dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoPartij voor Democratie en Ontwikkeling steunt Bouterse

Partij voor Democratie en Ontwikkeling steunt Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

Waldi Nain (m), voorzitter van de Partij voor Democratie en Ontwikkeling, draagt de regerende Nationale Democratische Partij (ND) een warm hart toe. Hij riep zaterdag tijdens een feest ter ere van het tweejarig bestaan van zijn partij op tot steun van het sociaal contract. Nain vindt dat president Desire Bouterse nog een termijn verdient, en ziet de NDP terug aan de macht, graag met de PDO erbij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

48 REACTIES
 1. Vraag mij af wat al die kleine partijen toevoegen in Suriname. Het land telt nog minder inwoners dan een stad als Rotterdam. Het wordt tijd voor een kiesdrempel. Het faciliteren van kleine partijen kost de samenleving klauwen met geld.


  Maak melding
 2. Weer een rat die zijn moeder, vader, vrouw en kinderen wil verkopen aan de duivel om aan macht te komen en een beetje geld. ik mij eigen af waarom wij Surinamers onze leven van geluk laten af hangen of tegen houden door een persoon. willen wij ook niet gelukkig worden. denken wij aan onze eigen toekomst en van onze kinderen


  Maak melding
 3. Hoe kun je in godsnaam voor democratie en ontwikkeling gaan en je aansluiten bij die paarse bende die geen van beiden dat hoog in hun vaandel hebben staan, totaal geen ontwikkelingsvisie, en democratie is ver zoek bij deze dictatorale partij.


  Maak melding
 4. Kijk, hier heb je een leider die wel ontwikkeld is en verwachtingen van het leven heeft. Hij ziet ontwikkeling, gaat voor ontwikkeling en zet zich in voor ontwikkeling. Heer Asbinas kan hier een voorbeeld aan nemen.


  Maak melding
 5. Bouserte
  Kijk, hier heb je een leider die wel ontwikkeld is en verwachtingen van het leven heeft. Hij ziet ontwikkeling, gaat voor ontwikkeling en zet zich in voor ontwikkeling. Heer Asbinas kan hier een voorbeeld aan nemen.

  Deze gluipert heeft zijn ziel aan de duivel verkocht voor wat zilver-ringen


  Maak melding
 6. @@ Deze gluipert heeft zijn ziel aan de duivel verkocht voor wat zilver-ringen @@

  Hij is in elk geval optimistisch. Santokhi zie ik steeds gefrustreerder kijken. Misschien kan hij vragen om gouden ringen.


  Maak melding
 7. @Bouserte, je kijkt teveel naar Info Act. Clifton Limburg heeft je gebrainwasht met zijn paarse evangelie. Zoek hulp, wellicht kan je bij Baaswaterval terecht.


  Maak melding
 8. @Koos,

  Vertel mij nou. Waarom zou de PaDeO niet moeten samenwerken met de NDP? Die partij heeft toch het recht te bepalen met wie ze in zee gaan? Net zo goed als dat jij mag bepalen of je God aanbidt, de duivel (indien hij bestaat) aanbidt of jezelf aanbidt?
  Waarom geven jullie af op die man z’n keuze? Jij bent die man toch niet? Hij is jij toch niet? Wees eens een keer redelijk beste man.


  Maak melding
 9. @Bouserte, omdat iedereen die geloof heeft in de democratische rechtstaat niet in zee zou moeten gaan met het NDP. Suriname pretendeert altijd nog een rechtstaat te zijn. Je bent dan toch niet geloofwaardig meer als je met deze partij in zee gaat. Bouterse die bij verstek in het buitenland is veroordeeld, een zelf aangenomen amnestiewetgeving dat haaks staat op internationale wetten, zoon van Bouterse die verdacht is drugs/wapen smokkel, diverse corruptie schandalen binnen het NDP (oa Abrahams, Gopie, Sew Atjon etc) EN NOG VEEL MEER OM OP TE NOEMEN

  Ontwikkeling in Suriname prima, maar wel op de juiste manier. Rond het NDP hangt een walm van misdaad.


  Maak melding
 10. @Koos,

  Democratie en rechtstaat drijft niet op walmen en geuren, maar op hard bewijs. Is er geen hard bewijs dan is er geen basis om iemand/iets te veroordelen.
  Sentimenten zoals ik mag hem niet omdat zijn buik te groot is doen er niet toe. Net zo min als sentimenten als dat hij (Santokhi) als een uilskuiken kijkt er toe doet.
  Bewijs mannekes, kom daar eens mee. Daar wacht het Surinaamse volk op. Hoe langer het bewijs wegblijft, hoe ongeloofwaardiger de oppositie wordt.


  Maak melding
 11. @Bouserte,

  Democratie en rechtstaat drijft niet op walmen en geuren, maar op hard bewijs ???

  Laat ik je 1 voorbeeld geven. In de meeste gevallen wordt amnestie alleen verleend na een veroordeling. In deze casus is amnestie toegepast nog VOOR dat een rechter uitspraak kon doen. Over welke hard bewijs heb je het dan ? Bouterse heeft zijn misdaden dan toch toegegeven. De man heeft ook toegegeven politiek verantwoordelijk te zijn voor de coupe.

  De harde bewijzen liggen op het kerkhof en de families die nog dagelijks verdriet hebben om hun dierbare. De manier waarop jij een massa moordenaar de hemel in prijst grenst op het walgelijke af.


  Maak melding
 12. @Bouserte,

  Hoe langer het bewijs wegblijft, hoe ongeloofwaardiger de oppositie wordt ??

  De oppositie is geen partij hierin. Dit is een kwestie tussen de openbare aanklagers en de verdachten. Binnen die kaders moet het gezocht worden.

  Suriname is een democratische rechtsstaat. Democratisch, omdat de burgers kiezen wie het land regeert. Een rechtsstaat, omdat iedereen zich aan het Surinaamse recht moet houden, zowel de burgers als de overheid.

  Het is belangrijk dat de macht binnen een land niet in één hand is. Anders bestaat de kans dat de overheid haar macht gaat misbruiken. In een rechtsstaat zijn de belangrijkste overheidstaken verdeeld over drie machten:

  * Wetgevende macht: regels maken
  * Uitvoerende macht: regels uitvoeren
  * Rechterlijke macht: conflicten beslechten als de regels niet duidelijk zijn of niet goed worden toegepast.

  Deze scheiding der machten heet de trias politica. De oppositie heeft dus geen moer hiermee te maken.


  Maak melding
 13. ik zou graag willen weten wat de regeer punten zijn van de p.d.o de komende 5 jaren..

  wat hebben ze in hun mars,of alleen maar om op de zetel te zitten- zitten..

  de ndp had voor de verkiezing 2010 een reeks van punten op de agenda,maar heeft er niks van gebakken de afgelopen 5 jaar en nu willen ze nog een zelfde termijn om het land nog dieper in het moeras te gooien..

  want ze zijn oh zo bang,dat ze voor het gerecht gesleept zullen worden om verantwoording af te leggen waar al de middelen van de staat sme zijn gebleven..

  bovendien scheveningen is wachtende.


  Maak melding
 14. @Koos,

  Jij weet ook dat er in Suriname een conflict is geweest tussen regeringssoldaten en binnenlanders van Brunswijk. Door beide partijen is gemoord. Om beide kanten te verzoenen is die Amnestiewet er gekomen. Door het parlement is gesteld dat die wet ruim mag zijn en tot een bepaalde periode terug kan gaan. Het is dan aan anderen die het er niet mee eens zijn om te zorgen dat die periode langer of korter moet worden. Daarvoor moeten ze naar het parlement of naar de rechter.


  Maak melding
 15. @Bouserte,

  Wederom sla je de plank mis. De amnestiewetgeving heeft grotendeels betrekking op de coupemoorden. Op de valreep werd na aandringen van Brunswijk nog een wijziging in de wet doorgevoerd. Het Bloedbad van Moiwana zou geen onderdeel zijn van de wet, waarbij in 1986 tientallen burgers werden omgebracht door het Surinaamse leger, dat toen onder leiding stond van Bouterse. Ook die bewijzen liggen op het kerkhof.

  De wetswijziging bracht ook met zich mee dat er een waarheids- en verzoeningscommissie ingesteld zou worden die de Decembermoorden verder zou onderzoekt. Tot op de dag van vandaag is er nog geen commissie geïnstalleerd. Ook de zogenaamde constitutionele hof die Bouterse zou moeten aanstellen ligt op het kerkhof.

  Bouterse heeft iedere vorm van een gang naar de rechter getorpedeerd. Het is gewoon een ordinaire aanslag op de rechtsstaat.


  Maak melding
 16. Lezen en lachen mensen,lees het trieste ,walgelijke verhaal van opa Waldi Nain hier,

  In mijn leven als alleenstaande moeder van twee kinderen heb ik veel bittere tijden gekend. Toen mijn echtgenoot mij als een donderslag bij heldere hemel verliet voor zijn vroegere schoolvriendin, viel ik in veel opzichten in een diep zwart gat. Het was niet lang daarna dat ik hulp ging zoeken bij personen van wie ik dacht dat ze mij goed zouden kunnen ondersteunen. Eén van de mensen die ik tegenkwam was Waldi Nain. Hij kwam in eerste instantie erg integer op mij over, dat gaf me een veilig gevoel.

  Waldi is een goede prater en kon mij al gauw overtuigen mee te doen met zijn zaken op zowel politiek en financieel vlak. Maar toen kwam ook al gauw naar boven met wie ik daadwerkelijk te doen had. Alle mooie plannen waar hij steeds mee te koop liep, waren in feite virtuele ladders naar een heel hoog luchtkasteel.

  Zo had Waldi iedereen uit zijn omgeving verteld dat hij grootse plannen had om een visvijver op te zetten aan de Ringweg. Er zou werkgelegenheid worden gecreëerd voor een groot aantal werklozen en ik zou uiteindelijk de zaak mogen draaien. Ik moest me daarvoor wel voor 100 procent inzetten en alvast alle vuile karweitjes zonder betaling voor hem opknappen. Zo moest ik steeds naar mensen om ze te vragen als ze tegen betaling een stukje grond van de overheid wilde krijgen. Dat zou dan in orde worden gemaakt via de politieke contacten van Waldi. Ook goudconcessies moest ik proberen te verkopen. Het was bij nader inzien mensen blij maken met een dode mus. Een structurele manier van valse beloften doen.

  Na verloop van tijd kwam ik erachter dat hij zover ging om ook valse belofte aan andere personen die voor hem werkte te doen, en zo misbruik maakte van personen hun goedgelovigheid. Een goede vriend had hij namelijk toevertrouwd dat hij helemaal niet van plan was om een vijver op te zetten, maar hij verkondigde dat om zijn doel te bereiken. Anders zou hij een een groot stuk grond aan die weg niet van de overheid kunnen krijgen, zo bleek later. Ik heb daarna Waldi gelaten voor wat het is omdat ik er geen vertrouwen meer in had toen ik erachter kwam dat hij de grond waar de vijver zou komen voor meer dan een $ 1.000.000 heeft verkocht aan NV. Cactus.

  Nu lees ik tot mijn grote schrik in het nieuws dat Waldi een eigen politieke partij gaat oprichten. Ik vraag mij af waar het met Suriname naar toe moet? Als personen met een opportunistische werkwijze dit mooie land moeten gaan besturen, word ik erg onzeker voor mijn kinderen. God behoedde mijn geliefd Suriname.


  Maak melding
 17. @Bouserte

  Jij zegt,

  Jij weet ook dat er in Suriname een conflict is geweest tussen regeringssoldaten en binnenlanders van Brunswijk. Door beide partijen is gemoord. Om beide kanten te verzoenen is die Amnestiewet er gekomen’

  @Bouserte

  Zo wat heb jij in je kop want hersenen heb jij zo te zien niet!!!
  Zo vertel ons, is er in Suriname behalve deze 2 moordenaars met Amnestie geen betere persoon die de LEIDER kan zijn ?!
  Jij keuze is duidelijk ,,
  1 van deze 2 moordenaars met Amnestie moet de lijder worden
  Jouw keuze
  A.. Moordenaar bouta met Amnestie
  B Moordenaar brunsie met Amnestie
  Verdorie nog aan toe Bouserte,
  BEN JIJ MINDER WAARD DAN DEZE 2 CRIMINELEN !!!!?
  Begin je zelve te respecteren ipv deze twee moordenaars tot ‘goden’ te verheffenen !!!!

  En Verdomme ,brunsie en bouta vochten niet om’s LANDS BELANG ,maar om Eigen belang !!
  Geen van ze verdienen het om LIJDER van het land te worden.!!
  Bovendien moest die verzoening komen omdat er onschuldige slachtoffers gemaakt werden door deze twee. velen zijn hun woongebieden ontvlucht en heden wonen ze als vluchtelingen in Frans Guyana .!!
  Deze 2 zijn oorlogscriminelen en verdienen een GEVANGENISSTRAF ,EEN LANGE GEVANGENISSTRAF.
  Als ik jou reaktie lees wil ik bijna overgeven want je praat over deze 2 alsof zij de’liefste’ criminelen van Suriname zijn !!!


  Maak melding
 18. @Bouserte

  WAAROM HEEFT JE BAASJE AMNESTIE!!???
  Santokhi heeft geen amnestie en heeft het ook niet nodig!!!
  Bewijzen vraag je de rest eer wij jou bouta kunnen veroordelen?!!
  Hahahaaaaaaa….zeg zijn Amnestie jou dan niets?!!!
  Amnestie is het grootste bewijs dat je bouta SCHULDIG IS,Guilty…guilty…schuldig…schuldig…..


  Maak melding
 19. Alweer zo’n opa, die een partij leidt en we hebben al zoveel van die opa’s.
  Ik zou zeggen: denk toch eens aan verjonging.
  Jullie opa’s zitten allemaal jonge talentvolle politici in de weg.
  Rot eindelijk eens op en besteedt aandacht aan je vrouw, kinderen en kleinkinderen, als die je tenminste nog pruimen.


  Maak melding
 20. Bouserte±

  Bewijs mannekes, kom daar eens mee. Daar wacht het Surinaamse volk op. Hoe langer het bewijs wegblijft, hoe ongeloofwaardiger de oppositie wordt.

  Jij bent echt van de pot gepleurd.

  Jou moordenaar-president WEIGERT verantwoording af te leggen voor zijn misdaden en geeft zichzelf amnestie.

  En dan durf jij het te hebben over bewijzen=

  Wat voor Paarse Kakkerlak ben jij dat jij je prettig voelt in het riool waar de meeste NDP´ers zich in bevinden=


  Maak melding
 21. De ONSCHULDIGE Pres laat de Grondwet verkrachten en
  tracht verdere vervolging te ontwijken !

  Een onschuldige is niet bang en meldt zich bij de Krijgsraad
  met medebrenging van ontlastend bewijsmateriaal !

  En sommigen vragen bewijzen ?????

  De acht december Helden, de Helden in het dorp Moiwana
  en vele andere ongewapende staatsburgers zijn door Marsmannetjes in koelen bloede vermoord !

  NDP-boys, un go sribi yere !

  Fu dati ede Desi no mang sondro luier/pamper !

  Moro hebi o doro !!!


  Maak melding
 22. Goedemorgen Henk Molenaar,

  Die Bouserte is niet alleen van de pot gepleurd, deze paarse rioolrat lijdt aan een ernstige vorm van dementie. Het is allemaal laag allooi, tuig van de ergste soort. Hij is geen uitzondering die om bewijzen vraagt, iedere paarse aanhanger vraagt om bewijzen als je met ze in discussie gaat. Deze gasten zitten altijd in de ontkenningsfase. In hun ogen is Bouterse onschuldig. Ronduit lachwekkend maar bovenal belachelijk. Ze zijn totaal de weg kwijt.


  Maak melding
 23. @Koos @Ray @hans @Henk,

  Jullie hebben alleen praatjes, geen daden. Mensen eten met hun mond, niet met hun oren. Jullie Front voedt niet de monden van mensen, het voedt hun oren. Daarom ook laat niemand meer z’n oor hangen naar Santokhi.

  Ik roep jullie op de daadloze Santokhi en Rusland een schop aop hun kont te geven en hen te verlaten en je te wenden tot de daadkrachtige president die wegen, bruggen, scholen, kantoren, infrastructuur laat bouwen.
  So what als er her en der wat geld aan de strijkstok blijft hangen. Zelfs bij Unicef weten ze geld te verduisteren en weet de top daar heel goed voor zichzelf te zorgen. Ik weet zeker dat indien Henk Molenaar ergens de baas van zou zijn, dat hij heel veel geld achterover zou drukkken. Dat het niet op grote schaal gebeurt is omdat hij een hele kleine vis is, een todo bere.


  Maak melding
 24. @Bouserte,

  Wat jouw leider doet is geld uitgeven wat er gewoon niet is. Een kwart van de staatsreserves is al verdampt zonder dat er nieuwe inkomsten tegen over staan. De inktvlek op de leningen zijn niet eens opgedroogd of Bouterse zet zijn klauw op een nieuwe overeenkomst. Jouw leider schuift de schulden door naar de volgende generaties. Surinaamse kinderen worden straks opgezadeld met een erfenis waar je niet blij van wordt. En begrijp me niet verkeerd, lenen hoeft niet slecht te zijn het gaat erom waar je het in investeert. Bouterse investeert het voornamelijk in sociale projecten, een slechtere investering is er niet. Met geld maak je geld, maar dit is weggegooid geld.

  Een land bouw je samen op. De regering Venetiaan heeft haar bijdrage geleverd door een solide financiële basis te leggen.
  Iedereen met wat hersenen weet dat deze regering nog stand houdt bij de gratie van gunstige marktprijzen voor grondstoffen en aardolie, en dat het stand houd vanwege de door het Front gelegde solide financieel economische basis. Venetiaan heeft voor zijn werk erkenning gekregen van het IMF en Standard en Poor.

  So what als er her en der wat geld aan de strijkstok blijft hangen ?

  Iedere SRD dat aan de strijkstok blijft hangen is er één teveel. Corruptie onder ambtenaren moet altijd gestraft worden. En daarom begrijp ik je reactie omtrent corruptie ook niet.


  Maak melding
 25. Sommige leiders een schop onder hun kont geven kan : Echter
  kies NIET voor Moordenaars en Drugsveroordeelden !!

  Verkeerde criminele leiders betekent zeker dat Sranan niet
  vooruit gaat en dat alle mensenrechten worden verkwanseld
  door deze criminelen !

  Dit proces is nu gaande in Sranan, zie het niet-werkende
  Openbaar Ministerie en de Procureur-Generaal !

  VIER ongewapende VERDACHTEN op straat neergemaaid
  en de bevolking hoort er niets meer van !

  Strafproces wordt geschorst vanwege een wet die strijdt met
  een VERBOD in de Grondwet !

  Zoon van de President wil delen Sranan VERKOPEN aan terreurbeweging Hezbollah, en niemand weet daar iets
  van ??? OM/geheime diensten slapen ???

  Na baka Sranan e gwe !!!


  Maak melding
 26. @Koos @Srafu,

  Indien er bestuurmatig dingen fout gaan, heeft jullie held Santokhi er net zo veel aandeel in. De VHP was uitgenodigd door de NDP om de verantwoordelijkheid over het bestuur van het land te dragen en te delen. Maar ze hebben geweigerd het land te dienen. Waarom willen ze eigenlijk deelnemen aan de verkiezingen? Ze wilden het land toch niet dienen? Stelletje aso’s.


  Maak melding
 27. Ik zag laatst in een supermarkt een rekkenvuller van zwarte afkomst. Die jongen leek echt helemaal op zwarte piet. Heel donkere huid, krullenbol haren. Ik was bijna op hem afgestapt en gezegd, hallo zwarte piet.
  Indien ik als volwassene (?) de associatie tussen een zwarte jongen en de zwarte piet maak, zal dan een kindergeest dat niet doen? Bestaat niet! Elke kind, zelfs de zwarte kinderen, maken in hun geest de associatie tussen zwarte piet en een zwart mens. Vandaar dat deze zwarte piet met de typische kenmerken ook zo kwetsend is voor de zwarten en echt veranderd moet worden.


  Maak melding
 28. @Bouverte NIEMAND moet/hoeft met een Moordenaar en
  Dugshandelaar samen te werken om Sranan te besturen !

  NDP moet rechtsstaat herstellen, een screeningswet
  doorvoeren, een anti-corruptiewet en zorgen dat ALLE MOORDENAARS, vooral die het volk hebben gedood, terechtstaan en bestraft worden !

  De NDP moet inzien dat de hoogste post in het land niet
  door een veroordeelde crimineel KAN of MAG woren vervuld !

  Daarna partners zoeken in een vrij Sranan met ALLE
  mensenrechten, een volledige Grondwet en een
  Onafhankelijke Rechterlijke Macht en OM !

  PS: Ook verdragen sluiten met beschaafde landen en de
  daar uitgesproken strafvonnissen tegen Srananburgers,
  in Sranan uitvoeren ! Wij zijn geen boeven- of drogastaat !!

  Sranan heeft niets aan een voor de onafhankelijke rechter
  DOKKENDE president !


  Maak melding
 29. @Srafu,

  Wat jij wil kan niet. Crimineel ben je pas wanneer je veroordeeld bent. Welke binnenlandse rechtbank heeft Bouterse of Brunswijk veroordeeld? Had de Front regering zo weinig inzicht dat ze dit niet hadden zien aankomen? Wat deden ze dan? Wanneer je weet dat er ergens brandstof ligt dat brand kan veroorzaken dan haal je het toch weg? Front heeft niks weggehaald. En nu schreeuwen ze dat er brand is uitgebroken. Maar ze hebben zelf geen blusser.


  Maak melding
 30. Bouserte,

  Front kon niet alles tegelijk aanpakken. Herstel van de economie, die in duigen lag, was de eerste prioriteit om het volk eten te kunnen geven. Bovendien was er al begonnen met processen tegen decembermoordenaars. Hoe snel dat gaat hangt niet af van de regering, maar van de rechtbank. De MC regering heeft eea teruggedraaid en deze moordenaars beschermd. Bovendien voert het wanbeleid en stort het het land in schulden. Het parlement functioneert niet, parlementariers, mn van de coalitie, komen niet opdagen – wat de regering goed uitkomt, opzet misschien? – wetten worden niet bediscussieerd, de president verschijnt er niet, er is gewoon een stilstand. Eigenlijk ligt het land lam.
  Steun verlenen aan zo’n nonchalante of incapabele regering is steun aan achteruitgang. Waar jij achter staat? Waarom?


  Maak melding
 31. die bende zit nu al muur vast en kan geen kant op..

  kan ook niet vergaderen / bij een komen

  kan ook niet naar het buitenland om geld te zoeken,want niemand geeft geld meer aan deze boeven/moordenaars bende..

  dus ze zitten thuis en kunnen ook niet meer reizen op kosten van de staat lantie..

  de vader durft helemaal niet meer af te reizen,,bang dat hij is om op gepakt te worden en bij de zoon toe gevoegd wordt..

  de moeder is hopeloos de acht duizend srd die ze maandelijks krijgt of meer,vedwijnt aan de vader voor het halen van coke..


  Maak melding
 32. de Javanen hebben geen hekel aan de Hindostanen maar samen werken op politiek vlak. forget it: ze gaan liever dood dan samen werken met DE Hindostaanse partij en dat is vanaf de jaren 70 zo zoek het maar op.dat zegt genoeg.


  Maak melding
 33. Bouserte,

  Volgens mij voel jij je een soort van god.
  Iedereen ziet het verkeerd, behalve jij en daarom is er ook geen discussie met jou aan te gaan op dit forum.
  Ik heb in een andere posting gesteld, dat jij redeneert vanuit een tunnelvisie, waar je maar niet uit vandaan komt.
  Niets, wat deze regering doet, is verkeerd en kritiek mag je al helemaal niet hebben op de regering Bouterse.
  Dat is natuurlijk waanzinnig, omdat iedere regering fouten maakt.
  Maar wat mij het meest opvalt, is, dat jij het werkelijk met niemand eens kunt worden op dit forum.
  Niet alleen over dit onderwerp, maar over alle onderwerpen.
  Als je een redelijk denkend mens bent, moet dat je toch iets zeggen ?
  Niemand heeft alle wijsheid in pacht op aarde.


  Maak melding
 34. Dagoe RAY wanneer de partij voor Democratie en Ontwikkeling zich bij de VHP had aangesloten dan waren je woorden het zelfde geslijmd geweest die je gebruikte toen BEP zijn ziel verkocht aan de VHP welkom Broeder Ray lik je Poepgat even schoon met zijn pittige masala Tong!


  Maak melding
 35. @Bouserka U bent in het geheel niet slim, u vindt dat alleen
  Sranan rechters geldige vonnissen kunnen maken, die Sranan uitvoert . Geen enkel beschaafd land denkt er zo over !
  De landen steunen mekaar om misdadigers uit te schakelen.

  Vandaar de verdragen tussen de staten om strafuitvoering over
  te nemen van elkaar. Daarom staat uw baas ook op de Interpol opsporingslijst.

  Dino, de zoon van uw baas krijgt binnenkort ook een buitenlands
  vonnis op zijn naam, inhoudende een zeer landurige straf.
  Gaat Desi daarom de USA binnen vallen ?

  Namens Desi vooral vragen om vonnissen die in Suriname
  zijn uitgesproken, vervolgens de rechterlijke macht trachten
  uit te schakelen via een NEP-amnestiewet !
  De NEP amnestiewet is 100 % strijdig met de Suri Grondwet !

  Binnenkort zal het Inter Amerikaanse Hof voor de
  Mensenrechten korte metten maken met de NEP-
  Desi-Amnestiewet !

  Of is Sranan dan al uit de OAS gestapt en hebben de
  patriotten van de NDP vervolgens ons land verkocht aan
  China:de geboorte van de nieuwe chinese provincie Slanang !

  PS: Door nieuwe getuigenissen in Dino-proces, Obama o
  potti wan lo verstang dji masra Desi, sondro “BUITENLANDS VONNIS” !


  Maak melding
 36. Heer @Rudinho,

  Zoals ik het zie is het zo dat menigeen alleen met sentimentele tegenargumenten komt maar de kern van wat ik zeg niet onderuit kan halen. Is dat dan mijn schuld?
  Zoals ik het zie is het zo dat echt niemand de bijzonder zwakke prestatie van de oppositie om het de regering lastig te maken aankaart. Is dat mijn schuld?
  Waarom heeft de oppositie geen poot om op te staan?
  In Nederland gaat men naar de rechter of andere oordeelgevende instanties. In Suriname niet of is er gewoonweg niks waar men naar toe kan. Is dit niet mede een gebrek van Front die in 10 jaar ook niks heeft gedaan op dit gebied? Geef mij maar weer de schuld hiervan.


  Maak melding
 37. Heer @Srafu, u zegt dat De NEP amnestiewet is 100 % strijdig met de Suri Grondwet !

  Waarom is het dan nog steeds in stand? Er moet toch een rechter te vinden zijn die het verwerpt? Of zijn alle rechters corrupt, onkundig of angsthazen?


  Maak melding
 38. Agoe Dagoe,

  Deze regering is populair omdat het dingen doet die zichtbaar zijn voor het volk.
  Een brug, daar ken men over rijden. Hogere kinderbijslag en ouderdomspensioen, daar heeft men wat aan. Ziekenfonds tot 16 jaar en boven 60 jaar is gratis. Daar heeft de gewone man wat aan. Investering in ADEK leidt tot iets.
  Als je dorst hebt en iemand giet water in je handen en een flink deel van dat water vloeit weg, maar toch kan je genoeg drinken en je dorst lessen, dan zeur je niet over het verloren gegane water. Zo is het ook met deze regering.


  Maak melding
 39. Bouserka Binnenkort komt de vernietiging vd NEP-wet !
  Inter Amerikaanse hof Mensenrechten zal een uitspraak
  doen !
  In het eerder uitgesproken SAAMAKA “vonnis” is de
  vorige amnestie inzake Moiwana ook al nietig verklaard !

  En jaa, de Rechterlijke Macht in Sranan wordt inderdaad geintimideerd en bedreigd ! Door dezelfde massa-
  moordenaars en hun handlangers !

  PS: Geen enkel beschaafd land geeft meer amnestie voor massamoorden/misdrijven tegen de menselijkheid !

  PS : Let wel een wet in strijd met een verbod in de Grondwet, zoals de amnestiewet-Bouta, is op zich al nietig !
  Heeft geen rechtskracht ! Adviseurs van Desi hebben
  opdracht tijd te winnen, meer niet ! Notti n’e yepi !


  Maak melding
 40. Srafu, notti ne yepie? Monie ei yepie (fosting Shell bing yepie :-). De Surinamer is gierig van aard en dus omkoopbaar. Let maar op straks. Het is toch niet de schuld van de NDP dat velen gierig en omkoopbaar zijn? Hun ouders hebben hen zo opgevoed!


  Maak melding
 41. Zoals Unilever meerder merken met identieke margarine op de schappen heeft staan, zo heeft DDB meerdere “stroman-partijen” In dit geval duidelijk bedoeld om het verlies van de steun van Somo en Willy te compenseren door de indruk te wekken dat er sprake is van een onafhankelijke Javaanse partij.

  Waldi Nain is gewoon een stroman van DDB.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES