Medeverdachte in zaak Dino Bouterse mag naar Amerika

61

PARAMARIBO/PORT OF SPAIN, 9 jan – Edmund Quincy Muntslag mag worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Dit heeft de rechter in de uitleveringszaak van Muntslag bepaald op Trinidad. Muntslag wordt mogelijk al eind januari uitgeleverd.

Tot dan heeft zijn verdediging nog de tijd om een laatste poging te doen Muntslag op Trinidad te houden. De dertigjarige zakenman wordt door de Amerikaanse autoriteiten gezocht voor betrokkenheid bij de smokkel van tien kilogram cocaïne. Hij werd vorig jaar op het Caribische eiland gearresteerd, rond dezelfde tijd dat Bouterse in Panama werd aangehouden. Dino Bouterse zit momenteel in een gevangenis in New York.

Hij wordt verdacht van drugshandel en samenzwering met terroristen. Dino heeft intussen gedeeltelijk schuld bekend en wordt binnenkort veroordeeld. Volgens de rechter op Trinidad is er voldoende bewijs tegen Muntslag om zijn uitlevering te rechtvaardigen. Het juridisch verzet tegen zijn uitlevering loopt al sinds zijn aanhouding op verzoek van de Amerikaanse justitie.

61 REACTIES

 1. Dit staat geschreven::::: Volgens de rechter op Trinidad is er voldoende bewijs tegen Muntslag om zijn uitlevering te rechtvaardigen.

  Ik ben benieuwd wie Bouterse straks de schuld gaat geven, omdat Muntslag uitgeleverd wordt. Ook vraag ik mij af of hij vriend zal blijven met de president van Trinidad.


  Maak melding

 2. De terrorist Muntslag denkt dat hij de kans maakt vrij te komen.
  Hell no,met de situatie gaande in Parijs ,gaat Muntslag richting Amerika gestuurd worden..
  Kan hij dan dinootje gezelschap gan houden. En pappie volgt heel gauw..


  Maak melding

 3. Al vorig jaar, nog voordat de strafzaak tegen de notoire familie Bouterse een aanval zou nemen, had ik al gezegd dat het net rond deze drugsbende nauwer en nauwer werd. Nu kopstukken zijn al uitgeleverd aan de VS en ook Bouterse zal binnen niet al te lange tijd de reis richting VS maken. Santokhi heeft het geweldig slim gespeeld want nu kan hij bewijs aangereikt krijgen van Dino en van Muntslag.
  En Bouterse ? Ach, zo slim is deze man niet; hij heeft meer pk dan IQ.


  Maak melding

 4. beste ray
  hoe kom je erbij dat mr muntslag een terrorist is.??
  mr muntslag word er niet eens van verdacht..
  mr muntslag is van beroep kok en tevens een vriend van dino .
  mr muntslag heeft niet de faciliteiten of kontakten om maar enige hulp te bieden aan dinos plan om terroristen te faciliteren.
  mr muntslag heeft zn vriend dino gevolgd , op jacht naar geld zonder dat hij een bijdrage van betekenis kon leveren.
  laten we het veroordelen van mr muntslag maar aan de rechter overlaten.


  Maak melding

 5. Dus gele bek Dino heeft flink zitten fluiten in zijn kooi. Hij heeft ook de directe betrokkenheid van kok Muntje uit de doeken gedaan. Chemische kok Muntje hangt nu ook. Zijn baan in de witte keuken van Dinootje gaat hem nu de das omdoen.


  Maak melding

 6. “op de schoen” zit er duidelijk een veter los en wie weet
  ook een schroef in de bovenkamer!

  Het leek wel een prijs (USD 2.000.000) uit de jackpot.
  En deze prijs zou net als bij de postcodeloterij uitgekeerd
  worden aan meerder criminelen.
  Een van de belanghebbenden was Mr. 10% keizer Bigi Mofo I
  (de massamoordenaar d.d. bouterse).


  Maak melding

 7. Wat een paniek voor slechts 10 kg coke, Segebai Chan heeft een veelvoud van gestolen. De yanks hebben een selectief geheugen.
  Na de verkiezingen gaan we afrekenen met de redimusus, want 1 ding is zeker, Bouta blijft de sterke man in Suriname.


  Maak melding

 8. @PARBO

  Vertel me je geheim, aub… je bent zó optimistisch en positief en vol van kracht en vertrouwen – terwijl je aantoonbaar aan het kortste eind gaat trekken.

  Alstublieft, zó wil ik in het dagelijks leven ook wel in mijn schoenen staan!


  Maak melding

 9. Opgeruimd staat netjes. Voorlopig zullen deze jongens geen problemen meer voor Suriname veroorzaken. Bij de Amerikanen zijn ze goed opgeborgen. En als ze willen, mogen ze een vluchtpoging wagen.


  Maak melding

 10. Wat leuk, hij mag naar USA en hij krijgt toestemming van de rechter ook nog. Wat een luxe

  Fijne reis maar kom bij mij in eenzame nachten, blijf bij mij zo lang je maar wilt.


  Maak melding

 11. de movinas,het dombo volk is de afgelopen 4,7 jaar letterlijk bedrogen voor de gek gehouden,misleidt,in de maling genomen,, door de moordenaar..bewijs ligt voor jou zie b.v. de zoon..

  je zal nu zeker ziek zijn om nu nog achter deze man aan te lopen..

  kijk maar om je heen,,niks positiefs te horen..
  je loon is ook al met 20 % achter uit gegaan je verkeert in een uitzicht loze toekomst..


  Maak melding

 12. Dit heet Timing. 10 februari uitspraak. Muntslag kan nog een duit in het zakje doen om zijn hachje te reden en maar een paar jaar te hoeven zitten.


  Maak melding

 13. Zomaar enkele vragen in de Bananenrepubliek nav MEGA-strafzaak Dino over de gepleegde talrijke ZWARE misdrijven :

  Waarom komt Melvin-Linscheer,top beveiliger van het regime, niet met zijn bevindingen ?

  Wie heeft Dino blanco Surinaamse diplomatieke paspoorten verstrekt ?

  Waarom slaapt de PG nog mbt deze zaak, die de
  staatsveiligheid raakt en onze zelfstandigheid en veiligheid bedreigt !

  Waarom geen strafzaak tegen Dino en mede-verdachten bij
  de rechtbank te Paramaribo ??

  Waarom komt de president niet met een verklaring over deze zeer ernstige misdrijven,waaronder terrorisme. Enkele van de gepleegde misdrijven waren tegen de Sranan Staat gericht !

  Waar in Suriname bevinden zich de drugs- en wapendepots
  van Dino en mede-verdachten ?

  Wie zijn de mede-verdachten van Dino die in Sranan wonen
  en nog steeds vrij rondlopen. Zij vormen een gevaar voor de veiligheid van de staat Sranan !

  Was Brunsi op de hoogte van de Hezbollah-plannen tegen Sranan, toen hij verklaarde dat Dino `the next president van Sranan wordt`

  Wie zou de leiding krijgen van het prive-Hezbollah-leger van
  Dino ?

  PS : ALLE Crimis met spoed uit de leiding van het Land !!


  Maak melding

 14. @Op de schoen
  Muntslag is kok van Dino?!
  Zo wat strooit Muntslag in het eten van dino?Zout of coca?

  De bewaking van de streng beveiligde gevangenis in Arouca, Trinidad, is zwaar opgevoerd nadat berichten zijn opgedoken als zou een Latijns-Amerikaans drugskartel van plan zijn te werken aan de ontsnapping van de vermeende drugshandelaar Edmund Quincy Muntslag (29). Dit meldt Trinidad Guardian in haar editie van woensdag. Muntslag wordt er van verdacht …

  betrokken te zijn geweest bij de internationale drugshandel naar de Verenigde Staten, waarbij hij zou hebben samengespannen met presidentszoon Dino Delano Bouterse. De tenlastelegging dat Muntslag in vereniging cocaïne heeft uitgevoerd naar de VS is zwaar genoeg voor de veroordeling tot een maximumstraf.

  Een hoge politiefunctionaris van Trinidad heeft inmiddels medegedeeld dat sinds de arrestatie van Muntslag op het Caribische eiland, de veiligheid is aangescherpt vanwege de toegenomen bezorgdheid dat drugskartels in lokale gevangenissen kunnen infiltreren. Penitentiaire functionarissen hebben het vermoeden geuit dat er een complot wordt gesmeed voor Muntslag zijn ontsnapping.

  “Security services are on high alert for any attempted prison break, as police officers have allegedly been approached by various emissaries to assist in facilitating the escape,” verklaarde de politiebron dinsdag tegenover het Trinidadiaanse medium. “The US authorities are taking no chances as drug lords have managed to escape from police custody before”.

  Muntslag verscheen op 30 augustus zonder juridische bijstand voor de lokale rechtbank, waarbij hij om assistentie van een tolk verzocht, hetgeen door de procureur-generaal werd ingewilligd. Naar verluidt is de moeder van Muntslag overgevlogen om hem te bezoeken, maar penitentiaire ambtenaren houden hem nauwlettend in de gaten en hij wordt behandeld als een ‘maximum security highrisk prisoner’.

  De kompaan van Dino Bouterse werd op 29 augustus gearresteerd door leden van het Orga-nised Crime Narcotics and Firearm Bureau (OCNFB) en het US Drug Enforcement Agency, toen hij op doorreis was naar vermoedelijk een LatijnsAmerikaans land. “Deze arrestatie is een belangrijke doorbraak in een internationaal onderzoek dat gericht is op een groot kartel verantwoordelijk voor drugshandel tussen ZuidAmerika en de Verenigde Staten,” verklaarde de politiebron.

  De Trinidadiaanse procureur-generaal Anand Ramlogan kon vanwege het geheime karakter van de Amerikaanse operatie overigens geen details onthullen over de arrestatie. Op de vraag of Muntslag zal worden uitgeleverd aan de VS zei Ramlogan dat hij zich daar niet over kon uitlaten. De Amerikanen houden zich overigens ook hierover op de vlakte. Het hoofd van Interpol op T & T, politiecommissaris Stephen Williams, wees erop, dat indien een persoon gezocht wordt door de Amerikaanse politie, dit wel door de VS kenbaar zal worden gemaakt.

  Muntslag heeft het diploma drugssmokkel reeds langbehaald.
  Vraag het maar aan de familie desi bouta.Ze weten alles over drugs en wapenhndel,hezbollah en de farc.
  Muntslag ws in de opleiding TERRORIST en met een leermeester als dino moet het toch lukken?
  Tjee mie potie waren deze twee niet opgepakt dan zou binnenkort Muntslag zijn diploma CUM LAUDE geslaagd als terrorist van dinootje ontvangen,dinootje de terrorist van Suriname.


  Maak melding

 15. Sinds wanneer worden drugdealers zakenmannen genoemd?
  Emy Muntje is geen kok van dino. Hij gaat op dino zijn kok zitten en de rest van de gevangenen in Amerika. Emy, neem veel Vaseline mee uit Sweet sweet T&T


  Maak melding

 16. Wij kijken reikhalzend uit naar het besluit van de rechter dat de the twintowers weer moeten worden opgebouwd. Ook dat besluit zal slaan als een lul op een slagroom gebak!


  Maak melding

 17. beste ray en consorten.

  ik wilde mijn tijd nemen om jullie het verschil uit te leggen tussen een crimineel en een terrorist.
  ik ben bang dat dat verspilde moeite zal zijn.
  de haat die jullie koesteren tegen ddb en son zit bij jullie te hoog.
  meestal hebben jullie wel wat zinnigs te vertellen maar vandaag zat het er even niet in.
  ik weet zeker dat als jullie even de haat tegen ddb en son laten varen en nuchter over de zaak muntslag denken, dat jullie tot de conclusie komen dat mr muntslag geen terrorist is.
  een kijkje in de dikke van dalen kan je helpen om uit te dokteren wat een terrorist is.
  ga dr maar vanuit dat mr muntje een gewone crimineel is zoals er zovelen in su rondlopen…….en geen terrorist.


  Maak melding

 18. Ben benieuwd welke instructies Surinaamse diplomaten hebben gekregen, om de naam van het land weer te zuiveren. De schande die deze jongens over het land hebben afgeroepen is volgens mij onherstelbaar. Temeer daar zij nauw gelieerd zijn aan de leiding van het land. Los van het feit dat Dino zijn vader de president is van het land, had zelf een topfunctie bij de terreurbestrijding. Ik zeg het nogmaals de CIVD heeft ernstig gefaald. In een fatsoenlijk regime was de leiding van deze dienst reeds lang de laan uit gestuurd. Maar ze dekken elkaar.
  Ik stel voor dat er na de verkiezingen een speciale Officier van Justitie wordt benoemd om alle corruptiegevallen te onderzoeken en binnen 2 jaar onder de rechter te brengen.


  Maak melding

 19. Parbo,

  Het gaat de Amerikanen niet om de hoeveelheid coke, die Muntslag de US heeft binnengesmokkeld.
  Het gaat hen om de vraag, wat Muntslag allemaal nog meer kan vertellen over Dino en wellicht Bouta.
  Ik had gedacht, dat je dat wel zou hebben begrepen.


  Maak melding

 20. @Srafu

  Jullie PG sliep al jaren tijdens de vorige regering. Hoe kunt u nu verwachten dat hij zomaar wakker is??

  De PG was al jaren geleden door NF VHP NPS gecastreerd, dat weten jullie toch??????

  Jullie PG is de grootste zoutzak, nietsnutter, een kuttenlikker.

  Ik hoop dat Bouterse na de nieuwe verkiezingen deze PG naar huis stuurt. Suriname heeft geen PG nodig. Bouterse kan het heus wel aan.

  Bouterse blijft onze man, Suriname wordt een dictatuur, er is namelijk geen weg meer terug!. Een dictatuur zou het meest voor de hand liggende oplossing zijn omdat het volk geestelijk beperkt is.

  Leve de dictatuur!


  Maak melding

 21. Linglong,

  Volgens mij ben je zwaar aan de coke.
  Welk weldenkend mens wil nu een dictatuur in Suriname ?
  Bovendien ben je er erg van overtuigd, dat Bouta afkoerst op zo’n staatsvorm.
  Geef me een goede reden, waarom hij dat zou doen ?
  Omdat hij bang is de verkiezingen te verliezen ?
  Hoewel ik geen hoge pet op heb van het IQ van Bouta denk ik, dat hij nog wel slim genoeg is om geen dictatuur te willen.


  Maak melding

 22. Linglong als jij model staat voor het gemiddelde volk heb je gelijk met je uitspraak geestelijk beperkt, laten we daar dan maar op houden, gezien ook de inhoud van je andere postings, veel verder dan het ophemelen van een massamoordenaar en drugsbaron kom je niet


  Maak melding

 23. Was het niet deze PG die tijdens de vorige regering ervoor gezorgd heeft dat Alibuks, Balesar en Gilds zonder een anti corruptie wet werden gevonnist? Was het een kogelbrief, een telefoontje of een ping/app die hem heeft weerhouden om zaken aan te pakken?


  Maak melding

 24. heb dit al vaker gezegt de amerikanen zijn de grootste criminelen in de wereld.De warlords in Afghanistan mogen drugs vervoeren richting europa en amerika als ze hun eigen soort verraden die de amerikanen willen uitschakelen.maar wees gerust vriend Vlad heeft nog iets moois in petto voor het westen.vlucht MH 17 was slechts het tipje van de ijsberg,al een paar keer is het bijna mis gegaan met vliegtuigen in het luchtruim van europa met russische gevechtsvliegtuigen.de vlaggen zullen gauw weer halfstok hangen in taata.mark my words.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 25. @ LingaLonga

  Wanneer een harddrugsdealer en hoofdverdachte van massamoorden tot president wordt benoemd, dan zal het
  land automatisch tot een dictatuur verworden !

  Dat deze president ook de PG denkt te zijn, zien wij uit het uitblijven van diepgaand onderzoek in Suriname naar de
  MEGA-misdrijven van presidentszoon Dino, een VEEL-
  PLEGER die met hulp van het regime-van-papa zijn
  MEGA-misdrijven heeft kunnen plegen !

  Zelfs het oppakken van de MEDEDADERS van Dino in
  Sranang is vader Bouta’s regime te veel, wellicht wordt
  binnenkort duidelijk waarom. Wie van regering, president
  en stafeenheden wisten van de crimi-plannen van Dino,
  inclusief de Hezbollah bezetting van ons Land ?

  De drugspresident, met Moiwana- en 8 december-
  moordhanden, heeft alle ministeries uitgehold en regeert
  met een NEP-ministerraaad, terwijl Bouta en vrinden/likkers
  alle staatsbeslissingen nemen. Dit noemt men inderdaad een dictatuur !

  Wanneer een president opdracht geeft aan zijn slaven binnen
  een dag een NEP-wet goed te keuren, de zogenaamde Amnestiewet, die honderd procent strijdt met de Grondwet,
  dan is er inderdaad sprake van een dictatuur !

  Wanneer er GRATIS duizenden hectaren grond en
  concessies worden weggegeven door de president aan partijgenoten die op zijn Politburo werken,dan is er sprake
  van een dictatuur !

  Wanneer een president zijn MEGA-criminele en multi-veroordeelde zoon benoemd tot Hoofd terrorismebestrijding,
  dan is er inderdaad sprake van een dictatuur !

  Wanneer een president en “poptji patu”- ministers,
  OPZETTELIJK een land financieel leegroven, de
  staatsreserves en ook de reserves van grote staatsbedrijven, ernstig aantasten voor ONZIN-uitgaven, dan is er sprake van
  een dictatuur !

  LingaLonga neem nog een lijntje, OBAMA komt er aan !
  Neen niet zelf, dombo, the seals komen !

  Sranan sa wini ! Srafting psa keba !!!


  Maak melding

 26. @Mundo Ben je al uitbetaald deze maand door de
  massmurderers ? Babbel een keer over ons eigen land,
  bekijk bijvoorbeeld de massamoorden in Sranan !

  Praat over het leegroven van onze staatskas en de reserves
  door de massamoordenaars en hun gevolg !

  Babbel over de op handen zijnde crash van onze SRD !

  Werk de Gratis-economie of de theorie van het Nieuwe
  Socialisme uit voor je moordbaas !
  Maar hou rekening met het staatsfaillissement van Venezuela,
  als gevolg van deze Gratis-economie-theorieen !

  PS : Bereid je chef voor op de onthullingen die binnenkort
  worden gedaan door Edmund MUNTSLAG de mede-
  verdachte van crimi-Dino, hoofd CTU, die zelf een terrorist
  blijkt te zijn !
  Muntslag weet, dat namen van de MEDEPLICHTIGEN in
  Sranan noemen, ongeveer 10 jaar strafvermindering oplevert !


  Maak melding

 27. De meeste reacties hier zijn nog dommer dan die in de telegraaf. Maar dat krijg je als er alleen maar tokkies mogen reageren en inhoudelijke reageerders uitsluit. Gelukkig bestaat er in Suriname weinig interesse voor dit blogje en de meeste mensen hebben nog nooit gehoord van waterkant.net. Het dom geneuzel hier blijft de Surinamers gelukkig dus bespaard.


  Maak melding

 28. Op de Schoen,wat voor ka! wil je nou uitleggen.Jij bent iemand die totaal niet weet wat er in de wereld gebeurd.Desi,Dino en muntslag.Door dit soort mensen, ook zoals jij bent zal Su nooit vooruit komen.


  Maak melding

 29. Bij de laatste posting, na een walgelijke posting van een zwaar gestoorde “nocharlie” staat de volgende posting:

  Henk Molenaar
  – verwijderd: off-topic –

  ========================
  Dit roept bij mij de nodige vragen op. Mn. ook omdat recent een posting waarin ik “zonder meer met behulp van de eigen cijfers van de CBvS aangaf dat Hoefdraad vreselijke leugens aan het verspreiden” is lang werd tegengehouden door de moderators. En ook omdat er maar niets gedaan wordt aan het minnetjes monster en ik steeds sterker de indruk krijg dat die onder de moderators gezocht moet worden omdat die rechtstreeks in de database kunnen editten.


  Maak melding

 30. @nocharlie

  “De meeste mensen hebben nog nooit gehoord van waterkant.net.”

  en “jij” verwijt de reageerders hier domheid?

  dom is als je je ogen sluit voor wat er om je heen gebeurt en niet de mening ook al ben je het er niet mee eens van een ander wilt horen en als dom betiteld, hoe dom ben je zelf dan bezig?


  Maak melding

 31. Parbo, het is jammer dat jouw moeder die abortie niet heeft kunnen doen omdat ze te dronken was destijds. Waarom laat jij Iedereen dat merken met jouw “pientere” reacties?
  Wij zitten nu met de gebakken peren.
  Je suis Charlie!


  Maak melding

 32. @op de schoen

  Is er een verschil tussen een terrorist en een crimineel?!
  Hallo nu moet jij ons niet komen uitleggen dat Muntslag geen idee heeft wie dino is!!
  Ga googlen idioot en je zal lezen waarom anderen bouta en zijn zoon haten !!
  Maar ik neem het je niet zo zeer kwalijk. Je bent niet ouder dan 10 jaar !! Je moet nog een heleboel gaan lezen en leren !!


  Maak melding

 33. die hele p.g-o.m. stelt geen ene reet voor..

  alleen voor de movina nog enige rol van betekenis om die arme sloepers van de straat te houden..

  maar voor de grote jongens,durft die bende geen woord vuilte maken..

  en die pres. durft helemaal geen letter te zeggen,bang dat hij is om opgepakt te worden geen woord vuil maakt..

  onder normale omstandigheden,had hij zijn grote bek vol met scheld kannonade richting noord-zee,nu durft hij geen woord te zeggen.. geen van zijn coalitie leden durven wat te blaïren..en die lackien helemaal niks..

  merkwaardig is,,dat de suri se regering of de vader ook niks zegt over zijn zoon,dan wel de o.m of p.g die een klacht heeft ingediend tegen de amerikaanse regering om na vraag te doen over één burger van sme met suri nat..

  elk opzich zelf respecterende land zou op zijn minst vragen stellen in het parlement,dan wel ministerie buza,zou toch wat willen weten..

  ze poepen letterlijk in hun broek om geen verkeerde woorden te gebruiken..


  Maak melding

 34. De PG is Gilds, Belazer, Amafo, Ali b vergeten, omdat hij zelf ook zo met Drug verweven is . De PG heeft een heleboel te verbergen. Wij kunnen ons nog de vondst in zijn kofferbak nog heel goed herinneren, toen deze betrokken was bij een aanrijding. Dus zal hij niet/nooit durven 1 vinger in zo een onderzoek te steken, nogmaals; vooral als het om drugs gaat. Deze kerel heeft heeeeeel veeeeel boter op z’n kop. Deze PG zit er waarschijnlijk ook dik in. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 35. linglong,

  Wat ik me afvraag, mensen zoals jullie kunnen via deze site allerlei rotzooi uitkraaien, als jij en consorten zo op je vuile baas vallen en het zo’n pijn doet dat goed denkenden zo over je president praten waarom ga je dan niet terug: hij heeft zulke mensen als jij heel hard nodig in deze tijd van nood!!
  A.U.B.


  Maak melding

 36. @Glenn Pengel: Ali B. houdt zich alleen bezig met rapsongs 🙂
  En als de PG misdrijven gepleegd heeft, dan is het de taak van de minster van Justitie (indien deze nog het ambt bekleedt) om hem strafrechtelijk te vervolgen.


  Maak melding

 37. @Srafu,
  De Seals hebben inderdaad al instructies gekregen om Bouterse op te halen als hij niet vrijwillig naar de USA komt. De meeste informatie over Bouterse is middels de inzet van infiltranten verkregen. De Seals weten zelfs op welke LP bussen een afbeelding van Osama Bin Laden staat. Het is alleen een kwestie van tijd om Bouterse op te halen.


  Maak melding

 38. beste ray en consorten

  spijtig dat je het verschil niet kent tussen een crimineel en een terrorist.
  op jouw verzoek zal ik je proberen duidelijk te maken wat het verschil is .
  bijv. …..elke hoer is een vrouw , maar niet elke vrouw is een hoer.
  datzelfde principe geld ook voor een crimineel.
  niet elke crimineel is een terrorist.
  als ik jou een wapen zou verkopen omdat je je zelf in huis wilt beschermen tegen de rovers die vooradig aanwezig zijn dan is er niets aan de hand.
  als jij daarop besluit om een sperma bank te overvallen dan ben ik die het wapen geleverd heeft medeschuldig en dus een crimineel……..maar nog steeds geen terrorist.

  wat betreft jullie trauma met de fam bouterse …………veel sterkte toegewenst want ik denk niet dat er een psychiater bestaat die jou kan laten inzien dat als je je laat lijden door blinde haat , dat je dan zelf geen leven meer hebt.


  Maak melding

 39. Ik merk dat er heel wat mensen op dit forum onder de indruk zijn van de amerikanen en hun rechtsysteem.ff googelen hoeveel afro amerikanen zitten er onschuldig in de gevangenissen daar.Veel te vaak maken wij de laatste jaren mee dat deze mensen onschuldig zijn op gesloten.En dan krijgen ze een vergoeding alsof alles te koop is.Gaat u opzoeken hoeveel duitse moordenaars er na de 2 wereldoorlog naar amerika zijn gehaald voor hun kennis en zijn beloond met de amerikaanse nationaliteit terwijl ze bloed hebben aan hun handen.Ik kijk al niet meer vreemd op dat ze elkaar bijna dagelijks afslachtten in amerika en dat ze ook in het buitenland worden afgemaakt,maar misschien is het een vloek die op ze rust net als die taatas.Er zullen nog meerdere keren volgen dat de vlaggen in een hoop van deze landen halfstok zullen hangen.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 40. @Mundo

  En wat wil je daarmee zeggen. Mij lijkt het toe dat als Dino schuld erkent hij terecht wordt gestraft en dat hij schuld erkent verbaast mij in het geheel niet. Hij heeft in het verleden regelmatig blijkgegeven dat hij diep in dit soort criminele kringen zit. Hoe zou het toch komen ??
  En off topic ben ik van mening dat je posting gedegen verhaal is. Ja er worden fouten gemaakt en een dergelijke fout is vreselijk. Maar maak je liever druk om de fouten die in SU gemaakt worden. Zoals de onomkeerbare fouten van dec ’82 die als schandvlek blijft voortwoekeren nu de daders nog steeds ongestraft rondlopen en, erger nog, feitelijk nog steeds de vruchten plukken van hun schoterig gedrag en dit gedrag NOG STEEDS VERTONEN EN DAARTOE DE RUIMTE KRIJGEN VAN LAFAARDS EN IDIOTEN.


  Maak melding

 41. @Mundo
  Ik ben geen fan van de VS. Ik weet aan den lijve wat ze aanrichten in deze wereld. Maar kijk altijd eerst in de spiegel.

  1) Hoeveel mensen die wereld wijd in de gevangenis zitten zeggen/ geven toe dat ze fout zijn. Bijna niemand.
  2) Ondanks een enorm team aan advocaten heeft de heer Bouters Junior slechts procedureel verweer gevoerd en niet de aanklacht inhoudelijk bestreden (bewijs was wellicht te sterk).
  3) Ondanks zijn enorme advocaten team en ongetwijfeld steun van de ambassade (is zijn recht als verdachte) heeft hij na een jaar tegenstribbelen bekentenissen afgelegd.

  Wat wel heel naar is dat in Suriname geen onderzoek gedaan wordt en de medeplichtigen met betrekking tot levering en uitvoer van 10 kg cocaine, het verstrekken van Visa en Paspoorten niet aangepakt zijn en nog vrij rond lopen. Het laatste ondanks dat Doekhie roept dat fraude aangepakt wordt door deze regering. Een paspoort aan een buitenlander afgeven (dus deze formeel een nieuwe identiteit geven) is zeer zeker fraude en dat moet door Justitie aan gepakt worden. Wie het ook betreft. Het land laat deze zaak al 1,5 jaar liggen.


  Maak melding

 42. @MUNDO Whaaaaaaiiii De Amerikanen hebben de staatskas
  en de staatsreserves van Sranan geroofd, nu zijn wij SKEER !!

  Whoooooooiiii De Amerikanen hebben ons een president
  met MEGA-strafblad opgedrongen met een even criminele
  zoon !!!

  Whuuuuuuuiiii De Amerikanen hebben Onze Grondwet
  vertrapt via een NEP-amnestiewet aangenomen door de
  Poppenkast-DNA !!

  Wheeeeeeeiiiiii De Amerikanen hebben DESI, met Nederlands paspoort, met advies en ondersteuning van de ex-koloniale onderdrukker, HOLLAND, een staatsgreep laten plegen !!
  Mr TOP Redi Musu !

  Sranan zit op de Castro-Chavez-China-communisme-lijn en hoopt welvaart te verkrijgen vanuit CHINA ! Ask Africa !!

  VRIJHEID komt in deze landen NIET VOOR in de
  woordenboeken !

  Uiteraard maakt de USA grote fouten en vergissingen, maar
  er is wel een systeem om daarin op een democratische
  manier verbetering in te te brengen !

  PS : Bouta en regering zouden toch land-, zee- en
  luchtmacht inzetten tegen Amerika vanwege het
  USA-Dino-complot !
  Zijn de eenheden al teruggekeerd naar hun basis ??

  Of doet vader Desi opeens alsof hij Dino niet meer kent ??
  Uitgeleverde MUNTSLAG komt nog met wat extra namen
  van de mede-verdachten in Sranan !!!


  Maak melding

 43. beste mundo.

  maak je niet druk om het verre van perfecte rechtssysteem in amerika…………je woont er toch niet.
  maak je maar druk over het rechtssysteem in suriname , of beter gezegd het gebrek ervan.
  names and faces worden niet opgesloten.
  misdrijven gepleegd door de zogenaamde elite en vrienden worden niet onderzocht.
  als we het rechtssysteem van amerika hier hadden zou ik al heel blij zijn……………..liever iets als niets.


  Maak melding

 44. Mundo,

  Volgens mij ben je aan de dope of aan de drank.
  Zelden heb ik op dit forum zo’n onzinverhaal gelezen als dat van jou.
  Je haalt er in iedere posting dingen bij, die met het artikel, dat ter discussie staat helemaal niets, maar dan ook helemaal niets te maken heeft.
  Je hebt niet door, dat je daardoor de kracht van je eigen posting alleen maar zwakker en ongeloofwaardiger maakt.


  Maak melding

 45. Uitleveren is de beste voor Suriname want zulke gasten willen snel rijk worden ten kosten van alles.Laat hij daar gaan brommen met zijn vriend Bouta.Suriname wordt beschermd van zulke idioten.Die Amerikanen moeten ze een hoge straf geven want ze zijn gevaar voor de mensheid.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 46. Aha ….Nu wordt de Top Crimineel Muntslag aan de Sheriffs van Vs uitgeleverd. Die moet voor enkele tientallen jaren achter slot en grendel.De Loverboy Dino die zal ook tientallen jaren de stenen gaan likken in de Nor van VS. “” Opgeruimd staat Netjes””


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.