Surinaamse Owru Yari viering in Rotterdam: Bakkana.NL

0

Woensdag 31 december 2014 gaan we weer op z’n Surinaams los op de originele en traditionele GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party 2014(www.bakkana.nl) in de Maassilo Rotterdam. In deze waanzinnige locatie nemen we vanaf 14.00u s’middags met Borgoe en Kawina afscheid van het oudjaar en maken we ons klaar voor de jaarwisseling! Het feest duurt tot 21.00u zodat je om middernacht weer gezellig bij familie of vrienden kunt zijn om 2015 in te luiden…

https://www.youtube.com/watch?v=Rl1GeKwahvM

Ook voor deze editie hebben we alleen de beste live artiesten voor je geregeld waaronder de nummer 1 allround formatie van Nederland: LA FIESTA, die exclusief op dit feest staat! Uiteraard kan de opzwepende Surinaamse Kawina muziek niet ontbreken en daar zorgt de formatie ONDROFENI voor. De boys van SBMG, bekend van hun hit ‘Oeh na na’ komen speciaal voor dit feest naar Rotterdam. En gangmaker en moiboi himself GIO, zal weer zorgen voor een spetterend optreden! Uiteraard regelen we weer leuke special guests, die jouw op de dag zelf zullen verrassen!

Alle ONLINE (PRE-)Early Bird tickets zijn uitverkocht! Je kunt nog wel OFFLINE Early Bird tickets van 15 euro (ex fee) kopen bij de volgende voorverkoopadressen: Den Haag bij Warung Mini, in Rotterdam bij BillBoard Records en GoodTimes(06-37021928) en in Amsterdam bij Jewel(06-28841100). Haal ze snel want ook voor deze kaarten geldt: OP = OP! Gewone kaarten van 20 euro haal je hier via Ticketscript. Alle prijzen zijn exclusief fee.

Koop je kaarten in de voorverkoop en maak direct kans op een SLM ticket naar Suriname en verblijf in hotel TORARICA! Kijk voor alle informatie ook op www.bakkana.nl

bakkana2014.