Oordopjes voor bezoekers pagara estafette Suriname

7

Twee vrouwen knijpen de oren dicht, maar genieten toch van de populaire pagara estafette in het centrum van Paramaribo. Quota Suriname waarschuwt dat geluidsoverlast, zoals dat van knallend vuurwerk, gehoorbeschadiging kan veroorzaken. De organisatie roept de burger daarom op bedacht te zijn en oordopjes te gebruiken. Quota Suriname is van plan om op oudejaarsdag voor de 6 keer op rij duizenden oordopjes uit te delen in de binnenstad als bescherming tegen het geluidsgeweld dat wordt verwacht tijdens het Pagara Festijn.


7 REACTIES

 1. Offtopic maar toch wel belangrijk:

  niemand weet wanneer ons laatste uur geslagen is, maar laat ons aub bidden voor onze president, stel dat hij binnen 5 maanden overlijdt, dan moet hij met staatseer worden begraven. als je dit zet tegenover de minimaal 15 moorden van 8 december dat zijn daar geen woorden voor.

  dus allemaal gaan wij bidden voor een lang leven voor onze president!

  amen!


  Maak melding

 2. @Dre

  Hahahahaaaaa…neen hoor,
  laten wij juist bidden dat in de 5 maanden dat nog resten bouta opgepakt en veroordeeld zal worden en Tevens gestript zal worden van zijn AMNESTIE !
  Wat een prachtig/heerlijk moment zal het zijn om een nieuwe fase te beginnen zonder bouta!!!


  Maak melding

 3. De verplichting instellen bij de vuurwerkverkopers 1 zo’n ding mee te geven en of in de prijs incalculeren!!! zo heeft dan een ieder eentje!!

  Wie bewaard heeft voor de volgend jaar, hoef dan niet meer te betalen!! probleem opgelost toch?? zo simpel is het, maar neen voor Surinamers moet je alles vertellen wat zij moeten doen!! alles voorkauwen voor de koe!!! zo dom!!!!!!


  Maak melding

 4. Ik heb een vraag.
  Wie kan me helpen aan het recept voor een lekkere swiet watra?
  Ik heb vorig jaar toen ik met vakantie in Suriname was zo’n bad ondergaan op het onafhankelijkheidplein. Vond het lekker, maar jan en alleman lieten zich uit dat bad wassen. Ik heb liever iets voor mezelf.
  Wie helpt mij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.