Geslaagde introductie Heineken Premium Light Bier in Suriname

2

PARAMARIBO, 23 dec – Surinaamse Brouwerij N.V. heeft afgelopen zaterdag tijdens een Heineken VIP event in het Marriott de introductie van het nieuwe product Heineken Light aangekondigd. De consumptie en populariteit van Heineken bier in Suriname is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Inmiddels is het premium bier niet meer weg te denken uit Suriname. Heineken bier is een heerlijk fris pils dat staat voor kwaliteit. Als groot bier merk in Suriname heeft Heineken 21 december jl. laten zien dat innoveren heel belangrijk is.

Met de introductie van Heineken Premium Light lager Bier, de officiële benaming van het gelanceerde product brengt Surinaamse Brouwerij N.V. s ’werelds beste Light bier naar Suriname toe. “Heineken Light is in Amerika al jaren een gigantisch groot succes. Het is een zeer verfrissend product met een lager alcohol percentage en is er voor consumenten die het maximale uit hun leven willen halen.” Aldus Rutger van der Stegen, Marketing Manager Surinaamse Brouwerij N.V.

In aanwezigheid van 300 special guests werd Heineken Light geïntroduceerd. De 300 aanwezige bezoekers kwamen af op een exclusief Heineken event en werden halverwege het event volledig verrast met de introductie van Heineken Light. Na de aankondiging van de introductie werd het product direct verstrekt met positieve reacties als gevolg. Met de introductie van het nieuwe product heeft Surinaamse Brouwerij N.V. het Heineken portfolio uitgebreid met een nieuw en verfrissend product.

Nu de introductie officieel is aangekondigd zal Heineken Light op korte termijn beschikbaar zijn in supermarkten en horeca.

light2


2 REACTIES

  1. Is dit nieuws of is dit èèn grote reclameboodschap?
    Wordt stiekem een kratje of wat op de redactie neer gezet!
    Geef mij maar een Grolsch al smaakt een Leffe (idd Koos) ook goed.
    Heb er vier (grote) flessen van gehaald in de aanbieding (incl. 4 glazen) bij de èmte. Proost.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.