VIDEO: Srefidensi viering ambassade Suriname in Den Haag

2

Ook in Nederland vond gisteren een officiële viering van Srefidensi plaats. Lucretia Redan, onderdirecteur Consulaire Zaken bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft sinds kort Chantal Doekhie vervangen als zaakgelastigde van Suriname in Nederland. In haar nieuwe functie feliciteerde Redan de Surinaamse bevolking met de 39ste Onafhankelijkheidsviering. Daarna werd Willem Nahar geridderd voor zijn 47 trouwe dienstjaren bij de Ambassade. Gitarist en entertainer Dana Fung Loy speelde in een informeel samenzijn het publiek plat! Bekijk de webTV reportage hier:


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.