Minister Michael Miskin van ATM in Peru

3

De directeur-generaal Guy Ryder van de Internationale Arbeidsorganisatie (l) ontvang een fles Borgoe en een Surinaamse pen van Arbeidminister Michael Miskin (m). Rechts John Courtar, hoofd Medisch Bureau Arbeidsinspectie. De overhandiging vond plaats in Peru tijdens de 18de ILO-regionale vergadering voor landen uit de regio.

Ryder heeft verschillende landen van Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied opgeroepen om toe te treden tot de groep “Vrienden van Decent Work”. Deze oproep deed hij op een bijeenkomst met de ministers van Arbeid van landen uit de regio. Daarbij was ook minister Michael Miskin van ATM aanwezig.


3 REACTIES

  1. is hij alvast een appartement gaan uitzoeken om straks na einde tijdperk te verblijven..

    nu kan het nog,na 25 mei moet er verantwoording afgelegd worden..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.