies wan titel fes mi nen, bachelor bedrijfskunde, Bigi Bravo, m’e bar’ yu!’, kondigde Brunswijk in het weekeinde aan tijdens een partijbijeenkomst te Tammenga. De bachelor in spe is van plan een massa op de been te brengen om de verdediging van zijn scriptie bij te wonen.

  Brunswijk heeft vorig jaar tijdens een massameeting in het André Kamperveen stadion al aangekondigd, dat hij dit jaar zou afstuderen. Hij gaf toen aan drie keer per week naar school te gaan. Brunswijk stoorde zich aan de beweringen dat de ABOP geen visie heeft en nog minder kader. Brunswijk daagde destijds diegenen uit die achter die beweringen stonden, met een debat op televisie en beloofde korte metten met ze te maken. ‘Mi e daag eng uit, mo vloer eng, ik loop gewoon over die man.’

  Te Tammenga gaf Brunswijk aan geen boodschap meer te hebben aan die beweringen, aldus Starnieuws vandaag, maandag 12 januari 2015. ‘Men zegt van de ABOP dat wij geen kader hebben en ook geen visie. Wel, we hebben een wetenschappelijk bureau en hebben wel degelijk kader in huis, deskundigen op verschillende gebieden. Den man e sribi, want nu wordt ‘Bravo’ ook deel van het kader. Terwijl ze slapen studeert Bravo.’

  ‘Te mi e verdedig mi scriptie mo pot wan gaan bigi massa mek den kon sji fa me verdedig mi scriptie. Fu sori dat a no bai mi bai eng ma dat na buku mi nyan’, kondigde Brunswijk aan. ‘Mi o sor den tak mi a no a tjin djuka boi moro. A man dies e nyan buku now.’

  Brunswijk zei, dat hij zijn opleiding volgt bij Boshuizen Training & Consultancy Suriname.


  Maak melding

 20. “Weinig schot in besprekingen Nieuw Front en partners”

  Ach we hadden niets anders verwacht van maggieblok.

  Na 25 mei 2015, zullen we zien hoe snel ze zich zullen proberen aan te sluiten bij de NDP.

  Dat ze voor eigen- en groepsbelang gaan wisten we allemaal al vandaar dat er weinig schot in zit.

  Als je voor landsbelang gaat zou het niet moeten uitmaken hoe hoog of laag je op de kieslijst staat, maar deze gasten vertrouwen hun eigen schaduw niet laatstaan de tegenpartij, soso lafu.


  Maak melding

 21. Die arme gekke ray haalt alles door elkaar, uit arrenslede weet die gek niet o welke artikel die reageert.

  ZENUWACHTIG…BANG…HULPELOOS….ZWAK…. NIETS wil lukken.


  Maak melding

 22. Die arme gekke ray haalt alles door elkaar, uit arrenmoede weet die gek niet op welke artikel die reageert.

  ZENUWACHTIG…BANG…HULPELOOS….ZWAK…. NIETS wil lukken.


  Maak melding

 23. @Ray,
  Wie zegt je dat ik strijd wil leveren aan het politieke gebakkelei in Suriname.
  Je bespeurt geen optimisme bij mij.
  Er is geen enkel reden die mij noopt optimistisch te zijn t.a.v. Suriname’s politiek gekrakeel.
  Nogmaals, wie straks voor president mag spelen, zal mij worst wezen. Ik heb geen affiniteit met de Surinaamse politiek.
  Ik ben aan niemand dank verschuldigd; mijn goal is altijd geweest: ‘er zijn voor mijn gezin’, ‘hard werken zodat ze niets tekort komen’, ‘scholing’ en vooral ‘samen genieten’ van het leven.
  DAAR HEB IK GEEN POLITIEK VOOR NODIG.
  En ik moet je eerlijk bekennen, dat alles heeft mij geen windeieren gelegd.


  Maak melding

 24. voevoermang no e vertrouw voevoermang .
  mochten deze gasten de verkiezingen winnen dan wil ik beweren dat ze nog geen drie jaar aan de macht blijven ,de regering van deze mammoet blok maggiblok geen stand houdt.ze vertrouwen elkaar niet .zie jij somohardjo alias tjekre tjekre stand houden om de regering trouw te blijven mochten zij de verkiezingen winnen !!!!
  jullie vechten voor eigen gewin ,hokjes denkend en suriname naar de afgrond leiden dat gaat er gebeuren .deze oude garden hebben su jaren gedomineerd en dat land achter gehouden met hun politiek.
  de wijze hoe het mammoet blok te werk gaat stemt tot voorzichtigheid ,ze voeren een etnisch denkende politiek vooral santhoki ,girdjasingh en somo .ze roepen geesten op die ze niet gaan kunnen bezweren .je weet hoe het begint maar je weet niet hoe het eindigt,voorzichtigheid is geboden .


  Maak melding

 25. Zoals het naar uit ziet is heeft deze regering van DDB haar draagvlak verloren. Enige tijd geleden had DDB al de bevoegdheden van de vice-president Robert Amerali ontnomen. Nu wil El Somo een motie van wantrouwen indienen in de DNA en DDB en Bravo laten zien dat zij vlees noch vis zijn en dat de DNA, regering gevallen is. Als men kijkt hoe kiezers stemmen, heel sterk etnisch/nauwelijks op een partijprogramma, kan nu al gesteld worden dat de huidige 7-oppositiepartijen al dan niet met enkele huidige coalitiepartijen die samen willen gaan werken bij de verkiezingen van 25 mei 2015, die verkiezing al gewonnen hebben. Ook uitgaande van de statistische gegevens van de uitslag van verkiezing van 25 mei 2010 hebben ze een meerderheid.

  Het is de vraag, hoe de vlag ervoor ABOP bij zal hangen en tussen nu en na 25 mei 2015? Kan Amerali tussen nu en 25 mei 2015 al zijn bevoegdheden die hem ontnomen waren weer krijgen of horen die volgens de grondwet niet bij zijn functie en wat zou dat voor waarde kunnen hebben voor de ABOP en DDB? Is DDB hierdoor ook niet tjoet tjoet bank, uitgeschakeld?

  Zoals ik de kaarten zie liggen is het tijdperk DDB en ABOP afgelopen en breekt er een andere tijdperk aan. Het speelkwartier is afgelopen en DDB kan zich gaan voorbereiden voor de rechtzaak van 8 december 1982 in Suriname of beter gezegd de gevangenisstraf in SB, vervolgens in Nederland en daarna USA of het SLM vliegtuig zal ook voor de verkiezingen richting Equatoriaal Guinee vliegen om DDB naar toe te brengen. Zoals de verhoudingen tussen USA en Cuba momenteel ontwikkelenm heeft DDB geeen schijn van kans om zich in Cuba te gaan verstoppen. In Brokobaka/het Amazonne -oerwoud van Suriname zal de Navy Seals heb nog gemakkelijker vinden van de criminelen die ze in Parijs hebben opgepakt de afgelopen dagen.(Het poep van hem is afgelopen/lees sranan).

  Recht en waarheid maken vrij.

  Hoe het tussen Bravo en Frankrijk zal aflopen, zal de toekomst uitwijzen.

  Fri!, Fri, Fri!, Sranan Fri!

  Leve de democratische rechtsstaat!
  Leve de vrijheid!
  Leve het Surinaamse volk!
  Leve Suriname!
  Freedom Freedo, Freedom, Freedom Freedom De Kon!
  Hoera, Hoera, Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname/rs!


  Maak melding

 26. DWT: Somohardjo: partners kunnen ook met drie blokken verkiezingen in .
  A drape kaba! Somo heeft ze bij de ballen en verhoogt nu de tjekre-tjekre inzet. Aan de ene kant heeft hij gelijk, dat de SPA, DA21 en KTPI eigenlijk niet het predikaat politieke partij verdienen maar politieke koeparie. Nu nog de VHP, NPS en BEP uitschakelen, dan is hij de baas van het hele zooitje. Hij heeft niet zomaar zijn eigen presidentskandidaad bekend gemaakt, want dat is het doel dat hij nastreeft, PL de grootste. Alleen zou het nooit lukken, daarom heeft hij die sukkels van het front gepaaid. Die zien de bui al hangen en weten dat ze straks door Pa-eh worden genaaid. Wahahahaha!! Loosers zijn het! Het is duidelijk dat die politiek onervaren Santokhi en Rusland niet opgewassen zijn tegen deze grondrovende politieke gokker. Hij ziet ze als vriendjes en dat zijn ze ook. Het enige wat Chan weet te zeggen is, dat Somo gelijk kan hebben. Rusland weet niet wat hij hiermee aan moet en zwijgt wijselijk, anders wordt hij door Somo ook aan de kant geschoven, die had toch al gezegd dat NPS skrep? En gelijk had hij. Dit krijg je nou als je geen zelfrespect hebt, ze leren het nooit meer bij de NPS. Dan rest alleen de VHP nog. Ik ben benieuwd hoe Somo Chan gaat tackelen en dat gaat zeker gebeuren want Chan grun, hij heeft het nivo van een politieke bakvis!


  Maak melding

 27. =Bij de NDPérs heeft de ander het altijd gedaan. De coalitie merkt dat zij geen kant kunnen en aan het verliezen zijn binnen de DNA. Wat zie je nu gebeuren???Simona gaat een buiging maken. Zo noem ik dit natuurlijk.
  Lees het volgende maar:::Dit staat letterlijk geschreven:::::

  =12 Jan, 17:40

  Simons gaat agenda uitbreiden, maar onderhandelt niet

  Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons zegt dat zij een aantal wetten wil afwerken in de komende twee maanden. Zij heeft in december een vergadering uitgeschreven met diverse agendapunten, waar vooral de oppositie en Nieuw Suriname moeite mee hebben. Zij hebben principiële bezwaren tegen de ontwerpwet constitutioneel hof. Simons zei in gesprek met journalisten vanmiddag dat zij niet onderhandelt over de agenda. Er kunnen ontwerpwetten die af zijn voor behandeling worden toegevoegd, zoals de anti-corruptiewet, waar de antwoorden van de regering binnen zijn.

  Simons stelt dat de coalitie nog steeds kan bogen op een meerderheid van 26. Zij zal binnenkort een vergadering uitschrijven. Er is vandaag gesproken met Nieuw Suriname, Mega Combinatie en A Combinatie. Simons zegt dat over de voortgang van het werk is gesproken. Zij is van plan wetsontwerpen, waarover diverse leden gesproken hebben, toe te voegen aan de agenda, wanneer ze klaar zijn voor behandeling. Zij merkt op dat de voorzitter de agenda bepaalt en dat er punten toegevoegd kunnen worden en verder geschoven. Zij is niet van plan hierover te onderhandelen.

  De gesprekken die gevoerd worden om het parlementaire werk voortgang te doen vinden, zijn nog niet afgerond. Binnenkort wordt er een besluit genomen over wanneer er wordt vergaderd. Simons wil zich concentreren op wetten die noodzakelijk zijn voor de samenleving. Zij gaat voor effectieve vergaderingen. Zij vindt dat de regeerperiode van de coalitie correct moet worden afgesloten. De assembleevoorzitter hoopt de begroting van 2015 ook te kunnen behandelen.


  Maak melding

 28. Deze G 7 kan beter ophouden te bestaan want sommo gaat het weer opblazen .
  door hun kortzichtigheid hebben deze partijen niet door dat alles draaid om vhp en pl de twee groote rascisten in hart en nieren .


  Maak melding

 29. ze vertrouwen elkaar niet dus zit er geen schot in hihihih.so so poppekast .ze belazeren hun eigen en hun achterban ,want deze zeven partijen kunnen geen eenheid vormen ben ik heilig van overtuigd ,het is schijn als ze zeggen dat ze eruit zijn .santhoki segebai persad vertrouwd somo niet en omgekeert en zo gaat het door .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.