Minister Lackin uitgenodigd voor bezoek Israël

33

PARAMARIBO, 23 nov – Magid Amiram, niet-residerend ambassadeur van Israël voor Suriname, heeft minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken uitgenodigd voor een bezoek aan zijn land. Dit meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Aram sprak tijdens een bezoek zijn erkentelijkheid uit voor de “goede samenwerking tussen beide landen.”

Het betreft samenwerking op internationale fora, “waarbij Suriname ondersteuning geeft aan initiatieven van Israël die geen politieke implicaties hebben.” Ook heeft Amiram ondersteuning van Suriname gevraagd voor het verzoek van Israël om diens nationale feestdag, Yom Kippoer (Grote Verzoendag), uit te roepen tot een feestdag van de Verenigde Naties. De ambassadeur hoopt ook dat Suriname en Israël een politieke dialoog houden.

Tijdens zo een dialoog is dan voor het bespreken van “zaken die voor beide landen van belang zijn in de bilaterale relaties.” Suriname krijgt steun via het Israëlisch Agentschap voor Internationale Samenwerking Suriname. Het betreft onder meer trainingen voor dialysepersoneel. Israëlische deskundigen helpen ook bij het formuleren van een Strategisch Agrarisch Plan.


33 REACTIES

 1. Laat hem dan daar lekker blijven,voor je het weet heb je gazastrook in SU.met dit volk moet je geen zaken willen doen,maar ja dat SU zich zo verlaagt zijn we al gewent.


  Maak melding

 2. 23 nov. 2014

  Die Joden hebben nog steeds een zeer grote belangstelling voor Suriname !!

  Wisten jullie dat na de Tweede Wereldoorlog, in 1948, tienduizenden Joden toen Suriname zagen als het Beloofde Land en werk van hebben gemaakt om ook naar Suriname te migreren ?

  Was dat gebeurd, was misschien het Palestijns probleem misschien niet actueel. De Joden wilden wel ongeveer dertig procent van Suriname, zeker Saramacca, hebben en het geld voor die migratie en verdere ontwikkeling hadden zij al in de USA bij elkaar gebracht.

  Vermoedelijke basis van eerste vestiging zou plantage Gravenstijn, in Saramacca, worden. zou van de eigenaren gekocht worden. Die plantage had of heeft nog een eigenaar of nabestaanden die er een claim op kunnen leggen. Nabestaanden / erfgenamen, let op uw belang en ga op onderzoek uit !!

  Wat ging mis dat die Joden niet meer naar Suriname migreerden? Want tot begin jaren ’70, vorige eeuw,(1970), hadden de Joden nog grote belangstelling voor de migratie naar Suriname !!

  1. De politieke partij, die later de NPS werd, was bang dat de creolen hun macht zouden verliezen. Findley en zijn groep stemden in de Staten van Suriname toen tegen deze komst van Joden. Extra eis van deze Joden was wel dat de marrons en inheemsen en andere bewoners van het uitgekozen gebied in Suriname ergens anders, desnoods in reservaten geplaatst moesten worden. Ja, echt waar !!!!!

  2. Hoewel Nederland, toen het moederland van de kolonie Suriname, de stemming in de Staten van Suriname kon negeren en toch toestemming kon geven aan de komst van de Joden naar Suriname, werkte Nederland de komst van de Joden toch tegen.
  Nederland wilde eerst geld zien, maar de Joodse organisatie die zich met deze migratie bezig hield wilde het kapitaal (geld) zelf beheren. Dat was tegen het zere been van Nederland, want zij wilden echt eerst geld hebben.

  3. Ferrier, later gouverneur, werkte dit project van de Joden nogmaals tegen.

  4. In de jaren ’70 vorige eeuw veroverde Israël veel land op de buurlanden en kon zelf uitbreiden en meer migranten opnemen. De belangstelling naar Suriname werd minder.

  Dat Suriname voor joodse organisaties nog altijd in de belangstelling blijft is begrijpelijk. Suriname blijft het beloofde land voor een grote groep Joden. En zeker daarom de uitnodiging aan de regering van Suriname.

  Srika krijgt nu zeker van de Joden minpunten. Maar dit is een stuk waar gebeurde geschiedenis uit Suriname.
  Srika


  Maak melding

 3. Ay mi Gran Gado. Wat zoekt die Min. Lackin met zo,n barbaars en boevenland. Weet die Lackin niets over de bezetting van het Palestijns grondgebied. Speelt hij soms Chinees. Want als een chinees iets weet,dan ontkent hij toch ” A no Sabi ”.


  Maak melding

 4. De Israeli zijn goed in landbouw in droge gebieden, Daarnaast kunnen ze huizen bouwen die bestand zijn tegen Palestijnse terroristische aanvallen, dus misschien kan Suriname dat steeds meer geteisterd wordt door slecht weer en zware rukwinden hier z’n voordeel mee doen.
  Ook zijn die lui goed in het maken van electronica en Defence hardware, in cyberspionage en hebben goede scholen en hebben net als de moslims piemelschilmesjes (besnijdenis).

  Overigens, de Palestijnen hebben hun lot aan zichzelf te wijten. Als troepen hyena’s verzamelden bijna alle moslimlanden van het M-Oosten zich in 1947 en pleegden gezamenlijk een aanval op Israel. Ondanks de enorme overwicht van de moslimtroepen wisten de Joden hen te verslaan en hebben ze bufferzones gecreeerd ter bescherming. Ze zouden gek zijn om die gebieden op te geven, want de moslims dreigen met de uitroeing van de Joden en de vernietiging van Israel en plegen dagelijks aanslagen. Het is alsof de arts tegen de moslims gezegd heeft dat als je van je hoofdpijn af wil, pleeg dan 3 x daags aanslagen op Israel. De Palestijnen denken die hoofdpijn sneller te kunnen doen verdwijnen en plegen 6 x daags aanslagen.

  Destijds zijn er ook Libanezen gekomen naar Suriname. Die bakra’s wilden van Suriname een soort VN-land maken?

  Anyway, ze hebben maar 12 keer meer mensen dan Suriname, hebben 20 keer minder land dan Suriname en presteren 500 keer meer dan Suriname. Kan Suriname van leren toch?


  Maak melding

 5. DDB steunde toch moslimlanden en gaf daarmee aan dat ze tegen de politiek van Israel zijn.

  Dat DDB niet de slimste jongen van de klas is weten we wel. Ook nu komt hij erachter dat je een land als Israel te vriend moet houden. De macht van Israel is heel groot in de wereld. Zie maar hun Godsdienst in Suriname of die daarvan zijn afgeleid en heel veel Surinamers mee te maken hebben. Zie oa ook de tien geboden, synagogen, Basiliek, manier, zeden en gewoonten, feestdagen, jaartelling, Crhistendom, die ook in Suriname belangrijk zijn en de grondslag is van heel veel uit het westen.

  Joden hebben heel veel geld en kennis enz, enz, enz.


  Maak melding

 6. Soms lijken de verhalen uit oude- en nieuwe testament wel basis te zijn van moderne seksverhalen.
  Denk aan David en Salomon en Abraham en Samson en zo die hun haantje niet in het kraantje konden houden en sodomie en overspel pleegden. Ja, die Joden konden er wat van.
  In Nederland wordt Ajax toch ook gedomineerd door Joodse bestuurders? Veel Joden daar in A’dam, maar vooral ook in Hilversum en de seksindustrie met die Buch e.a.
  Je ziet vaak aan oudere Joden dat hun gezicht bovengemiddeld meer rimpels vertoont, vooral van die vrouwen. Zal wel komen door hemoglobinetekort, omdat ze al dat bloed uit het vlees persen.
  Bovendien doen ze flink aan tovenarij. Ze hebben er een aparte leer voor, de Kaballa leer.


  Maak melding

 7. Na de 2e wereld oorlog moest Israel ergens tussen Duitsland en Polen gesticht worden en niet waar het nu staat.Als Palestina ooit van de Joden was,dan hebben ze dat opgegeven om in Europa te gaan wonen.Nu vechten de joden in een verkeerde tijdspanne tegen de Palestijnen.Dat hadden ze enkele millennia geleden moeten doen.Toen hadden ze de Romeinen en Palestijnen moeten doden.


  Maak melding

 8. @SRIKA

  Dat van die Joden is een paar eeuwen eerder…

  Sterker nog; Suriname had de grootste Joodse populatie van heel Zuid-Amerika (remember “the Jodensavanne”) en het was toen al het idee om van dat gebied de Joodse staat te maken.

  —————–

  Suriname en Israël? Hmmm… remember “Hezbollah” en Dino?

  Dési heeft wat uit te leggen daar…


  Maak melding

 9. @Srika,

  De belangstelling van Israel voor Suriname in de huidige tijd zal we eerder te maken hebben met de verwelkoming van Hezbollah (of was het Hamas) naar Suriname door Dino. Het laatste wat Israel kan gebruiken is een moslim terroristische basis in Zuid-Amerika die overal Joodse diplomaten vermoord.
  Dus het beste is om dicht bij de vijand te gaan zitten. Door veel schade hebben de Joden dat intussen door.
  Bovendien is het een volk dat door de eeuwen heen flink is vernederd en geterroriseerd. Ook zij hebben natuurlijk anderen van tijd tot tijd geterroriseerd door hun politieke, economische en wetenschappelijke invloed.
  Misschien wel de bekendste Jood van Europa is die Nostradamus wel met z’n voorspellingen over de toekomst. Helaas heeft hij alles zodanig opgetekend dat je pas NA de gebeurtenis erachter komt dat dat was wat bedoeld werd.
  De Joden denken dat door de 12 stammen in Israel te brengen, hun lot zal verbeteren en ze weer de baas over Jeruzalem zullen worden waar de moslims ook een moskee hebben die ze gebruiken om heel Israel te claimen.
  Overigens zijn de Joden de enigen (onder de blanken) die zich over de zwarte Joden in Afrika ontfermden. Een grote groep van deze mensen heeft een tehuis gekregen in Israel.
  De koningshuizen in Europa voelen zich op een of andere manier betrokken bij de Joden. Volgens samenzweringsaanhangers zijn ze beiden lid van de geheime genootschappen zoals de Rozenkruisers en kennen diverse geheime rituelen om macht en heerschappij te krijgen. De nieuwste club schijnt ene Bildenberg club te zijn, opgericht door de opa van Bolle Willem.


  Maak melding

 10. Hallo,
  Ga de geschiedenis na alle Surinamers hebben een joodse achtergrond,je bent zwart,wit,geel,groen,bruin of rood je hebt een joodse achtergrond.
  Waarom omdat de meeste slavendrijvers een joodse achtergrond hadden die seks hebben gehad met slaven waardoor je een mengelmoes van mensen heb gekregen.
  Daarom worden wij van het negerras creolen genoemd.


  Maak melding

 11. @Agoe Dagoe,

  Niet alleen de joden, ook de moslims kennen flink wat tovenarij en zwarte magie. Ze roepen geesten genaamd Djin op om allerlei dingen gedaan te krijgen.
  Bovendien zie je steeds van die kleine papiertjes met moslims die al je problemen oplossen. Examenvrees, vrouw ongewillig, ziekte, geldzorgen, gezondheidsproblemen enz? Bel dr. Hakim. Succes gegarandeerd!
  Na enkele maanden ben je dan nog zieker en duizenden Euro’s armer en dr. Hakim een stukje rijker.


  Maak melding

 12. Toen die Niburinanen (Aliens) hier waren zo’n 10 tot 20 duizend jaar terug, hebben ze flink geexperimenteerd met levensvormen op aarde, op zoek naar een intelligente en sterke werkersras. Een van hun mislukte experimenten leverde de Djins op. Dat zijn een wezens met heel dunne fysieke lichaam zodat ze in de atmosfeer niet lang kunnen verblijven. Ze leven meestal in diepe grotten of onder de grond. Maar ze zijn razendsnel, onzichtbaar en kunnen door muren heen lopen en zijn erg sterk, genadeloos en weinig geweten en intelligentie.
  De moslims roepen zo’n Djin vaak aan op begraafplaatsen, omdat daar de aarde wordt uitgegraven en dat een ideale plek is voor de Djins om te vertoeven. Je kunt ze zowat alles laten doen. Ze weigeren nooit. Maar als je ze niet binnen bepaalde tijd weer terug stopt in de grond (of grot) dan richten ze rampen aan uit kwaadheid.
  Vraag eens aan een Imam, hij kan je spannende verhalen vertellen hierover.


  Maak melding

 13. lackien is lang en breed blij,,dat hij weer een gratis reis heeft aangeboden gekregen,want straks na de verkiezing is het afgelopen..

  dan moet hij voor het gerecht verschijnen om te verklaren,waarom hij lackien heeft voor gestemd voor amnestie om de boef moordenaar in bescherming te nemen..

  of deze reis voor het land wat opleverd zal nog in de toekomst blijken,maar zeer waarschijnlijk zal er niks gebeuren gewoon een njang dringie presierei reis..

  het domme volk staat erbij en kijkt ernaar..


  Maak melding

 14. @Srika
  23 nov. 2014 & @Bakra Basi.

  Dus nu weten jullie beiden waarom minister LACKLEE een bezoek zal brengen aan Israël.
  Lacklee heeft recentelijk een bezoekje gebracht aan de Joden Savanna in Para.
  Hij werd vervolgens door een Rabbi van de Synagoge aan de Keizerstraat tot Falasha bekeerd.
  Als dank wordt misschien de Joden Savanna definitief verkocht aan Israël.
  Ook onze Panka zal hieruit een slaatje slaan.
  Maar (Bravo) Ronnie, de Koning van Marwina, zal zeker bezwaar hiertegen maken.


  Maak melding

 15. Bouta noemt zichzelf Gado Pikin en hij denkt dat hij uitverkoren is om Suriname naar grote hoogten te leiden. Israël denkt dat ze het uitverkoren volk zijn en dat het land Palestina het aan hen beloofde land is. Tot hoeveel ellende beide waanideeën reeds geleid hebben en nog steeds leiden is bijna niet te vatten. Als Bouta en Israël gaan samenwerken, kan daar alleen maar nog meer ellende uit voortkomen voor onschuldige bijstanders.


  Maak melding

 16. Wisten jullie dat de joden de grootste slavenhandelaars waren?
  Wisten jullie dat de joden het apartheidsregime in zuid Afrika steunden met wapens?

  Denk na…


  Maak melding

 17. SRIKA
  Jou stuk over de Joden klopt maar de creolen waren niet bang om de macht te verliezen want ze hadden geen macht Nederland had het voor het zeggen en bepaalde de agenda punten en waren slechts puppets van Nederland. Nederland had in Suriname als kolonisator de VETO macht. Wat SRIKA vergeet te vertellen is dat de joden zouden als eerste FASE 50.000 joden naar Suriname zouden brengen , iedereen met gezond verstand weet dat dit het einde van de multiculturele Suriname zou zijn die we nu kennen . De JODEN zouden alle Surinamers net zo behandelen als de Palestijnen en de joden hadden al gebieden uitgekozen waar ze alleen wilden wonen en ze zouden hun eigen instantie oprichten en langzaam Suriname overnemen en een joodse Zuid-Amerikaanse staat oprichten. Degene die loop te schreeuwen dat het met Suriname onder joodse leiding goed zou gaan hebben gelijk maar iedereen met een kleurtje en niet joods zou zijn zou 2derangsburgers zijn in hun eigenland. We moeten begrijpen dat toen die tijd de joodse lobby was sterk aanwezig en met de hulp van de Amerikanen duwden ze hun plannen agressief door de strotten van Nederland. Wat gebeurde was dat Nederland er achter kwam dat bepaalde belangrijke figuren binnen de joodse organisatie communistische sympathisanten waren en hebben dit gebruik om de joodse INVASIE in Suriname tegen te houden. Iedereen met GEZOND VERSTAND die wilt weten wat er toen gebeurd is met de JODEN en waar ze heen zijn gegaan simpel, ze gingen massaal naar Palestina en richtte de staat Israël op en tot opheden worden de Palestijnse bevolking uitgemoord in een gevangenis kamp die Gaza en Westbank heet, dit had het LOT van alle Surinamers die niet joods was kunnen zijn. Minister Laking moet de trip niet aannemen sterker nog de banden met Israël moet worden verbroken want wat ze in Palestina doen is genocide. Voor iedereen die mij voor racist willen uitmaken doe geen moeite ik hou van mensen want we zijn allemaal speciaal. We moeten de Surinaamse creoolse geschiedenis niet vergeten het waren de joden die de creoolse slaven hadden en zaterdag was een sabbat een rustdag voor de slaven. Het was Nederland die de slaven moest vrijkopen om dat de joden in Suriname ze niet vrij wilden laten. De joodse geschiedenis in Suriname was WREED en Bloederig voor de creolen en nu een vriendschap hand uitsteken en de geschiedenis onder de mat vegen alsof er niks is gebeurd gaat mijn gezond verstand te ver. Ik vraag iedereen op waterkant voordat je Gezond Verstand wilt aanvallen doe een onderzoek naar de misdaden van de joden tegen de slaven in Suriname. Hoe duur is een pak suiker is de geschiedenis van de joden in Suriname die op waarheid is gebaseerd en hoe wreed ze waren en nog steeds zijn in moderne tijd kijk maar naar Palestina. Als het de joden was geluk om een staat in Suriname te richten dan waren wij de Palestijnen geweest die voor ons land zouden vechten.


  Maak melding

 18. Amiram ondersteuning van Suriname gevraagd voor het verzoek van Israël om diens nationale feestdag, Yom Kippoer (Grote Verzoendag), uit te roepen tot een feestdag van de Verenigde Naties. De ambassadeur hoopt ook dat Suriname en Israël een politieke dialoog houden.

  Dit soort honden moeten eerst in hun land verzoening brengen en kijk naar de Palestina wat zij er allemaal uithalen een aanrichten!! Vuile smerige en besmette Ratten zijn het!! Deze Hyena zaait zo meteen ongeneeslijke virussen in SU!! Su kijk verdomd goerd uit


  Maak melding

 19. Sjang!! volgens mij weet je heel zeker van je zaak dat een jood met m…..r gedaan heeft! vuile vieze en smerige Hy… die je bent!! Hopelijk waren je voor ouders geen t..f en ook niet l..ps!


  Maak melding

 20. Alleen Brampie zijn vader was Jood, Brampie is dus maar een halve Jood (als dat mogelijk is tenminste) en kijk eens waar hij toe in staat is. Is het wel zo verstandig van Bouta en Lackei om de banden met de Joodse staat aan te halen, voordat je het weet zit Suriname vol hele Joden die ons in een wurggreep nemen, waar zelfs mijn pet aboma ‘Obama’ nog wat van zou kunnen leren.


  Maak melding

 21. Steeds weer HELE groepen en bevolkingsgroepen negatieve
  kenmerken aansmeren ! O ting Srananmang o wiki !

  Laat deze idiote theorieen over aan Hitler, Stalin, Mao,
  IS en andere racisten/fascisten !

  Begin goed om te gaan met ALLE mensen in ons land,
  zonder bevolkings-indelingen met negatieve toevoegingen
  te gebruiken !

  Loop als land niet achter communistische landen aan,
  ook zogenaamd hypermodern-socialisme is
  ONDERDRUKKING !

  PS : Accepteer geen enkele OVERHEERSING meer !!!


  Maak melding

 22. Als onze minister LACKLEE na zijn bezoek aan Israël terug is in Switie Sranan, dan wordt er een enorm dansfeest gehouden aan de Keizerstraat.

  Les Aventures de Rabbi Jacob
  De avonturen van Rabbi Jacob (alias) LACKLEE

  Les aventures de Rabbi Jacob is een Franse komische film uit 1973 met Louis de Funès in de hoofdrol, geregisseerd door Gérard Oury. De film heeft als Nederlandse titel De avonturen van Rabbi Jacob.
  Zie (YouTube): Louis De Funes – Rabbi Jacob dancér

  Dus straks komt LACKLEE terug in SU. met een Hoed op, Pijpenkrullen wiegend langs zijn gezicht.


  Maak melding

 23. Palestijnen verdienen flinke pak slaag en geen ondersteuning. Ik weet niet waarom de domme mensen het opnemen voor de Palestijnen, die misschien wel erger zijn dan de ISIS katten. In ieder geval zijn de Palestijnen de grootste aanhangers van ISIS. En zulken wil je steunen? Ga je schamen.


  Maak melding

 24. Indien die Jood hem uitnodigt om hem te bewerken om in de VN voor een Bram en Moos feestdag te stemmen, dan zullen ze hem wel in de watten leggen en met heel veel cadeautjes naar huis sturen.
  Douane, let je op op de cadeautjes?


  Maak melding

 25. Europa gaat schoorvoetend over tot erkenning van de Palestijnse Staat. Na Sweden en Spanje is Frankrijk nu aan de beurt; eerder werd Palestina al erkend door diverse voormalige Oostblok landen die nu lid van de EU zijn.

  Zal de uitnodiging misschien iets hiermee te maken hebben?


  Maak melding

 26. Vaderlander,

  Wees eerlijk, tenminste als je dat mag.

  Waarom heeft Israel delen van Palestina bezet? Omdat hebben de Palestijnen met de rest van de moslimstaten samengespannen en hebben Israel aangevallen.

  Feit: het zijn de moslimstaten geweest die hebben Israel aangevallen.

  Vervolgens Israel heeft deze oorlog weten te winnen en voor haar veiligheid ingesteldbufferzones . Deze zones je stelt natuurlijk niet in op jouw eigen grondgebied, maar op veroverd grondgebied.

  Feit: Israel heeft rechtmatig grondgebied verkregen, want de andere partij is gestart de oorlogt en wist dat er is kleine kans dat ze zou verliezen. Zou ze winnen, dan zou ze het grondgebied van Israel inlijfen.

  De Palestijnen worden opgehitst door Iran, anders ze zouden al lang hebben geschikt in de vrede.

  Feit: Palestijnen voeren Irans beleid uit geen eigen beleid.

  De Palestijnen hebben het akkoord tussen Arafat en Peres (denk ik) van Camp David gesloten, later gesaboteerd.

  Feit: Palestijnen willen geen vrede, maar overwinning op en vernietiging van Israel.

  Dus je ziet, de Palestijnen laten zich graag misbruiken om geschil van moslimstaten met Israel uit te vechten. De Palestijnse leiders zijn niet geinteresseerd in vrede en ontwikkeling voor eigen volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.