Zware fitheidstest voor politie Suriname

3

Politieagenten in de houding tijdens een bevorderingsceremonie op het sportveld van de Politieacademie te Zorg en Hoop. Minister Edward Belfort heeft uit een groep van 450 agenten, die voor bevorderingen waren voorgedragen, ongeveer 150 teruggestuurd. Honderdtwintig faalden bij de sporttest. Ze zijn te dik, te lomp en niet fit genoeg.

Leden van het Korps Politie Suriname (KPS) hebben de gewoonte om niet meer sportief bezig te zijn nadat ze eenmaal de basisopleiding achter de rug hebben. De maatregel van Belfort heeft veel kritiek uitgelokt binnen het korps, maar de minister zegt zich niet eraan te storen.


3 REACTIES

 1. “De maatregel van Belfort heeft veel kritiek uitgelokt binnen het korps, maar de minister zegt zich niet eraan te storen. ”
  ================================================
  Ik vind dit gepast in het kader van misdaad preventie, dienen leden van de korps politie in goede conditie te zijn. Zonder aanzien des persoon: Dus ook de minister zou moeten sporten, snel en gericht kunnen schieten op de juiste doelwit.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 2. Fitheidstest voor de politie?!
  Maar waarom ?1Onder Belfort rennen de poliiemannen toch niet meer achter de boeven?!
  Er komt toch AANMELDEN oproepen van Belfort en zie de criminelen zich blij aanmelden bij bellie,in geen ander land ter wereld zijn de boeven en moordenaars, verkrachters enz….blij zich aan te melden bij de politie.
  In Suriname Mogen de boeven hun gemaakte buit thuishouden en dan een ulo en mu;lo diploma in supertime behalen in het santo boma rehabilitatie centrum !!!
  Fitness voor de politie,en dan pffff…Belfort rent niet achter de boeven aan …die schiet ze mosrdood kapot in de straten !!
  Zo als we worden beroofd enzz…moeten wij bellen naar het POLITIE GYMZAAL??!!!


  Maak melding

 3. Ik vind dat politiemensen echt dik moeten zijn. Wanneer ze daarbij ook nog 1 km kunnen sprinten is het mooi meegenomen. Dikke mensen zijn veiliger bij steekpartijen, klappen oplopen etc. Ze hebben zoveel vet dat het vet alle klappen opvangt. Zelfs kogels kunnen zich vastlopen in het vet, dus ook nog eens geen vest nodig. Daarbij komt onze vette dienders hun mannetje staan. Probeer ze maar opzij te duwen of omver te duwen. En als ze je arm grijpen, probeer maar eens je los te wringen. Dus aub meer supervette cops.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.