Jongensschool van Trinidad & Tabago bezoekt Suriname

1

Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling heeft op woensdag 17 december bezoek gehad van een delegatie van een voetbalteam van Holy Cross College Arima, een jongensschool op Trinidad & Tabago. De leerlingen en begeleiders van de Holy Cross College Arima bezoeken vaker Suriname in verband met een sport uitwisselingsproject. Directeur Robert Peneux heeft de delegatie bestaande uit 19 leerlingen en 2 begeleiders ontvangen en toegesproken.

Binnenkort reist ook een delegatie van jonge sporters uit Suriname af naar Trinidad & Tobago. En in april 2015 wordt opnieuw een Trinidadiaanse delegatie in Suriname verwacht. Die groep zal uit zwemmers bestaan. In het tegenbezoek van Suriname daarop zal een theatergroep uit Suriname naar het eiland afreizen.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.