Andy ‘The Machine’ Ristie in Suriname

5

Andy ‘The Machine’ Ristie (l), amateur kampioenstitelhouder bij de World Kickboxing Network en houder van de prestigieuze Glory 12 belt, laat zijn handschoenen inspecteren door trainer Roberto Flamingo (r) tijdens een trainingsessie maandag in Hotel Torarica. De vechtmachine is zondagavond in Suriname aangekomen en bereidt zich voor op een tot nog toe onbekende tegenstander uit Brazilië. Hij vecht dan het hoofdgevecht in het gala van 28 december aanstaande getiteld “The Machine is back”.

Het is vijf jaren geleden dat de profvechter vor het laatst op eigen bodem in actie kwam. Ristie traint in Nederland onder supervisie van Roberto Flamingo in Gym3 in Amstelveen.
Andy-3


5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.