vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameCoalitieparlementariër Pahlad: eigen schuld

Coalitieparlementariër Pahlad: eigen schuld

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 dec – Het is de schuld van de coalitiefractie zelf dat het parlement op zijn achterste ligt. Dit zegt parlementariër Charles Pahald (NDP). Het managen van de eigen problemen en wrijvingen slaat nergens op.

Daar zal verandering in moeten komen en heel gauw ook. Het parlement heeft nog geen half jaar meer over van zijn zittingsperiode. “De coalitie heeft problemen en dat moeten de mensen intern oplossen als ze willen dat het parlement nog functioneert in de resterende maanden van het kabinet”, zegt Pahlad tegenover de Times of Suriname. Het willen oplossen lijkt nu juist het grote probleem bij de coalitie. Al enkele malen is vergeefs getracht te vergaderen.

Steeds weer blijken niet genoeg leden van de coalitie te vinden voor het bereiken van quorum. Met de verkiezingen op komst lijkt het ook niet veel beter te worden in het nieuwe jaar. “Men vindt dat men dan bezig zal zijn op het veld. Ik wil niet praten over de oppositie, want ik zit niet daar. Ik praat alleen over mijn coalitie. Wij moeten in staat zijn om quorum op te brengen”, aldus Pahlad.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Geef de NDP leden na de vergadering de gelegenheid te stelen en zijn ze stipt aanwezig.”Na afloop van de vergadering,gelegenheid tot roven” moet uitdrukkelijk bekend gemaakt worden.Ze komen met stropdas of vlinderdas ruim voor tijd.Absoluut.


  Maak melding
 2. Waarom is dan koekje van eigen deeg niet lekker? zit er wat verkeerds in?? Pas de put gaan dempen wanneer de Wolf dood is?? Brother don”t forget 1 thing!! als je wind zaait, krijg je geheid strom te oogsten!!

  Het begint nu te heet te worden onder de voeten!! het is nu tijd om te??? debielennnn oprotten !!!!


  Maak melding
 3. Sranansma Oe Wiki No!

  NDP-lid Noreen Cheung kan beter over lopen naar de oppositie, dat zou het beste zijn op dit moment. Want zij hoort niet thuis tussen al die pajongwaaiers, vind ik.
  Hierdoor kan zij het Surinaams volk laten zien dat ze niet gaat meewerken aan het Constitutioneel Hof, die vooral op dit moment bedoeld is voor DDB te beschermen.

  Weg met DDB & de gangsters.
  Weg met de dictatuur, autoritaire machtsstaat, zoals als Noord – Korea, Rusland, Cuba, Venezuela, Libië, Egypte, Equatoriaal Guinee, Zimbabwe, Syrië, Irak, Iran, enz, enz.

  De NDP is niets anders dan een bermhoer, stroppelen op straat en gevallen op die op de berm op haar rug ligt en door al partners in de steek is gelaten. geen mens die naar omkijkt, oud, vies, stinken. hoogbejaard, ongeschoren, ongewassen (borstel)haar, zieke ogen, stinkende adem, vol van cocaïne,verrotte tanden en kiezen, dikke hangzwijnbuik, moeilijk ademen, op sterven na dood. Goed dat NDP wegrot. NDP verspreidt vreselijke ziekten en kwalen, waar het Surinaamse volk goed voor moet uit kijken. De BOG moet heel snel worden ingeschakeld om de Berm goed schoon te spuiten, mijn hemel!, wat een toestand, waarin de NDP zich bevindt, zie de NDP- ontbinding. Hier heb ik geen woorden voor.

  Leve de rechtsstaat en democratie.
  Leve de Trias Politica:
  – wetgevende macht;
  – uitvoerende macht;
  – rechterlijke macht.

  Internationale verdragen, oa mensenrechten

  Sranansma/mang nanga oema, jongoe wan nanga owroe wan oe kon na wan. Owroewan nanga jongoe wan, na Wan!
  Oe Bondroe!
  Wi Na Wi, Wi Na Srananman/Sranansma!
  Fri, Fri, Fri!, Sranankondre Fri!
  Sranan Sa Winie
  maandag, 25 mei 2015, Algemene Verkiezingen Voor De DNA Van De Republiek Suriname
  Aan alle (Jonge) kiezers m/v
  Flogo, Flogo, Flogo/Stem massaal op:
  VHP, NPS, SPA, DA91, PL, KTPI, BEP
  Time4Chan(ge)!

  Freedom, Freedom, Freedom Freedom, Freedom De Kon!

  Een democratische rechtsstaat is het beste systeem, waarin een mens kan leven en zich ontplooien.

  God zij met ons Suriname
  Hij verheff’ ons heerlijk land
  Hoe wij hier ook samen kwamen
  Aan zijn grond zijn wij verpand
  Werkend houden w’ in gedachten
  Recht en waarheid maken vrij
  Al wat goed is te betrachten
  Dat geeft aan ons land waardij.

  Opo, kondreman un’ opo
  Sranangron e kari un’
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey, wi no sa frede
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi, te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.

  God Zij Met Ons Suriname/rs!


  Maak melding
 4. waar zijn de lullen die nog ,,,,principes hebben,,in de boven bende partij..

  hebben ze eer en geweten,wat gaan ze hun kinderen leren..

  ze stelen openlijk gewoon bij dag licht ,roven,moorden,verkrachten,liegen,bedriegen..
  ze horen allemaal in de gevangenis voor eeuwig..


  Maak melding
 5. Sabidieri, Pero, RobG, Abiasa
  Deze NDPer heeft een heel wat genuanceerder beeld van hoe een parlement en een coalitie zou moeten functioneren.
  Ik hoop dat u inziet dat indien Simons en Panka met deze nuance zouden handelen er veel meer tot stand zou komen.
  Hoe moeilijk is het wetten gewoon in volgorde af te handelen en er de tijd voor te nemen zodat ze uit gebalanceerd en getest zijn.

  Door alle gedoe moet men van wetten (pensioen wet) die met stoom en kokend water, zonder naar de oppositie te luisteren, nog uitzoeken of de typefout voor af na de behandeling in de DNA is ontstaan.
  100% schande waar het ook fout gegaan is dat men niet in 5 minuten kan weten of er wanneer “EEN” in “GEEN” veranderd is.

  Dit soort fouten geeft aan dat men te gretig is, onder te grote druk staat en geen goede controle mechanismes heeft. Dit soort fouten worden gemaakt door regeringen en coalities die het volk niet serieus nemen.


  Maak melding
 6. Meerderheid of geen meerderheid that’s the question!
  Een goede democraat had reeds lang de eer aan zichzelf
  gehouden.

  Maar dat is natuurlijk teveel gevraagd van een gluiperige
  moordenaar.


  Maak melding
 7. @@ Passant/koos/ surinam patriot>> weet je wat het grote probleem is bij een bepaalde groepering in SU?? het zijn uilskuiken die de slechte dingen niet zien of doen alsof!! straks weer op de smerigen gaan stemmen. in eigen stront lopen en ruiken vinden ze buitengewoon heerlijk!!!

  Laat ze dan maar in hun eigen stront verzuipen!!!! maar ze proberen de anderen ook in te sleuren!! Het zijn vuile vieze gorems en zwervende en uitgehongerde Hyena’s en jakhalzen.

  Ik wens hen de hel in door een grote vuurzee heen!!!


  Maak melding
 8. Wiens schuld is het dat Phalad zich eens aangesloten heeft bij de NDP? Hij moet achteraf niet komen kletsen, iedereen die zich vrijwillig bij de NDP, onder leiding van Bouterse, aansluit of met hen gaat samenwerken, verdient niet anders dan op een gegeven moment uitgekotst te worden. Ik heb daarom totaal geen medelijden met Somo, Soemita, Monorath, Wijnerman, Bhoedoe, Waterberg, Allendie enz., die op een gegeven moment tot inkeer zijn gekomen. En straks wanneer Brunswijk ook een trap na of een dolk in zijn rug gestoken krijgt, zal mij dat een heleboel plezier doen.


  Maak melding
 9. Ik ben het volledig met de heer Pahlad eens. De president moet korte metten maken met al z’n colaitiegenoten die niet komen opdagen in DNA. De president moet ook zo sportief zijn de schuld niet in de schoenen van de oppositie te schuiven. Want oppositie is er om de regering te testen door haar besluiten te dwarsbomen. Helaas moet ik constateren dat de president geen enkele maatregel neemt om vergaderingen door te laten gaan. Dat stelt mij zeer teleur. President, wat is er aan de hand? Waarom sommeert u de coalitieleden niet om in het parlement te verschijnen? U bent toch de baas? Of niet? Wordt u soms geregisseerd door anderen?


  Maak melding
 10. hallo lijder,, waarom ontbind je het poppenkast niet en schrijf nieuwe verkiezingen uit..zie v.b. Guyana..

  dit wordt toch niks meer..

  je eigen leden o.a. doekhie,pahlad,brunsie n.b. coalitie lid van jou bende komen niet in het kast te voorschijn..

  die mevrouw jenny is ook ten einde raad wil/kan niet haar functie neerleggen..,brood vrees..

  de rest van jou aanhang in die poppenkast zijn toch allen bank vullers..


  Maak melding
 11. heeft de lijder sme inmiddels de ;;; kerst toespraak ;; al gehouden of heeft hij dat uit besteedt.,aan zijn onder geschikte..

  van de,,,, gouden kerst,,,,hoef je niks meer te verwachten,die komt nooit..


  Maak melding
 12. Bouserte, misschien is je president niet competent voor deze functie. De man weer 5 jaar mandaat. Is hij gek geworden ?

  Hoogste tijd dat iemand anders aan de knoppen mag zitten.


  Maak melding
 13. Naargelang je ouder wordt, word je ook wijzer. Dat is duidelijk merken bij Pahlad. Rest nog de meute die als kippen zonder kop achter DiDiBri lopen. Opvallend is dat NDPers altijd de fouten begaan door hun lijder wijten aan degenen uit zijn naaste omgeving. Als het niet het cabinet, zijn raadsadviseurs, de ministers, de coalitie leden zijn dan is het Nederland, de VS, Santhoki, Somo, bureaucratie. De lijder treft nooit blaam, hopelijk zullen ze inzien dat de DiDiBri slechts uit is op macht, een ordinaire drugs/wapen handelaar en moordenaar en over de ruggen van NDPers zit te genieten van onze rijkdom en zich probeert te vrijwaren van een levenslange gevangenis straf.


  Maak melding
 14. Onze grote BOUTA aanhangers @Sabidieri en SJANG zijn in geen velden of wegen te bekennen met betrekking tot dit onderwerp van een eigen NDP,er.

  Want Het megablok heeft de oppositie niet nodig voor een meerderheid. Maar sommige leden saboteren intern.
  Omdat onder andere de ene meer tjoekoe heeft gehad dan de ander. Ik hou mijn buik vast van het lachen hier.

  Awwwwwwwwww.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 15. De NDP flirt al met Baasa in Marowijne dus gekke lonnie kan als geëlimineerd beschouwd worden. De tijdperk van gekke lonnie is voorbij. NDP kan hem elk moment aan de fransen overgeven en het is dan gedaan met lonnie.


  Maak melding
 16. @Bouserte, bij deze geef ik jou groot gelijk en zie ook waarom Bouterse niet geschikt is om nog 5 jaar aan de macht te blijven.

  Is dit het gedrag die de jongeren moeten overnemen?????


  Maak melding
 17. bouta als je ballen hebt,,roep je manschappen bij elkaar om in het poppenkast hun verantwoording te nemen inclusief jou persoon en wie niet komt opdagen staande voet ontslagen..

  heb je ballen of ben je half zes..

  nu kan je ronny reshuffelen aangezien je zijn soort genoot hebt kunnen binden..

  binnen kort gaat pahlad die hele bende verlaten..,dan is het echt gedaan met deze moordenaar..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES