dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: groepsbelang ondergeschikt aan nationaal belang

Bouterse: groepsbelang ondergeschikt aan nationaal belang

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 jan – “Wij moeten een manier vinden om dwars door oppositie en coalitie heen, en op lange termijn, een gezamenlijke taal te spreken voor een aantal strategische sectoren.” Dit zei president Desiré Bouterse in zijn nieuwjaarstoespraak.

Onderwijs en gezondheidszorg behoren tot zulke sectoren. “Ik denk ook aan een combinatie van hernieuwbare en fossiele energiebronnen. Het vinden van de juiste mix voor onze energievoorziening zal een belangrijke basis vormen voor onze verdere ontwikkeling”, zei Bouterse. Ook voortzetting van bepaalde onderdelen van het buitenlands beleid moet gegarandeerd worden.

“Immers, regeringen gaan en komen maar de handelsstromen, overdracht van technologie, omgaan met internationale misdaadbestrijding, de behandeling van pandemische en andere ziekten – zoals hoge bloeddruk, diabetes, hart- en vaatziekten en vormen van kanker -, samenwerking op het gebied van milieuvraagstukken; dit zijn allemaal zaken waar de partijpolitiek ondergeschikt aan zou moeten zijn.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

49 REACTIES
 1. Als de vos passie preekt dan moeten alle boeren hun geweer gaan laden. Deze man heeft als president 4,5 jaar de tijd gehad de oppositie tegemoet te komen in tal van zaken. Nooit heeft hij dat gedaan. Waarom niet? Wanneer hij zelf onwi toont, aan wie doet hij zijn oproep dan?


  Maak melding
 2. Hahahaaaaaa…dan heb de PDO partij van Nain die de ndp gaat steunen door dik en dun met dank aan EIGENBELANG.

  De voorzitter van de Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO) gaf tijdens de jaarafsluitingsvergadering van de NDP aan dat zijn partij vergeleken kan worden met de uduloso (houtluis). Vanaf 1 januari zal volgens Nain hard gewerkt moeten worden want de tegenpartij volgt de gang van zaken op de voet en slaapt niet. ‘Ze moeten niet denken dat we slapen.’ Volgens Nain is de PDO een partij die niet veel zegt, maar wel veel doet. ‘We zijn net als uduloso. Voor je het denkt zijn alle vier poten van de tafel opgevreten door de houtluizen’, zei Nain in het Sranan. De PDO-voorman liet merken dat de NDP, PDO, Palu, BP2011 en de Abop, gezamenlijk moeten optrekken voor maximale verkiezingswinst in 2015. Hij benadrukte verder dat zijn partij achter het beleid van de huidige regering staat en het sociaal contract dat met het volk is gesloten. Volgens Nain moet nationale eenheid een feit zijn. Hij gaf verder aan dat de PDO een Javaanse partij is en dat ze een onderkomen hebben gevonden bij de NDP. ‘Dan hoor je mensen zeggen dat de president en daarmee de NDP niet houdt van mensen die niet op hem lijken.’ Nain is van mening dat er sprake is van moreel verval. De wijze waarop er propaganda wordt gevoerd op de diverse podia is volgens Nain erg laag. Hij noemde het zelfs schandelijk. Hij riep de samenwerkende partijen op om te komen met een duidelijk partijprogramma. Er zijn volgens hem ongeveer 55.000 jongeren die graag een goed partijprogramma voorgeschoteld willen krijgen. Nain verzekerde de aanwezigen dat de PDO de NDP door dik en dun zal blijven ondersteunen.

  Naam ; Nain
  voornamen;UDO Loso.
  Ras;; ;diersoort/dierenrijk.

  Klopt alleen maar beesten zijn vertegenwoordigd in de ndp.abop,PB2011 en Palu.


  Maak melding
 3. Na 4 en een half jaar komt er steeds grotere onzin uit deze moordenaarsklus, en wil hij nog 5 jaar erbij, hoe zal de hersenfunctie van deze psychopaat dan nog werken?


  Maak melding
 4. @Neus

  Van Bouterse worden we nooit ziek maar wel van het dom en achterlijk geblaat van jou. Schrijf eens een keer een inhoudelijke reactie en bereid je vast voor op nog een termijn Bouterse.

  @Ray

  Voor jou geldt eigenlijk hetzelfde. Schaf eens een toilet aan.


  Maak melding
 5. Deze massamordenaar is helemaal de weg kwijt, hij heeft geen idee waar over hij staat te lezen.
  Deze grootste moordenaar ooit uit de Surinaamse geschiedenis is juist degene die haat, verderf en moord in ons land heeft gezaaid.
  Hij ziet ook wat nu gebeurd in Argentinië dat amnestie van massamoordenaars niets betekenen in een echte democratie en daarvoor krijgt hij slapeloze nachten.
  Wij hopen dat op 6 jan 2015 wij Surinamers te weten komen wie allemaal achter het Hezbolla plan zaten.
  Wat massamoordenaar Desie Bouterse ook doet, hij zal gestraft worden en levenlang achter de tralies verdwijnen.


  Maak melding
 6. …ik denk zelfs dat Bouta (’82 – Moiwana – drugs-doden – etc…) meer doden op zijn naam heeft, dan die verfoeilijke blanke slavendrijvers waartegen hij ageert…


  Maak melding
 7. Bouterse heeft alle Surinamers mede namens zijn gezin en de Regering een sportief, voorspoedig, liefdevol, en gelukkig 2015 toegewenst. Welk gezin? Die zoon zit toch vast? Grapjas! Ik wil geen beste wensen van criminelen en moordverdachten, anders wiord ik misschien zelf crimineel.


  Maak melding
 8. What about de INDIVIDUELE belangen van pres DESI ,
  daarover mogen het volk en DNA niets zeggen !

  Dient de NEP-amnestiewet een individueel belang ??

  Gaan prive-belangen van Desi WEL voor de balangen van
  de RECHTSSTAAT Sranan ?

  PS Pres ik hoor u hier niet over, misschien wel na 6 jan as ?

  PS Vitale strategische sectoren zijn het onafhankelijke OM
  en de Onafhankelijke Rechtsspraak !


  Maak melding
 9. Daar heb ik, net als alle mensen die een beetje slimmer zijn dan een kleuter helemaal niets van gemerkt over de afgelopen 5 jaar. Integendeel was daar helemaal geen sprake van tijdens hun overhaaste aanname van hun zogenaamde amnestie wet en de vele ongestrafte, en beschamende corruptieve praktijken. Het nieuwe jaar is te goed om deze vieze praktijken bij naam te noemen.


  Maak melding
 10. @V
  Is er dan iets goed te praten over een crimineel.eentje nog erbij die met Amnestie overeind gehouden wordt?Als we de AMNESTIE POTEN wegzagen valt je baas bouta op zijn kont.
  Ps die toilet pot heb jij nodig idioot,je bent een aanhangsel aan bouta zijn kont.


  Maak melding
 11. Hij verkondigt al sinds 1980 hetzelfde verhaal, tegenwoordig aangevuld met amnestiewet en waarheidscommissie, en nog nooit is Suriname door zijn toedoen erop vooruit gegaan, in tegendeel kunnen we de zwartste bladzijden uit onze geschiedenis aan hem toeschrijven, denk maar aan de coup, de 8 december moorden, de Moiwana slachting, het devalueren van de SF, het zo bond maken dat het volk de regering zijn puppet Bosje moest wegjagen, de samenwerkingsovereenkomst tussen hem, Somohardjo en Brunswijk, en als klap op de vuurpijl de zelf amnestie wet. Hij zou de laatste moeten zijn die het mag hebben over het landsbelang dat belangrijker zou moeten zijn dan het groepsbelang, bij ons Baasje is zelfs het groepsbelang (van de NDP) ondergeschikt aan zijn individueel belang. Hij heeft zelfs zijn zoon in de V.S. eigenlijk al afgeschreven, maar dat zal pas goed duidelijk worden wanneer die zoon een straf krijgt die ook zijn pa in problemen kan brengen, pa laat dan ook meteen zijn eigen zoon vallen als een baksteen of minister, die hij niet meer denkt nodig te hebben.


  Maak melding
 12. Aan alle HOOLIGANS/HERRIE-RELSCHOPPERS/VANDALEN/ BELHAMELS/DEUGNIETEN/VLEGELS/SNOTAPEN/BOEFJES hier op de Waterkant-site zoals Neus, Ram Singh, Ray, Bagson, manu, Henk Molenaar, Afro, Bakra Basi, Surman, Srafu, Makka, koos, wens ik hierbij een FANTASTISCH, SUPER en bovenal GEZEGEND Nieuwjaar toe.

  Ik wens van ganse harte dat jullie je doel om een beter mens te worden blijven nastreven en steeds dichter bij jullie doel zullen geraken.

  Jongens mensen zijn niet gelijk. Niet een ieder is even intelligent. Op mijn ondersteuning mogen jullie daarom hoe dan ook rekenen. Blijf je best doen. Wij hebben dit liever, dan dat jullie ruiten van buren en winkels kapot lopen te gooien.

  BELHAMELS, is het trouwens allemaal goed verlopen met het vuurwerk? Geen ongelukken toch, hoop ik. Doen jullie Genn Pengel voor mij de groeten, zijn ondeugende reactie heb ik nog niet waar mogen nemen. Een HAPPY NEW YEAR – 2015, KWAJONGENS.

  Ik mag jullie een ding verklappen: in Suriname houdt de minister (Belfort) een oogje extra in het zeil, als het om jullie gaat. Hij maakt zich echt zorgen om jullie.

  Gefeliciteerd met het compliment van de minister van Nederland (Opstelten), dat jullie je bij deze jaarwisseling beter hebben gedragen dan voorgaande jaren. Zo ziet men dat jullie het best aan kunnen en soms ook zelfstandig kunnen zijn. PROFICIAT.

  Jullie merken toch dat de beide ministers het goed met jullie menen en voorhebben. Besef een ding: jullie wonen in twee fantastische landen. Dat jullie vaak zin hebben om opzettelijk slechte dingen te schrijven over belangrijke personen, vinden wij prima, maar gedraag je en blijf sportief. Besef, niet een ieder kan minister worden. Het is niet zo makkelijk, jongens!

  Even een testje. By the way: hoe is het met President Bouterse? Is hij nog zo razend populair onder de Suri’s in Suriname en Nederland?

  Ray en Henk Molenaar: ik verwacht in 2015 eerlijke antwoorden. Het is geen strikvraag.

  Maakt niet uit of de mensen jullie een stelletje BELHAMELS vinden, jullie mogen ten alle tijden op mij rekenen.

  One thing to remember: YOU STILL MY BROTHER!


  Maak melding
 13. @freedom2u, ook jouw wens ik een gezegend 2015. Ik bid natuurlijk dat Jij in 2015 ook op een hoger niveau mag komen zowel educatief, moraal en financieel zonder je mede surinamers van achteren te beklimmen. Je beseft dat natuurlijk niet vanwege jouw educatie maar geloof mij, ik bid voor jouw. Educate yourself in 2015.


  Maak melding
 14. veel posters hier op waterkant hebben het over het bijgedrukte geld, en ook in dagblad De West is melding gemaakt van extra geld gemaakt door de surinaamse centrale bank.
  ik keek net op de site van de de nederlandse band, ik dacht ik ga naar koersen kijken.
  doe de euro t.o.v. de us doller en de sr dollar. wat zie ik?
  de us dollar en de sr dollar zijn in januari 2014 resp. 1,3638 (krijg je voor 1 euro) en de sr dollar 4.507 (krijg je voor 1 euro).

  nu, in december 2014 staat de us dollar op 1,2160 (krijg je voor 1 euro) en de sr dollar op 14,1487! (krijg je voor 1 euro).

  wie gaat ons in suriname wakker schudden als bvb De West het niet kan?

  wie weet hoe wij die tram gaan betalen?

  suribabwe? het was zo mooi?


  Maak melding
 15. Groepsbelang vd Groep van 16 Militaire Moordenaars gaat
  voor het algemeen belang van Sranan Volk en Staat !

  Blijf met jullie AMNESTIEPOTEN af van Onze Rechtsstaat
  en van ONZE Grondwet !

  PS : Moro e doro vanaf 6 januari 2015 ! Dino Day USA !


  Maak melding
 16. Ram Singh ik ben fel tegenstander van het reageren op de posting van anderen omdat ik vind dat een ieder recht heeft op een eigen mening.Maar jou haat tegen Bouterse gaat heel ver dat je hem zelf vergelijkt met kanker.Volgens de leer van het Boedhisme zal het gene wat je een andere toe wenst je zelf over komen.Ik hoop het niet voor jou en ga ervan uit dat je een fout hebt gemaakt door deze vergelijking te maken.
  Ik wens jou een gelukkig nieuwjaar toe en heel veel gezondheid.

  odi odi Mundo


  Maak melding
 17. Makka ik vind jou gedrag SUPER, maar je bent er nog niet. Vergeet jou makkertjes ook niet mee te gedenken in gebed. Evenals jij hebben ook zij gebed hard nodig.

  Jongens voor die Amerikanen hoeven jullie niet zo angstig te zijn. Het zijn ondeugende lui die Suriname destijds verzochten om niet voor het Internationaal Gerechtshof te hoeven verschijnen. Suriname heeft daarin niet meegewerkt. Zij hebben het zelfde probleem waar de meeste HOOLIGANS mee kampen: ze zijn namelijk agressief en houden te veel van moorden.

  Weten jullie hoeveel moorden de Yankees op hun geweten hebben alleen maar de afgelopen vijftien (15) jaar, is zeker meer dan 150.000. Ik begrijp dat ze jullie HOOLIGANS daarmee beïnvloeden en bang maken.

  Makka, ik vind je ondanks jou (geestelijke) handicap, een stoere rakker. Zoals onze President het zo duidelijk aangeeft: Groepsbelang moeten wij ondergeschikt maken aan Nationaal belang. Als je het niet begrijpt vraag het aan een grotere broer of zus van jou, misschien je buren, als je die nog als vrienden hebt.

  Vergeet niet de Russen en Chinezen letten op het wangedrag van de Amerikanen. Dus bang hoef je echt niet te zijn.

  Jij makka, als je niet zou bidden, zou men kunnen denken dat je ook Amerikaan bent, dus een slecht persoon. Amerikanen moet je net als jullie soort zien, HOOLIGANS. Ik hoop dat je het nu begrijpt. Maar niet allemaal zijn zo slecht. Ze vermoorden hun eigen vrienden op school.

  De Amerikanen vinden een verstandige President voor hun land niet nodig, omdat ze alleen maar van die gevaarlijke wapens hebben. Zelfs een kind van twee jaar schiet met wapens. HOOLIGANS ik adviseer jullie daarom om nooit naar toe te gaan. Je moet tegen de Amerikanen die vaak een te mond grote hebben, als ze je lastigvallen roepen: I CAN’T BREATHE. Dan weten ze precies dat je ze door hebt.

  Makka jij en je vriendjes minder schelden en beledigen, beter lezen en vooral bidden in 2015. Dan zul je merken dat 2015 voor jullie HOOLIGANS in het bijzonder een beter en relatief FANTASTISCH jaar wordt.

  One thing to remember: YOU STILL MY BROTHER!


  Maak melding
 18. Lieve mensen voordat u met uw posting komt, laat u even goed informeren over de geschiedenis van mijn switi Sranan kondre.Met name Marienburg enz enz.Dank u.

  odi odi Mundo


  Maak melding
 19. Freedom2U, lol die nickname al…. Je bent de zoveelste paarse verdwaalde coke snuiver. 6 januari gaat het grote feest beginnen.
  Begin alvast maar een pak pampers aan te schaffen.


  Maak melding
 20. Ik ben klaar mee met deze COCA-snuiver DDB. Ik hoop dat Roger Khan BELASTENDE verklaringen in de Dino-case aflegt tegen deze MALLOOT.

  Please Roger Khan, make my day!!!!!


  Maak melding
 21. Wat zou het mooi zijn als Dino en Khan verklaringen tegen DDB afleggen, de USA om uitlevering vraag en Chan dit kort na 25 mei bekrachtigd.

  Dan zou 2015 een heel goed jaar zijn.
  En het proces tegen de overige verdachten kan na intrekking van ongrondwettelijke wet ook door gaan.


  Maak melding
 22. Interessante tekst over onze economie op de site van The World Factbook:
  start quote”
  The economy is dominated by the mining industry, with exports of alumina, gold, and oil accounting for about 85% of exports and 25% of government revenues, making the economy highly vulnerable to mineral price volatility. Economic growth has remained at about 4-5% per year in 2010-13, but the government’s budget was strained by high inflation in 2010. In January 2011, the government devalued the currency by 20% and raised taxes to reduce the budget deficit. As a result of these measures, inflation has receded to about 4% in 2013. Suriname’s economic prospects for the medium term will depend on continued commitment to responsible monetary and fiscal policies and to the introduction of structural reforms to liberalize markets and promote competition. The government’s reliance on revenue from extractive industries will temper Suriname’s economic outlook, especially if gold prices continue their downward trend.
  “End Quote


  Maak melding
 23. @ Waarheid- en Verzoeningscommissie

  “The government’s reliance on revenue from extractive industries will temper Suriname’s economic outlook, especially if gold prices continue their downward trend.”

  Deze quote geeft veel van de realiteit weer en het zware weer waar een land dat door twee regeringen (het kabinet van de president versus de minister raad van de vice president) om de tuin geleid wordt.

  Per 2010 groeiden ondanks de wereld crisis de bomen tot in de hemel omdat er een gezonde basis was en de grondstoffen prijzen explodeerden.
  Tot en met 2012 kon niemand het fout doen met alle geld dat naar Suriname stroomde goudprijzen van $ 1.100 naar $ 1.900/troy ounce en olie in een zelfde soort lift.
  Iedereen weet dat men zich met dat soort prijsexplosies niet rijk mag rekenen en keihard moet gaan sparen voor de wat mindere dagen.
  Niet deze regering en zie waar men nu staat. Afnemende deviezen, Inflatoir beleid, Schulden in binnen en buitenland en kasten vol met niet betaalde rekeningen.
  Begrotingen en beloften die niet gerealiseerd zijn en een begroting voor 2015 die geëxplodeerd is en met vraagtekens gedekt wordt aangezien de inkomsten uit goud en olie dramatisch afnemen. Zelfs de governor van de Centrale Bank van Suriname begint het in te zien en maakt kritische opmerkingen en mededelingen. Hij kan zo meteen zeggen “Ik heb het niet gedaan”.

  Mensen wordt wakker en zoek uit hoe het land er echt voorstaat en ga aan het werk met realistische plannen.

  1) Laat de douane goed en eerlijk functioneren. Het zal veel inzicht geven in verborgen rijkdom en vreemde kasstromen.
  2) Laat de informele goudindustrie hun bijdrage (afdrachten en herstelbetalingen ecologische schade) aan het land leveren.
  3) Herzie alle concessies in de zogenaamde Area of Interest.
  4) Heroverweg de deals met Surgold en IAM gold.
  5) Bouw Suralco af op een zakelijke en correcte wijze.
  6) Richt u op schaalbare en faseerbare ontwikkeling van landbouw en veeteelt, toerisme, hout en palmolie, duurzame energie en delfstoffen.
  7) Bouw allerlei rechten van politici en voormalige politici af naar wat normaal is op deze wereld.
  8) Voorkom dubbele banen zodra men van Ambtenaar volksvertegenwoordiger wordt.
  9) Verbied dat volksvertegenwoordigers ook zakelijke belangen hebben (ondernemingen van volksvertegenwoordigers mogen niet meer rechtstreeks door hun bestuurd of beïnvloed worden).
  10) Maak alle (neven)functies van ambtsdragers bekend.

  Met een paar van deze stappen kan het land zich heel sterk verbeteren.


  Maak melding
 24. Belhamel(tje) koos, een voorspoedig Nieuwjaar. Je woordenschat moet je zien te ontwikkelen ondeugende HOOLIGAN. Wat je doet, denk niet dat andere mensen ook zo dom zijn. Je makkertje “Neus” die heeft de voor jou meest illustratieve naam.

  Niet dronken zitten achter de computer jochie. Het is een vrijblijvende tip. Anders wordt 2015 voor jou het zoveelste rampjaar! Dat witte poeder op de oliebollen is als smaak bedoeld. De beste wensen DEUGNIET!


  Maak melding
 25. Ik heb echt medelijden met de anti-Bouterse reaguurders op deze koeliesite. Al meer dan vier jaar uiten jullie je frustraties hier maar onze Bouta is nog steeds aan de macht en dit jaar komen er nog vier jaar bij. Heerlijk voor ons patriotten en vreselijk voor jullie. GEWELDIG!!!!!!


  Maak melding
 26. Neus, volgens mij kan/mag Suriname een Surinamer niet uitleveren aan een andere staat. Als de Amerikanen het nodig achten om één van ons te berechten in hun land dan moeten ze hem/haar maar gaan ophalen in b.v. Panama of Suriname, in sommige gevallen zou ik daar de Amerikanen geen strobreed voor in de weg leggen.


  Maak melding
 27. Iedereen is bezig met beoordelen……de geschiedenis liegt er niet om…Google eens…..de grootste cocaïne fabriek was in Amsterdam…..de blanken blijven jullie domkoppen manipuleren……elke wereld misdadiger zit opgesloten in den haag …..probeer te lezen en laat jou niet voorliegen …….alle Afrikaanse leiders enz……steun nl en probeer Poetin enz optesluiten……..maar nee……Nederland heeft misdadigers als hem nodig……..


  Maak melding
 28. @Bosjemannetje : De grootste SLACHTING onder
  EIGEN SRANAN People, NA DE SLAVERNIJ, is gepleegd
  door JOUW EIGEN Desi van Oranje !

  Met zijn coup in samenwerking en met advies van de
  onze Kolonisator ! De Hollandse MIDer Valk heeft als
  rechterhand van de massamoordenaar Desi gefungeerd !

  Dusss., babbel over misdaden van EIGEN Sranangmans,
  Redi Musus, op ONS VOLK !

  PS: Volgende BOUTA-PROJECT is geweest Sranan te
  gaan onderdrukken met steun en samen met Terreurbeweging
  HEZBOLLAH !

  Wait and see, 6 januari 2015 USA-DINO-DAY !


  Maak melding
 29. Gelijk wil je krijgen hè srafu ….Nederland heeft wapens aan Bouterse gegeven om Suriname kapot te maken……daarna hebben ze wapens aan brunswijk gegeven om verder te gaan om Suriname kapot te maken…….Nederland heeft gedaan als of ze hem willen berechten……er is een dossier in den haag die de komende 50 jaar niet open mag ……want anders hangen er veeeeeel Nederlandse leiders hè…..maar goed…….Surinamers waren vroeger dom en zag de man met de blauwe,groene of grijze oog als de verlossing voor ons problemen .ondertussen zijn we wijzer geworden en werken we samen met de Chinezen enz ……..lang leven suriname


  Maak melding
 30. Nederland was land van melk en honing…….Nederland onderdrukt hun eigen volk e mensen leven van de voedselbank maar ze pompen geld in m16 enz e kunnen niet eens de verschuldigde bedrag aan s te betalen…….ik heb me voor bereid en draag een duik bril……dus in mijn oog zullen ze geen zand strooien


  Maak melding
 31. @Bosmannetje, een van de zogenaamde geheimen van
  Nederland, is het nu “verdwenen IND-dossier van Desi”,
  waarin staat dat jouw massamurderfriend NEDERLANDER
  was ten tijde van zijn slachting van ONGEWAPENDE en ONSCHULDIGE Sranamans !

  Desi kan MORGEN in Nederland berecht worden voor
  MOORD op Nederlanders, zoals de journalist FRANK WIJNGAARDE !

  Nederland houdt het Dossier vast om een schadeclaim
  van het Sranan Volk te vertragen !
  Maar betalen zullen zij, die de Surinaamse militaire rovers
  hebben ondersteund om te moorden en de democratie te verkrachten !

  PS : 6 januari 2015 USA-Dino-Desi-Hezbollah-day !


  Maak melding
 32. @Bosman

  “ondertussen zijn we wijzer geworden en werken we samen met de Chinezen”

  Een afrikaanse econome met heel wat universitaire kennis en internationaal aanzien “Dambisa Moyo” heeft een boekje geschreven over de chinese imperialistische praktijken in Afrika. het boekje heeft de titel “Winner takes All”. De Afrikaanse landen blijken niet de winnaar te zijn.
  Het lijkt mij dat zij die in de hoge morele zakelijke normen van China geloven niet echt wijs zijn geworden maar eigenwijs.


  Maak melding
 33. als deze man met dit onderwerp vier jaar geleden was gekomen,,om het nationale belang te dienen en geen groep belang,dan was het land al vele kilometers voorruit gekomen.. en waren we vandaag niet straat arm geweest..


  Maak melding
 34. Posting van vrijdag opneiuw geplaats om het werk van het paarse minnetjes monster te frustreren.
  =======================

  Wat zou het mooi zijn als Dino en Khan verklaringen tegen DDB afleggen, de USA om uitlevering vraag en Chan dit kort na 25 mei bekrachtigd.

  Dan zou 2015 een heel goed jaar zijn.
  En het proces tegen de overige verdachten kan na intrekking van ongrondwettelijke wet ook door gaan.


  Maak melding
 35. @oor

  @Neus

  Jij ben hier de enige die zichzelf frustreert. Wat kan ons die minnetjes nou schelen. Pro Bouta klaagt toch ook niet.
  =====================

  Alsof een criminele anti democraat gaat klagen over zijn eigen wandaden. Dat zo wat worden.
  Straks verwacht (dom)oor nog dat DDB een aanklacht tegen zichtzelf wegens genocide indient.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES