Allerlaatste voorstelling Deng Boy’s ‘Familie Trekjes’ op 21 nov

2

De Surinaamse cabaretgroep Deng Boy toerde de afgelopen maand door Nederland met hun voorstelling ‘Familie Trekjes’. Op vrijdag 21 november 2014 sluiten zij hun toer af met de allerlaatste voorstelling in het Bijlmerparktheater te Amsterdam. Dit is je laatste kans om deze voorstelling te zien!

Iedereen heeft familie, je kiest ze niet uit, je krijgt ze geheel gratis. Of je ze nu wilt of niet. Elke familie heeft ook zijn eigenaardigheden. Die vreemde oom, die onbeschofte tante (aangetrouwd ook nog). Kortom, elke familie heeft wel een aantal leden waarvan je zeker weet dat jou familie rijker zou zijn zonder deze figuren. Maar ja, het is nu eenmaal familie en je zal het ermee moeten doen.

Ook Deng Boy heeft een kleurrijke familie waarmee je tijdens deze show kennis zal maken. Uiteraard zal dit zorgen voor de nodige hilariteit, want ook in deze familie gaat lang niet alles zoals het hoort.(FOTO: Richard Terborg)


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.