Hoe sluit ik een zorgverzekering voor 2015 af?

0

Een goede zorgverzekering afsluiten voor 2015 is best lastig. Daarom helpt Independer je daar graag bij. Independer helpt je niet alleen bij het zoeken van de juiste zorgverzekering, maar sluit deze ook voor je af. Ook daarna kun je Independer altijd mailen of bellen als je een vraag hebt over je zorgverzekering.

Sluit je zorgverzekering 2015 af op de website van Independer
Wil je zelf proberen om je zorgverzekering voor 2015 af te sluiten? Dan kun je dat doen op de website van Independer. Door een aantal vragen in te vullen zie je welke zorgverzekering voor jou de beste is. Lees meer informatie op de website van Independer.

Bel Independer voor het afsluiten van je zorgverzekering
Je kunt Independer ook altijd bellen. Een medewerker helpt je dan bij het afsluiten van je zorgverzekering. Independer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op de laatste zondag van het jaar (28 december) is Independer ook open, van 10.00 tot 22.00 uur. Het telefoonnummer is 035 – 626 55 44.

(Foto: Flickr/Gunnar Ries)