NDP-parlementariër Pahlad spaart kool en geit

35

PARAMARIBO, 5 jan – Parlementariër en voormalig bestuurslid van de NDP, Charles Pahlad, lijkt erop uit de kool en de geit te sparen. Hij is wel boos op de NDP en stapt over naar politieke rivaal VHP, maar politieke golven wil de veteraan niet maken.

Althans, die indruk wekt Pahlad met zijn bokkensprongen en vreemde uitspraken. Hoewel de VHP en diens voorzitter Chandrikapersad Santokhi hem verwelkomd hebben ‘in de partij’, kraait de man zelf anders. “Ik ben overgestapt naar het Nieuw Front”, zegt Pahlad tegenover Radio 10. Het grotere verband dus, waar de VHP onderdeel van is. En waarom dat onderscheid belangrijk is voor Pahlad? “Niet alleen Hindostanen hebben op mij gestemd.”

Dat was dan uit de tijd dat zijn naam nog fier prijkte op de kandidatenlijst van de NDP. Pahlad wil nu zijn ‘achterban’ de gelegenheid geven zelf te bepalen op welke partij zij zullen stemmen. Met andere woorden, als hij naar de VHP was overgestapt, zouden de mensen verplicht zijn op die partij te stemmen. Nog vreemder is dat de man de coalitie blijft steunen. Waarom het Nieuw Front niet echt helpen en overstappen naar de oppositie? Waarom niet?


35 REACTIES

 1. Nog vreemder is dat de man de coalitie blijft steunen. Wie weet een zet van baas, ma kut, alles wat in de paarse duisternis is wordt openbaar. Weg met alle paarse misleiders en corruptive politici. Stree de stree oe na sa fredi didibri na oenoe lijder, krijsen vele dieharde oliedomme paarse idioten….krijs krijs wiens we Ka, baas na mang.


  Maak melding

 2. Wat een noodkreet van de auteur van dit stuk (redacteur van WK): “Waarom het Nieuw Front niet echt helpen en overstappen naar de oppositie? Waarom niet? ” Zijn ze zo desperate om de hemel te smeken dat Pahlad overstapt naar het Front. Well I’ve got news for you. Deze oldtimer heeft zijn tijd gehad en heeft geen achterban meer. Overigens stemmen Surinamers tegenwoordig op politieke partijen, hun leiders en hun programma. Zijn wij vergeten wat Pahlad in 2010 riep over de rovers van de VHP en dat het een Hindoestaanse partij is? Zijn ze de diep grievende woorden van Pahlad richting het front vergeten? Nu hij zijn zin niet heeft gehad laat hij zijn ware aard zien. Ik dacht dat Somo het alleen recht had op de titel politieke opportunist van de eerste orde, Pahlad streeft hem straks voorbij. Wait and see!


  Maak melding

 3. Indien NF dit pikken, dan zijn ze niet goed wijs. Wat wil Pahlad eigenlijk? Want zoals hij het nu aanpakt, lijkt het erop dat hij beide blokken kan chanteren. Of zoals Lucien suggereert, kan hij beide partijen acceptabel maken voor elkaar. Duidelijk is mij wel dat deze Pahlad een missie van Bouterse aan het uitvoeren is.


  Maak melding

 4. Kool met geitenvlees kan ook lekker zijn. Die Pahlad weet dat wel. Hij spaart kool en geit. Nu nog de rijstboeren uit de brand helpen dan heeft hij KG met R.


  Maak melding

 5. De pitbulls van dibrie zijn op pad ongeacht in welk gedaante dan ook van charlie palath tot Stievie Meye de hel is letterlijk losgebarsten.


  Maak melding

 6. Pahlad moet kleur bekennen. Je kan niet coalitie/NDP zijn en oppositie/VHPzijn.

  Pahlad moet uit de kast komen en dat moet de VHP hem duidelijk maken.


  Maak melding

 7. pahlad zit diep in de put is in de war dementeert al lang en breed..

  kan ook een zet zijn van zijn baas..

  bovendien,, 6-1-2015 gaat de zoon voor de rechter in amerika,vader is onderweg met een heli s l m om de zaak bij te wonen..

  als hij op tijd is tenminste..


  Maak melding

 8. Charles Pahlad, heeft ook nog zo’n achterlijk broertje hier dagelijks op de site, namelijk Ray Charles.

  Doordat Pahlad zich dermate schaamt voor zijn HOOLIGAN n(t)eefje, heeft hij om zeer begrijpelijke reden zijn achternaam tot zijn voornaam gemaakt.

  Die HOOLIGAN n(t)eefje, lees: HERRIESCHOPPER is met blindheid geslagen ofwel heeft een volkomen gebrek aan inzicht.

  Bij Pahlad is het inzicht wel degelijk en weet dat het voor hem zijn laatste “redding” is om kleur te bekennen waar hij eigenlijk thuishoort. Minimaal in de omgeving van de SCHROOTHOOP van OPPORTUNISTEN: de VHP – de Verschrikkelijke Hersenloze PIRATEN!

  Dat deze PIRATEN het steeds weer zullen wagen, is een alom bekend fenomeen binnen de politiek, niet vermoedende dat de Surinamer niet slaapt en dus geen PIRATERIJ meer duldt.


  Maak melding

 9. Pahlad wil dat Bouterse de boeven in de NDP opsluit. Ik vraag mij dan ook af of deze Pahlad oogkleppen heeft. Bouterse is de grootste boef want de andere boeven stelen in zijn opdracht en hij ontvangt achteraf zijn aandeel zoals altijd.
  Is Pahlad een uitspraak van D Sardjoe vergeten ik niet. D. Sardjoe zei ooit ‘iedere gulden die ik maak is 50 cent voor bevel’.
  Zijn uitspraak is nog steeds zo, wat Abrahams gestolen heeft daar krijgt Bouterse zeker ook de helft vandaar dat Bouterse als het graft zwijgt over Abrahams diefstal. Hij heeft Abrahams zelfs daarvoor beloond met adviseurschap.
  Al dit soort zaken weet Pahlad. De grootste boef van Suriname is D Bouterse, daarom is Suriname beteraf zonder deze a bani.


  Maak melding

 10. Bron: GFC nieuws

  NDP- parlementariër Noreun Cheung is vandaag gesignaleerd bij het woonhuis van Pertjajah Luhur (PL) – leider Paul Salam Somohardjo. Cheung werd tijdens het verlaten van het huis van Somohardjo aan de Anton Dragtenweg, bij de poort, gespot door een oplettende oud-politicus, die op dat moment voorbijreed. Hij verwittigde GFC Nieuws direct via de telefoon.
  De NDP- politica was volgens de informant vergezeld door enkele Chinese heren.
  Na erg lang aandringen en confronterend met de harde informatie, geeft de PL- topman toe dat Cheung inderdaad even bij hem thuis was voor een politiek gesprek. “Zij was bij me op bezoek voor een politiek gesprek, maar meer wil ik u beslist niet meedelen. Ik ga verder niet in op uw vragen”, aldus Somohardjo stellig.
  Op basis van korte reacties van de partijleider, op subtiele strikvragen van GFC Nieuws, kan met zekerheid geconcludeerd worden dat Cheung ontevreden is over haar functioneren binnen de NDP en dat het gesprek in essentie daarover ging. Somohardjo weigert echter concreet en diepgaand daarop in te gaan.
  Cheung was tot vanavond 19.05 uur niet bereikbaar voor commentaar.


  Maak melding

 11. Freedomnot4U imbeciele snotneus, zelfs noreen chung verlaat die zinkende schip als een rat. En je zielige president werkt aan een exit strategy want Roger Khan gaat echt praten hoor en de amerikanen luisteren.


  Maak melding

 12. @Ram Singh

  Als Roger Khan gaat praten ziet het er inderdaad slecht uit voor Santokhi. En ‘die zinkende schip’ kan toch echt niet. Amerikanen moet trouwens echt met een hoofdletter. Foei foei foei Rampie!


  Maak melding

 13. Hahahaaaa nu Cheung zich ook orienteerd is de chaos compleet bij de Mega Combinatie. Ben benieuwd wat Gangaram Panday en Gordon Touw gaan doen. Het is over en uit met de paarse roversbende


  Maak melding

 14. Laat die meneer oprotten en laat bossen wat bossen wil. Suriname en de Surinamers zullen er heus wel komen, is het niet dankzij dan wel ondanks de inhalige, hebzuchtige en sluwe inborst van sommige volksstammen. Kool/geit zijn puur Hollands!


  Maak melding

 15. @ Pahlad

  Wel wel wel, politiek drijven is niet even van partij wisselen. Waar blijft de passie en de ideologie die Pahlad aanhing? Het zou deze man sieren als hij een eenmansfractie zou beginnen, maar nee we kiezen voor de weg van de minste weerstand!.

  Het zijn zielige figuren als deze, draaikonten en bij het minst geringste maar lopen shoppen. Hoe betrouwbaar is deze hufter en waarvoor spaart hij kool en geit?

  Hebt Pahlad nog steeds zijn schaapjes op de droge?. Ik begrijp het totaal niet dat we het hier over geiten en kool sparen hebben.

  Op deze wijze wil Pahlad de huidige regering schade toebrengen door er een blijk van te geven dat er zeer moeilijke tijden zullen aanbreken.

  Juist door figuren als deze hebben vele landen geen eenheid,

  broeders en zusters, ik vraag u om samen een eenheid te vormen en onze president Bouterse te steunen……

  EENDRACHT MAAKT MACHTEN EN TWEEDRACHT BREEKT KRACHT!

  Die Santokhi toch, heet hij je welkom en dan blijkt ook nog dat je onbetrouwbaarder bent dan je zelf weet, je gaat naar NF.

  Bijzonder betrouwbaar dit soort figuren.

  Snappen jullie het nog waarom Bouterse ondanks alle beschuldigingen de president van Suriname is geworden?

  NF VHP NPS, waardeloos, eigen belang, kort gezegd, gewoon schorem!


  Maak melding

 16. @Afro

  “D. Sardjoe zei ooit ‘iedere gulden die ik maak is 50 cent voor bevel’.”

  Zet deze quote even in de context van de Wijdenbosch brug. Bevel heeft er voor gezorgd dat Sardjoe risocoloos partner werd van Ballast Nedam en zo dfl 36.000.000 binnen kon harken.
  Hij gaf Bevel geen 50 cent van elke gulden maar hield 50 cent van elke gulden in die Bevel bij Ballast Nedam geregeld had.


  Maak melding

 17. linglong, wat een FANTASTISCH relaas. Pahlad is: PA met een LAT. Verder komt ie niet. Om als een kerel de discussie te voeren: nee ho maar, teveel gevraagd! Dan heb je toch niets te zoeken binnen de politiek. Misschien wel binnen de VHP waar PIRATERIJ de boventoon voert.

  Aan de vruchten herkent men de boom. Al de “vruchten” van de VHP worden zoetjes aan openbaar gemaakt. SOORT zoekt SOORT. Dat is de straf voor een partij die NOOIT tot bezinning is gekomen en alleen ORDINAIRE GELDDIENAREN onderdak verschaft.

  Een VHP die haar kiezers altijd als STEMVEE heeft laten fungeren, laat staan zich OOIT te hebben bekommerd over de andere bevolkingsgroepen, in het bijzonder de CREOOLSE bevolkingsgroep in stad en land en de CREOOLSE Boslandbewoners.

  De term VERBROEDERINGSPOLITIEK ooit bedacht mede door hun RACIALE GROOTMEESTER Lachmon (Papa Lach), was louter als MISLEIDING bedoeld. In de praktijk kwam er noppes, nada, totaal niets van terecht.

  Het was bedoeld om twee ZWAKZINNIGE partijen NPS-VHP op kunstmatige wijze in leven te houden.

  Het volk van SURINAME met een JEUGD die redelijk, soms wel zelfs rijkelijk toegerust is met de nodige communicatieve faciliteiten vandaag de dag, is niet om de tuin meer te leiden, zoals hun opa-oma, vader-moeder, het zwaar hebben moeten verduren en lijden onder deze BEDRIEGERS.

  De “VRUCHTEN” lees: “poor vroktu” van de VHP – de Verschrikkelijke Hersenloze Piraten, waarvan ze nooit genoeg van zullen krijgen, zijn en worden voor een ieder ten toon gespreid.

  Hiermede hebben wij de DUBBELE agenda van deze NIETSNUTTEN goed en duidelijker in beeld gekregen.

  Gerust mag u de VHP ook betitelenals: de VERSCHRIKKELIJKE HERSENLOZE PIRANHA’S. Dan is de boodschap ook voor onze mensen in de diepe binnenlanden, meer dan OVERDUIDELIJK.

  Een VHP voegt niets maar dan ook niets toe binnen het Surinaamse politieke bestel. Deze eigenzinnige PIRATEN-partij, beseft niet dat we anno 2015 leven en dat PIRATERIJ tot een ZEER ONGEWENSTE “INTIMITEIT” is gaan behoren binnen de Surinaamse gemeenschap.

  De VHP – de VERSCHRIKKELIJKE HERSENLOZE PIRATEN is: OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN ofwel ZAKEN WORDEN ANDERS GEPRESENTEERD, MAAR BLIJVEN WEZENLIJK ONVERANDERD binnen deze TROEP.

  “Over transparantie gesproken”. Desondanks siert een ding deze VHP enigszins: de SCHROOTHOOP die er reeds was en de AANGEVULDE SCHROOTHOOP maakt voor elkeen de intenties van deze VERSCHRIKKELIJK HERSENLOZE PIRANHA’S meer dan OVERDUIDELIJK en “TRANSPARANT”!


  Maak melding

 18. Alle (goede)leden lopen nu over!! maar de vraag is< zijn ze wel goed! want de NDPers zijn allemaal corrupt en een negatieve achtergrond!!

  Gewaarschuwd!!! straks nadat zij paar zetels binnen hebben, kunnen ze weer terug naar de oude partij!!

  Ik noem het VERRADERS EN UITGEHONGERDE ZWERVENDE HYENA'S!!!!!!


  Maak melding

 19. Aha…. Gaat deze meneer Pahlad die Pae Somo naapen.Nou,is een linke boel van Pahlad. Santokhi heeft hem bij een Oranje massameeting verwelkomd,maar die meneer Pahlad wil in twee borden gaan eten.Wie weet,dat hij de boel komten spioner van de Bigi Baas Bouta bij de VHP. “” Watch out Santokhi.””


  Maak melding

 20. @Freedom 2U

  Hallo dom ding,vebroederingspolitiek wil zeggen de harmonie en vrede onderling bewaren tussen de bevolkingsgroepen en wil niet letterlijk zeggen dat bij de creoolse partijen de hindostanen zich moeten aanmelden of omgekeerd ,en bij de chinezen de javanen of omgekeerd,okay!!


  Maak melding

 21. @Ling Long

  Ik merk dat de komende verkiezingen je met de dag zenuwachtiger maken !!
  Hahahaaaaaaa…leg ons uit in WIENS belang je baasje daar zit?
  Is het niet om EIGENBELANG EN AMNESTIE??!!!
  Heeft Suriname voordelen met een Amnestie lijder??!!!

  Hahhahahaaaa…

  Ps

  Pahlad heeft niemand vermoord en heeft geen Amnestie.Om deze 2 redenen alleen is hij meer waard dan die waardeloze amnestie bedelaar met name je baasje bouta!!
  Wat een land ,wat een toestand
  pappie die vecht om zijn amnestie te behouden en zoonlief dinootje die alleen n zielig moet vechten voor zijn VRIJHEID in Amerika !!!!


  Maak melding

 22. Oom Tjallie is die stinkende stronthoop NDP zat, het is tegen de bierkaai vechten om die corrupte bende aan te pakken. Oom Tjallie zal Bouterse niet afvallen want het is zijn vriend, hij zal ervoor zorgen dat DDB niet keihard wordt afgezeken door de oppositie. De corrupte aasgieren rond DDB wil hij laten aanpakken. NDP is niet meer te redden, maar oom Tjallie wil Suriname nog redden. Meesterzet…


  Maak melding

 23. wel,,als vandaag het besluit valt over ,,de zoon ,, dan zijn als het ware de dagen van de vader geteld..

  dan is het over en uit..,krijg je een totale leegloop in die bende..


  Maak melding

 24. Het besluit is tactisch uitgesteld. Men kan nog even zweten. Het minimum is 15 jaar. De bonus zal zitten in wat Dino nu echt bekend heeft, wat Muntslag allemaal gaat verklaren en wat Roger Kahn voor wat straf vermindering gaat verklaren.


  Maak melding

 25. “Met andere woorden als hij naar de VHP was overgestapt!zouden mensen verplicht zijn op die partij te stemmen”
  Met andere woorden als ik van de empire State building spring, springen de mensen ook. Ik heb niets met de Surinaamse politiek, maar ik vind deze uitspraak vreemd. Who THE f@ck is Palhad. Het is wel droevig gesteld met het electoraat. Slaafse stemvee is het . Cant think for them self!!!


  Maak melding

 26. Somo heeft die fout ook gemaakt om mee te gaan met de zogenaamde etnische afspiegeling van de NDP.
  Maar niet is minder waa,r deze mensen worden gebruikt net zoals het electoraat van deze partij die omgekocht is met bruine bonen met rijst en zoutvlees.

  Deze partij doet alsof het een echte volkspartij voor iedereen maar je komt bedrogen uit als je met hen in zee gaat.
  Het is een corrupte zooitje die gaan voor eigen gewin, zie het leegloop van deze Nationale doodlopende partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.