maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP-coryfee: ik sympathiseer met Nieuw Front

NDP-coryfee: ik sympathiseer met Nieuw Front

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jan – NDP-coryfee en parlementariër Charles ‘Oom Tjallie’ Pahlad zegt te ‘sympathiseren’ met oppositieblok Nieuw Front. Hij blijft de NDP nog wel trouw tot aan de verkiezingen. Maar vooral de NPS geniet zijn genegenheid.

Al geruime tijd doen geruchten de ronde over flirtpartijen met de Nationale Partij Suriname. Ontkend wordt het niet echt. “Ik flirt met niemand. Maar ik kom uit de NPS en als men vindt dat ik aan het flirten ben met een partij, dan is het de NPS. Hoofdzaak is dat ik wel sympathiseer met Nieuw Front”, zegt Pahlad tegenover de Times of Suriname. Hij gold bij de twee laatste verkiezingen als de voornaamste troef van de NDP in het district Wanica.

Pahlad toont zich al geruime tijd ontevreden over het reilen en zeilen in partij en land. Er zou niet genoeg worden gecommuniceerd binnen de NDP. Corruptie wordt maar niet aangepakt en dat is nog het ergste. “Er is zo beloofd om de corruptie aan te pakken. Dat hebben we de mensen ook voorgehouden toen we aan de macht kwamen. Maar er is niets gedaan. De mensen die mij kennen, weten dat ik niet tegen corruptie kan.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. “Er is zo beloofd om de corruptie aan te pakken. Dat hebben we de mensen ook voorgehouden toen we aan de macht kwamen. Maar er is niets gedaan. De mensen die mij kennen, weten dat ik niet tegen corruptie kan.”

  Woorden woorden woorden en geen daadkracht tonen geeft aan dat NDP-coryfee en parlementariër Charles ‘Oom Tjallie’ Pahlad niet die positie heeft om iets te veranderen.
  HIj word gebruikt, misbruikt terwijl hij erbij staat / zit.
  De vraag is of hij NDP gebruikt voor eigen bate of dat hij door DDB als een keffertje word gezien.

  Geen woorden maar daden als je het hebt over “Corruptie wordt maar niet aangepakt en dat is nog het ergste”.


  Maak melding
 2. Maar NPS heeft corruptie ook gelaten wat het was zie Somo. Dus dan blijft het pur bruku weer bruku. Gewoon uit modder in blubber weer in modder in blubber !


  Maak melding
 3. De meneer heet niet voor niets Phalad, hij is vlees noch vis en derhalve volkomen onbetrouwbaar. Laat de man liever vandaag dan morgen OPSHOODERMIETEREN!!!


  Maak melding
 4. Deze koninkjes die van de troon zijn gestoten vertellen niet aan het publiek/de pers dat ze in ongenade zijn gevallen omdat het kleine alleenheersers zijn.Volgens mij was de relatie van Palhad met de mensen in Wanica gebrouilleerd geraakt.

  Met zowel de kaderleden in Wanica als met de kiezers die achter de partij staan kon hij samen door een deur.Palhad moet eerst naar zichzelf kijken en zichh afvragen wat heb ik zelf fout gedaan waardoor de relatie met het kader en de kiezers in Wanica verstoord is geraakt.

  Het meest verwerpelijke van dit soort personen is dat ze hinken op twee benen. De man moet duidelijk een standpunt innemen zodat men weet wat men aan hem heft. Hij komt bij mij zeer onbetrouwbaar over.Het lijkt alsof hij besmet is geraakt door de genen van Somodihardjo.

  De man wil tot het laatste moment afwachten om te kijken bij welk blok hij zich kan aansluiten. Mijn inziens mag hij zich direct bij de verliezers het NieuwFront aansluiten. Zijn beweringen over het aanpakken van corruptie is een ” one liner ”.Het is gebakken lucht. Het aanpakken van corruptie is een complex probleem.

  Het heeft o.a. met wetgeving, met psychologische onderzoeken van ambtenaren te maken,enz.Kortom het is en lastig probleem om in een keer op te lossen vooral in een samenleving waarin bepaalde politieke het van de ras-achterban moeten hebben.Eigen ras wordt voorgetrokken.


  Maak melding
 5. Je moet je keuze maken meneer Pahlad!
  Of je kiest voor het Nieuw Front of de NDP !
  Je kan niet tegelijkertij met beiden flirten.
  De Ndp is een zinkend schip ,als je serieus genomen wilt worden verlaat het gedoemde schip en maak de oversteek naar het NIEUW Front.
  Geen blah,blah woorden maar daden meneer Pahlad !!


  Maak melding
 6. De NDP en beloftes inlossen, breek me de bek niet open. Samson, Palhlad en de Freitas kunnen er over meepraten. Het zijn de oud revo leiders die bepalen wat er binnen de NDP gebeurt en niemand anders. De zgn. jongeren worden als marionetten / propaganda materiaal gebruikt. Ik geloof oprecht dat de NDP bestaansrecht heeft maar zoals Ramon de Freitas al eens verwoorde, de partij zal eerst verlost moeten worden van Bouterse. En mark my words, Gangaram Panday en Gordon Touw komen ook met hangende pootjes terug. Ook zij krijgen de deksel op hun neus gedrukt.


  Maak melding
 7. Een draaikont denkt alleen maar aan één ding en dat is het vege lijf te redden uit de gevangenis en erui te blijven.

  Die wil zijn eigen persoonlijke probleem met Nederland, USA en ook in Suriname tot een (inter)nationale probleem maken.

  Overal in de wereld in democratische rechtsstaten worden
  criminelen in de gevangenis opgesloten, ja toch? Daar geldt immers de trias Politica: de wetgevende macht, uitvoerende macht en de rechterlijke macht, echt wel!

  Suriname moet een democratische rechtsstaat blijven. Een democratische rechtsstaat is het beste systeem waarin een mens het beste tot zijn recht komt en er is geen betere systeem om in te leven. Er is een grondwet met rechten en plichten, waaraan een ieder zich aan dient te houden. Wie een wet overtreedt komt voor het gerecht en de rechter/krijgsraad spreekt een vonnis uit. Er zijn ook internationale verdragen bij deze grondwet, oa mensenrechten, en deze zijn vele male hoger dan de nationale wetten. De amnestiewet van DDB is ondergeschikt aan de grondwet van de Republiek Suriname ne nog vele lager lager dan internationale wetten. Daarom hoort DDB voor de krijgsraad in Boxel in Commewijne te verschijnen.

  Weg met DDB!, DDB Graatie! DDB hoort in SB thuis, DDB hoort in de gevangenis van Scheveningen thuis opgesloten te worden.
  DDB is een schande voor de Surinamers en de Republiek Suriname.

  Het is zo en niet anders. We kunnen er niets anders van maken in een democratische rechtsstaat.

  Surinamers/kiezers kijkt u uit dat de Republiek Suriname niet verandert in een machtsstaat/dictatuur wordt, zoals in Venezuela, Cuba, Equatoriaal Guinee, Rusland, Noord – Korea, Egypte, Syrie, Libie, Iran, Irak, Zimbabwe, enz, enz, enz. In deze landen zijn maar de dictator, familie en vrienden om hen heen stinkend rijk en het totale volk is straatarm. Zie de landen. DDB is een vriend van deze landen en gaat vaak op bezoek bij deze lijders met het SLM-vliegtuig. Schijt hebbende aan al de passagiers die vanuit Nederland, Suriname, USA, Brazilie, enz, met het SLM-vliegtuig heen en terug moeten. Zie maar hoe deze dictators maar aan zichzelf alleen denken. Laten mijn woorden een waarschuwing zijn, voor degenen die nog niet kunnen nadenken, inzien en een juiste beslissing kunnen maken.
  Remember de jaren 80 van de vorige eeuw in Suriname. Zoek via google op het internet, Bouterse, lees en zie de bittere waarheid onder ogen.

  maandag, 25 mei 2015, Algemene Verkiezingen Voor De DNA Van De Republiek Suriname
  Wi Na Wi, Wi Na Famiriman
  Wi Na Wi, Wi Na Sranansma
  Jongoe Wn, Nanga Owroe Wan, Oe Bondroe Kon Na Wan!
  Aan alle (jonge)kiezers
  Flogo, Fogo, Flogo/Stem massaal op:
  VHP, NPS, DA91, SPA, PL, KTPI, BEP
  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Sranan Sa Wini
  Sranansma Sa Wini
  Fri, Fri, Fri, Sranan Fri!

  God zij met ons Suriname
  Hij verheff’ ons heerlijk land
  Hoe wij hier ook samen kwamen
  Aan zijn grond zijn wij verpand
  Werkend houden w’ in gedachten
  Recht en waarheid maken vrij
  Al wat goed is te betrachten
  Dat geeft aan ons land waardij.

  Opo, kondreman un’ opo
  Sranangron e kari un’
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey, wi no sa frede
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi, te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.

  Leve de democratische rechtsstaat!
  Leve de grondwet van de Republiek Suriname!
  Leve internationale verdragen!
  Leve de vrijheden,
  Leve het recht van vergaderen!
  Leve het recht om te mogen denken zeggen wat men wil, zover de wetten de mogelijkheden aangeven.
  Leve de plichten die we hebben volgens de grondwet
  Leve de wetten in de grondwet, waaraan een ieder zich dient te houden, ongeacht wie u ben of uw functie.
  Leve normen en waarden, respect, veiligheid, vrede, vrijheid, broederschap, gelijkheid, geloofsovertuiging, geaardheid, enz, enz, enz.
  Leve respect voor het leven van iedere burger, enz, enz,
  Leve het Vaderland!
  Leve de Republiek Suriname!
  Leve de Surinamers!

  Freedom, Freedom, Freedom, Freedom, Freedom De Kon!

  Hoera, Hoera, Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding
 8. Een draaikont denkt alleen maar aan één ding en dat is het vege lijf te redden uit de gevangenis en erui te blijven.

  Die wil zijn eigen persoonlijke probleem met Nederland, USA en ook in Suriname tot een (inter)nationale probleem maken.

  Overal in de wereld in democratische rechtsstaten worden
  criminelen in de gevangenis opgesloten, ja toch? Daar geldt immers de trias Politica: de wetgevende macht, uitvoerende macht en de rechterlijke macht, echt wel!

  Suriname moet een democratische rechtsstaat blijven. Een democratische rechtsstaat is het beste systeem waarin een mens het beste tot zijn recht komt en er is geen betere systeem om in te leven. Er is een grondwet met rechten en plichten, waaraan een ieder zich aan dient te houden. Wie een wet overtreedt komt voor het gerecht en de rechter/krijgsraad spreekt een vonnis uit. Er zijn ook internationale verdragen bij deze grondwet, oa mensenrechten, en deze zijn vele male hoger dan de nationale wetten. De amnestiewet van DDB is ondergeschikt aan de grondwet van de Republiek Suriname ne nog vele lager lager dan internationale wetten. Daarom hoort DDB voor de krijgsraad in Boxel in Commewijne te verschijnen.

  Weg met DDB!, DDB Graatie! DDB hoort in SB thuis, DDB hoort in de gevangenis van Scheveningen thuis opgesloten te worden.
  DDB is een schande voor de Surinamers en de Republiek Suriname.

  Het is zo en niet anders. We kunnen er niets anders van maken in een democratische rechtsstaat.

  Surinamers/kiezers kijkt u uit dat de Republiek Suriname niet verandert in een machtsstaat/dictatuur wordt, zoals in Venezuela, Cuba, Equatoriaal Guinee, Rusland, Noord – Korea, Egypte, Syrie, Libie, Iran, Irak, Zimbabwe, enz, enz, enz. In deze landen zijn maar de dictator, familie en vrienden om hen heen stinkend rijk en het totale volk is straatarm. Zie de landen. DDB is een vriend van deze landen en gaat vaak op bezoek bij deze lijders met het SLM-vliegtuig. Schijt hebbende aan al de passagiers die vanuit Nederland, Suriname, USA, Brazilie, enz, met het SLM-vliegtuig heen en terug moeten. Zie maar hoe deze dictators maar aan zichzelf alleen denken. Laten mijn woorden een waarschuwing zijn, voor degenen die nog niet kunnen nadenken, inzien en een juiste beslissing kunnen maken.
  Remember de jaren 80 van de vorige eeuw in Suriname. Zoek via google op het internet, Bouterse, lees en zie de bittere waarheid onder ogen.

  maandag, 25 mei 2015, Algemene Verkiezingen Voor De DNA Van De Republiek Suriname
  Wi Na Wi, Wi Na Famiriman
  Wi Na Wi, Wi Na Sranansma
  Jongoe Wn, Nanga Owroe Wan, Oe Bondroe Kon Na Wan!
  Aan alle (jonge)kiezers
  Flogo, Fogo, Flogo/Stem massaal op:
  VHP, NPS, DA91, SPA, PL, KTPI, BEP
  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Sranan Sa Wini
  Sranansma Sa Wini
  Fri, Fri, Fri, Sranan Fri!

  God zij met ons Suriname
  Hij verheff’ ons heerlijk land
  Hoe wij hier ook samen kwamen
  Aan zijn grond zijn wij verpand
  Werkend houden w’ in gedachten
  Recht en waarheid maken vrij
  Al wat goed is te betrachten
  Dat geeft aan ons land waardij.

  Opo, kondreman un’ opo
  Sranangron e kari un’
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey, wi no sa frede
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi, te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.

  Leve de democratische rechtsstaat!
  Leve de grondwet van de Republiek Suriname!
  Leve internationale verdragen!
  Leve de vrijheden,
  Leve het recht van vergaderen!
  Leve het recht om te mogen denken zeggen wat men wil, zover de wetten de mogelijkheden aangeven.
  Leve de plichten die we hebben volgens de grondwet
  Leve de wetten in de grondwet, waaraan een ieder zich dient te houden, ongeacht wie u ben of uw functie.
  Leve normen en waarden, respect, veiligheid, vrede, vrijheid, broederschap, gelijkheid, geloofsovertuiging, geaardheid, enz, enz, enz.
  Leve respect voor het leven van iedere burger, enz, enz,
  Leve het Vaderland!
  Leve de Republiek Suriname!
  Leve de Surinamers!

  Freedom, Freedom, Freedom, Freedom, Freedom De Kon!

  Hoera, Hoera, Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding
 9. @Paraman
  Als deze man vandaag opsodemietert is het kaartenhuis van de Megacombinatie helemaal in elkaar gevallen. Wees blij dat hij niet nu overloopt en de stem verhouding in de DNA helemaal verziekt omdat er dan een minderheidsregering ontstaat.

  @Dagobalsingh
  “Deze mensen zijn Principe loos” Dat is een vrij algemeen beeld dat men heden ten dage van de politiek kan hebben.
  Ik ken Palhad niet echt. Het kan best op hem van toepassing zijn maar dan ook op de mensen die hem ooit, om welke reden dan ook, toegelaten hebben tot de NDP toen deze wat minder dominant en machtig was.
  Het gezegden “De waard vertrouwt diens gasten zoals die zelf te vertrouwen is” en “Soort zoekt soort” zijn niet voor niets ontstaan.

  @RobG
  De heer Pahlad is niet de enige die buiten de deur geplaatst is of zich buiten gezet voelt. Denk eens aan Dors, Sansom, Sittal, Roozendaal, etc. om over de coalitie partners die afgeserveerd zijn maar te zwijgen.
  Zijn al deze mensen maar zo slecht of gek geworden of is het een wederkerig proces waar de twee die kijven beide enige schuld dragen.
  Beste RobG ik ben iemand die de dingen in context en met nuance wil zien. U vergeet dat de heer D. Sardjoe ook als een weermannetje zijn loyaliteiten verplaatst. Het is iets van de politiek, en zeker de Surinaamse, dat loyaliteiten mobiel zijn (uit overtuiging, of vanwege beloften en beloningen). Het is een levensfeit wat de betreffende persoon niet slechter maakt dan alleen waar hij de afgelopen jaren mee omging of in de toekomst mee wil samenwerken.

  Gegeven is dat er veel zwaargewichten schijnbaar zeer gefrustreerd rondlopen en voor de verkiezingen appetjes te schillen hebben. Dat wordt alleen maar erger zodra de kieslijsten ingevuld moeten worden en dat is in mijn ogen Schandelijk


  Maak melding
 10. @jojo,de personen die je opnoemde hebben het volste recht om een keuze te maken.Als ze het niet eens zijn met de politieke realiteit binnen de NDP dan is het hun volste recht om afstand te nemen.Maar een doorgewinterde kenner van het ploitieke spel weet ook dat de realiteit binnen de politiek of binnen politieke partijen heel anders uitpakt.

  Het is heel interessant om dit soort processen te bestuderen.Een lichtgewicht politicus voelt zich direct aan de kant geschoven als hij/zij geen kennis en inzicht heeft in politieke besluitvormingsprocessen binnen partijen.Het is een complex proces waarbij persoonlijke belangen zullen sneuvelen.

  Een persoon als Sital is gefrustreerd geraakt omdat hij de partij niet meer ideologisch genoeg meer vond.Hoe kan je als partij je vasthouden aan een ideologie als je samenwerkingspartners a-ideologie zijn.Het is een kwestie van geven versus nemen.Het individuele belang moet dan ondergeschikt zijn aan het parij en landsbelang.

  In partijen als VHP,NPS,PL worden dit soort discussies en processen niet geduld.Het zijn aartsconservatieve partijen die niet openstaan voor veranderingen binnen de partij en in het land.

  De regering Bouterse heeft laten zien dat men bereid is om veranderingen in het land door te voeren.dat kan ik van de oude partijen niet zeggen. Binnen de eigen gelederen dulden zij geen verandering. Hoe kunnen ze het land economisch vooruitbrenen als ze niet eens durven om bepaalde grote projecten van de grond te krijgen.


  Maak melding
 11. @RobG
  Met de laatste reactie ben ik het voor 95% eens. Er lopen heel wat gefrustreerde politici rond die hun eigen partijen schade berokkenen.
  Ook de heren die ik aanhaalde. Roomser dan de Paus zijn leidt tot weinig.

  Ik geloof zelfs dat de NDP, Palu en Bouterse verandering/verbetering hoog in haar vaandel hebben staan. Althans met woorden. Ik ben van de inhoud en dan zie je plotseling dat woorden weinig zeggen.
  Ik heb een brief in mijn bezit van de President aan een Mini ster omtrent een voorstel van ons aan de regering. De President verzoekt het voorstel kritisch te bestuderen. Sinds januari niets meer van gehoord,ondanks dat het een zeer cruciaal onderwerp was en is, waarmee de economie gratis een boost kon krijgen omdat investeerders hiervoor wel enige honderden miljoenen dollars wilden brengen (de zekerheid was immers goud).

  Het woord is iets anders dan de daad. Ik kan in de keuken kijken van veel processen en projecten die iets met bouwen te maken hebben en zie hoe rampzalig projecten opgepakt worden, gerealiseerd worden en opgeleverd worden. Zie de brug over het Saramacca kanaal. Het ding is al maanden ingebruik dus min of meer aanvaard en opgeleverd. De brug was al door het Front opgedragen alleen is het contract/ het plan door deze regering aangepast (gevolg enorme vertragingen). Nu moet de aannemer beslag gaan leggen om aanvaard werk betaald te krijgen. Dat is normloos omdat het uit eindelijk ten koste gaat van de economie en werkgelegenheid.
  Parmessar heeft zijn feest gevierd en betaalt nu de rekeningen niet.

  De front regeringen waren minder extravert en hebben ook enorme gaten laten vallen. Echter heb wel begrip voor de startsituaties.

  Beste RobG
  ook ik gruw van het monsterverbond dat men gemeend heeft te moeten sluiten. Het resulteert per definitie in afruilen en faciliteren. Het kan binnen het fragiele machtsevenwicht niet anders. Echter per definitie vaststellen dat een nieuwe lichting geen verandering kan brengen is prematuur. De dinosaurissen beginnen in te pakken en naar de achtergrond te verdwijnen. Het is aan de waakzame burgers om de politici bij de les te houden.

  Ik hoop echter dat u inziet dat een NDP hindoestan niet per definitie foutloos is en een VHP hindustaan per definitie de duivel in schaapskleren is.
  Ik zit regelmatig met gekromde tenen als mensen als Doekhie, Panka, Bouva of Misiekbakie (Dubai droom) uitspraken doen net als ik dat doe als Grisvasing weer eens populistisch doet.

  Ik hoop ook dat u onderschrijft dat deze regering corruptie wel op de agenda had maar geen enkele actie afgerond heeft. Men zou de helft van de VHP opsluiten. De vorige regering heeft ministers ontslagen en zelfs in het gevang doen belanden.


  Maak melding
 12. ik sympatiseer met de front,zegt die sympatisant van de ndp..en terecht ook,,het is toch een zinkende schip en stelt geen reet voor voor de toekomst..

  liever nu dan straks..


  Maak melding
 13. NDP is een slangenkuil geworden, vanzelfsprekend willen de capabele en oprechte mensen niet in een slangenkuil vertoeven en verlaten daarom de NDP!!


  Maak melding
 14. Het wordt allemaal wat duidelijker, het rommelt binnen de NDP. 1 grote boevennest !

  PARAMARIBO – Assembleelid Charles Pahlad zegt aan Starnieuws dat hij ondanks de ondersteuning aan de VHP, zich constructief zal opstellen in De Nationale Assemblee (DNA). “Ik ga wel quorum verlenen, maar ik zal kritisch zijn en mijn stemgedrag veranderen”, deelt Pahlad mee. Hij merkt op dat NDP-voorzitter Desi Bouterse niet de fout zal maken om hem te royeren uit de partij, “want ik ben nog steeds lid”.

  Pahlad was op de laatste, de zevende plaats, gekandideerd in Wanica in 2010 op de lijst van de Mega Combinatie. “Ik was geen lijsttrekker, maar lijstduwer. Ik heb meer dan 8000 stemmen behaald. Ik ben bij voorkeur gekozen; op eigen kracht”, stelt het assembleelid. Hij zegt lang nagedacht te hebben voordat hij naar de VHP is overgestapt. Voor hem is de corruptie het grootste probleem. “Op alle gebieden wordt er gestolen. Het is een geboefte en dat is een groot probleem. Ook voor het Wanica Ziekenhuis was iedereen ineens makelaar geworden en kwam met grond. Ik heb ervoor gezorgd dat er tien hectare cadeau is gegeven voor de bouw. En nu wordt daar geen ziekenhuis maar een beddenhuis gebouwd. Er is een inschrijving geweest, maar u zal zien hoeveel het ziekenhuis uiteindelijk gaat kosten”, stelt Pahlad.

  De politicus merkt op dat hij nu in het Nieuw Front is gegaan, waar zeven partijen met elkaar samenwerking. Hij zegt zoveel mensen uit al deze partijen meegenomen te hebben naar de NDP. De mensen zijn volgens hem vrij om terug te gaan naar hun oude partij. De politicus zal voor de komende periode naar de verkiezingen toe, de VHP ondersteunen. Pahlad die in mei 2010 (video) nog zoveel kritiek had op de VHP, zegt dat hij een heel nette vergadering heeft meegemaakt. Dat komt in de NDP volgens hem niet voor. Daar worden mensen bespot. “Maar bij de VHP gaat het netjes aan toe. Mensen worden niet zomaar beschuldigd. Als er iets gezegd wordt, is het terecht”, vindt Pahlad. Hij zegt overigens niet meer geïnteresseerd te zijn voor een plaats op de kandidatenlijst. Hij hoopt dat de president de boeven oppakt en opsluit, want hij weet volgens Pahlad wie ze zijn.


  Maak melding
 15. Laat me voorop stellen dat ik Pahlad niet persoonlijk ken, maar in tegenstelling tot anderen ben ik, door deze hele dyugudyugu rond Pahllad, tot de conclusie gekomen dat Pahlad juist een heel eerlijk mens moet zijn, het kost hem duidelijk heel veel moeite om zijn voorzitter en president waar hij tot voor kort 100% achter stond, los te moeten laten, omdat hij door heeft dat zijn president niet de juiste stappen onderneemt om Suriname vooruit te helpen. Daarom heeft hij er zoveel moeite mee om zijn lidmaatschap van de NDP op te zeggen, een onbetrouwbare figuur, die slechts aan eigen voordeel denkt, had zonder meer zijn oude partij als een stuk stront laten vallen, daar zijn er meer dan genoeg voorbeelden van te vinden in de Surinaamse politiek, Bouterse b.v. zou er totaal geen moeite mee gehad hebben Pahlad op te knopen (figuurlijk) als dat hem voordelen zou opleveren.

  Wat George Hindorie in 1975 deed is van een andere orde, maar toch doet deze handeling van Charles Pahlad me daar een beetje aan denken, om zijn geliefde land Suriname te redden is hij bereid zijn eigen belang op te offeren zonder dat hij daar concreet iets voor terugverwacht.


  Maak melding
 16. Pahlad, Bouterse geeft leiding aan een crimineel bewind. Hij doet daar keihard aan mee. Verwacht je dat hij zichzelf zal aangeven? Neen toch? Toen je je aansloot bij de NDP, kende je het verleden van Bouterse al, niet alleen op het gebied van corruptie. Dus een beetje hypocriet en achterbaks wat je aan het doen bent. VHP, wees op je hoede!


  Maak melding
 17. @RobG, je schrijft:::::::Zijn beweringen over het aanpakken van corruptie is een ” one liner ”.Het is gebakken lucht. Het aanpakken van corruptie is een complex probleem.

  -Wat ik niet van jou snapt is het volgende, er zijn zovelen binnen de NDP die harde bewijzen hebben wat binnen de NDP gebeurt en ook nog dat er corruptie gaande is. Hoe kan je dit nou zeggen dat dit gebakken lucht is??????

  -Zelfs mensen die niet in de politiek zitten weten ook wat er af heeft gespeeld bij OW en Abrahams. Hoe verklaar je dit???

  -De Surinaamse bank had toen ook aangegeven dat Bouterse geld en goud had genomen zonder dit te bespreken in de DNA, dit stond ook in de kranten. Hoe verklaar je dit???

  -Die brug die Wijdenbosch heeft laten bouwen voor miljoenen die niet klopte??hoe verklaar je dit?????


  Maak melding
 18. -Ik heb vandaag naar de radio geluisterd en velen die gebeld hebben vertelden dat de heer Pahllad een eerlijk mens is en ook dat hij met heel veel geld toen naar de NDP is gestapt.
  Vreemd genoeg dat anderen dit weer tegenspreken.

  -Wat Pahllad wel vertelde is dat velen als bedelaars in de NDP partij zijn gekomen en niets hadden en vandaag zijn ze miljonairs en hebben een grote mond. GOD slaapt niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES