Frieda Mulisch wint Atlas Suriname

6

Schrijfster Frieda Mulisch (l), zanger Brace en presentatrice Stacey Rookhuizen (r) proberen een vlot vooruit te krijgen op het Van Blommensteinmeer in Suriname, een actie tijdens aflevering #7 van de Nederlandse televisieserie ‘Atlas Suriname’. Mulisch heeft de finale, een puzzeltocht door Suiname, maandagavond van actrice Kimberley Klaver. Sinds 18 augustus was op de Nederlandse televisie te zien hoe Nederlandse celebraties zwoegden en ploeterden door het tropisch regenwoud tijdens de wekenlange afvalrace.

6 REACTIES

 1. Wat was nuts voor Suriname van dese tv program? Aleen we sien wilde blanke vrouw en wilde blanke man die hebben bloet in oogen op soek naar gout en roem. Selfs eigen oma (van moeders kant) sei souden moorden om die rees te winnen.


  Maak melding

 2. Jammer dat die ego’s van die Hollanders centraal staan in plaats van het mooie Suriname. Over de hele wereld duiken er van die dikdoeners op met van die opdrachtjes waarbij ze kinderlijk met zichzelf bezig zijn. Jammer dat de kijkcijfers dit soort programma’s in stand houden. Of jammer dat ik zo zuur ben.


  Maak melding

 3. Waarom nou zo zuur allemaal, laat ze toch lekker hun spelletjes doen. Ik had de laatste aflevering gezien(keek het verder niet vanwege de weinige focus op de mooie natuur & cultuur van Suriname) en de kandidaten lieten toch wel zien dat ze veel respect voor het land hadden en terug wouden komen.


  Maak melding

 4. @Johannes de Sloper

  hmm klinkt als Nederfrankisch of Diets of Nederduits (streektaal tussen nederland en duitsland)
  Het lijkt ook op het Afrikaans (zuid afrika) wat eigenlijk ook een nederlandse en duitse oorsprong heeft


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.