Populaire DJ’s Dyna en Patrick Paul naar Suriname

0

De grondlegger van het populaire mega dance concept Sexed Up ‘Ghostriders’, DJ Dyna, is op zaterdag 3 januari 2015 samen met zijn collega DJ Patrick Paul te bewonderen in Ballroom Torarica. DJ Dyna, ook bekend van de Sexed Up Mixtapes, staat op het feest Club Lustig van Lustig Events in Suriname.

Beide artiesten zijn Nederlanders van Surinaamse origine en weten als geen ander hoe het met de echte smaken van Suriname is gesteld. Individueel zullen ze alles uit de kast halen om Paramaribo op haar grondvesten te doen trillen. Tijdens deze mega happening zullen de heren onder andere optreden met de DJ’s Yonathan Zvi, Badd Dimes, Ibranovski en Mc Gabriel Santos.

De muziek stijlen op dit feest variëren dusdanig en dat betekent voor een ieder wat wils. Denk hierbij aan de stijlen: House, Latinhouse, Urban, Dancehall, Deephouse, Afrohouse,Trap, Kudoro en nog veel meer. Surinamers opgelet deze heren treden slechts één keer op dus zorg ervoor dat je erbij bent.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.