Awards Bouw- en Woonbeurs 2014 in Suriname

3

Minister Don Tosendjojo (2de vanuit links) heeft donderdagavond awards uitgereikt aan de prijswinnaars van de Bouw- en Woonbeurs 2014. De prijzen zijn in ontvangst genomen door vertegenwoordigers van de exposanten met de beste stands, te weten: 1. Neqstep Building; 2. Vabi / Subema; 3. Galaxy NV. Voorzitter Wierash Gangaram Panda van de Stichting Welzorg Suriname (uiterst links), die de jaarlijkse beurs organiseert, heeft aangekondigd dat de eerste gids voor Bouw- en Woonbedrijven in 2015 zal worden uitgegeven.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. hallo dehr,

    surinamers kunen niet goed bouwen ,wel goed oplichten
    ze weten niet eens hoe ze tegelzetten,

    daarom zeg ik dat, ze zijn allemaal oplichters


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.