Bond van Leraren stelt regering Suriname ultimatum

8

Leraren van het Voortgezet Onderwijs voor Senioren (VOS) woensdag in gesprek na een enerverende spoedvergadering van de Bond van Leraren. De algemene ledenvergadering heeft de regering een ultimatum gesteld dat zaterdag verloopt. Als de regering tot dan niet aan toe is om de primaire arbeidsvoorwaarden van deze categorie van onderwijzers in orde te maken, dan overweegt de bond volgende week woensdag het VOS plat te leggen.


8 REACTIES

 1. Overal ter wereld zijn het de leraren en hun leerlingen de universiteiten en de hogescholen die zorgen voor de val van een kabinet.
  Maar in Suriname????????????? Oja bang als ze zijn en leugens die ze als waarheid accepteren (van Misikaba, Bouva etc)

  Waarom gaan jullie niet de straat op want jullie zijn de enigen die een land tot verandering kunnen dwingen want jullie zijn de toekomst.


  Maak melding

 2. Er zijn heel veel rasistische creoolse onderwijzers in Suriname. Ik kan daar over spreken want ik heb er enkele gehad. Hun mentaliteit verschilt niet zoveel van die van Bouterse, Belfort en zo. Ze denken in termen van ras en macht.


  Maak melding

 3. Laat de BVL zijn gang gaan.
  Ze hadden in het verleden gezegd dat ze de Regering alleen bang wouden maken en verder niets.
  Laten we zien of dat werkelijk zo is en ook kijken wie die leerkrachten zijn die niet willen werken en wat hun politieke kleur zijn.
  No work no money toe passen.
  Ze hadden al Fiso1 en – 2 gekregen en moeten daarmee tevreden zijn.
  De economie van dit land moet geen nadelige gevolgen hebben om hun.
  In het verleden was Gouvernement take op brandstof verhoogd om hun Fiso 1 en – 2 uit te betalen.
  Ik denk dat de verkiezing nadert en dat de NF/Oppositie via de BVL deze Regering wil saboteren in hun voordeel.
  Dat werk van die Leerkrachten zijn GEEN zware werk dat ze telkens Loon verhogingen moeten krijgen, anders gaan de meeste slimme Leerlingen streven om Leerkrachten te worden.


  Maak melding

 4. Domme Ray, ga je schamen, imbiciel! Jij wordt gewoon geil dus als de jeugd wordt gedupeerd. Echt een VHP streek! Alles is geoorloofd, als het land daarbij schade oploopt maakt niet uit. Als zij hun zin maar krijgen. Foei! Stelletje landverraders!


  Maak melding

 5. Lucien
  Kijkend naar jouw spelling heb jij waarschijnlijk les gehad van een onderbetaalde (misschien wel onbevoegde) leerkracht!

  Beticht andere niet van domheid, dat is pas dom.

  Goed onderwijs is één van de (belangrijkste) steunpilaren van de samenleving. Voor goed onderwijs heb je deskundigen nodig. Mensen met een roeping die bereid zijn om lang en veel te leren en kennis te vergaren die ze later over kunnen brengen op hun leerlingen en “het land” zodoende op een hoger niveau tillen. Onverteerbaar dat deze mensen nog steeds moeten ‘knokken’ voor hun salaris. hebben ze het nog niet eens over de secundaire arbeidsvoorwaarden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.