zondag, mei 26, 2024
HomeFoto28ste editie van het Telesur Kerstconcert

28ste editie van het Telesur Kerstconcert

-

Does Travel - naar Suriname

Humprey Koulen & Friends schitteren woensdag tijdens de 28ste editie van het Telesur Kerstconcert. Er is landelijk opgeroepen tot vrede en verdraagzaamheid. Ondertussen heeft bisschop Wilhelmus de Bekker aan de vooravond van Kerst in gesprek met De West gewaarschuwd dat terwijl we met zijn allen lekker eten en feesten, we de duivel steeds meer ruimte geven in ons leven en in de wereld.

Koulen-FriendsKerstconcert

Hij verwijst naar de stijgende criminaliteit en politieke spanningen zowel in Suriname als in de rest van de wereld. De Bekker roept ouderen op om meer dan ooit het goede voorbeeld te zijn voor jongeren. Hij herinnert iedereen eraan dat bij Kerst de geboorte van Jezus Christus wordt herdacht en dat daarin menslievendheid, vergevensgezindheid, liefde en Godvrezendheid heel belangrijk zijn. Waterkant.Net wenst u prettige Kerstdagen!

Concert-4

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Die bisschop schijnt alles over de duivel te weten. Woont de duivel soms in Suriname? Ergens bij hem in de buurt?

    Btw, je kunt eerder een speld in de hooiberg vinden dan Jezus. De Goden of Godmannen weten zich heel goed te verstoppen en als je ze nodig hebt zijn ze er niet. Useless beings. Blijkbaar hebben ze het verstoppertje spelen geperfectioneerd om nooit ontdekt te kunnen worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES