Artiesten uit NL op ‘Fighting with the stars’ show in Suriname

3

Op dinsdag 23 december 2014 wordt het kickbox gala en dinnershow ‘Fighting with the Stars’ gehouden in het KKF gebouw te Paramaribo, Suriname. Op deze avond komen Surinaamse, Nederlandse en Duitse kickboksers in de ring tegen elkaar uit en is er een afterparty met South South West.

Het wordt een exclusieve show waarbij de bekende Surinaams-Nederlandse comedians Rayen Panday en Jeffrey Spalburg speciaal naar Suriname vliegen om de sfeer tussen de rondes te verhogen. Maar dat is niet alles. Tijdens het event zullen ook de heren van de Rotterdamse cabaretgroep’Deng boy fa Birti’ het tegen elkaar opnemen. En de populaire zanger Kayente gaat het gevecht aan met de eveneens populaire voorman van Aptijt, Maikel Deira!

Cabaretier Roué Verveer is ringspreker die avond dus het wordt lachen geblazen.

fighting2
[FOTO: Harry 😉 ]


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.