Owru Yari film Waterkant.TV genomineerd voor Award

0

PARAMARIBO, 15 dec – Vanavond worden de Owru Yari Awards voor de tweede keer uitgereikt in Paramaribo. Dit gebeurt in de vorm van de Owru Yari Award show in TBL Cinemas. De Awards zijn bedoeld om organisaties en personen die de Owru Yari periode én Suriname positief op de kaart hebben gezet, te bedanken.

Ook dit jaar is een Owru Yari videoreportage van www.waterkant.tv genomineerd voor een Owru Yari Award. Bekijk de film, gemaakt door Idi Lemmers en Kevin Thompson in opdracht van Waterkant, hieronder en kom alvast in de Owru Yari stemming!

UPDATE 16 dec:
De Beste Owru Yari Video is gemaakt door Redvismedia. Dit bedrijf stond met liefst drie producties genomineerd in deze categorie: Galaxy Owru Yari Afterparty, Kenny B live at Galaxy en The Official Owru Yari Flashback Video. De ‘flashback’ video heeft het gewonnen van Gino Refos’ Owru Yari at Galaxy en ‘Viering Oudjaar in Suriname’ van Waterkant.net. The Official Owru Yari Flashback Video van Redvismedia:
https://www.youtube.com/watch?v=U8xmxH06M4E


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.