donderdag, december 7, 2023
HomeFotoOpleiding voor Vakbeweging in Suriname

Opleiding voor Vakbeweging in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Cursisten van de Stichting Scholingsinstituut voor de Vakbeweging in Suriname (SIVIS) dinsdagochtend bij de aanvang van de 78ste basisopleiding vakorganisatie. SIVIS wil op korte termijn haar interne organisatie versterken en haar trainingsaanbod uitbreiden en moderniseren. Het instituut wil meer gebruik gaan maken van ICT, vooral om het leerproces efficiƫnter en effectiever te maken en via afstandsonderwijs nieuwe doelgroepen te bedienen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES