dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoCampagne voor een kwikveilig Suriname

Campagne voor een kwikveilig Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse ambassadeur in Suriname, Ernst Norman, begroet kinderen na de lancering van de ‘NO KWIK’ campagne in TBL Cinemas. The Backlot heeft dinsdag het startsein gegeven van deze campagne in een poging mee te helpen aan een kwikveilig Suriname. ‘NO KWIK’ is een campagne, die uitgevoerd wordt door de Back Lot voor en door de bevolking. Deze interactieve campagne creëert bewustwording onder kinderen, jongeren en ouderen over de gevaren van kwikvervuiling. De campagne wordt gefinancierd door: Suriname Conservation Foundation , World Wide Fund, Small Grants Programm en Suriname Environmental and Mining Foundation .

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Allerlei organisaties, NGO’s, die Nederlands geld ontvangen? Zolang ze zich maar niet politiek gaan bemoeien en de mensen niet ophitsen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES