Rechter stelt zaak Dino Bouterse weer uit

92

PARAMARIBO/NEW YORK, 7 jan – De strafzaak tegen Dino Bouterse is weer uitgesteld. De rechtbank in Manhattan, New York, zal pas over een maand of twee vonnis wijzen.

Net zo lang zit de zoon van president Desiré Bouterse nog in voorarrest bij de politie van New York. “De case is nog in behandeling. De rechter moet nog uitspraak doen en dat wordt verwacht binnen één tot twee maanden. Er zal zeker een veroordeling zijn, enkel de hoogte van de straf zal worden bepaald”, zegt een bron tegenover de Ware Tijd. Justitiële autoriteiten in de Verenigde Staten van Amerika hadden het eerder over minimaal vijftien jaar celstraf.

Dat was voor onder meer betrokkenheid bij drugshandel. Ook wordt Bouterse contact verweten met terroristische groeperingen. Hij bekende schuld tegenover de Amerikaanse onderzoekers in ruil voor strafvermindering. Dino Bouterse werd vorig jaar aangehouden in Panama. Dit gebeurde na enkele ontmoetingen met Amerikaanse agenten die zich hadden voorgedaan als drugshandelaars en terroristen.


92 REACTIES

 1. Is de hele juridische bende van suriname geïnfiltreerd in het gerechtshof van manhattan en als het zo is wat nu. Als het inderdaad zo zit dan is kanaai een geweldige jurist.


  Maak melding

 2. En niet te vergeten dat na het uitzitten van zijn straf uitgeleverd kan worden aan Mexico want ook daar hebben ze een appeltje met hem te schillen. Uitstel betekent niets anders dan dat Dino namen heeft overlegd van alle betrokkenen. Voor dat alles uitgezocht is ben je idd een aantal maanden verder.

  Verklaard meteen waarom pappie sinds 19 juli 2014 geen buitenlandse trips meer maakt. De man loopt in een 24 uurs luier rond. Ieder moment kunnen de Navy Seals arriveren in Paramaribo.

  Het net Bouterse Sr. begint te sluiten een ook binnen zijn eigen partij keren mensen hem de rug toe.


  Maak melding

 3. Yep, net voor de verkiezingen!

  Suri’s zijn gek op broeja dingen.
  Nou dan kennen ze het krijgen ook.

  De hoogte van de straf die nog bepaald moet worden is afhankelijk van de mate van boetedoening en bekentenissen.
  ‘Names; write them down.’
  ‘Where did you get the money & pipa’s’ etc.

  Tsja, ik heb op een blauwe maandag een rechtenboekje gelezen..
  Nee hoor ik jok, conspiracy theorie…
  Whahahahaha, ik bedoel gossip ontvangen van uiterst betrouwbare bronnen 🙂 🙂


  Maak melding

 4. Koos, mr.wishfull thinking,..joe kang skriefie sang joe wannie,oom D wordt weeeer de baas over jou.,en in SU de mensen kiezen voor vooruitgang niet voor haat,en emotie.als iederteen zo denkt zoals jou kunnen we terug met bedelende handen terug naar jou grote vriend ..de kolonisator.en de oude politici.,..van de politiek.van 30 jr terug.ze behoren tot politiek folklore.


  Maak melding

 5. @Printasrafu De USA heeft Desi nog uiterlijk twee maanden
  uitstel verleend om VERGAANDE persoonlijke beslissingen
  te nemen.

  Ook is nog niet duidelijk of Desi zich zelf meldt in de USA,
  of dat hij opgehaald dient te worden !

  Desi is zo dom geweest zich tegen de uitdrukkelijke wens
  van de USA, het decemberstrafproces te saboteren !
  Nu is het pay back time !

  Vandaar zogenaamd nog enig uitstel om de strafmaat van
  de duizend procent schuldige Veelpleger Dino te bepalen !

  PS : O pe den sa go kibri, sorry, deng no mang kibri moro ….


  Maak melding

 6. Amerika is niet gek…

  Over enkele maanden uitspraak is ROND DE VERKIEZINGEN 🙂

  Dus met een beetje ‘mazzel’ word de uitspraak tegen 25 mei gedaan… precies op de punt van de schoen, zullen we maar zeggen.


  Maak melding

 7. Uitspraak zo kort mogelijk voor de verkiezingen met een volledige verklaring over de regering van Suriname die tot over zijn oren in de drugshandel zit….

  Maar let op: Een Paarse Kat in het nauw maakt rare sprongen en er zijn nog genoeg ongeletterde Paarse Randdebielen zoals Parbo en printa die nog steeds vinden dat de Bouterse clan het beste is wat Suriname in de afgelopen 40 jaar is overkomen.


  Maak melding

 8. PRINTA,Wacht tot de chinesen hun geld komen zoeken,dan worden jullie de nieuwe slaven.En je dom gelul over vooruitgang,is overal lenen vooruitgang??? en wat heeft Holland met Surinaamse bulshit te maken.Dit is wat men wou onafhankelijkheid.


  Maak melding

 9. Peprewatra, heb je te veel kasiri of witte poeder gebruikt toen je op bezoek was op het kabinet van onze Pikin Ingi Boi?
  Je schijnt te denken dat de uitstel van het vonnis een gunstige ontwikkeling is voor de familie B.. De werkelijkheid is in dit geval, dat hoe dichterbij de verkiezingen junior gevonnist wordt, hoe nadeliger dat is voor senior. De enige manier waarop senior de verkiezingen nog kan winnen is als junior vrij gesproken wordt en een paar miljoen USD schadevergoeding krijgt toegewezen en daar bovenop moet de trein vòòr de verkiezingen daadwerkelijk gaan rijden. Senior kan zich dan op de borst slaan als grote overwinnaar, het Surinaamse volk houdt van winnaars, ze zullen dan massaal op senior stemmen, in alle andere gevallen komt senior als een schlemielige verliezer uit de bus. Stré de fu stré wi no sa frede, ma ‘Srananman no lobi sma san e lasi wan stré’.


  Maak melding

 10. Sluit de grenzen voor het geval dat……
  Want grandfather somo komt met breaking ndp news!

  Phalad is één van de eerste geldschieters die is vertrokken.
  Logisch…, want geld pompen in een hopeloze zaak is niet slim.
  Bauwta zal never nooit zijn padvindervriendjes laten vallen.
  Trouwens een beetje individu met respect voor zich zelf, pikt die raciale uitspraken van limbo absoluut niet.

  Btw, let op! Als paramang, zijn pipa gaat poetsen, dan zijn de rapen gaar..whahahahahahahaha.


  Maak melding

 11. “printa
  Koos, mr.wishfull thinking,..joe kang skriefie sang joe wannie,oom D wordt weeeer de baas over jou.,en in SU de mensen kiezen voor vooruitgang niet voor haat,en emotie.als iederteen zo denkt zoals jou kunnen we terug met bedelende handen terug naar jou grote vriend ..de kolonisator.en de oude politici.,..van de politiek.van 30 jr terug.ze behoren tot politiek folklore.”

  Aldus Printa!!!

  De decembermoorden en alle andere moorden gepleegd
  door drugsdealer d.d. bouterse en zijn bende hebben
  volgens hem niets met haat te maken.
  Het is een ndp uiting van soso lobi

  Bedelen doet hij liever bij China, heeft zeker nooit van Tibet
  gehoord.


  Maak melding

 12. Molenaar, je leeft en staat op met Bouterse. Er gaat geen dag voorbij of je loopt weer te cyber bléren. Hetzelfde geld ook de klaplopers Ray, Koos, Esmerald, Surinam Patriot, Srafu, Bagson, Passant en al die andere redimusus. Stuk voor stuk toetsenbordenhelden. Het zijn de Noordzee makkers die dag in dag uit Suriname ten schande maken op het web. Dat Bouterse wederom de verkiezingen zal winnen staat vast. De man is ongekent populair in Suriname. Henkie raaskallen hier op waterkant maakt geen enkele indruk en al helemaal niet op het stemgedrag van de surinamers. Wij staan onvoorwaardelijk achter deze president. De bevolking heeft Bouterse vergeven voor zijn fouten. De jongeren willen vooruit kijken en niet blijven hangen in de jaren 80. Henkie Penkie, jij hebt je daarbij neer te leggen. Zoals onze president al verwoorde Dino Bouterse is zelf verantwoordelijk voor zijn daden. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. Maar goed jullie landverraders zijn schaamteloze wezens.


  Maak melding

 13. Parbo: ” Wij staan onvoorwaardelijk achter deze president. De bevolking heeft Bouterse vergeven voor zijn fouten.Maar goed jullie landverraders zijn schaamteloze wezens.”

  Heeft moordenaar/drugsdealer/couppleger/ ooit schuld bekend dat en gevraagd om vergiffenis van zijn fouten?

  Daar is hij te laf voor.

  Maar goed we weten wat Bouterse doet met ware Surinamers die kritisch zijn. Die bestempelt hij net als jij als landverraders en slacht ze af en geeft zich zelf dan amnestie.


  Maak melding

 14. Beste Parbo:

  Een aanhanger van Bouterse die tegenstanders landverraders noemt en schaamteloze wezens?

  De toekomstige generaties Surinamers zullen met schaamte terugkijken op de Bouterse periode die wordt gekenmerkt door moreel verval, drugssmokkel, moordpartijen, economische puinhoop en een ongelofelijke corruptie.

  Met schaamte omdat hun ouders er bij stonden, hun schouders ophaalde, hun broodje pom aten en te laf waren of te protesteren.


  Maak melding

 15. Molenaar, de surinaamse bevolking heeft Bouterse amnestie gegeven. Suriname is een democratie en in het stemhokje kiest men de leiders. Dat heet democratie en jij hebt dat te respecteren.


  Maak melding

 16. @parbo,

  Hallo noem me naam niet hoor.
  Ik bemoei niet!

  Volgens mijn informatie woon je ook aan de Noordzee dus….

  Alleen jou uitspraak dat die man ongekend populair is in suri, geeft al aan, dat je jaren niet in suri bent geweest.
  Je hebt het alleen maar van ‘horen zeggen’. Wss luister je dagelijks, steevast naar limbo.
  Duidelijk gebrainwashed.

  Hij is niet populair, nu niet nooit niet.
  De mensen zijn gewoon bang voor hem, omdat hij in het verleden diverse Surinamers eigenhandig heeft omgebracht.

  Kom uit je comfortzone en kijk goed om je heen.
  Dan…alleen dan, zal het tot je doordringen wat waarheid is.

  Wees een echte man, en laat los!!!!
  Het is geen schande om je verlies te onderkennen, het
  getuigd van een enorme kracht.

  Mazzel!!!


  Maak melding

 17. Even voor de duidelijkheid!!!

  12000 stemmen 1 zetel!!!
  11000 stemmen 7 zetels!!!

  Het volk?!

  Parbo werkt bij de Parbo brouwerij (Heineken) en is in
  een ketel gevallen, vandaar de dubbele tong.


  Maak melding

 18. @Parbo Pak nog een lijntje SribiSrafu, lover van de
  Massamoordenaar !

  Dino is zelf verantwoordelijk volgens DDB eb NDP ?
  Zie de officiele reactie van de regering op arrestatie Dino,
  Sranan zou de USA aanvallen en binnenvallen vanwege hun COMPLOT tegen de Onschuldige Dino !

  Het is een staatszaak wanneer een burger Terroristische misdrijven pleegt die ook gericht zijn tegen de veiligheid van
  de staat Sranan ! Let wel, deze criminele burger Dino was
  door de regering voorzien van Blanco diplomatieke
  paspoorten voor zijn terrorisme-activiteiten !

  Daarom is voor Sranan en voor de USA van zeer veel
  belang, dat de MEDEDADERS van Dino is Sranan zo
  snel mogelijk worden opgepakt en berecht !

  De Sranan jeugdigen zijn meestens geen SribiSrafus zoals
  u, zij willen democratie en rechtsstaat, met een sterke Anti-corruptiewet en een sterke Screeningswet. Zij wensen geen CRIMIS in de leiding van het land !

  Na uitzitten MEGA-straf en na betaling van MEGA-schadevergoedingen aan de getroffen families zal
  de bevolking van Sranan gaan nadenken over vergeving
  van de Massamoordenaars !

  Sranamans hou vast aan de rechtsstaat, aan de wetten
  en aan de Grondwet ! De NEP-amnestiewetzal binnenkort SNEUVELEN bij de OAS !

  PS : Om dringende persoonlijke redenen heeft Desi de pamperverkoop in Sranang beperkt !


  Maak melding

 19. Ik ga papa er niet bijhalen maar ik zou deze man 40 jaar Guantanamo Bay geven. Hij heeft niet alleen Suriname in gevaar gebracht maar hij heeft ook bewezen dat hij tot veel in staat is als er geld tegenover staat. Dat is eng en zo iemand is dus een groot gevaar.


  Maak melding

 20. De zaak van de Noord-Amerikanen tegen Dino Bouterse is volgens mij niet geheel solide. Maakt ook niet uit, zolang dat gezwel genaamd Dino Bouterse nooit meer terugkomt naar Suriname!


  Maak melding

 21. @parbo

  Een hond die ziek is is te genezen maar een hond die ziekelijk gedrag vertoont zoals oa jij is helaas niet te genezen….
  Dat jij een veelvuldige moordenaar als goeroe ziet is pas schaamteloos..
  Fatsoen gaat oa gepaard met normen en waarden …..


  Maak melding

 22. Dinootje nog een paar maanden in het zweethok, terwijl Desireetje ONDERTUSSEN (woordspeling) structureel zijn luiers bevuild. En onze geindoctrineerde paarse, ongeletterde, onopgevoede en hersenloze revo-kleuters als Parbo en Printa etc.straks weer vooraan staan voor een bak oud vreten en een lauwe soft. Dit soort dorpsidioten en randdebielen overleven enkel bij de gratie van wit poeder, evenals hun grote voorbeeld, de megalomane meervoudig moordenaar.


  Maak melding

 23. @Parbo

  Waarom gebruikt je baasje dan belastings geld en staatsgeld om aan de advocaten van zijn zoonlief te betalen?!
  Van buiten doet hij alsof het hem niks scheelt maar van binnen huilt hij zich kapot!
  Ik denk ook dat Amerika op 25 mei 2015 bekend zal maken wat voor een straf dinootje zal krijgen.
  Van de honderd jaren die hij verdiend krijgt hij ween strafvermindering van 5 jaren.
  Hahahaaaaaa…die komt nooit meer levend uit de gevangenis !!!
  Pappie voelt al de pijn die de nabestaanden van de slachtoffers gemaakt door je baas ,heden nog voelen!!!
  Hij gaat kwijnen, huilen …what goes around comes around !!!
  Ps
  pappie heeft het druk want hij moet voor zijn amnestie en huid vechten .Al het kwaad dat je doet hiervoor zal je eerst op aarde boeten alvorens je laatste adam uit te blazen…..zo ook met je bouta,hij is ook een mens en een heel Slechte ook!!


  Maak melding

 24. @Molenaar heeft gelijk. Jullie kunnen de waarheid niet aanhoren, lafaards. Ik weet dat het jullie president nu dunnetjes door zijn broek loop, maar hij en zijn zoon hebben het ook naar gemaakt. Wat mij betreft komt de uitspraak kort voor de verkiezingen, dan zal de gemeenschap mede op basis daarvan een verstandige keus maken. En in Zuid-Amerika zal men een andere houding aannemen tegenover jullie geliefde presiden. En ding is zeker de aftocht van de NDP is nu begonnen. De komende maanden worden in geen geval meer DNA-vergaderingen gehouden.


  Maak melding

 25. @Parbo, ben je nu werkelijk zo dom of heb jij geen verstand van het politiek spelletje ? Begrijp je werkelijk nog steeds niet waarom de advocaat van Santokhi de rechter gewraakt heeft ? Begrijp je werkelijk niet waarom de rechter in de zaak tegen het crimineel uitschot heeft aangehouden ?
  Alleen om bewijs tegen Bouterse, de door jou zo aanbeden held op sokken, te verzamelen. Over zijn rol bij drugstransporten.
  En wat de Amerikanen betreft ligt het volgende scenario al vast.
  Als het Sur. volk weer voor Bouterse kiest, en volgens jou staat dat voor 100% vast, dan zullen de VS daaruit hun consequenties trekken. De VS zal Suriname economisch gaan boycotten. Maar niet alleen Suriname zal geboycot worden ook landen die economische banden met Suriname hebben, zullen door de VS worden geboycot. Een handelsembargo zal voor Suriname catastrofale gevolgen hebben.

  Het is een utopie om te denken dat het goed gaat met Suriname. Bouterse heeft het volk willen inpamperen door de Kinderbijslag te verhogen. Alleen is die alweer niet op tijd uitbetaald. En het gaat zo goed met het land.
  Waarom moeten de mensen uit Nederland zich niet zo druk maken ? Het zijn juist deze mensen die de Surinaamse economie overeind houden, ervoor zorgen dat het volk te eten krijgt door maandelijks honderden voedselpakketten te versturen. Wat doet u voor uw land behalve als een loopse Juffer lopen te kwekken ?


  Maak melding

 26. @Parbo (karikatuur van de dorpsgek) Een bevrijdingsactie opgezet door de jou zo aanbeden Bouterse om zijn zoon uit de VS te bevrijden,sluit ik niet uit. Alleen heeft hij zich vergist en is hij bij Fort Zeelandia geland.


  Maak melding

 27. Wat is er weer aan de hand. Ik heb gekeken naar de stukken die met heel veel negatieve punten zijn beloond. Het blijken allemaal kritische stukken te zijn tegen onze heer DDB.
  Conclusie: DDB heeft een heleboel blikken NDP-ers opengetrokken om deze critici met minpunten te belonen. Overduidelijk dat DDB nog steeds geen kritiek dult en dat hij dus niet is veranderd.


  Maak melding

 28. Bouterse heeft bloed aan zijn handen en zijn volgelingen hier, de randdebielen, rode inkt van de minnetjes, denken dat als je er maar genoeg van de laatsten geeft, het commentaar op het reilen en zeilen van Bouterse sr. en jr. zomaar verdwijnt, als er staat dat het commentaar verborgen is nodigt dat juist uit tot lezen, dat laatste had iedereen die zijn verstand gebruikt, iets wat jullie kennelijk dus niet bezitten, zelf kunnen bedenken. Ook wordt dat gebrek aan gezond verstand bevestigd door het commentaar wat de rode minnetjes gevers bijgenaamd de romina’s geven op zij de wel een heldere blik en niet gehinderd door een paarse bril, hebben op wat er werkelijk aan de hand is in Su. veroorzaakt door de voornoemde twee heren wwrvan jr dus al in de bak zit en sr, naar verwachting binnenkort wel zal volgen, het recht zal zegevieren voor Su en zijn bevolking


  Maak melding

 29. Bizar hoe front groupies zich gedragen als loopse teefjes van de yanks en nederland. Al jaren horen we dat Bouta opgepakt wordt maar intussen is hij president van su. Ook nu zal Bouterse als winnaar eindigen. Zieke geesten


  Maak melding

 30. Het uitstel wordt door twee redenen veroorzaakt.
  -1- De zaken die Dino heeft toegegeven moeten nog goed onderzocht worden en dan mn de informatie over medeplichtigen. Het is natuurlijk zaak om te controleren of alles wat Dino zegt klopt en veel zaken zullen in Suriname gecontroleerd moeten worden. Dat maakt het moeilijker.
  Mn. als Dino verklaringen heeft afgelegd over belangrijke medeplichtigen in SU is goed onderzoek relevant voor toekomstige processen en acties.
  -2- Pas als vast staat wat Dino allemaal heeft gedaan, vermoedelijk en wat hij heeft erkent, kan de rechter een strafmaat bepalen. Daarbij telt ook mee of de rechter de indruk heeft dat Dino alles eerlijk en volledig heeft toegegeven en of de andere informatie betrouwbaar was. Ook is waarschijnlijk de eerste keer dat iemand in een terrorisme zaak van die strekking schuld erkent voor strafvermindering. Er is dan geen “voorbeeld” waar de rechter zich op kan baseren.


  Maak melding

 31. @Moderator.

  Wanneer doet U iets aan de bestoorde minnetjes idioot??
  Er zijn zo veel opties. O.a. logische controles. Bv als binnen 10 min op dezelfde posting vanaf het zelfde IP adres voor een 3-de maal een plus of min wordt geplaatst deze blokkeren met een boodschap dat de poster van dat IP minstens 3 uur moet wachten.

  Of is het zoals ik eerder aangaf. Dat er iemand met moderator rechten rechtstreeks in de database de aantallen aanpast?? LIJKT MIJ ZELFS HEEL WAARSCHIJNLIJK.


  Maak melding

 32. Ik volg al een tijdje de reacties op waterkant.

  Ik zou vanuit een Bijbelse definitie willen bijdrage aan soms erg laaggeplaatste opmerkingen.

  De wederkomst van de Heere Jezus is a.s., bent u wederom geboren uit water en geest en wandelt u in volharding in de Heilige Geest om de dag des oordeel het paradijs in te wandelen.

  Tegen alle rassen en volken en tegen de president van Suriname zeg ik wie zijn medemens niet vergeeft zal uw Hemelse vader u ook niet vergeven.

  Kondremang!

  Aboeng soso lobie

  revivalfellowship.nl


  Maak melding

 33. Volgens de waarde heer Parbo heeft de Surinaamse bevolking Bouterse vergeven voor zijn oorlogsmisdaden. Ik betwijfel dit ten zeerste. Dat deel van de Surinaamse bevolking bestaande uit meelopers, parasieten en Farizeeërs heeft wellicht Bouterse voor zijn wandaden en criminele activiteiten vergeven. Maar, de nabestaanden van de slachtoffers van de moorden d.d. 8 december 1982 zullen het hem NOOIT vergeven. Parbo is een volksmenner en een opruier van het ergste soort. Hij doet voorkomen alsof hij namens het volk preekt en spreekt, doet voorkomen alsof hij woordvoerder van Bouterse is terwijl de goede man hem niet eens kent.
  Vervolgens waant hij Bouterse superieur want hij is nog steeds niet opgepakt. Hij vergeet dat Bouterse volledig geïsoleerd is en zijn gezicht buiten Suriname niet kan tonen. Doet hij dit wel dan zit hij als een rat in de val en wordt hij gearresteerd. Zijn zoon Dino dacht ook dat hij onaantastbaar was en zijn tebbes buiten Suriname kon laten zien. De Amerikanen hebben aas uitgestrooid en Mexico heeft deze rat in de val gelokt en klem gezet.
  Zo zal het ook met Pappie gaan. Die wordt of opgehaald door de VS (de Seals worden al getraind om Bouterse op te halen en of uit te schakelen) of hij wordt uitgeleverd door een volgende regering.
  Parbo heeft het steeds over de trotse Surinamer. Wat moet ik toch daaronder verstaan ? Hoe kan een volk trots zijn als ze nooit voor hun vrijheid hebben hoeveel te vechten ? Surinamers zijn geen Afghanen die altijd (al 2500 jaar lang) voor hun waardigheid, eer en trots hebben moeten vechten. Is er ooit een vreemd leger gelukt om de Afghanen te onderwerpen ?


  Maak melding

 34. Parbo is niemand anders dan de ongeletterde woordvoerder van Bouterse die Eugene van der Sande. Hij zit daar de hele dag uit zijn neus te vreten op onze belastingcenten.


  Maak melding

 35. Ik heb hem ontmaskerd. Parbo maakt gebruik van diverse aliassen o.a ling long. Een teken dat wij hier te maken hebben met een gek met maniakale trekjes.


  Maak melding

 36. Pastoor Steve

  Wat is uw reactive hierover?

  Met de naderende verkiezing is het bekende ‘a job, a vote’ systeem volop in werking om potentiële kiezers door baantjes op basis van arbeidscontract bij de overheid te lokken in ruil voor hun stem. Terwijl het bedrijfsleven al veel moeite heeft om adequaat personeel aan te trekken, blijkt na de afgelopen jaarwisseling dat na het verkrijgen van hun bonus ,veel ‘volwas’ personeel via huis-aan-huis ronsel systemen door de zittende NDP-ABOP regering wordt weggelokt naar de al overbevolkte ambtenarij, puur om stemmenwinst te behalen.

  NDP-parlementariër Charles Pahlad heeft zich uit onvrede over de corruptie binnen zijn eigen partij, gewend tot de VHP. Op de vraag waarom hij de corruptieve handelingen niet heeft gerapporteerd aan de procureur-generaal (pg), vraagt Pahlad waarom hij dat moest doen. In gesprek met Starnieuws zegt de parlementariër dat er honderden zaken bij de pg liggen die nog nooit onderzocht zijn.

  ‘NDP heeft grote onverzadigbare dieven’, zegt de industrieel en rijstmagnaat Imro Manglie onomwonden aan Dagblad Suriname. In de wandelgangen wordt beweerd dat ook Manglie, een grote aanhanger van NDP, de partij vaarwel zal zeggen.

  De voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), Paul Somohardjo, zegt dat assembleelid Theo Vishnudatt (Mega Combinatie/NDP) niet eens meer in de politieke arena is. Zijn conclusie dat de PL verschillende lezingen heeft gegeven over de motieven van president Desi Bouterse om deze partij uit de coalitie te zetten, slaat volgens Somohardjo nergens op. “Parlementariërs uit de coalitie zijn ontevreden. Er vindt een leegloop plaats in de NDP”, meent Somohardjo. “Deze week komen we met een ‘breaking NDP-nieuws’, want de regering kan niet meer functioneren”, laat Somohardjo optekenen.

  Steve Meye gaf via zijn facebook-pagina de volgende melding over de video die de afgelopen weken op zijn facebook-pagina stond. ‘Ik word onmetelijk aangevallen door verschillende mensen over een filmpje dat ik vermeend heb geplaatst op mijn fb-pagina. Ik zou daardoor rassenhaat propageren. Op de eerste plaats weet een ieder die met facebook bezig is dat je van alles op je facebook-pagina kan plaatsen indien je door middel van je instelling dat hebt toegelaten (hetgeen bij mij toen het geval was)’, aldus Meye. De bisschop gaf verder aan valselijk beschuldigd te worden mensen aan te zetten tot rassenhaat tegen vooral de Hindoestaanse bevolking. ‘Hoe kan ik mensen ophitsen tegen mijn eigen rasgenoten?’, stelt Meye. Volgens bisschop Meye komt in zijn familie en wel aan zijn vaders kant Hindoestaanse invloeden voor.


  Maak melding

 37. De bisschop Steve Meye ontkent het bewuste filmpje op zijn eigen Facebook pagina geplaatst te hebben. De verklaring van Meye komt hierop neer dat het filmpje, dat oproept tot rassenhaat, door iemand anders geplaatst is. Waarschijnlijk doelt hij te zeggen dat zijn FB pagina gehackt is. Zijn verklaring komt mij ongeloofwaardig over en deze man is gewoon haat aan het zaaien.
  In het filmpje wordt de behandeling van Christenen in India aangehaald. Volgens Meye worden Christenen door Hindoes gediscrimineerd. Welnu Meye, als dat zo is dan zullen de Hindoes daar een reden voor hebben. Laat ik u het volgende praktijk van Christenen eens voorleggen.
  In India zijn door Christelijke instellingen gaarkeukens opgezet. Lange rijen mensen staan onder de bloedhete zon te wachten op een kommetje rijst. De eerste vraag die gesteld wordt is tot welk geloof men behoort. Wordt er geantwoord met Hindoe, Moslim of Sikh, dan dient men zich eerst tot het Christendom te bekeren alvorens men een kommetje rijst krijgt. Dit soort praktijken is niet alleen vernederend maar getuigt ook van een misplaatste superieuriteitsgevoel van de Christenen. De BJP heeft het voor het zeggen in India en natuurlijk is die partij de slechte behandeling van Hindoes door Christenen niet vergeten en Meye, de Katholieke bisschop, piept als een kermende hond.
  Natuurlijk is Meye een zwarte racist die aanzet tot rassenhaat. Dat straalt hij ook uit en als hij stelt dat het filmpje niet door hem geplaatst is…na mi ka ! waren het niet de smerige Katholieken die Nazi Duitsland hielpen bij de uitroeien van Joden ? Was het niet de Katholieke Kerk die de Holocaust lange tijd ontkende ? En was het niet de Katholieke Kerk die pedoseksuele priesters en bisschoppen in bescherming nam ?

  Steve Meye, je bent geen bisschop die vrede predikt maar een die haat zaait. Dat jij Steve Meye een leugenaar bent was mij wel duidelijk geworden. Je bent het opperhoofd van de farizeeërs, de katholieke Judas.


  Maak melding

 38. De advocaten proberen de straf te verminderen.
  Hoe gebeurt dat in de VS?
  De advocated hebben om uitstel gevraagd en gaan dan die tijd gebruiken om meer “informatie” vrij te geven aan de prosecutor “Preet Bahara” in de hoop dat hij dan accoord gaat met een lagere straf die hij voorlegt aan de rechter.
  Het moet daarom niet verwonderen dat de komende twee maanden meer drugsvangsten volgen in Suriname of met een Surinamse connectie . Het kan ook zijn dat Dino meer namen en informatie en contacten doorgeeft aan de Amerikaanse Justitie.
  Zo werkt het proces hier in de VS!
  Daarna gaat hij voor heel lange tijd door het leven gaan als Dina “de beste van de besten” onder de gevangenen.


  Maak melding

 39. De NDP had nooit gebrek aan ‘ston futu’. Maar tegenwoordig verlaten steeds meer ‘ston futu’ het door corruptie zinkend schip; Pahlad weg, Manglie weg, Sital weg, Dors weg, Marlon Rozenblad weg, broer Doekhie weg, Noreen weg, Koorndijk weg, de ‘ston futu’ gaan na elkaar weg, als het goed is verlaat ook Desie de NDP, alle bovenstaande ‘ston futu’ zeggen namelijk dat Desie zelf niet corrupt is, de mensen die hem omringen zijn corrupt. Verlaat Desie de NDP niet, dan wil dat zeggen dat ook hij door en door corrupt is.

  Waarom nam Steve niet uit eigen beweging afstand van het bericht dat iemand anders op zijn Facebook pagina geplaatst heeft? Pas toen er zoveel dyugudyugu ontstond werd Steve van de ene op de andere dag Hindoestaan. Nu pas begrijp ik waarom deze Hindoestaanse ‘awari domri’ in Afrikaanse kleren zo veel afgeeft op het Winti geloof.


  Maak melding

 40. Ter voorbereiding van een goede afronding,welke schuldig erkenning levert een goede bijdrage tot straf vermindering.
  Even opsommen wat ik denk dat kwalitatief een bijdrage levert aan strafverkorting:
  – De naam van de leider van het drugsgebeuren (zijn vader??????
  – De namen van de toppers in het syndicaat (Minister OW, Vieze president etc etc etc), Directeur van het kabinet en de rijke achterban van de president (??????????)

  Na actie volgt reactie ————> Seal team word erop uitgestuurd om de top mee te nemen naar USA om hun straf uit te zitten.


  Maak melding

 41. Volgende zal zijn, Donovan Bruyne, hij behoort tot de groep van Dino.hij denk dat hij gevrijwaard is met zijn Diplomatieke paspoort.zgn, lid van de presidentiële commissie.that guy was Deported nu the YANKS. destijds politiek asiel aangevraagd in NY. Short term memory Donavan you can Run but can’t hide


  Maak melding

 42. Pokai Tongo, in een eerdere reactie gaf ik aan dat de Seals bezig zijn met de voorbereidingen voor een inval in Suriname. Een kwestie van tijd om Bouterse op te halen of te liquideren. Dan wil ik zien hoe snel zijn aanhang op de vlucht slaat.


  Maak melding

 43. ineens is steve meye hindoestaan
  wat een schaamteloze man die op deze manier zijn eigen poep opvreet
  en dit alleen om zijn vette salais te behouden
  en dit soort mensen preken gods woord
  mnsen laat jullie niet door deze geestelijke gestoorde voor de gek houden


  Maak melding

 44. Sweeti mofo er al geen tijd zijn om te vluchten want kijk maar naar Bin Laden die kon niet vluchten ondanks alle maatregelen die hij heeft genomen.
  Alleen hoop ik dat deze snelle dood hier niet opgaat want dat zou zonde zijn. Deng mang moes firi sang na skien hatie


  Maak melding

 45. Oke!

  Interessante opmerkingen richting die meneer Steve Meye.

  De Heere Jezus zei wie zonder zonde is gooit de eerste steen, ze dropen als doden zielen af.

  Ik herhaal ik zoek geen discussie, ik vertel u de waarheid, Als God van de Hemel en Aarde besluit meneer Bouterse te vergeven van zonde als hij zich oprecht bekeert waarom volgen wij dan niet de Geboden van de Levende God dat is:

  Hou van God met heel je Hart, Verstand en Ziel en hou van je medemens als jezelf.

  Het neemt niet weg dat er veel LEED is berokkent aan de nabestaande maar GELIEFDE Mensen Lees Jesaja 53 wat de ZOON van God voor u gedaan heeft en het onrecht wat hem is aangedaan toch zei hij op het kruis Vader vergeef hen ze weten niet wat ze doen!

  Brada nanga Sisa,

  Maak je niet druk met meneer Bouterse, maak je druk op het moment dat de Heere Jezus terug komt of u sterft de bijbel zegt het is eenmaal gezet te sterven en daarna het OORDEEL!

  Vergeef zeventig maal zeven laat je niet leiden door wrok als je je dierbaren terug wilt zien in het paradijs Bekeert u Laat u zich Dopen (onderdompeling) in de naam van Jezus en u zult de belofte van de Heilige Geest ontvangen met het bijbelse bewijs het spreken in tongen.

  Mensen wordt wakker God laat zich niet bespotten!


  Maak melding

 46. mmm een gedachten schoot mijn naar boven inzake de case van Dino Bouterse.

  Ik denk persoonlijk dat de veroordeling van Dino een ander effect kan hebben die menig geen denkt.

  Als hij tot rust komt en tot inzicht zou het mij niet verbazen als hij verstandig is dat hij zich bekeert tot de God van de bijbel.

  En zich laat dopen ter vergeving van zonde. En God hem de gave van de Heilige Geest geeft dat zijn eindbestemming beter zal zijn dan vele hier op dit forum.

  Want zeg eerlijk is het beter te lijden op aarde en te genieten in het paradijs of anders om.

  Ik wil wijzen op het feit dat de rechtbank van de EEUW onderweg is voor een ieder van ons. Wat zal het OORDEEL voor u zijn????


  Maak melding

 47. De Amerikanen laat Dino een poepje ruiken.Hij wilde snel rijk worden met al zijn duistere praktijken.Goed dat ze hem hebben gepakt.Goed voor de samenleving van Suriname.Er is meer rust in het land.Hij was een gevaar voor de hele natie.Al die andere indianen verhalen ten spijten.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 48. Pastor Steve, leuk gebrabbel wel, wat je ons toevertrouwd, wat ook nog eens barst van de taalfouten, (heb ik trouwens ook ook wel eens last van), maar ik vrees dat Dino daar weinig aan heeft, die heeft alleen maar pijn in zijn hol, pijn die niet verdwijnt door het geprevel van een godsdienstwaanzinnige opportunist


  Maak melding

 49. Open brief aan bisschop Steve Meye,

  Zijne Eminentie,

  Er is veel consternatie ontstaan over een videofilmpje dat op uw Facebook pagina is geplaatst. In dat filmpje wordt de onderdrukking van Christenen door Hindoes in India belicht. Uit het onderschrift dat door U bij dat filmpje is geplaatst waarschuwt u de Surinaamse bevolking in termen als ‘dit staat ons ook te wachten indien die bevolkingsgroep (waarmee u de Hindoestanen bedoelt) het voor het zeggen krijgt’.
  U geeft eigenlijk een stemadvies aan het Surinaamse volk. Naar wie uw voorkeur uitgaat laat zich niet moeilijk raden. De Katholieke Kerk heeft namelijk altijd al een voorkeur gehad om criminelen en misdadigers in bescherming te nemen zolang men maar tot het Christendom behoort.

  U heeft in alle toonaarden ontkend het bekritiseerde filmpje op uw Facebook pagina geplaatst te hebben. Volgens u heeft een derde persoon het filmpje op uw FB pagina geplaatst. Nog opmerkelijker vind ik dat u dagelijks berichten op uw FB plaatste en dus dagelijks en meermaals de beelden heeft zien voorbij komen. U greep niet in door het filmpje te verwijderen omdat niemand erachter zo komen. Wie is nou geïnteresseerd in de FB pagina van een saaie bisschop, is dat het niet ?
  Wat ik opmerkelijk vind is dat u pas actie ondernam nadat dhr. Girjasing de inhoud van het filmpje naar buiten gebracht had. U gaf anderen de schuld die bezig waren om uw carrière kapot te maken. De spreekwoordelijke vinger wees weer richting die vermaledijde Hindoestanen.
  De conclusie van dhr. Girjasingh dat u rassenhaat predikt snijdt wel degelijk hout, dat is nml. van begin af aan uw streven geweest; raciale onderscheid maken.
  Alleen bent u, nu u door de mand gevallen bent, niet mans genoeg om toe te geven dat het filmpje door u geplaatst werd. U schuift liever de schuld in de schoenen van anderen en bent u van gene kwaad bewust.

  Ik heb jaren in Indonesië gewerkt en gewoond. Christenen, Moslims en Hindoes leefden in harmonie met elkaar. Ja leefden…toen Christelijke zendelingen en fundamentalisten uit de VS op Indonesië arriveerden, begonnen de problemen. Christenen werden tegen moslims en Hindoes opgejut om moskeen en Korans in brand te steken en hindoebeelden te vernielen. Het Christendom duldt namelijk geen enkel ander geloof naast zich. Door de plunderingen van vele moskeen en hindoe tempels, stonden de bevolkingsgroep tegenover elkaar. Weg was de harmonieuze samenleving die zo kenmerkend voor Indonesië was.

  Is dit ook uw doelstelling ? Raciale haat te prediken ? U had natuurlijk ook een filmpje over de achterlijkheden en onderdrukking in Afrika kunnen plaatsen op uw FB
  pagina. Over Boko Haram. Of over het Leger des Heere Jezus dat in Congo op grote schaal moslims uitmoordt.
  U bent een lafaard en daarom staat u aan de kant van een andere lafaard want ‘soort zoekt soort’.
  U doet mij denken aan de Nederlandse Geert Wilders, de volksmenner die de Christelijke waarden en normen superieur aan ieder andere beschaving vindt.
  U moet u de ogen uit uw kop schamen


  Maak melding

 50. @ Hans

  Mijn excuses voor mijn taalfouten, volgens mij als Surinamer is het niet slecht! U noemt mijn Godsdienst waanzin te hebben.

  Ik probeer objectief mijn mening te geven over zaken waar u stelling in neemt en die zijn niet mals.

  Ik wijs u op het feit dat ook U zich een dag zal moeten verantwoorden voor een Hogere Macht.

  En als u zich niet bekeert, u een lange tijd in de eeuwigheid heeft om de zaak van Dino Bouterse door u hoofd te laten gaan.


  Maak melding

 51. De visie van Pastor Steve is simpel. Bent u de grooste crimineel ? Bent u een atheïst ? Heeft u een mening die niet met Christelijke waarden strookt ? Bent een drugscrimineel door wiens toedoen duizenden onschuldige slachtoffers zijn gemaakt ? Moordt en verkracht u op grote schaal ?
  Dat alles is geen probleem want bekeert u zich tot het Christendom en alle misdaden zijn u vergeven. Sterker nog, u wacht een beloning in het Paradijs.
  En laat nu juist Jesus van Nazareth zijn geweest die de Farizeeërs en de Schriftgeleerden een verschrikkelijke dood toewenste.


  Maak melding

 52. @ Sweeti Mofo

  U heeft gelijk, ik ben van mening na bestuderen van de bijbel dat iedere verloren ziel als u en ik een zondaar is.

  En dat door Genade van God door het bad der wedergeboorte en vernieuwing des Heilige Geest die rijkelijk over ons heen gegoten is door onze zalig maker Jezus Christus. Verlossing van zonde mogelijk is voor iedere zondaar zoals jij en ik. u zegt het!


  Maak melding

 53. Nogmaals u heeft gelijk er is maar een weg,waarheid en leven niemand komt tot God dan door zijn zoon Jezus.

  Niet allah,mohammed,boedha,hindoe etc.etc. dat is de brede weg wat leidt tot verderf.


  Maak melding

 54. @Pastor Steve!

  U bent zeker ook een aanhanger van Joseph Kony and LRA.
  Ga toch lekker fietsen man, met uw onzinnige reacties.

  Breng zelf een (bezoekje) bij Dinootje in MANHATTAN en verkondig in persoon uw eigen onzinnig verhaal aan hem.
  Niet vergeten de groeten voor ons over te brengen aan US Attorney Preet Bharara & District Judge Shira A. Scheindlin.

  Raadpleeg het volledig artikel over uw zogenaamde Profeet via (Google)
  Een commandant hebben ze thans in handen.

  Ugandan Rebel Commander Dominic Ongwen Wanted for War Crimes Surrenders
  07.01.2015 at 1:13 pm By NAN Leave a Comment
  Ugandan Rebel Leader Joseph Kony Makes Rare Appearance
  Zie foto van Joseph Kony and LRA bij het artikel.

  The Ugandan military on Wednesday confirmed that a top notorious commander of the Lord’s Resistance Army (LRA) wanted for war crimes has surrendered.

  Lt. Col. Paddy Ankunda, the Ugandan army spokesman said that Dominic Ongwen, wanted by the International Criminal Court (ICC) for war crimes and crimes against humanity surrendered in the Central African Republic (CAR).
  “It is such a huge success in the anti-LRA campaign,” Ankunda said.

  Gen. Katumba Wamala, Chief of Defense Forces of the Ugandan military earlier said that he had not yet gotten the full details of Ongwen’s surrender.
  Ongwen, one of the top commanders of the LRA, surrendered on Monday to Ugandan and U.S. troops hunting down the rebel outfit in the jungles of CAR and northeastern Democratic Republic of Congo.

  “The surrender of Ongwen is a major blow to the LRA; Ongwen has been one of Joseph Kony’s top protégés.
  “He rose in the ranks since 1990, when he was abducted as a child soldier at the age of 10,” said Casper Agger, Enough Project expert and Ugandan based field researcher.
  As part of the LRA core command, his surrender is a very significant step in the efforts to bring a final end to the LRA,” he added.
  “The apprehension of the LRA Commander Dominic Ongwen would be a major opportunity to advance justice for the LRA’s long record of atrocities.

  “For 10 years, Ongwen has been a fugitive, sought on charges of war crimes and crimes against humanity by the ICC.
  He should be promptly surrendered to face justice,” said Ida Sawyer, senior Africa researcher at Human Rights Watch, in a statement issued on Wednesday.

  Ongwen is one of the four remaining LRA commanders wanted by ICC to answer charges of war crimes and crimes against humanity committed in northern Uganda where the outfit waged a two-decade-long rebellion until 2006.
  Following a military offence, the outfit was ejected out of Uganda and is currently operating in the jungles of the CAR and northeastern Democratic Republic of Congo.

  Wij wachten rustig de zaak af van deze Dino.


  Maak melding

 55. Pastor Steve,
  Alhoewel ik zelden reageer op mensen met een verderfelijk gedachtengang, maak ik graag een uitzondering en reageer ik op uw laatste posting waarin u de andere religies en profeten als verderfelijk kwalificeert.
  Wie denkt u te zijn en waar u de arrogantie vandaan haalt om de islam, het Hindoeïsme en Boeddhisme als verderfelijk te bestempelen ontgaat mij. Maar u gaf mij gelijk…gelijk in mijn vaststelling dat het Christendom NOOIT een andere religie naast zich zal dulden en zich superieur voelt.
  Daarom is niet de Islam, het Hindoeïsme en of Boeddhisme het echte gevaar maar het Christendom.
  iemand die de andere godsdiensten als en amorfe groep neerzet, is in mijn ogen bedorven.

  Mag ik u nog een geheim verklappen ? Ik sluit niet uit de Jezus van Nazareth dezelfde was als Julius Caesar, de massamoordenaar !


  Maak melding

 56. De rechter in de VS is bang geworden want Pa heeft in het bos de afgelopen dagen alle boze geesten aangeroepen en ingezet om het vonnis te laten verdwijnen.

  Obama pas op Suriname stuurt binnen kort haar elite geesten om Dino op te halen en als gevierde opvolger om na 25 mei Dino te laten kiezen als opvolger van Pa.


  Maak melding

 57. Pastor Steve, de God (Mamon) die jullie uit de NDP clan aanbidden bestaat voor mij niet in ieder geval niet in die vorm, boven dien het woord geloven zegt het al “geloven”, maar niet “beter weten”, Farizeeres en schriftgeleerden, en hij ranzelde hun de Tempel uit.

  Sweet Mofo, zijn van de wereldgodsdiensten niet het Christendom en ook de Islam, de pubers.
  Net als in de mensenwereld zijn het de pubers toch, die meestal de grootste mond hebben en dat zij het allemaal het beste weten, later blijkt als ze wat verstandiger worden, dat het allemaal in de realiteit wat anders in elkaar steekt.
  Nu is Pastor Steve een voorbeeld van de uitzondering die de regel bevestigd, nooit bij zijn volle verstand gekomen en een redelijk denkend mens geworden, en met zijn grote mond iedereen van zijn gelijk probeert te overtuigen


  Maak melding

 58. Ik ben nederig van nature en ik kan niet door geen van jullie vernedert worden.

  Ik ben blij dat er ruimt is tot dialoog dat doet met goed.

  Mezelf verdedigen ten aanzien van mijn persoon doe ik niet. Wat betreft mijn GELOOF in de Heere Jezus als de Zoon van God, dat is een rots vast gegeven en de moeite waarde om mijn medemens mijn grote mond te tonen dat er een uitweg is voor een ieder van ons.

  Ik zie het zo dat ik u liever de WAARHEID zegt en u huilt dan dat ik voor u lieg en u lacht.

  Als ik zeg dat de HEERE JEZUS de enige weg is naar God, dan sluit ik inderdaad ieder andere weg uit.

  Waarom weet ik het zeker de Bijbel zegt God zijn ogen doorlopen de aarde om zich sterk te bewijzen aan degene die oprecht van hart zijn naar hem!

  Laat het duidelijk zijn dat mijn radicale benadering uit liefde is gemotiveerd. Neem de smalle weg en ga door in de enge poort! Mattheus 7 v 13-14


  Maak melding

 59. @Pastor Steve,
  U placht te beweren dat u van nature nederig bent ? Verkeerde veronderstelling ! Iemand die een ander belemmert om in vrijheid een ander geloof dan de uwe te belijden, is niet nederig maar van nature racistisch en lijdt aan misplaatste superieuriteitsgevoel.
  De door u aangehaalde Bijbelspreuken kunnen wat mij betreft op de grote hoop. Respect voor u zou ik hebben, indien u een brug tussen Christenen, Moslims, Boeddhisten, Hindoes, Atheïsten zou bouwen en geen haat zou prediken. Dan had u mijn respect.


  Maak melding

 60. Aanvulling; U weet toch hoe Eugene Terreblannhe, leider van de AWB, de apartheid in Zuid Afrika rechtvaardigde ? Weet u dat beste pastoortje ? In zijn ene hand hield bij de Bijbel vast en in de andere hand een geweer. ‘Kijk, in dit Boek staat dat wij over zwarten moeten heersen omdat zij minder dan de blanke is’, aldus deze racist.
  Hindoes en Moslims hebben jarenlang gestreden tegen de apartheid in Zuid-Afrika. U bent een waterloel (Afrikaans voor racist)


  Maak melding

 61. Als iemand al moeite heeft met de juiste interpretatie van het woord nederigheid dan is de interpretatie van hele geschriften ook niet in goede handen bij zo iemand.


  Maak melding

 62. Steve Meye, waar hebt je gestudeerd om pastor te worden?
  naam van de insteliing
  welke periode/jaren
  heeft u daarvan een proefschrift of een scriptie, die men kan raadplegen.
  wie hebben dat examen afgenomen?

  Pastor, liegt u wel eens of mooit

  Wanneer heeft u voor het laatst gelogen? echt waar?


  Maak melding

 63. @passant, in een andere posting beweert hij ooit een succesvolle zakenman te zijn geweest totdat de Heere Jesus op zijn pad kwam.
  Toen ging zijn hoofd open. Nou mijn hoofd gaat al van een mentholsigaretje al open. Daar heb ik niemand voor nodig.


  Maak melding

 64. Als de Heere Jezus niet uit de dood opgestaan is en is gezeten is aan de rechterhand van de vader.

  Dan ben ik het met jullie eens dat het christendom een krachteloze religie is net als al die anderen.

  Nu is echter onze hoge priester de Heere Jezus doorgegaan in de Heiligdommen van onze Almachtige Schepper. En ik hoop hem een dag te mogen volgen.Halleluja

  Mijn vraag en ben benieuwd wie van de criticasters of antichristen dit kan beantwoorden:

  Stel je voor(aanname) Dat er een onschuldig persoon voor je zonden gestorven is om je te verzoenen met je MAKER en te redden uit de verdoemenis, hoe groot is die liefde dan voor jou?

  Trouwens de brug die ik sla tussen mijn moslimbroeders en hindoes en ongelovigen en noem ze maar op. Er komt een dag dat alle knieën zich zullen buigen voor de Heere Jezus ter glorie van GOD. Dat zal een dag van totale eenheid zijn en harmonie en OORDEEL!


  Maak melding

 65. @Pater Steve, u vraagt o.a. aan te tonen dat het Christendom niet het ware geloof is en dat Jezus van Nazareth de zoon van God is.
  Alhoewel ik niet gehouden ben om bewijs te leveren, ga ik de uitdaging graag aan, in de hoop dat U tot inkeer komt.
  Het Christendom is gebaseerd op de O.T, N.T. en de Evangelie.
  De Bijbel is 300 honderd jaar na het heengaan van Jezus van Nazareth verzameld en geconcipieerd.
  Barnabas was een van de leerlingen van Jezus van Nazareth. het Evangelie van Barnabas is uit de Bijbel verbannen. In dit Evangelie zegt Jezus van Nazareth tegen Barnabas ”
  Ik ben vreemd aan alles wat de mensen over mij zeggen en dat ik meer ben dan een man,” . “Ik ben een man, geboren uit een vrouw en onderworpen aan het oordeel van God, die hier leeft als elk ander mens.”
  Deze passages, die dus uit het evangelie van Barnabas zijn verwijderd, ontkennen het goddelijke karakter van Jezus en de Drie-eenheid. Volgens dit evangelie is niet Jezus gekruisigd, maar Judas Iskariot. Ook de kruisiging en de wederopstanding van Jezus behoren tot de kern van het christelijk geloof.

  2e punt van kritiek; Jezus van Nazareth werd ver na zijn dood door de Kerk tot ‘zoon van’ gebombardeerd. Tsja….300 jaar na zijn dood om precies te zijn. Het was de Romeinse keizer Constantijn de Grote die het Christendom omarmde en tevens de Bijbel in het Latijn liet vertalen en opschrijven. Om onder de Romeinen zoveel mogelijk zieltjes te winnen, werden passages waarin geweld voorkwamen,werden uit de Bijbel geweerd.


  Maak melding

 66. Fair play!

  U bent niet ingegaan op mijn vraag over hoe groot zou de liefde zijn als de Heer voor uw zonden gestorven is.

  Zo te lezen heeft u op enig moment in uw leven onderzoek gedaan naar het evangelie.

  De wonderlijke geboorte van de Heere Jezus staat in de Tora / Bijbel / en koran beschreven.

  De reden dat God een nieuwe VERBOND heeft gebracht is omdat het volk van Israël niet instaat was zich te houden aan de geboden des Heeren in het (O.T).

  De Bijbel (N.T) is geïnspireerd door mensen die vervuld waren met de Heilige Geest.(2 timotheus 3 v 15 – 17) in totaal 44 schrijvers van verschillende maatschappelijke posities hebben feilloos de gebeurtenissen geschreven wat er gebeurd is 2000 jaar geleden.

  Nu de koningsvraag, is de Heere Jezus de zoon van de God. Hierbij daag ik u uit mattheus 3 v 17 te lezen waar God zelf getuigden nadat de Heere Jezus gedoopt was en de Heilige Geest had ontvangen dat Hij de geliefde zoon is.

  Het moment dat de Heere Jezus voor Kajafas de Hogepriester stond vroegen ze hem de zelfde vraag die u nu stelt, bent u de zoon van de Levende God. Hij antwoorden ik ben en gij zult mij zien zitten aan de rechterhand van de Levende God.

  Ik hoop dat u tot inzicht komt dat u een zondaar bent net als mij. En als God zegt zo lief heb ik de wereld, dat ik mijn enig geboren zoon stuur voor een ieder die in hem gelooft niet verloren gaat maar het eeuwig leven zal beërven.

  Lees:

  Markus 16 v 15 tm 20
  Handelingen 2 v 1 tm 4
  Handelingen 2 v 37 tm 40 ( quote ik zo!)
  Johannes 3 v 1 tm 7

  Als u of iemand die dit leest vanavond in zijn bed ligt en zich afvraagt wat gebeurd er met mij als ik sterf dan is het belangrijk tot de conclusie te komen dat u zich zelf ziet als zondaar die redding nodig heeft.

  En het antwoord die Petrus gaf is Universeel voor zowel moslims als hindoes als wat u zich zelf ook noemt:

  BEKEERT u, laat u Dopen ter vergeving van uw zonden in de naam van Jezus en u zult de gaven van de Heilige Geest ontvangen met het Bijbelse bewijs het spreken in tongen. Zodat u God kunt aanbidden als ware AANBIDDER. God is een Geest en die hem aanbidden doen dat in Geest en waarheid.

  Kom op Sweeti Mofo ook voor een intelligent persoon als u is er liefde van boven. Bekeer u voor het te laat is!


  Maak melding

 67. @ Pastor Steve,
  Ik heb wel degelijk antwoord gegeven op uw vraag. Mijn standpunt heb ik met een wedervraag verduidelijkt. Waarom is de passage uit het Evangelie (het evangelie van Barnabas) uit de Bijbel verwijderd ? Niet Jezus van Nazareth is gekruisigd maar Judas Iskariot. Door mij is inderdaad onderzoek naar de 3 wereldgodsdiensten gedaan. Het resultaat is dat ik zeer huiverig tegen religies sta maar desondanks respect heb voor degenen die zich door hun religie laten leiden.
  Ik ben op mijn vrijheid gesteld en indien ik aansluiting zoek bij een religie dien ik naar de regels en ge en verboden te leven. Daardoor zal ik niet in vrijheid kunnen leven.

  Over de vraag die Jezus van Nazareth stelde, of hij ‘de zoon van’ is, heb ik ook al geantwoord. Deze vraag is door Jezus van Nazareth niet gesteld maar werd 300 jaren na zijn dood door de Kerk aangenomen. Jezus heeft dit NOOIT beweerd.

  BEKEREN ? Bent u serieus ? Integendeel, ik keer me af ! Juist door mijn zeer negatieve ervaringen op Indonesië, lijkt het mij verstandig als een zondaar te leven. Maar wie maakt uit of ik een zondaar ben ? Ik ga niet om met prostituees , ik gebruik geen drugs en of alcohol, en heb mijn naasten lief.


  Maak melding

 68. Steve Meye had niet verwacht,dat zijn doordrapte verdelgingscampagne om alvast stemmen te ronselen op zijn fb pagina zou uitlekken.Hij wilde alvast zijn salaris voor nog eens vijf jaar veilig stellen.Steve je probeert over de ruggen van mensen die zoekende of de de weg kwijt zijn aan geld te komen.
  Wat ben je toch een ordinaire zakkenvuller!!!


  Maak melding

 69. “Ik hou van alle rassen, Ik benadruk alleen er is maar een God en de andere goden zijn vals en leiden tot verderf.”

  Dat zijn de woorden van onze gekke Pastor Steve. Waar haalt deze dorpsgek het lef en brutaliteit vandaan om te bepalen welke God goed of slecht is? In mijn filosofie bestaat er maar 1 God, met als enig verschil dat iedereen deze op zijn eigen manier aanbidt of met een andere naam dan “God” aanspreekt. De ene in de Moskee, de ander in de kerk of in de synagoge. Een ieder met zijn eigen verhaal over de oorsprong. Uiteindelijk komt het altijd neer op zieltjes winnen, geld en macht.

  Verwarrend hoor! Heeft ook gezorgd (en nog steeds) voor diverse oorlogen, verdeeldheid etc. omdat mensen zoals Pastor Steve hun zogenaamde God willen opdringen.

  Belangrijk is dat je gelooft, zelfs al zou je je eigen God creëren in een boomstam, een bepaalde ster, maan, zon, jezelf, of planeet. Who cares!!

  Als ik bid zie ik echt geen Bhoeda, Mohammed, blanke man met lange witte baard, en al die andere verschijnselen waarmee we geconfronteerd worden in dit leven.

  Ik zie alleen een hogere macht zonder vorm, gezicht, kleur etc.!
  Verklaar me maar voor gek, maar ik voel me er happy bij:-)

  Groet en een fijne dag.


  Maak melding

 70. Als dorpsgek en idioot wil ik u wijzen op ezechiel 33 waar de Wachters van de Heere God staan beschreven.

  De reden van mijn bijdrage was de topic van Dino Bouterse en heb aangegeven dat het mijn niet verbaast als God deze man zou vergeven waar doet u dat niet!

  Noach zag het gevaar aankomen en waarschuwde het volk maar ze luisterden niet.

  Soso Lobie


  Maak melding

 71. Rinus liet de naam van Donovan Bruyne vallen. Die kende ik niet dus ff googlen. Dan blijkt dat die man van alles doet (maar wat bereikt hij en waarom zit hij overal??)
  Fotograaf op het OAS-Food Festival in de USA http://www.devsur.com/suriname-well-represented-at-oas%E2%80%99-food-festival-of-the-americas/2011/05/27/
  Hij was oook bij iets van food in de Carib.
  Vertegenwoordiger van de CBvS??!! http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/24954

  Misschien weet Rinus meer over deze man.


  Maak melding

 72. @Pastor Steve!

  Ik ben nederig van nature en ik kan niet door geen van jullie vernedert worden.
  ========================
  Dat je “nederig van nature” bent wordt al direct gelochenstraft door.
  – je enorme reeks onzinnige postings.
  – de arrogantie dat je meent door niemand vernederd te kunnen worden.
  – de arrogantie door constant uit te gaan van je eigen gelijk.
  – de arrogantie nooit inhoudelijk te reageren.
  – de arrogantie dat jij denkt dat jouw visie op de bijbel de enige juiste is.

  Maar goed je bent duidelijk te dom om dit ooit te begrijpen.
  De ernst van de situatie is dat jij daarmee een groot gevaar voor de samenleving bent en een last voor je omgeving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.