dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoVerkiezingstijd Suriname officieel ingeluid

Verkiezingstijd Suriname officieel ingeluid

-

Does Travel - naar Suriname

President Desire Bouterse heeft woensdag samen met minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken de algemene vrije en geheime verkiezingen van 25 mei 2015 officieel gelanceerd door samen op een knop te drukken. Tijdens de ceremonie in de Congreshal hebben ze ook de website, het logo, de slogan en het verkiezingslied gepresenteerd aan de pers en andere aanwezigen.

Verk-2

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. “President Desire Bouterse heeft woensdag samen met minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken de algemene vrije en geheime verkiezingen van 25 mei 2015 officieel gelanceerd door samen op een knop te drukken”

  Ik hoop dat de verkiezingen niet alleen algemeen, geheim van aard zijn maar ook vooral EERLIJK en OPRECHT.
  In het huidig regeerperiode viert CORRUPTIE en LEUGEN hoogtij.
  Het gevolg is dat EERLIJKHEID en OPRECHTHEID ver te zoeken is. Aan het electoraat wens ik: Laat uw keus gebaseerd zijn op uw geweten en wees objectief. Laat het algemeen belang prevaleren boven het eigen belang.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 2. Ik ben geen aanhanger van welke partij ook in Suriname en het maakt mij eigenlijk ook niet uit, wie de nieuwe president volgend jaar wordt als ……………………….. het Bouta maar niet wordt.
  De man lijdt aan een vervelende kwaal, die alleen maar erger wordt naarmate je ouder wordt.
  Daarmee is Suriname absoluut niet gediend.
  Bouta moet naar mijn mening kappen met en zich terugtrekken uit de politiek.
  Ook om andere redenen zou dat goed zijn voor Suriname.
  Voor de rest is politiek bedrijven in Suriname volgens mij 1 pot nat.
  Eigen (partij(belang) gaat altijd voor, wie er ook de macht is.
  Ik weet niet beter, dan dat het zo al bijna 40 jaar gaat.


  Maak melding
 3. Kijk die Indiaan blij lachen,

  In zich zelf, Ik heb het altijd voor elkaar;
  – nooit veroordeeld door die domme kondre mang
  – flink mijn lege kas kunnen vullen
  – gratis medisch zorg in Cuba,
  – domme lonny werkt weer voor mij,…
  – al weer een alimentatie minder, liever hij in Jail dan ik…


  Maak melding
 4. Als president voor heel Suriname sta je daarop een podium en:

  Tijdens de ceremonie in de Congreshal hebben ze ook de website, het logo, de slogan en het verkiezingslied gepresenteerd aan de pers en andere aanwezigen.

  hoe (on)partijdig ben je dan! Terechte opmerking van Johannes de sloper dat hier een ander op het podium had moeten staan!

  Eerlijkheid? openheid? transparantie? deze termen zullen het (waarschijnlijk) af moeten leggen tegenover corruptie, duistere praktijken en ondoorzichtbaarheid!


  Maak melding
 5. De verkiezingen van 25 mei 2015 moeten correct en eerlijk verlopen en laat dat een waarschuwing zijn voor de couppleger en de gangsters van:

  – 25 februari 1980, coup van 16 sergeanten in Suriname;
  – 08 december 1982, moord op 15 anders denkenden dan DDB en
  de gangsters;
  – 29 november 1986/ Moiwana 86, onschuldige en ongewapende
  mensen die werden vermoord in het dorp Moiwana door het
  Nationaal Leger van DDB,
  – 25 december 1990/kerstcoup van DDD, telefooncoup van DDB
  – De omstreden Amnestiewt van 1992, waardoor de couppleger
  onder leiding van DDB niet worden vervolgd voor de 8 december
  1982 moorden, terwijl de zaak bij de krijgsraad/rechtbank in
  Boxel in Commewijne was.
  – enz, enz, enz,

  Volk van Suriname wees paraat, waakzaam en laat u geen zand in de ogen strooien door DDB en de Gangsters. U heeft recht om te leven in een democratische rechtsstaat.

  Een Wolf verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. let op de valse grijns toen hij met Edmund Leiles op de knop drukt als teken dat de verkiezingstijd in Suriname officieel is ingeluid.

  DDB is een wolf in schaapskleding die bezig is alles in het werk te stellen om zijn vege lijf te redden om de gevangenisstraf vanr 11 jaar veroordeling voor drugstansport naar Nederland door de rechtbank in Nederland te ontlopen;

  veroordeeld te worden voor drugstransport naar de USA, Wapenhandel naar landen in Latijnsamerica,

  veroordeeld te worden voor de 8 december 1982 moorden in Suriname door de krijgsraad/rechtbank van Boxel in Commewijne in Suriname,

  voor het gerecht in Suriname te verschijnen en te worden veroordeeld voor de Moiwana86 moorden en een gevangenisstraf te krijgen.

  DDB is een zware crimineel, moordenaar, die (inter)nationaal in de gevangenis hoort.

  Suriname heeft geen zware, veroordeelde drugscrimineel en moordenaar nodig als president. Dat kan niet en dat pas niet.

  Als de vos DDB de passie preekt, oppositie partijen in Suriname pas op uw (jonge)kiezers.

  DDB en de Gangsters onderschat het verstand van de totale Surinaamse (jonge)kiezers.

  Mijn woorden moeten een waarschuwing zijn voor degenen die de verkiezingen in Suriname niet op een eerlijke en betrouwbare, rechtige wijze, die achteraf kunnen worden vastgesteld en weer worden rechtgezet laten verlopen. If a bos, wik a bos! Alle kracht berust in een democratische rechtsstaat bij het volk.

  Surinaamse Volk/ (jonge) Kiezers wees scherp, houdt uw ogen open en kijk goed!, houdt uw oren open en luister goed! en gebruikt uw verstand en maakt u de juiste keus. Laat DDB en de Gangsters uw geen zand in de ogen strooien.

  Time4(Chan)ge!
  Stem massaal op:
  VHP, NPS, DA91, SPA, PL, BEP, KTPI

  Leve de democratische rechtsstaat;
  Leve de grondwet van de republiek Suriname;
  Leve Internationale verdragen.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Fri, Fri, Fri!, Sranan Fri!

  God zij met ons Suriname
  Hij verheff’ ons heerlijk land
  Hoe wij hier ook samen kwamen
  Aan zijn grond zijn wij verpand
  Werkend houden w’ in gedachten
  Recht en waarheid maken vrij
  Al wat goed is te betrachten
  Dat geeft aan ons land waardij.

  Opo, kondreman un’ opo
  Sranangron e kari un’
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey, wi no sa frede
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi, te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 6. ‘Het ontslag van de raadsadviseurs, Limbo en anderen’

  28 Nov, 04:00

  9b7b5797182de5ce453503092ddbc031.jpg___ingezonden.jpg
  Op 25 november herdachten wij 39 jaar staatkundige onafhankelijkheid. Op deze dag hebben wij gewild en ongewild stil gestaan bij de betekenis van de onafhankelijkheid, de democratie en natuurlijk de politiek. Direct meenemend: wet, recht, saamhorigheid, liefde, respect, waardering voor elkaar, meenemend waarden en normen. Ik vond het dan ook heel bijzonder dat president Desi Bouterse een beroep deed op onze politieke leiders om op geen enkele wijze te vervallen in de voor onze natie schadelijke politiekvoering.

  Heel bijzondere uitspraak eigenlijk, ervan uitgaande dat Cliff Limburg, perschef van de president, gebruik maakt van onze staatszenders om Srananmans op een onfatsoenlijke wijze te bespreken, alsook alle kromme handelingen van deze regering recht te praten. Kwalijker natuurlijk is dat deze goede man niet tot de orde wordt geroepen door het hoogste gezag van het land, de president. Eigenlijk kunnen wij stellen dat alles, wat Cliff Limburg doet, gebeurt met medeweten en instemming van DDB. Dat kun je als volgt logisch afleiden. DDB kan niet toestaan dat zijn geprogrammeerde robots een eigen leven leiden. Het democratisch beginsel in acht nemend: binnen geen enkele organisatie, bedrijf of bestuur worden soloacties door onder anderen leidinggevenden, leden, in dit geval woordvoerder, toegestaan. Bij soloacties volgen altijd interne correcties, tenzij het een bacovenwinkel is. Zie daar!

  Voorzichtig concluderend: Cliff is gewoon een instrument, een middel om het doel te bereiken. Het falend beleid en het verbroken/slechte contact met de samenleving, in het bijzonder de NDP-achterban, die in snel tempo erodeert, zal worden geschoven in de schoenen van anderen. Staart u zich niet blind als er ontslagen zullen vallen en het reshuffelen nieuw leven wordt ingeblazen.
  Er zal gehandeld worden onder het mom: hij gedraagt zich niet zoals het hoort, en andermaal zal een rookgordijn worden opgeworpen. En men zal zuchten en kreunen van blijdschap en zeggen: jaaaa hoor, wij hebben een daadkrachtige DDB die optreedt zoals het hoort, dus naar huis met die Van der San, de staatsadviseurs, Limbo en een ieder die geofferd kan worden om het imago van DDB op te vijzelen.
  Maar…dat zal geen zoden aan de dijk leggen, want de noden van het volk stapelen zich op, terwijl DDB zegt: “Treintje komt zo!”

  WAT ZEGGEN JULLIE HIER VAN??????????

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies (Véél Wijsheid!!!)

  Drs. Abigail Lie-A-kwie


  Maak melding
 7. afkalving binnen de n.d.p.en ik denk dat dibrie bezig is met man en macht een stevige damsysteem te bouwen en of dit lukt zal binnenkort blijken vooral ook met de opmars van lonnie.


  Maak melding
 8. Oh la la, De nieuwe verkiezingen staat al voor de deur. Nou mi Sranang People, gebruik oen Hede op wie jullie gaan stemmen.Het is jullie ten zeerste aangeraden om geen tweede fout te maken. Want jullie hebben in de vier jaren gezien wat de resultaat is geweest met al die beloften.
  Niks is uit de bus gekomen. A switi Sranang moet geen 2e Cuba in de regio worden mi brada nanga sisa. Jullie weten ,dat de scepter door die mensen wordt gedraaid, waarvan je niks hoort in het land.
  Wie controleert de Paarse bende tot nu toe. ” No body “. De controle van hun is de Baas in eigen huis. “” Watch out with the Poll “”.


  Maak melding
 9. Als die mensen in Suriname verstandig zijn kiezen ze niet meer voor de Partij van Bouterse want hij heeft geen economische kennis om het land te besturen.Dat is mijn advies.Hij is een zakkenvullers en heeft het land kapot gemaakt. Dat is de realiteit.
  Verstandige mensen willen een andere beleid waar het land vooruit komt en niet dat mensen zichzelf verrijken ten kosten van alles.
  Dat is mijn advies aan het volk van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES