Medailles voor militairen Suriname

20

Defensieminister Lamure Latour (l) en legerchef generaal Ronnie Benschop feliciteren Militairen met hun Medaille Trouwe Dienst. Latour heeft vrijdag tijdens een medailleceremonie in de Memre Boekoe Kazerne 344 gouden, zilveren en bronzen medailles toegekend aan militairen die zich langdurig en onafgebroken zuiver van hun taak hebben gekweten.


20 REACTIES

 1. Geen medailles meer tot Tigri bevrijdt is. En hun grote sherpdrager in het groen moet ze dat gaan uitleggen. As ze dat niet kunnen moeten ze een paar dozijn van het franse vreemdelingen legioen huren voor een maand om deze karwij te klaren.


  Maak melding

 2. Aan deze bijzondere ambtenaren aan wie in principe op elk willekeurig moment van de dag/nacht kan worden aangezegd, “U vertrekt voor onbepaalde tijd naar een onbekende bestemming”, zeg ik, “van harte gefeliciteerd”! Zij moeten het ermee doen, er is geen vakvereniging, die het voor hen opneemt. Militairen zijn bereidwillig en behoren geen NEEN te verkopen.


  Maak melding

 3. In Suriname krijgen militairen alleen medailles voor trouwe dienst.
  Op zich is daar niets mis mee, maar je zou verwachten, dat je als militair wordt onderscheiden voor iets anders, bv. voor moedig gedrag.
  Omdat ons leger helemaal niets voorstelt, zal het wel altijd bij trouwe dienst blijven, want onze militairen komen de kazernes nauwelijks uit.


  Maak melding

 4. Henk Molenaar, dit zijn dus de helden van Suriname. Een echte held schiet toch niet op haar eigen burgers ? Als ik alle goede daden van de Suriname Leger moet opsommen kom ik niet verder dan een halve A4 tje. Het is een gewetensloze organisatie welk aangestuurd wordt door een gewetensloze massa moordenaar annex drugsbaron. Een giftige cocktail dus…


  Maak melding

 5. ‘T is alsof @paraman gelooft wat hij zegt.
  Hoe noemen die amerikanen het ook alweer? Are you high? Keep drinking that kool aid! Etc etc

  Maar @paraman, tussen ons gezegd en gezwegen jouw onnozelheid is wel ontwapenend!


  Maak melding

 6. Rudinho

  In Suriname krijgen militairen alleen medailles voor trouwe dienst.
  Op zich is daar niets mis mee, maar je zou verwachten, dat je als militair wordt onderscheiden voor iets anders, bv. voor moedig gedrag.
  Omdat ons leger helemaal niets voorstelt, zal het wel altijd bij trouwe dienst blijven, want onze militairen komen de kazernes nauwelijks uit.

  zondag 21 december 2014 om 08:37 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +5

  Henk Molenaar

  Trouwe dienst ?

  Dus voor paar niks doen krijg je een medaille in het Surinaams leger……

  Makkelijk verdiend dus

  ================================================
  Een brandblusapparaat staat in principe ook brodeloos aan een bracket totdat jullie eigen reet in lichterlaaie staat natuurlijk. Verstand is nodig om te weten wat het militaire werk inhoudt.


  Maak melding

 7. Het ligt niet aan die militairen dat BOELERS als Molenaar door hun slechte lichamelijke conditie niet worden ingelijfd!
  =
  Henk Molenaaar
  Trouwe dienst ?

  Dus voor paar niks doen krijg je een medaille in het Surinaams leger……

  Makkelijk verdiend dus


  Maak melding

 8. Medailles?
  Wat hebben zij dan uitgevoerd om medailles te ontvangen?!
  Zo dus je wordt beloond voor het niks doen?!

  Hahahahahahahaaaaa…….whahahaaaaaa….


  Maak melding

 9. Het leger in Su.? net een Padvinderij voor opgeschoten jongeren en ouderen, die op een makkelijke manier aan hun poen en sociale voorzieningen komen en hun veel voorkomend minderwaardigheidscomplex kunnen maskeren en een beetje status ontlenen aan een uniform, en daar krijgen ze een onderscheiding voor van een operette officier in een groen uniform, een lachwekkende vertoning wel weer. en nu maar weer afwachten met wat voor ongein DDB en consorten straks weer aan komen zetten


  Maak melding

 10. Een bibtang voor wat!? Wil de supletie schoft paraman
  uitleggen aan wie de trouwedienst bewezen is!
  De eerste Republiek is in opdracht van de voormalige kolonisator
  omzeep geholpen. Trouwedienst aan wie?!


  Maak melding

 11. Het Surinaams leger….wat stelt dat nu voor ? Totaal niets! Het leger doet het in de broek alleen als het de naam van (ik noem maar wat) Hezbollah of FARC hoort. Een ongemotiveerd zooitje meelopende en lallende padvinders. Meer niet en dus hou de onderscheiding maar in je broekzak.


  Maak melding

 12. Als het leger van Suriname niets voorstelt dan nodig ik jullie uit om Bouterse te doden.Een ding weten jullie zeker je zal niet strafrechtelijk worden vervolgd.En als dit niet lukt misschien dan een staatsgreep proberen.Het is Brunswijk,Somo enz met hulp van die taatas en huurlingen met alle moderne wapens die zij toen ter beschikking hadden niet gelukt om deze padvinders zoals jullie ze noemen weg te jagen.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 13. Mundo. U maakt een grote denkfout. Nederland en Frankrijk hebben inderdaad geprobeerd om Bouterse te doden maar in hun plannen werden beide landen door de USA teruggefloten en tegengehouden. Bouterse uitschakelen was voor Nederland en Frankrijk geen probleem, dit was slechts seconden werk. Maar de banden met de USA zouden daardoor in gevaar komen. Dat het Nederland en de huurlingen met al hun moderne en technisch superieure wapentuig niet gelukt is om Bouterse uit te schakelen, heeft een ander oorzaak en niet omdat het Surinaams leger bij de tegenstanders van Bouterse zo veel angst inboezemde.
  Wees nu eens eerlijk (vooral naar jezelf toe), hoeveel gevechtservaring heeft het Surinaams leger nu ? Stel nu eens voor dat Suriname onderdak aan Hezbollah strijders biedt. Denk je dat het Surinaams leger hen in het gareel zou kunnen houden ? Die strijders die tegen Israel, in Syrië en Libië en Irak hebben gevochten ? En geloof mij, Nederland hoeft maar 1 F-16 naar Suriname te sturen en zie hoe de manschappen op de vlucht slaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.