Oppositiepartij DOE: regering moet bedanken

34

PARAMARIBO, 29 dec – Ook de politieke partij met de kleinste fractie in het parlement vindt dat de regering naar huis moet. De partij voor Democratie & Ontwikkeling in Eenheid, DOE, voorziet alleen maar meer problemen.

Dit ligt helemaal aan de politieke toestand van het moment. In het parlement kan de coalitie geen kant uit, ondanks een meerderheid op papier. Zelfs met medewerking van de eenmansfractie van DOE kunnen niet genoeg parlementariërs worden bijeengebracht om het parlement aan het werk te zetten. “De regering moet toegeven dat haar nipte meerderheid niet werkt. Draagvlak minimaal betekent binnen de democratie: bedanken”, zegt Breeveld tegenover de Ware Tijd.

Het parlement slaagt er maar niet in te vergaderen. De regering krijgt zo haar begroting voor het komende jaar niet goedgekeurd. Ook het veelbesproken spoorlijnproject zal niet door kunnen gaan als de situatie ongewijzigd blijft. Voor de rest van de oppositie is het zo klaar als een klontje. Daar wordt al langer geroepen dat de regering naar huis moet en vervroegde verkiezingen moet uitschrijven. Volgens Breeveld is er ‘geen keus’.


34 REACTIES

 1. Lijkt mij 100% logisch, echter hoe kan men de mensen die van het verdraaien van woorden een ware kunst gemaakt hebben verwachten dat zij logica inzien.

  Zie Hoefdraad die verklaart dat Suriname op tijd is bijgestuurd en er prima voorstaat.
  Hij geeft wel toe dat de inkomsten van de Staat dramatisch afgenomen zijn. Hij geeft wel toe dat er geintervenieert is om de SRD overeind te houden. Hij zegt alleen niet hoeveel. Hij verteld niet dat sinds 2012 40% van de toenmalige deviezen voorraad gestoken is in interventie. Hij vertelt niet hoeveel SRD’s er extra in omloop zijn en hij verwijst naar de minister van Financiën op de vraag van of er genoeg geld is voor de mooie sociale wetten.

  Hoefdraad vertelt dat er rigoureus bezuinigd wordt terwijl de regering een record begroting heeft ingediend die 10 talen % hoger is dan de voorgaande jaren.
  De on en min vermogende konden niet uitbetaald worden. aannemers krijgen een lage prioriteit qua betalingen en essentiele beveiligingen kunnen door Juspol niet gerealiseerd worden.
  Wel neemt het aantal fantasie ambtenaren zonder duidelijke kwalificaties schrikbarend toe etc.

  Nog mooier wordt het ten aanzien van Merian Kreek waar nu duidelijk wordt dat Suriname meer geld inbrengt dat er lokaal besteed gaat worden. Ofwel Suriname doet alle cash uitgaven binnen het land en deels daar buiten terwijl Newmont oud papier inbrengt (afgeschreven historische kosten) en de rest middels vreemd vermogen (lease en leningen) verwerkt in de jaar rekening ten laste van de winst.
  Newmont heeft een gratis mijn en Suriname betaald de bonnetjes.

  Deze regering is gevaarlijk voor Suriname. Het is echter wel de Surinaamse regering die het volk door haar wijze van kiezen verdiend heeft. Wees op 25 mei aub verstandig en zorg er voor dat er geen leeghoofden aan de knoppen kunnen zitten.
  Bereid u voor op zware tijden waarin alle schade weer hersteld zal moeten worden.

  Weet dat deze regering heeft kunnen potverteren op basis van wat de vorige regering heeft achter gelaten en de hectiek op de goud en olie markten.


  Maak melding

 2. Weg met deze AMNESTIE NDP regering !

  President Desi Bouterse heeft een rechtszaak aangespannen tegen VHP- voorzitter Chan Santokhi.

  Aanleiding voor de rechtszaak is dat VHP voorzitter Chan Santokhi op een politiek podium uitspraken zou hebben gedaan die in het verkeerde keelgat is geschoten bij president Bouterse.

  Hij eist dat de VHP- voorzitter zijn excuses aanbiedt voor de gedane uitspraken.

  Ik verbaas me erover dat president Bouterse, de VHP -voorzitter voor het gerecht sleept terwijl hij juist degene is die zich vaak beledigend en denigrerend heeft uitgelaten over zijn tegenstanders.

  Wat mij ook verbaast is dat president Bouterse, die hoofdverdachte is in de 8 decembermoorden en ook veroordeeld is tot elf jaar gevangenis wegens drugshandel, weigert voor de rechter te verschijnen.

  Met de aanname van de amnestiewet kan president Bouterse niet meer vervolgd worden voor de 8 decembermoorden. Hij heeft zichzelf vrijgepleit voor vervolging middels de zelf-amnestiewet van 5 april 2012. Voorzitter Santokhi is brandschoon, heeft geen criminele achtergrond, dus heeft geen enkele amnestiewet nodig.

  Het is evident dat president Bouterse met zijn rechtszaak, VHP- voorzitter Chan Santokhi en andere politici monddood wil maken. Bij president Bouterse gaat het niet om de uitspraken van Santokhi, maar zuiver om de politicus Santokhi de mond te snoeren.

  President Bouterse is nu al bang om zijn macht als president in mei 2015 te verliezen. Het is evident dat de opmerkingen die VHP- voorzitter Santokhi op een politiek podium gedaan heeft, zijn gebaseerd op geschreven bronnen die reeds eerder zijn gepubliceerd via diverse media.

  Hij heeft slechts herhaald wat allemaal met grote letters in verschillende dagbladen en websites staan geschreven.
  Graaft u maar in de archieven. Zoekt u de naam Desi Bouterse via Google, u krijgt alle informatie over de persoon van Desi Bouterse.

  Er zijn voorbeelden genoeg waar de persoon van Desi Bouterse andere politici herhaaldelijk heeft beledigd. Ook zijn er voorbeelden genoeg waar de persoon van Bouterse beschuldigd wordt van drugs- en wapenhandel en moord.

  Ruben Rozendaal, de wapenbroeder en boezemvriend van de huidige president heeft op 23 maart 2012, publiekelijk verklaard dat de huidige president bovengenoemde strafbare feiten heeft gepleegd. Zie link: http://www.nrc.nl/nieuws/2012/03/23/bouterse-schoot-zelf-twee-mensen-dood/

  De verklaring van Ruben Rozendaal op 23 maart 2012

  “Desi Bouterse heeft Cyrill Daal en Soerindre Rambocus persoonlijk doodgeschoten. Hij was mijn boezemvriend en heeft vaker met me gesproken over de decembermoorden. Ik was zijn vertrouweling. Bouterse kan vergeleken worden met de Godfather”. Dit verklaart Ruben Rozendaal als getuige onder ede tijdens de zitting van de Krijgsraad.

  Rozendaal vertelt dat hij de wapens importeerde. “Ik had meer dan 250 wapens. Deze wapens werden door Bouterse geruild met Farc voor drugs. Ik blijf erbij dat hij een crimineel is”, houdt Rozendaal vol. Hij verklaart dat Bouterse vanaf 7 december tot 8 december ’s middags in het Fort was.

  “Ik heb lijken gezien om half zes in de ochtend op 8 december”, vertelt Rozendaal. “Hij heeft ons voorgelogen dat er een coup zou plaatsvinden en de mensen daarom opgehaald moesten worden. Ik heb hem toen geloofd, maar achteraf blijkt dit niet waar te zijn.”

  “Dit is geen militaire actie. Het zijn gewoon brute en laffe moorden geweest. De mensen zijn uit bed gehaald en naar Fort Zeelandia gebracht. Mensen zijn als beesten behandeld. Meneer Rambocus heeft ons gesteund bij de coup. Hij zou bevelhebber worden, dit is beloofd door Bouterse, maar het is nooit gebeurd. Hij is persoonlijk doodgeschoten door Bouterse”, herhaalt Rozendaal.

  Ik vind het heel vreemd dat president Bouterse niet durft om Rozendaal voor het gerecht te slepen.

  Naipal.A.I

  Tijd voor Santokhi om OVER TE NEMEN !!


  Maak melding

 3. Santokhi nam op een ressortvergadering in Kwatta een loopje met de ‘megaprojecten’ van de overheid. “Men mobiliseert het hele land om cassave te gaan planten. Zelfs de VHP heeft dit project ondersteund. Er werd snel een cassavefabriek gebouwd die maar niet kon draaien. Cassave werd weggegooid omdat de machines niet konden draaien. Eerst viel de fabriek onder Buitenlandse Zaken en toen onder Financiën” vertelde Santokhi. “En toen draaide het eventjes en om de meel te vervoeren wordt een treinproject begonnen en om te exporteren komt er gauw een diepzee haven aan de Surinamerivier.”

  Het is grappig en triest maar zo wordt het land geleid meent Santokhi. De minister van Justitie & Politie blijft criminelen oproepen in plaats van ze aan te pakken haalde hij aan. “Wat voor nonsense is dat? Als ie ze nog opriep om zich met de gestolen goederen aan te melden had ik nog wat respect kunnen hebben.” De politie zegt ons nu al om geen waardevolle spullen meer thuis te bewaren. Straks gaan ze zeggen dat we ergens anders moeten gaan slapen, omdat ze onze veiligheid niet kunnen garanderen. Wij zullen het veiligheidsgevoel terugbrengen. Dat garandeer ik u.”

  Tijd voor Santokhi om over te nemen !!!


  Maak melding

 4. Weg met deze AMNESTIE NDP regering !

  President Desi Bouterse heeft een rechtszaak aangespannen tegen VHP- voorzitter Chan Santokhi.

  Aanleiding voor de rechtszaak is dat VHP voorzitter Chan Santokhi op een politiek podium uitspraken zou hebben gedaan die in het verkeerde keelgat is geschoten bij president Bouterse.

  Hij eist dat de VHP- voorzitter zijn excuses aanbiedt voor de gedane uitspraken.

  Ik verbaas me erover dat president Bouterse, de VHP -voorzitter voor het gerecht sleept terwijl hij juist degene is die zich vaak beledigend en denigrerend heeft uitgelaten over zijn tegenstanders.

  Wat mij ook verbaast is dat president Bouterse, die hoofdverdachte is in de 8 decembermoorden en ook veroordeeld is tot elf jaar gevangenis wegens drugshandel, weigert voor de rechter te verschijnen.

  Met de aanname van de amnestiewet kan president Bouterse niet meer vervolgd worden voor de 8 decembermoorden. Hij heeft zichzelf vrijgepleit voor vervolging middels de zelf-amnestiewet van 5 april 2012. Voorzitter Santokhi is brandschoon, heeft geen criminele achtergrond, dus heeft geen enkele amnestiewet nodig.

  Het is evident dat president Bouterse met zijn rechtszaak, VHP- voorzitter Chan Santokhi en andere politici monddood wil maken. Bij president Bouterse gaat het niet om de uitspraken van Santokhi, maar zuiver om de politicus Santokhi de mond te snoeren.

  President Bouterse is nu al bang om zijn macht als president in mei 2015 te verliezen. Het is evident dat de opmerkingen die VHP- voorzitter Santokhi op een politiek podium gedaan heeft, zijn gebaseerd op geschreven bronnen die reeds eerder zijn gepubliceerd via diverse media.

  Hij heeft slechts herhaald wat allemaal met grote letters in verschillende dagbladen en websites staan geschreven.
  Graaft u maar in de archieven. Zoekt u de naam Desi Bouterse via Google, u krijgt alle informatie over de persoon van Desi Bouterse.

  Er zijn voorbeelden genoeg waar de persoon van Desi Bouterse andere politici herhaaldelijk heeft beledigd. Ook zijn er voorbeelden genoeg waar de persoon van Bouterse beschuldigd wordt van drugs- en wapenhandel en moord.

  Ruben Rozendaal, de wapenbroeder en boezemvriend van de huidige president heeft op 23 maart 2012, publiekelijk verklaard dat de huidige president bovengenoemde strafbare feiten heeft gepleegd.

  “Desi Bouterse heeft Cyrill Daal en Soerindre Rambocus persoonlijk doodgeschoten. Hij was mijn boezemvriend en heeft vaker met me gesproken over de decembermoorden. Ik was zijn vertrouweling. Bouterse kan vergeleken worden met de Godfather”. Dit verklaart Ruben Rozendaal als getuige onder ede tijdens de zitting van de Krijgsraad.

  Rozendaal vertelt dat hij de wapens importeerde. “Ik had meer dan 250 wapens. Deze wapens werden door Bouterse geruild met Farc voor drugs. Ik blijf erbij dat hij een crimineel is”, houdt Rozendaal vol. Hij verklaart dat Bouterse vanaf 7 december tot 8 december ’s middags in het Fort was.

  “Ik heb lijken gezien om half zes in de ochtend op 8 december”, vertelt Rozendaal. “Hij heeft ons voorgelogen dat er een coup zou plaatsvinden en de mensen daarom opgehaald moesten worden. Ik heb hem toen geloofd, maar achteraf blijkt dit niet waar te zijn.”

  “Dit is geen militaire actie. Het zijn gewoon brute en laffe moorden geweest. De mensen zijn uit bed gehaald en naar Fort Zeelandia gebracht. Mensen zijn als beesten behandeld. Meneer Rambocus heeft ons gesteund bij de coup. Hij zou bevelhebber worden, dit is beloofd door Bouterse, maar het is nooit gebeurd. Hij is persoonlijk doodgeschoten door Bouterse”, herhaalt Rozendaal.

  Ik vind het heel vreemd dat president Bouterse niet durft om Rozendaal voor het gerecht te slepen.

  Naipal.A.I

  Tijd voor Santokhi om OVER TE NEMEN !!


  Maak melding

 5. JoJo:
  Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden! Thumbs up!
  Heel erg spijtig dat nog veel Surinamers zich dit niet allemaal realiseren, en niet verder kijken dan hun neus lang is.


  Maak melding

 6. Ohhhhhhhhhhhhh…………… de awari domri aan het woord.

  Op cruciale momenten heeft hij quorum verleend in a assem plee, bepaalde wetten ondersteund, die funest zijn voor de Surinaamse samenlevingen en ook de amnestiewet gedoogd.

  Het volk moet afrekenen met deze volkmisleiders.


  Maak melding

 7. Deze regering speelt een smerig politiek spelletje. Hoe dan ook, ze worden de lachende derde.
  Ze roven de staatskas leeg en verrijken zichzelf, hun vrienden en hun familie. Als NF na de verkiezing aan de macht komt, zullen ze samen met de Surinaamse bevolking het zuur (nalatenschap) van deze regering moeten verwerken alvorens ze van het zoet kunnen genieten. Dat puinruimen zal zeker langer dan hun zittingsperiode in beslag nemen waardoor de bevolking bij de daaropvolgende verkiezingen weer ontevreden zal zijn, met als gevolg dat ze weer op NDP zullen stemmen. Dat is de vicieuze cirkel waar Su nu in zit. Waarschijnlijk zal het de komende decennia ook zo blijven.


  Maak melding

 8. Nog een reden waarom de NDP regering weg moet !!

  Sharmila Kalidien-Mansaram beschuldigt minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken (Biza) van partijdigheid in zijn toespraak in verband met kerstfeest. Volgens Kalidien-Mansaram heeft Leilis het veel over politiek gehad tijdens zijn toespraak. Maar wat haar het meest stoort, is dat Leilis op de een of ander manier zegt dat NDP ook na de verkiezingen terugkeert in de regering. ‘Hoe kan minister Leilis partijpolitieke zaken aanhalen in een Kersttoespraak’, ergerde Kalidien-Mansaram zich in het tv-programma Yehi Paigam Hamara zondagochtend. ‘Het gaat bovendien om een minister die de organisatie van de verkiezingen in zijn portefeuille heeft.’

  “Voor de regering geldt dat voor de afgelopen vier jaar, een periode van hard werken en inlossen van beloftes die zijn gedaan aan het volk. De regering ziet voor haar als taak weggelegd om te zorgen voor duurzame welvaart en welzijn, en zij gaat met man en macht werken om dat te verwezenlijken. Sociale programma’s voor financiële en immateriële ondersteuning, medische verzekering en een basispensioen, begeleiding, toegankelijkheid van onderwijs, maar ook huisvestingsinitiatieven zullen hiertoe een bijdrage leveren. Politieke tegenstanders en critici ten spijt, met de ondersteuning van de Surinaamse gemeenschap zullen wij doorgaan op de ingezette weg om dit mooi land, ons paradijs, naar het gewenste ontwikkelingsniveau te tillen. Na de take-off fase zijn wij momenteel in de fase van industriële rijping, de fase waarin de goud- en aardolie-industrie een cruciale rol zullen spelen, waar de productie van steenslag en andere mineralen maar ook de landbouw en visserij de nodige inkomsten zullen vergaren om het welvaartsniveau waar wij naar streven te kunnen bereiken. De kerstperiode aan het eind van dit jaar geeft ons de inspiratie om niet alleen het volgend jaar, maar ook de periode daarna, met vernieuwde kracht verder te werken aan de ontwikkeling van ons land. Wij grijpen deze periode aan en laten onze gedachten gaan over de richting waar wij naar toe willen, maar ook om de relatie met onze Schepper te verstevigen”, aldus enkele passages van de Kersttoespraak van Leilis. Echter haalt hij de NDP niet aan in zijn toespraak.


  Maak melding

 9. Haha,…nou die Bouterse gaat daar echt niet weg. De bodem van de schatkist is nog lang niet in zicht. En hij komt nog met een verrassing. Suriname hou je vast,..


  Maak melding

 10. Zoals ik reeds eerder melde;

  Meerderheid of geen meerderheid that’s the question!
  Een goede democraat had reeds lang de eer aan zichzelf
  gehouden.

  Maar dat is natuurlijk teveel gevraagd van een gluiperige
  moordenaar.


  Maak melding

 11. -Het gaat nu niet goed in de Surinaamse politiek en de oppositie en anderen krijgen hiervan de schuld zonder dat men zelfs na gaat wat zij verkeerd doen. Hoe zit het dan met het beleid??????

  Een kort stukje tekst wat er in Venezuela nu gebeurt en lees wie de schuldige is. Bouterse d en zijn mannetjes doen precies hetzelfde:::::

  =In Venezuela is er de laatste tijd een tekort aan veel basisartikelen, zoals toiletpapier en autobanden. De economie van het land zit in het slop en de inflatie is hoog. Volgens president Nicolas Maduro voert de oppositie en de rijke elite een economische oorlog tegen zijn regering en zijn daardoor de problemen ontstaan.

  Lees ook hoe goed het gaat in Suriname!!!ook een stukje tekst:::::::

  -Volgens Makka is tussen eind 2010 en augustus 2014 SRD 215 miljoen extra aan bankbiljetten in omloop gebracht en is de basisgeldhoeveelheid van Suriname in die periode met SRD 660 miljoen gestegen. “Zo heeft een substantiële devaluatie en waardevermindering van onze nationale munt plaatsgevonden, zijn de monetaire reserves van Suriname met honderden miljoenen geslonken en op een dieptepunt beland en zowel de binnenlandse als de buitenlandse staatsschuld significant opgelopen met honderden miljoenen.”

  =VOLGENS HOOGHART IS HET DE SCHULD VAN DE KOLONIALEN.


  Maak melding

 12. Carl heeft het tot zijn, door God zelf opgedragen, taak gemaakt om kool en geit te sparen, als hijzelf de regering oproept om af te treden, moet het wel heel erg zijn.


  Maak melding

 13. O< wat is zijn schijnheiligheid laat wakker geworden. Wanneer hij vanaf het begin krachtig stelling had genomen, dan waren we misschien eerder verlost van deze bende. Wat mij betreft mogen ze de rit uitzitten.


  Maak melding

 14. -Dit vind ik echt een leuke voor Zunder en Hooghart. Op Ned 1 zag ik een stukje familie geschiedenis en van de koloniale tijd van toen. Het gebouw dat in Commewijne staat is met steun van de Nederlandse ambassade gerenoveerd en is vandaag een toeristische plaatst geworden.
  De familie verdient er goed aan en diep in mijn hart ben ik heel erg blij voor deze mensen.

  -Zo hoort het en niet die trauma om alles te gaan vernietigen zoals Zunder en Hooghart dit willen hebben.

  Ga zo door en ik sta ook achter jullie.


  Maak melding

 15. meneer breeveld jij hebt zelf deze bende geholpen om aan de macht te blijven..

  je hebt zelf vóór amnestie gestemd en nu huil je voor dit..

  je hebt altijd twijfel gezaaid in het poppenkast om geen keus te maken of zij oppositie of coalitie bent..

  zelf nu de zaak plat ligt,kan jij geen keus maken om de oppositie dus danig te ondersteunen en een vuist maken..

  je bent gewoon een éénling


  Maak melding

 16. hallo bout,,één van jou makers, van de groep van 16 heeft persoonlijk openlijk verklaart dat jij bouterse de heren Ciriel Daal en Rambocus persoonlijk hebt dood geschoten..

  welnu,als dit waar of niet waar is,,maar hij beweert dat,,,dan moet deze meneer Roosendaal ook voor de rechter slepen..

  anders meet je met verschillende maten en dit kan in jou nadeel werken bij de recht bank..

  vergeet niet ,,op 6 januari a.s. dus over een paar dagen gaat die zaak van dino voor de rechter in New York..

  wet wordt spannend.


  Maak melding

 17. Oh la la. Deze Marionetten Regering moet de biezen pakken richting naar huis. Wat een Ballentent die Assamblee.Coalitie zowel Oppositie geven geen gehoor bij het vergaderen. Is dat nou regeren mi Brada nanga Sisa.Weg en nogmaals weg met de Paarse Boeven Bende.
  Volgens mij is een vervroegde verkiezing het beste uitweg mensen.
  Want zo gaat ons geliefd Suri naar de Knoppen.


  Maak melding

 18. Niet ondenkbare scenario. Verkiezingen leveren geen duidelijke winnaar op. Huidige president blijft dus aan. Door hem opgezweepte legerleider dreigt met coup (officieus, dus via geruchten), tenzij de president voor nog eens 5 jaar be-edigd wordt. Deze keus wordt aan volk voorgelegd: coup of doorgaan met huidige president. Volk ‘kiest’ natuurlijk voor het laatste
  Iets dergelijks kan zich afspelen, want bange Boutje zal alles op alles zetten om president te blijven en om de Amnestiewet onomkeerbaar te maken. Zodra dit een feit is, maakt hij plaats voor een ander en gaat met alle staatsvoorzieningen (eeuwige pensioen, bewaking, adviseur) de rest van z’n leven in z’n luxe bungalow met honderden hectare land slijten.
  Zo kan het straks gaan. Tenzij de kiezer aan het belang van het land denkt en niet alleen aanz’n eigen (gesubsidieerde) belang.


  Maak melding

 19. Hahahaha vervroegde verkiezingen 4,7 maand voor de datum.

  Zijn SME parlementariërs echt zooo dom?

  Of weten ze beter, maar minachten ze de kiezers als zodanig door te denken dat de mensen niet in de gaten hebben dat wat ze roepen allemaal onzin is. Vervroegde verkiezingen kunnen pas na een gebruikelijke minimale periode van 90 dagen ( 3 maanden) plaatsvinden vanwege de voorbereidingstijd etc. etc.. .

  Ook na het uitschrijven van nieuwe verkiezingen blijft deze regering aan de macht om de lopende zaken af te handelen. Is de SME politiek echt zo goedkoop dat men denkt met dit soort uitspraken te kunnen scoren bij de kiezeres? Valt wel een beetje tegen van Carl Breeveld; had de man hoger ingeschat!


  Maak melding

 20. Diezelfde Breeveld zorgt wel voor quorum, en houd daardoor in stand dat deze roversbende nog steeds in het zadel zit, terwijl hij allerlei redenen heeft omdat niet te doen, zodat het eerder afgelopen is met deze criminele bende.


  Maak melding

 21. Dus eindelijk gaat het licht schijnen in de ogen van Breeveld.
  Voorheen leefde hij in het donker. Maar de dagen zullen het wel aangeven of Breeveld het wel meent of niet.


  Maak melding

 22. @Abiasa
  Ik heb mij niet in termijnen verdiept maar als Suriname in 90 dagen verkiezingen kan organiseren waarom dan nog 145 dagen wachten.
  Het zal voor de NDP toch ook een verlossing zijn om vanaf 2 januari het parlement met verkiezing verlof te laten gaan in plaats van vruchteloos bezig te zijn met een Quorum vraagstuk.

  U bent overtuigd van een grote winst van de NDP dus zou eigenlijk het voorstel moeten toejuigen des te eerder is er duidelijkheid en komt aan de huidige poppenkast een einde.


  Maak melding

 23. Ook gij brutus! Steeds meer politici raken de weg kwijt. Ik denk dat Breeveld maar terug moet naar het kansel want now a las eng helemaal. Die gestoorde Santhoki begint nu ook al wild om zich heen te slaan en schopt nu tegen de rechterlijke macht. Daar hij weet dat hij geen case heeft roept hij nu al dat de rechters niet onafhankelijk zijn. Toen ze zijn zaken moesten behandelen waren ze het wel. Wat een laag bij de ghrondse politiekvoering. Maar ja van een VHPer kan je niet anders verwachten want fatsoen, integriteit en principe is ze vreemd!


  Maak melding

 24. Ongelooflijk gewoon, die hersenspinsels die ik hier lees. Wat een nutteloze gasten hier zeg! Jullie fantasie slaat helemaal op hol zo gauw er iets wordt geponeerd dat enigszins schadelijk kan zijn voor deze regering en/of Bouterse. Gaan jullie en baan zoeken en maak wat van je leven, loosers!


  Maak melding

 25. Er resten nog maar 4 maanden, om de verkiezingen ordelijk voor te bereiden. Ik denk dat we dit rustig moeten afwachten. Waarom moet de regering over haast naar huis?
  Wat de uitslag over 4 maanden ook zal zijn, dienen we dan te respecteren. Het volk kiest.
  Herinneren jullie je nog hoe er veel met vuil werd gesmeten naar de NDP tijdens de propagandisten in 2010, dat ze bijvoorbeeld met wortel en tak uitgeroeid zouden worden. En de uitslag was een grote verrassing en slag voor die mensen die dat deden. Trekt lering hieruit, dus houdt nu rustig en laat de verkiezing zijn beloop hebben. Alles heeft zijn tijd.

  Ik ben neutraal, geen politieke kleur en moet zeggen als ik vergelijk met voorgaande regeringen, dan heeft deze regering veel zichtbare dingen gedaan voor land en volk. Dit moeten we bekennen. Hoe hard het ook is voor voorgaande regeringen om dit in te zien. Wat zo moeilijk was voor de vorige regeringen, is simpel geweest voor deze. Dit is gewoon een feit.
  Enkele voorbeelden zijn; jarenlang kregen kinderen, maar srd 3,= kinderbijslag, ook oudjes kregen jaren lang, maar srd 75. Met srd 3,= kon je maar een pakje brood kopen voor het kind.(Belachelijk toch) Zo zijn er tal van voorbeelden. Ga eens na hoe deze regering deze kwestbare groep geholpen heeft. Ze moesten er echt zijn om deze groep te helpen. Merkwaardig, Gods werk.

  Een regering wordt democratisch gekozen door het volk. En wie de eer krijgt om aan de macht te komen, so let it be. Respecteer het dan. Laten we dan degene ondersteunen, zodat ons land vooruit gaat en niet staan oordelen en afbreken, want hierin zijn wij Surinamer goed in.


  Maak melding

 26. @Lucien

  Maak je niet druk om die redimoesoes hier. Het zijn bij elkaar slechts vijftien mensen die dagelijks Suriname op deze site afkraken. Deze werkloze lui hebben genoeg tijd om dag in dag uit negatieve reacties hier te plaatsen en de meesten wonen in Nederland en zijn uitkeringtrekkers. Er is geen hond in Suriname die zijn tijd verdoet deze site te bezoeken. Hier in Su kent bijna niemand waterkant.net en dat is maar goed ook.


  Maak melding

 27. @Flakkadongdong Op 6 januari Breaking News over de
  Srananmisdaadbende/Terreurbende van Dino Bouiterse,
  inclusief de vertakkingen en de mededaders in Sranan !

  Nog vijf jaar, ja inderdaad nog VIJF jaar BOVEN OP de
  opgelegde straf van DERTIG JAAR !

  PS : Sranan wederom op de wereldkaart gezet door de
  misdaadfamilie/misdaadclan van DDB !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.