Conferentie voor jongvolwassen vrouwen in Suriname

3

De emotie onder het publiek varieerde woensdag van vrolijk en serieus tot verdrietig tijdens de ‘Tree Climbing Fish Conference’ in TBL-Cinemas. Het doel van de conferentie is het inspireren en stimuleren van jonge vrouwen tussen de 15 en 25 jaar tot het vinden van een eigen stem en innerlijke kracht. Door middel van vier vrouwelijke Surinaamse sprekers worden de jongvolwassen vrouwen blootgesteld aan beproevingen die in het leven op je pad kunnen komen, maar die overwonnen moeten worden. De organisator van de conferentie, Gene Hewitt, is van Surinaamse afkomst, maar woonachtig in Londen. Hij heeft zijn graad in Organizational Dynamics and Psychodynamics Counseling behaald, en studeert nu verder voor een Masters Degree.


3 REACTIES

  1. Wanneer mogen wij dan een conferentie voor jongvolwassenen in Suriname tegemoet zien? Ligt die verantwoordelijkheid alleen bij vrouwen? De gemiddelde jongeman voelt zich nergens voor verantwoordelijk, wijl zij een significant deel van met name het 1 ouder vraagstuk vormen.


    Maak melding

  2. Terecht, want die Surinaamse mannen bakken er geen moer meer van. Vroeger was Suriname een mannenmaatschappij. tegenwoordig zijn het de vrouwen die daar de dienst uitmaken. Ik sta nu aan de kant van de vrouwen want als man geloof ik niet meer in onze mannen. Ik ken intussen teveel Surinaamse mannen die liever lui dan moe zijn en zich lekker laten verzorgen door vrouwen. In mijn tijd was dit ondenkbaar. Surinaamse vrouwen moeten nu gepushed worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.