Kerstpotten-actie van Leger des Heils Suriname

5

Een aalmoes voor de armen. Twee bejaarde vrouwen stoppen wat geld in een Kerstpot op het Valliantsplein. Majoor Vilce Thomas van het Leger des Heils heeft onlangs op die locatie de jaarlijkse Kerstpotten-actie gelanceerd met een donatie van SRD 100.

De gemeenschap is tot en met 21 december aanstaande in de gelegenheid vrijwillige bijdragen te stoppen in de rode potten op verschillende locaties. De opbrengst wordt besteed aan kerstpakketten voor behoeftigen.


5 REACTIES

 1. Volgens mij wordt een deel van de opbrengst ook gebruikt voor bekeringsactiviteiten. Dus het kan best zijn dat je onbewust je eigen bekering financiert!


  Maak melding

 2. Negatieve reactie moet kunnen, het is een vrij land.Vergeet niet wat de LEGER DES HEIL voor de armen doet.Wat doet jullie,negatieveling,voor de armen?Nothing dus!


  Maak melding

 3. @krijger,

  Leger des Onheils geeft wat kruimeltjes aan de armen en waar de rest gaat? In zakken van enkelen of direct naar Banca Faticana, die dan weer de bekering door de zendelingen financiert.
  Weten jullie dat die fraudster wijlen Moeder Thiresa miljarden euro’s naar de bank van de gristenen heeft gestuurd waarmee de zendelingen werden/worden gesteund? Weten jullie dat haar organisatie nog steeds actief is met het vragen en ophalen van donaties? Waarmee armen worden bekeerd? Het is allemaal politiek bij die gristenen die een behoorlijk vuil spelletje spelen en het leven van velen verpesten. Ze zijn veel erger dan de armoede en onmenselijkheid die ze zgn bestrijden. Er zijn een aantal boeken uitgekomen over haar organisatie die dit allemaal belichten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.