Vanavond: start nieuwe show Jörgen Raymann op zaterdag

0

Na 13 jaar verhuist Jörgen Raymann met zijn nieuwe show RAYMANN! naar de zaterdagavond. Vanavond, zaterdag 1 november 2014, is de eerste aflevering te zien op NPO 1 om 22.00u. Het eerste seizoen loopt tot en met 20 december 2014.

Zoals we van Raymann gewend zijn, ontbreekt het ook in dit nieuwe programma niet aan entertainment en comedy en presenteert hij zijn show op een wijze zoals alleen Jörgen dit kan. Het programma wordt versterkt door de razende reporter Quintis Ristie, cabaretier Jeffrey Spalburg, actrice Jasmine Sendar en presentatrice Shay.

De late night talkshow gaat op humoristische wijze in op actuele thema’s. In de eerste aflevering vandaag onder meer aandacht voor Movember. Jamai Loman is te gast in het programma. Jamai is erg betrokken bij het Movember-initiatief dat mannen uitdaagt om tijdens de maand november een snor te laten groeien en zo de aandacht te vestigen op prostaatkanker.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.