zondag, mei 26, 2024
HomeFotoTweede reageerbuisbaby van Suriname nu 1 jaar oud

Tweede reageerbuisbaby van Suriname nu 1 jaar oud

-

Does Travel - naar Suriname

Destus en Chiquita Mijnals-Overman met hun 1-jarige zoon Aiden op bezoek bij dokter Satish Mohan. Aiden, die een jaar geleden in Suriname werd geboren, is de tweede reageerbuisbaby van het land. De ouders lieten hun blijdschap duidelijk merken op de poli van de gynaecoloog, drs. Satish Mohan, waar ze hem afgelopen week vereerden met een bezoek om de in blakende gezondheid verkerende Aiden Josiah Destus te tonen.

Dokter Mohan had een wezenlijke rol om het koppel Destus en Chiquita Mijnals-Overman te helpen aan gezinsuitbreiding, want het zwanger-worden kon niet op natuurlijke wijze plaatsvinden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Overigens, feliciteer ik de ouders van Aiden met hun kroost. Ik zou zeggen kleine man op naar de 100 in goede gezondheid natuurlijk. opo kong mie boi. Men/mevr Mijnals – Overman, nogmaals van harte gefeliciTAART met de kleine. Bigi odiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 2. Felicitatie aan de ouders, de dokter en de medische wetenshap op dit gebied en aan Suriname/rs.

  Deze lijn moet worden voortgezet, waardoor Suriname ook internationaal haar partituur stevig en correct meeblaast.


  Maak melding
 3. Baar baar dien je aye, tum djieo hazaro saal. Happy birthday to you, Happy birthday dear Aiden. (Eerste regel is: Moge deze dag zich vele malen herhalen, moge jij een duizend jaar worden)


  Maak melding
 4. Mooie medische ontwikkeling in SU. Heel fijn voor de ouders en heel goed dat SU meegaat in de goede ontwikkelingen van de medische wetenschap. Heel fijn.


  Maak melding
 5. De vader moest masturberen en z’n zaad in een buisje storten.
  Van de moeder werden enkele eicellen afgetapt.
  Zaadcelletjes van de vader werden met een injectie gespoten in de eicel van de moeder, buiten haar lichaam om.
  Vervolgens werd dit geinjecteerde eicel in de baarmoeder van de moeder geplaatst.

  M.a.w., alles wat kinderen verwekken zo leuk maakt, gaat voorbij aan zo’n koppel. De een vindt het jammer, de ander niet. Het kind kan het geen moer schelen. De arts voelt zich God.

  Wat wel jammer is dat de zaadcel en de eicel iets meer blootstaan aan de stralen van de planeten omdat ze buiten het lichaam verkeren voor een poosje.
  Of dit enige invloed uitoefent moet eens onderzocht worden, want het is niet voor niemendal dat bij normale conceptie de cellen geen moment buiten de lichamen verblijven (hogere bescherming). De temperatuur schommelt niet zoveel als bij de kunstmatige bevruchting.

  Krølle-Bølle


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES