SLM-vlucht vertraagd door drugsbolletjes in toilet

14

De SLM-vlucht die gisteren vanuit Amsterdam naar Paramaribo moest vertrekken liep een vertraging van ruim twee uren op in Amsterdam. Reden daarvoor was een verstopping in het toilet veroorzaakt door drugsbolletjes. Dat melden diverse Surinaamse media.

Het toestel moest zondagmiddag vertrekken maar werd op Schiphol aan de grond gehouden omdat het toilet verstopt zat. Na onderzoek ontstond het vermoeden dat bolletjes cocaïne de oorzaak van het probleem waren.

Na assistentie van de KLM en een derde bedrijf werd de verstopping verholpen en werd het vermoeden bevestigd dat het om bolletjes cocaïne ging. Het toestel kon daarna alsnog richting Suriname vertrekken. De Marechaussee, die al snel was ingeschakeld, doet onderzoek naar de herkomst van de drugs.

14 REACTIES

 1. de drugs koerier op de heenreis was dus onwel geworden en heeft vrijwillig de bolletjes gedumpt en mogelijk zijn geld al ontvangen en dacht om makkelijk weg te komen. dat is dus 1 nul achterstand nu voor de drugs dealers uit suriname. dit is de meest logische verklaring. de vlucht heeft de koeriers te lang geduurd, hij heeft de dood in de ogen gezien en hij werd optijd gered door de natuur wetgever. een wel heel komisch gebeuren. ik had toch liever gehad dat hij dood was gegaan, bij onderzoek zou het toch aan het licht zijn gekomen; wat de doodsoorzaak was…


  Maak melding

 2. De bolletjesslikkers zijn de nieuwe Akangswarie’s uit Suriname. Natuurlijk gaan de pushers hun formule aanpassen in de toekomst moeten ze hun poep opeten om verliezen te voorkomen. Maar wel een goed idee voor SLM geef alle passagiers een beetje casterolie zodat ze minstens twee keer moeten poepen tijdens de vlucht naar damsko.


  Maak melding

 3. De hoofddader moet dus bij de afnemer worden gezocht! Waarom is elk greintje welkom in Nederland? Waar ligt het as van deze baldadigheid. Bij de reu of het loopse teef?


  Maak melding

 4. A sani e tingi, hier klopt iets niet. Als een machine op de buffer wordt geplaatst, wordt het eerst schoongemaakt en de toiletten worden vacuum gereinigd. Hoe kan het dan dat de verstopping bij vertrek is ontdekt. Volgens mij staat dd slm kist een dag of twee op de buffer voordat het begint met een nieuwe vlucht. De vacuum pomp die de toiletten reinigen zijn heel krachtig. Ik ben benieuwd.


  Maak melding

 5. Wagimin, je hebt gelijk. De moni piet is het begin van het einde van de zwarte Piet. Dit zouden de Nederlanders moeten overnemen en invoeren.

  En over het verstopte vliegtuigtoilet vermoed ik dat de schoonmaakploeg zijn werk niet goed heeft gedaan.


  Maak melding

 6. Bolletjes scan moet gewoon in Suriname staan en een paar van die honden ,en klaar is uw probleem.Maar als Su niet zelf mee werkt dan schiet het lekker op,dus het probleem is niet Holland maar SU.En! SLM is gewoon een drugs vliegtuig, zou me niet verbazen als het niet het personeel zelf is want dat is ook een stel waardeloze koffie zetters.


  Maak melding

 7. @John,

  Helaas, de moni piet zal je in Nederland niet kunnen invoeren.
  Je hebt ze wel, maar deze moni pieten zullen hun zuur verdiende uitkering niet zomaar verdelen.

  T.a.v. die coke-bolletjes in het toilet van het vliegtuig: ze stinken van alle kanten.


  Maak melding

 8. @kolibri & @Wagimin!
  Het is een dure en stinkende ‘KA’ uit SU. geweest.

  De vacuümpomp die de toiletten reinigen zijn heel krachtig.
  Maar was thans niet opgewassen tegen zo’n (bolletjes schijt).

  Bika na wan steifi tingi tranga Dyu!

  Ik denk dat het onze bekende (pero) is geweest.
  DNA onderzoek zal dat straks uitwijzen.


  Maak melding

 9. Na semme ka e psa dus neks no fout sroto deng mars.

  Zoals Ram Singh aangeeft:
  Nieuw policy en een verplichte namelijk “laxeermiddel innemen en 6 extra toiletten toevoegen op ieder vlucht van Suriname naar Europa.”
  Zodat niemand meer aankomt zonder 1 keer te schijten.
  Maar opgelet want na sranang mang e ka tranga bana want het moet ook kunnen doorspoelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.