Schenking voor kinderafdeling Academisch Ziekenhuis

10

Dokter A. Juliana van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo(l), Staatsolie-vertegenwoordiger Patrick Brunings(m) en John Mckenna van Tullow Oil-Guyana, feliciteren elkaar met de schenking van 29 bedden en 15 babywiegjes aan de kinderafdeling van het ziekenhuis. Staatsolie en Tullow Oil hebben de schenking met een waarde van circa SRD 100.000 afgelopen week samen aan het hospitaal gedaan.


10 REACTIES

 1. Staatsolie doet net alsof het een buitenlands bedrijf is en geen overheidsbedrijf. Is het hun in de bol geschoten? Vraagt Staatsolie eigenlijk wel toestemming aan de regering voor de goodwill uitgaven? Straks geven ze zoveel uit dat ze nog failliet gaan. Geen wonder dat de regering denkt dat Staatsolie bulkt van het geld.


  Maak melding

 2. Dit noemt men nou paaien en de vriendjes goed houden. Een mildere vorm van corruptie. Waarom zou staats nou ern schenking moeten doen . Dit is toch de taak van de overheid.


  Maak melding

 3. Staatsolie is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en laat dit ook blijken met deze gift. Deze actie kan ook op mijn sympathie rekenen omdat ik mij ook bewust ben van mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Staatsolie is een bedrijf om er trots op te zijn.

  Dit bedrijf zou nog naar meer grote hoogten zijn gestegen als Venetiaan hen niet had verboden om mee te participeren in de olieboringen voor de kust van Frans-Guyana. Voor de kust van Frans Guyana zijn er grote voorraden olie ontdekt en de Fransen hadden Suriname gevraagd om mee te boren en om van de Surinaamse expertise gebruik te maken. Ba,arrogante Venetiaan zei, NEE. Jammer voor Suriname. Weer een gemiste kans.


  Maak melding

 4. Rog G,

  Staatsolie: staatsbedrijf
  Staatsolie maakt eigen beleid, slaat regeringsbeleid over. Staatsolie moet alle winst pompen in staatskas en niet zelf de staat gaan uithangen.


  Maak melding

 5. Sang.
  Staatsolie sponsort rally.
  Staatsolie koopt goudaandeel.
  Staatsolie geeft gift aan ziekenhuis.

  Staatsolie is wel erg rijk.
  100% zeker dan dat er ook door werknemers wordt achterovergedrukt bij Staatsolie.


  Maak melding

 6. Een financiële gift aan een ziekenhuis lijkt mij altijd welkom en onder alle omstandigheden een zeer goede zaak. Ga zo door Staatsolie. Heel goed gedaan zeg en zeer veel respect en bewondering voor deze gulle gave van Staatsolie aan de gemeenschap in SU.


  Maak melding

 7. Wordt er weer een schenking gedaan, zoals de Amerikanen ook hebben gedaan met de beschermingspakken tegen embola, is het weer niet goed.
  Wat zijn Surinamers, de goeden buiten beschouwing gelaten, toch een ontzettend ondankbaar volk.
  Ben het helemaal met Wigimin eens.
  Presteer zelf eerst eens iets in plaats van altijd maar kritiek te hebben op dingen die worden geschonken.
  We staan toch al bekend als een volk, dat voortdurend bedelt en de hand ophoudt en dat vies is van werken, opnieuw de goeden buiten beschouwing gelaten
  Maakt in dit geval helemaal niets uit, omdat de kinderafdeling er beter van wordt.
  We zouden daarvoor dankbaar moetren zijn.


  Maak melding

 8. “Wat zijn Surinamers, de goeden buiten beschouwing gelaten, toch een ontzettend ondankbaar volk.”

  Deze zin kun je ook omdraaien:
  “Wat zijn Surinamers, de fouten buiten beschouwing gelaten, toch een ontzettend dankbaar volk.”

  Half vol of half leeg!!


  Maak melding

 9. @Smatje,

  Het gaat niet om de gift, maar het gaat erom dat er sowieso een gift nodig blijkt te zijn!
  Zelfs wanneer Staatsolie die gift doet, is het nog steeds het geld van de belastingbetaler waarmee ze dat doen en niet het geld van een particulier of van het buitenland.
  Dus hoeft Staatsolie niet de held uit te hangen. Wat ze doen is net zoiets als Belfort die op z’n verjaardag cadeaus (uit de staatskas) schenkt en de eer persoonlijk opstrijkt.
  Het ware beter en correcter geweest indien de ministerie van volksgezondheid dit geld had overhandigd aan de kinderafdeling. Tenzij Staatsolie een particuliere BV of NV is die draait met eigen vermogen en funding.

  Krølle-Bølle

  Krølle-Bølle


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.