Duurzaamheidverslag Surinaamse Brouwerij voor minister

3

De Nederlandse zaakgelastigde in Suriname, Ernst Noorman (l), Minisister Michael Miskin van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (m) en Rene Kruijt, directeur Surinaamse Brouwerij N.V.(r), vieren donderdag de publicatie van een duurzaamheidverslag van het bedrijf met een glas Parbo Bier.

Kruijt heeft het eerste exemplaar van het verslag overhandigd aan Miskin. De Surinaamse Brouwerij N.V., producent van het populaire Surinaamse Parbo bier, is het eerste bedrijf dat een duurzaamheidverslag uitbrengt. Daarin staat dat het bedrijf duurzame activiteiten zal uitvoeren voor behoud van het milieu.


3 REACTIES

  1. zijn de aandelen van de Sur.brouwerij NV niet in handen van
    Heineken ?

    voorzover ik weet is dat bedrijf in de tachtiger jaren opgekocht
    door Heineken toen het zo bar slecht ging in Su .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.