NDP-parlementariër Pahlad voelt zich uitgesloten

38

PARAMARIBO, 2 nov – Parlementariër Charles Pahlad (NDP) heeft het gevoel dat hij opzettelijk buiten de deur wordt gehouden. Als ‘trekker’ van het ziekenhuisproject voor Wanica, zou hij op de hoogte gehouden moeten worden van de voorbereidingen. Dit is niet gebeurt en Pahlad is daarom laaiend op minister Rabin Parmessar van Openbare Werken.

Parmessar kondigde onlangs aan dat het project voor de aanleg van een ziekenhuis in de startfase zit. Binnenkort wordt een openbare aanbesteding gehouden. “Hij wil opvallen om de eerstesteenlegging te doen en show te maken voor het publiek”, zegt Pahlad tegenover de Times of Suriname. Hij vindt dat Parmessar hem ten minste op de hoogte had kunnen houden.

Dan was de houding van Parmessar’s voorganger, Ramon Abrahams, toch anders. “Maar meneer Parmessar heeft nooit met mij gesproken over een ziekenhuis”, aldus Pahlad. Hij vindt het vreemd dat een openbare aanbesteding wordt gehouden. Het betreft een schenking van China, dat door een Chinees bedrijf zal worden uitgevoerd. Intussen is er een ontmoeting geweest tussen Parmessar en Pahlad, die gelooft dat alles nu in orde is.


38 REACTIES

 1. Pahlad keer terug naar Front, NDP heeft jou uitgerangeerd. Ze hebben je niet meer nodig. Parmessar praat netjes voor jou maar van achteren heeft hij een (made in china) kapmes klaar.


  Maak melding

 2. Eén ontmoeting, en alles is weer in orde. Zou er een kogel op tafel zijn gelegd?
  Pahlad vindt dat Parmessar met de eer gaat strijken met zijn project.
  Het allergevaarlijkste is dus gebeurd: de ego’s botsen. En tegen botsende ego’s is geen kruid gewassen. Eenmaal dat de ego buiten de fles treedt, is het haast onmogelijk het weer in de fles op te sluiten. Wordt vervolgd!
  Tip: de befaamde geesteswetenschapper dr. Seedorf kan misschien deze 2 geesten bij elkaar brengen in harmonie.


  Maak melding

 3. Heeft Waterkant.net nog nieuws over VHP Nickerie waar VHP’ers elkaar in elkaar slaan en onder spugen of gaat dat nieuws in de doofpot op waterkant?


  Maak melding

 4. -Het volgende valt op::::Parlementariër Charles Pahlad (NDP) heeft het gevoel dat hij opzettelijk buiten de deur wordt gehouden.

  -Dit is ook wat de heer van Samson aangeeft dat hij buiten wordt gehouden dan al niet door de NDP leden als hij kritisch is.
  hier zie je hoe het om macht gaat binnen de NDP.
  Communicatie is ver te zoeken binnen de NDP. Maar ja, zie wie de baas is,,,Bouterse..

  ==Er staat ook:::Het betreft een schenking van China, dat door een Chinees bedrijf zal worden uitgevoerd.

  -Men moet niet vergeten dat er heel veel materiaal vanuit China gekocht zal worden en zo blijft dat geld weer in handen van China.
  Zijn er geen deskundige Surinamers meer om mee te helpen met het bouwen van het ziekenhuis???
  =De eerst volgende president zal vele schulden terug moeten betalen en het land stabiel moeten krijgen.


  Maak melding

 5. @Ray,

  Indien Pahlad terug wil keren bij de VHP, moet hij eerst een reinigingsritueel ondergaan. Dit houdt in dat hij moet bewijzen dat hij niet is aangetast door corruptie, geen mol van Bouterse binnen de VHP wordt, geen anti-VHP en pro-NDP uitspraken doet, alle kennis omtrent de NDP overhandigt aan de VHP enz.

  VHP moet geen asielzoekersopvang worden waarbij iedereen die heeft geheuld met moordenaars het als opvangkamp gaan zien. Pahlad heeft ingestemd met de Amnestiewet. Laat hem beginnen daar z’n uitleg over te geven dan zien we wat voor verklaring hij heeft om voor deze wet te hebben gestemd.


  Maak melding

 6. Pahlad voelt zich uitgesloten. Nou en? Bouterse voelt zich al tijden uitgekotst door de internationale gemeenschap en door de waardige Surinamers in zijn land. Denkt hij eraan over te lopen naar de ABOP? Nooit. Hij doet eerder een wassie dan een overloping.
  Dus meneer Pahlad moet de schoenen ophangen aan de wilgen of aan de mangoboom, zich terugtrekken op het Wilhelminagebergte en 2 jaar lang tapasya doen: Om namah Shivaay dag en nacht chanten, 1 maal per dag vruchten eten en zich onthouden van sigaret, drugs, alcohol en andere aantrekkelijke holen. Wie weet, wordt hij dan gereinigd en verkrijgt hij dan satbuddhi en kan hij daarna de Puriteinse Partij oprichten met Carla Breedveld als woordvoerder.


  Maak melding

 7. de tijd heeft het al geleerd..

  de hindoestaan is ,,poure la form,, aanwezig bij de ndp..

  geen enkel hindoestaan heeft een top functie gekregen/bekleed bij deze boeven moordenaars partij,,alleen voor de form één of ander functie gekregen om zand in de ogen v/h volk te strooien..

  nu de laatste tijd ongeveer een jaar geleden,naar mate de verkiezing nadert,heeft hij ddb twee ministers gemaakt om het te kamoevleren..

  je kent nog de uitspraak van ddb,,,als ik bouta wil,kan ik de helft van jullie vhp opsluiten en nu vlak voor de verkiezing benoemt hij twee ministers om de zaak andere wending te geven..

  maar vergis je niet,,al die meelopers gaan toch vhp stemmen let maar op..

  velen lopen nu al over naar het moeder huis..


  Maak melding

 8. die hele pahlad was toch allang gedumpt door de ndp,bovendien hij had zich uit de politiek terug getrokken,nadat zijn zoon d.c. was afgedaan op lelydorp..

  wat wil deze oude bok nog bereiken in zijn na dagen,nu hij toch al is afgeschreven..


  Maak melding

 9. Raar volk.
  Meneer Pahlad stelt trekker te zijn van een ziekenhuisproject dat reeds in 2012 gestart is miljoenen gekost heeft aan een of andere Nederlande adviseur of adviseuse en desalniettemin slechts geleid heeft tot veel startevenementen en een BOUWbord.

  Er is nog steeds niets en dat noemt zich een trekker. Een rukker zal hij bedoelen die niets voor elkaar krijgt net zoals de president en diens volgers.
  Steeds grote projecten starten en die na verloop van tijd zonder er een woord aan vuil te maken van de agenda laten verdwijnen.

  Frankrijk zou een ziekenhuis/kliniek bouwen in Albina. Nooit meer iets van gehoord.

  Over 23 dagen zal de doorsteek tussen Pengel International en Paranan met 200 km/uur bereden kunnen worden en is de brug bij Carolina gereed voor gebruik.

  over 7 maanden kan men met de tram van ergens naar nergens.

  Nog dit jaar wil Simons de begroting van 2015 behandelen. Over de sloten van 2010, 2011, 2012 en 2013 horen we haar niet meer. De kans dat het parlement nog vergaderd na het drama Nationale Basis Zorgwet etc. is uitermate dubieus geworden.

  Wie gelooft er nog een NDPer als die haar of zijn mond opent.


  Maak melding

 10. ff wat anders………..

  ……….. ik vind het hinderlijk dat er in nieuwsberichten spelfouten staan… er was eens een tijd dat daar aandacht aan werd besteed, maar tegenwoordig maakt het niet meer uit, men ramt de nieuwsberichten erin met grammaticafouten en al, en kinderen die het lezen raken in de war… slecht voorbeeld op deze manier… kids leren nu al dat fouten in het schrijven maken geoorloofd is… ik vind het onacceptabel eigenlijk.

  =sorry wou ik ff kwijt=


  Maak melding

 11. @Mujrim
  EeNmaal bij de VHP denk ik niet dat degenen die verbitterd uit de NDP stappen ,hun fouten gaan herhalen .
  Voor hun is het de NDP of de VHP . IK moedig personen zoals Pahlad aan zich aan te asluiten bij de VHP.Eenmaal bij de VHP gaan ze de richlijnen van de VHP moeten volgen ,als zij zich niet eraan willen houden dan zij ze niet verder welkom bij de VHPAls de heer Pahlad besluit alsnog bij de NDP te blijven zal niemand meer zich druk maken over het geklaag van Pahlad de volgende keer. Wij laten hem dan aan zijn lot omdat wij hem niet meer serieus zullen nemen.
  Pahlad moet de beslissing maken…de VHP of de NDP.De keuze ligt bij hem.Ik hoop dat hij de juiste beslissing maakt en zich zal aansluiten bij de VHP en combinatie.


  Maak melding

 12. Iedereen is welkom bij Front noh ? Wel laten ze terugkomers goed screenen hoor, ja leuk als je terug wil komen maar niet zo makkelijk dan hoor…. de partij moet stabiel zijn en niet met mensen die niet loyaal kunnen blijven… lekkere basis hebben we dan bij Front… Nee Front is nu heellekker bezig laten ze dat niet verpesten hoor !


  Maak melding

 13. @Ray,

  Ik geloof wel dat iedereen een tweede kans verdient, maar geloof tegelijkertijd ook dat er een waarheid schuilt in ‘een vos verliest z’n haren, maar niet z’n streken’. Dus laten we eens kijken hoeveel haren en streken Pahlad nog over heeft.
  Tot nu toe heeft hij het in ieder geval niet gehad over het verlaten van de NDP, dus de VHP’ers moeten niet bij voorbaat gaan juichen.
  De Hindoestanen in de NDP worden nu langzamerhand weer uitgerangeerd (kijk maar naar de Hindoestaanse moslims in die partij) en tot koelie gebombardeerd nu de verkiezing nadert. De NDP begint zich weer te profileren als de Ningre Djoeka Partij.


  Maak melding

 14. Pablad, je bent ooit uit eigen belang overgelopen van VHP naar NDP. Daarmee heb je laten zien onbetrouwbaar en ongeloofwaardig te zijn. In de NDP gaat het alleen om eigen belang en de domme massa geloofr nog steeds dat bouterse het voor hen doet. Pahlad, niet janken als je wordt genaaid door je onbetrouwbare vrienden. Blijf daar met je onbetrouwbare karakter.


  Maak melding

 15. Ik heb een gratis tip voor meneer Santokhi.

  Iedere NDP’er die zich nu wil aansluiten bij de VHP, mag dat alleen indien hij nog 2 andere NDP’ers meeneemt. Anders, blijf maar lekker bij de NDP, waar je toch al niks meer voorstelt.


  Maak melding

 16. de volgende die heel gauw terugkeert is kesho gangaram panday

  let maar op mijn woorden
  hem wacht hetzefde als gordon touw
  schaakmat gezet worden door de ndp


  Maak melding

 17. -Ik weet niet hoe de NDPérs hierover gaan reageren, maar meneer Sital heeft besloten naar de rechter te stappen om de amnestie terug te draaien waar hij toen ook zijn stem had gegeven aan Bouterse.

  -Ook zegt Sital dat binnen de NDP er twee partijen zullen zijn of komen in mei 2015.
  Zie hier de Wijdenbosch toestanden van toen, omdat hetzelfde toen ook gebeurd was.


  Maak melding

 18. ik kan me voorstellen dat iemand overstapt naar een andere politieke partij,maar om nu voor te stellen om deze mensen weer op te nemen in de vhp of welke andere partij ook is in mijn ogen vreemd.wordt tijd voor nieuw bloed verjonging daar hebben partijen behoefte aan.niet aan mensen die alleen in eigenbelang denken.


  Maak melding

 19. Ha ha haaaaiii moro ó miet ding NDP zaka-zaka diesie. Zoveel leugens hebben ze over het FRONT en met name de NPS gestrooid. Het leek wel peper en zout, ai zie wat hen nu overkomt. Binnen 5 jaar ding leugens no mang horie stand. De NDP kan geen kant uit. Ze vechten elkaar de tent uit. Haibaja PRESIDENT VENETIAAN wat zal u zichzelf nu afvragen? In elk geval ik lach me in een deuk. De NDP is para, broeja, angstig, want het einde is inzicht. Heel snel zullen we voor de zoveelste keer en hopelijk voor de laatste keer, dat tijdperk DiiiiDiBrrrie Bouta kunnen afsluiten. NDP lobi foe regeer akondré, mmmaar regeer kondré no lobi NDP, donderen jullie dan op. Ik heb zo gelachen om Sloote en die andere man, op een gegeven moment had ook Bimbo genoeg van al die onzin die de 2 uitkraaide dat Bimbo besloot weg te lopen. Ai ding uittreders uit de NDP é gie ding hel. Ma moro ó doro hopelijk zodanig dat iedereen uit de NDP loopt/vlucht. Mie dja é loekoe ding. Odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 20. @ John79
  No, ze hebben nieuws over Cedric van Zichem hoe crimineel het toe gaat in de NDP. Petje af voor Gill Eijk die haar leven op het spel zet om deze toffe interviews af te nemen hoor. Had ze deze kans genomen gedurende de revolutie, dan hadden we wel een grafje erbij. Nu vervoeren dienswagens in Wanica propaganda materiaal voor de paarse partij. Wow!


  Maak melding

 21. Heer Pahlad,

  Eigen schuld dikke bult.
  U wilde toch zo graag overlopen voor mooie functies?
  U heeft toch voor de amnestiewet gestemd?
  En nu heeft u spijt want u bent uitgekost ga lekker genieten van je pensioen man. U bent te oud en te log voor de politiek.
  U bent misbruikt net zoals Somo en nu wil je met hangende poten terug ga lekker tuinieren en hou je bezig met je kippen en eenden.


  Maak melding

 22. @Mujrim

  Natuurlijk verwachten wij van een ieder die overlopen naar de VHP,dat zij loyaal zullen zijn aan de VHP. Watb de intenties zijn van de overlopers staat natuurlijk niet geschreven op hun voorhoofden . Wij nemen aan dat degenen die overlopen bij de VHP goeie intenties zullen hebben en dat zij het Eigen Belang opofferen voor Nationaal belang. Iedereen die overlopen bij de VHP ,worden niks beloond en ze krijgen ook geen cadeautjes aangeboden . Dat weet de heer Pahlad ook.Hij weet dat hij niks hoeft te verwachten van de VHP voor het maken van de oversteek bij de VHP.Zegt de Pahlad weer nee ik blijf bij de NDP dan weet ieder het ,hij blijft daar om Eigen belang , en dus hoop ik dat een ieder het doorheeft dat degenen die zich aansluiten bij de NDP iets persoonlijk te winnen hebben en het is in geen geval in het belang van het volk !


  Maak melding

 23. Dit geld voor een ieder.Ik ben nog nooit een dode tegengekomen die alles mee kon nemen .( huis,auto,geld enz enz ) Dus dames en heren als gij dood gaat kan u niets en helemaal niets meenemen.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 24. de tijd is nu rijp dat al die zestig plussers de laan wordt uit gestuurd en verdwijnen uit het macht centrum,.maakt niet uit wie je bent..

  de grote lullen hebben het steeds over ,, de jeugd heeft de toekomst,,, wel nu laat zien dat de jeugd op verantwoorde plaatsen wordt geplaatst..

  zij moeten nu de kruis overnemen in alle partijen,dus ook bij jou in de partij.. en verder niet lullen..

  de huidige moordenaars partij lijder had zelf gezegd,dat hij voor één termijn zou gaan en een paradijs zou achter laten..

  klopt als een bus hij heeft er één grote bende armoede van gemaakt en zijn vrienden verrijkt..

  niks tweede kans rot op..


  Maak melding

 25. Had Pahlad enige tijd terug niet gezegd dat hij stopt met de politiek en overlaad aan de jongeren . nu vindt hij ineens dat hij op een zijspoor wordt geplaatst.

  was het niet deze man die alle VHP-ers adviseerde om van Bosje brug te springen .nu krijgt hij een trap na .

  zal hij terugkeren naar de VHP of zullen ze hem adviseren van de Bosje brug te springen ?


  Maak melding

 26. het enige wat je nog kan zeggen van deze zestig plusser is,,dat hij beter kan gaan genieten van het gestolen geld van al die jaren,wat hij niet zal kunnen opmaken inclusief zijn hele familie..


  Maak melding

 27. Intussen is er een ontmoeting geweest tussen Parmessar en Pahlad, die gelooft dat alles nu in orde is.

  NIETS VAN WAAR!! DE HONDEN ZIJN NOG AAN HET GROMMEN!!!


  Maak melding

 28. Deze overlopers noem je begaahr ke lota vrij vertaald: een vaas zonder kont.
  Lekker vreten van 2 walletjes en vóór de amnestiewet stemmen en dan krijgt hij een trap na, deze overlopers hebben geen algemeen rechtsgevoel, zijn geil op welzijn.

  Bovendien zijn deze oudjes niet meer geschikt om politiek te bedrijven zijn er geen jonge politici die vlot en zijn en snel denken. Bouterse is geen president die man loopt al mank, kijk maar, hij zakt door zijn knieen als hij loopt, Hij kijkt ook zo stoned, op het podium komt hij niet uit zijn woorden. Deze man is 70 en wil nog 5 jaar president worden, 75 jaar migado.

  Het enige wat hij zegt is dit: Er schuilen veel gevaren, er schuilen veel gevaren, er schuilen veel gevaren, er schuilen veel gevaren, er schuilen veel gevaren en het publiek wordt geil en ze schreeuwen van gekte. Het zijn net een stelletjes hersenloze imbecielen. Het enige waarop ze zitten te wacht is die portie bruine bonen met rijst.

  Ik denk als ik mocht kiezen dan ga ik voor de VHP vind dat deze partij goede kader heeft in combinatie met de andere partijen waaronder de NPS.


  Maak melding

 29. De incompetentie breekt dagelijks records.

  China vertraagt het project om fraude te voorkomen en besteed het ontwerp door aangescherpte regels pas per februari 2015 aan.

  China komt in met geld. gift en zachte lening.

  Hoe is het dan mogelijk dat er nu iets aanbesteed wordt voor dat er een ontwerp gemaakt is. Hoe is het denkbaar dat er zonder ontwerp 17 dagen na het sluiten van de / een overeenkomst gestart kan worden met de realisatie van een zogenaamd skelet (casco gebouw).
  Heeft deze regering niets geleerd van het Politie bureau dat zonder doordacht bestekken en ontwerpen gebouwd zou gaan worden.
  Hoe is het denkbaar dat een Surinaamse aannemer voor de voorfinanciering gaat zorg dragen zonder dat duidelijk kan zijn wat er gebouwd gaat worden.

  Deze aanbesteding is een wassen neus en heeft slechts tot doel een rechthebbende te selecteren die mee gaat eten uit de $ 50.000.000 waarmee China over de brug komt als er ooit een ontwerp gemaakt zal worden.

  Let wel China spreekt over een ziekenhuisje, de president over iets megalomaans. de tekening die Starnieuws indiceert in ingevoegd artikel laten spectaculaire aantallen parkeerplaatsen zien (meer dan er bedden gepland zijn door China) maar een niet echt groot ziekenhuis.

  http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/25948

  Het paard wordt weer eens achter de wagen gespannen. meneer Pahlad wilt u aub reageren dat dit niet kan. U bent immers de trekker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.