Eerste ‘Brasa Borrel’ in Grand café Zuidoost

4

Op vrijdag 28 november vindt de eerste ‘Brasa Borrel’ plaats in Grand café Zuidoost. De Brasa Borrel is in Amsterdam en omgeving dé ontmoeting voor ‘kondreman’, ondernemers, beslissers bij overheid en bedrijfsleven, studenten, conceptdenkers, nieuwe wegbereiders, sfeerbrengers en mensen die het verschil willen maken. Netwerken met professionals en gewoon gezellig samenzijn onder het genot van een borrel en een hapje; de Brasa Borrel biedt een ongedwongen prettige sfeer voor iedereen om elkaar te ontmoeten.

De Brasa Borrel is een initiatief van dynamische professionals uit Amsterdam Zuidoost om bestaande contacten te versterken, om je bedrijf te profileren, kennis en ervaring uit te wisselen, contacten met andere professionals te versterken of omdat je nieuwsgierig bent. De Brasa Borrel biedt je een unieke mogelijkheid om vooralsnog een keer per maand jouw mensen te ontmoeten voor een aangenaam samen zijn. De borrel is voor genodigden en introducés.

Grand café Zuidoost ligt op een steenworp afstand van het AMC Ziekenhuis en groeit nu al uit tot een landmark van Amsterdam. U treft er een internationale bar en keuken aan én naar behoefte zullen ook klassieke Surinaamse hapjes en gerechten worden geserveerd.

De eerste Brasa Borrel staat in het teken van ‘de ontmoeting’. Met deze borrel zijn ‘kondreman’ uitgenodigd die elkaar kennen of graag willen leren kennen. We komen dus gezellig samen onder het genot van een drankje en een hapje. Het verloop van de middag en avond is een verrassing.

Algemene gegevens van de Brasa Borrel:
Wanneer: 28 november 2014 (Aankomende vrijdag)
Tijden: 17.00 – 21.00 uur
Waar: Grand café ZO (Zuidoost)
Adres: Paasheuvelweg 26
Postcode: 1105 BJ Amsterdam Zuidoost


4 REACTIES

 1. Het is bij zulke ontmoetingen, waar de kiem van corruptie wordt gelegd. Ambities van diverse zijden ontmoeten elkaar en gaan dan bekokstoven en uitwerken.


  Maak melding

 2. @Phalaane,

  Inderdaad. Beslissers bij overheid en bedrijfsleven zijn ook mensen met noden en gevoeligheden en een presentje in de vorm van een ‘onschuldige’ steekpenning is al gauw gegeven. En kan uitgroeien (gebeurt in de praktijk regelmatig) tot omkoperij in wederzijds voordeel.
  Laat mensen de officiele weg bewandelen ipv onderonsjes. En vooral waar alcohol geschonken wordt, weet je het al.


  Maak melding

 3. @memre
  “Pfff.. wat een negatieve reactie! Je kan het ook zien als het onderling versterken van ambities.”

  Je hebt helemaal gelijk. Wat een negativiteit!
  Dit is overal een normale vorm van “netwerken”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.